תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הודעת המועדון בנוגע לאירועי השלכת החפצים
הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
חשבנו שנצליח לעשות סוף לתופעה רק באמצעות שיח והסברה, אך משראינו שלא די בכך וזריקות החפצים לא פסקו, ובהיעדר יכולת אמיתית לאכוף את הנושא, לא נותר לנו אלא להודיע שבפעם הבאה שיזרקו חפצים לפרקט, נוריד את הקבוצה מיידית מהמגרש, יהא העונש אשר יהא.

אז זו האסטרטגיה? לשבור את הכלים ולקלקל לכולם? איזו הודעה/החלטה הזויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הודעת המועדון בנוגע לאירועי השלכת החפצים
הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 13:18 
התבלבלת - זורקי החפצים אחראים להרס
לא מבין מה הבעיה לצלם ולקנוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא שאנחנו לא משטרה, ושאם אנשים רוצים להתחבא ביציע כשהם זורקים זה לא קשה במיוחד. שלא לדבר על זה שאין לנו סמכות לקנוס, לשלול מנוי זו סנקציה חסרת משמעות, והרחקות ממשחקים בישראל זו בדיחה אחת גדולה.
הודעה נכונה, חשובה ואמיצה. מקווה מאד ומאמין שאם נגיע לזה מרבית הקהל יגבה לחלוטין את ההחלטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
הבעיה היא שאנחנו לא משטרה, ושאם אנשים רוצים להתחבא ביציע כשהם זורקים זה לא קשה במיוחד. שלא לדבר על זה שאין לנו סמכות לקנוס, לשלול מנוי זו סנקציה חסרת משמעות, והרחקות ממשחקים בישראל זו בדיחה אחת גדולה.
הודעה נכונה, חשובה ואמיצה. מקווה מאד ומאמין שאם נגיע לזה מרבית הקהל יגבה לחלוטין את ההחלטה.

ההודעה הזו היא בעיקר טיפוס על אילנות גבוהים מאוד (תחביב שההנהלה שלנו מצטיינת בו לאחרונה). לירידה מהמגרש יש השלכות גדולות על העונה כולה ואין בצעד הזה שום דבר שמבטיח אי הישנות של התופעה.
יש עוד הרבה דברים שאפשר לעשות ושטרם מוצו, אבל כרגיל אצלנו, חייבים להמציא את הגלגל ולהעניש את כולם.

לפני כמה חודשים הצעתי בפורום העמותה לאמץ את מודל ״קציני האוהדים״ המקובל ברוב מועדוני הכדורגל בגרמניה: נציגי אוהדים שנבחרים על-ידי ההנהלה וארגוני האוהדים במשותף כדי לתווך בין שני הצדדים ולשמש גורם מאזן ביציעים. זה עובד נהדר ברוב המקרים: להנהלה יש נציגים רשמיים ביציעים, כאלה שמסוגלים לראות את התמונה הגדולה מעבר לשריקה זו או אחרת של שופט או להתגרות של שחקן יריב כלשהו, ולאוהדים יש נציגים שמגנים עליהם מפני שוטרים או מאבטחים עם אובר טסטוסטרון ומפני גחמות של הנהלות במשחקי חוץ.
לצערי, ההצעה הזו לא נלקחה ברצינות.

נערך לאחרונה על ידי Karl Marx בתאריך 10 ינואר 2018, 13:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 13:40 
יש צעדים שאפשר לעשות.
הכל מצולם, אפשר לתבוע אישית את מי שזרק משהו וקיבלנו קנס בגללו.
לרדת מהמגרש זה עונש לקבוצה ולשאר האוהדים בדיוק כמו עונש רדיוס או קנס.
לא נראה לי שיזיז למי שזורק, כמו שלא הזיז לו שנקנסנו או קיבלנו משחק רדיוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
בעולם אידיאלי קצין אוהדים אולי יכול לעבוד. למרבה הצער אנחנו בעולם שבו לאף גורם אין עניין רציני לפתור את זה בצורה מערכתית ומסודרת. ובעולם הזה אנחנו ממשיכים פשוט לספוג קנסות ורדיוסים ונזקים תדמיתיים.
מצלמות וכו' כבר יש למיטב ידיעתי, וזה לא ממש עוזר כי קל להתחמק מהדברים האלה. שלא לדבר על זה שאנחנו לא משטרה.

לטעמי הכי טוב היה פשוט לשים רשת בשער 1 עד להודעה חדשה. כנראה מעדיפים לאיים בירידה מהמגרש, לקוות שזה ירכך את האיגוד בדיון המשמעתי, ולהחזיק אצבעות חזק חזק שלא יצטרכו לממש את האיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 13:44 
אין זה מתפקידו של המועדון לתפוס את זורקי החפצים, אלא של המשטרה. החלטה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 13:44 
Karl Marx כתב:
הפועל כתב:

ההודעה הזו היא בעיקר טיפוס על אילנות גבוהים מאוד (תחביב שההנהלה שלנו מצטיינת בו לאחרונה). לירידה מהמגרש יש השלכות גדולות על העונה כולה ואין בצעד הזה שום דבר שמבטיח אי הישנות של התופעה.
יש עוד הרבה דברים שאפשר לעשות ושטרם מוצו, אבל כרגיל אצלנו, חייבים להמציא את הגלגל ולהעניש את כולם.

לפני כמה חודשים הצעתי בפורום העמותה לאמץ את מודל ״קציני האוהדים״ המקובל ברוב מועדוני הכדורגל בגרמניה: נציגי אוהדים שנבחרים על-ידי ההנהלה וארגוני האוהדים במשותף כדי לתווך בין שני הצדדים ולשמש גורם מאזן ביציעים. זה עובד נהדר ברוב המקרים: להנהלה יש נציגים נוכחות רשמית ביציעים, כאלה שמסוגלים לראות את התמונה הגדולה מעבר לשריקה זו או אחרת של שופט או להתגרות של שחקן יריב כלשהו, ולאוהדים יש נציגים שמגנים עליהם מפני שוטרים או מאבטחים עם אובר טסטוסטרון ומפני גחמות של הנהלות במשחקי חוץ.

נו באמת, אתה טוען שההחלטה של ההנהלה הזויה ואז מציע הצעה כזו.
כאילו שנציג בתוך הגוש המעודד זה מה שיפריע לחבורת האנרכיסטים לחרב את הקבוצה מבפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
Karl Marx כתב:
הפועל כתב:

לפני כמה חודשים הצעתי בפורום העמותה לאמץ את מודל ״קציני האוהדים״ המקובל ברוב מועדוני הכדורגל בגרמניה: נציגי אוהדים שנבחרים על-ידי ההנהלה וארגוני האוהדים במשותף כדי לתווך בין שני הצדדים ולשמש גורם מאזן ביציעים. זה עובד נהדר ברוב המקרים: להנהלה יש נציגים נוכחות רשמית ביציעים, כאלה שמסוגלים לראות את התמונה הגדולה מעבר לשריקה זו או אחרת של שופט או להתגרות של שחקן יריב כלשהו, ולאוהדים יש נציגים שמגנים עליהם מפני שוטרים או מאבטחים עם אובר טסטוסטרון ומפני גחמות של הנהלות במשחקי חוץ.

נו באמת, אתה טוען שההחלטה של ההנהלה הזויה ואז מציע הצעה כזו.
כאילו שנציג בתוך הגוש המעודד זה מה שיפריע לחבורת האנרכיסטים לחרב את הקבוצה מבפנים.

בוא נגיד שראיתי במו עיני איך זה עובד נהדר עם אוהדים הרבה יותר ״בעיתיים״ מאלה שיש אצלנו, ובכמות גדולה בהרבה. אבל שוב, למה לאמץ פתרון שעובד אם אפשר לשבור את הכלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 13:55 
לא מכיר את האוהדים בגרמניה.
כן מכיר את האוהדים של הפועל, כן ראיתי את כל הפעמים שרמי כהן בעצמו עלה ליציע, כן ראיתי את כל הפעמים שניסו לדבר איתם (בין אם ההנהלה או אוהדים אחרים). לא הזיז לאף אחד.
אפשר לעצום עיניים ולהגיד שרק אם נכניס לשם אדם שמשום מה קוראים לו"קצין אוהדים" זה מה שישנה את כל הסיפור. תעשה את זה אם בא לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 14:26 
הפתרון הוא מצויין בהנחה והוא בא בתאום גם אם לא פורמלי עם האגוד /מנהלת כי אחרת אנו עלולים להיענש אולי לא על כוסות קולה, אלא על ירידה מהמגרש.
מקווה שההנהלה חשבה כמה צעדים קדימה וזה לא יהיה המקרה של טיפוס על עץ גבוה.
אני כאוהד מנוי וחבר עמותה בכל מקרה מגבה את ההנהלה בצעד

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 16:21 
רמת אמינות:
לא נכניס את ספורט5 לשדר את הדרבי

ועכשיו ברצינות, ההודעות האלה של הקבוצה כל שני וחמישי הופכות אותנו לבדיחה. מי שאחראי על זה חייב להפסיק.
כל יומיים מגנים משהו ומוציאים הודעה הזויה אחרת.. מה זה השכונה הזאת?
באיזה עוד מועדון ספורט שמכבד את עצמו זה קורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
מועדון שהוא פארטיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 16:41 
הודעה מאד משמעותית. ובעיקר, משום שהיא יוצאת מטעם ההנהלה הנוכחית.

מהקמת העמותה ניצבה סוגיית התנהגות הקהל לפיתחה של ההנהלה. הגישה הבסיסית היתה גישת ההידברות. אולם, לפחות בשנים הראשונות, היתה גם נכונות להתעמת וזכורה היטב עלייתו של מאור ליציע לאחר שהיציע ביקש להוכיח שהחלטת העמותה נגד שירי שואה איננה מחזיקה מים.

בהקשר זה צריך להתייחס לעוד היבט הקשור גם במבנה הבעלות שלנו. היציע לא שינה מהתנהגותו כתוצאה מכך ש״זו הקבוצה שלנו״. מוביליו יודעים בדרך כלל מה טוב להפועל יותר מההנהלה ומרבית אוהדי הפועל. ״תלמדו אותנו איך להתנהג״ כוון גם כלפי ההנהלה ואוהדי הפועל, לא פחות, ואולי יותר, ממה שכוון כלפי חוץ.

בשנים האחרונות הפכה גישת ההידברות, ללא כל עימות, לגישה הבלעדית של ההנהלה. היה נסיון להימנע מכל עימות, לפעמים עד כדי נאיביות.

הצרוף של שני אלו הביא, למיטב שיפוטי, להתגברות האלימות בשנתיים האחרונות. המציתים התחילו להיזרק כבר בעונה שעברה ללא כל תגובה של ההנהלה. גישת ההידברות המשיכה לשלוט ועימה התגברות האלימות, הקנסות והרדיוס.

ולכן, אם ההנהלה הנוכחית הגיעה למצב שבו היא מפרסמת הודעה זו, הדבר מעיד על עוצמת המשבר שגרמה לאנשים הטובים הללו, חלקם אנשי היציע בנשמתם, לפרסם אותה.

נקווה כולנו שהיא תעזור. שאם לא כן, הלך עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 16:42 
הבעיה היא לא הודעת המועדון, הבעיה שאת הפתרון שצריך לעשות לפני שיורדים מהמגרש לא מבצעים -
צריך להעיף מהמגרשים את האוהדים שגורמים נזק לקבוצה, לכולנו ברור מי אלו אך לצערי
ולצער רבים אחרים ההנהלה הנוכחית מפחדת מלעשות צעד כזה. אם יודעים עם מי לדבר
אפשר גם להעניש.

לצערי כמישהו שפעם ישב בשער 5 בשנות ה90 והיום מתרחק משם כמו מאש, הקהל שנמצא שם היום אלו אסופה
של ילדים שנגררים אחרי כמה מבוגרים שנשארו שם וכל מה שמעניין אותם זה יחשבו שהם מעודדים אבל באמת מה
שמעניין אותם זה ללכת מכות לקלל ולזרוק דברים.

גם בסוף שנות ה90 ותחילת שנות ה2000 היה עידוד מעולה, לא צריך לשקר לנו שאם הם ילכו לא יהיה עידוד!

הגיע הזמן לשינוי ביציע!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2:
בפעם המי יודע כמה, רמי עולה על עץ שלא יוכל לרדת ממנו מבלי לעשות מאיתנו בדיחה.

אפס הישגים מקצועים, בחירות בפתח, הקיסר פוחד שאחוזי ההצבעה ירדו מ95 ל94 אז הוא מנסה לרצות את כל העולם.
תהיה רפוי רמיל׳ה, לא תזוז מהכיסא.
מקסימום תרביץ נאום שהמכבים נוהרים אל הקלפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו אראל׳ה ישאל אותי אם ההנהלה תעמוד במילים שלה אפסיק לטנף.
וכמו לפני הדרבי התשובה שלי תהיה כן.

ביום שמישהו במועדון הזה יעמוד במילה זה יהיה נס גלוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:

תהיה רפוי רמיל׳ה, לא תזוז מהכיסא.
מקסימום תרביץ נאום שהמכבים נוהרים אל הקלפיות.

צחקתי בקול רם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
הצהרה מטופשת של ההנהלה לצערי, כמו שכבר כתבו פה, עלו על עץ שיהיה קשה לרדת ממנו.
מה יעשו במשחק הבא שאיזה טמבל יזרוק מצית? יספרו עד שלוש לפני שיורדים? עם שתים וחצי, שתים ושלושת רבעי... איזו הצהרה מיותרת.
אז עכשיו בגלל איזה טמבל עם בעיות מוטוריות הקבוצה תרד מהמגרש? ונפסיד הפסד טכני? (דבר שלא יקרה כמובן כי ברור שאף אחד לא מתכוון לממש את ההצהרה הזאת)
בין הידברות לבין "מסור ת'כדור, אין משחק!" יש עוד כמה אפשרויות בארסנל התגובות. אבל זה מרגיש כמו עוד שליפה מהמותן. העיקר שהחבר'ה ביציע הכסף מרוצים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד זה הדבר הכי טוב בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 22:13 
אני מצדיק את ההנהלה.
יש קומץ ילדים או כאלה שטרם התבגרו וחושבים שרק הם האוהדים האמיתיים כי הם יקללו ויזרקו חפצים וכל העולם יתמוך בהם. אנחנו הפועל, לא ביט"ר ולא מקקי. אנחנו לא רוצים להתנהג כמוהם.
אנחנו קבוצה נורמטיבית, אוהדי ספורט בלי שייכות פוליטית ומקבלים כל אדם באשר הוא אדם (כמובן כשהוא מתנהג בהגינות). אנחנו מתייחסים בכבוד ל "מתנגד" ומעודדים בלהט אבל באופן אנושי. זו אחת הסיבות שרוב "אוהדי הכדורגל" בארץ שונאים אותנו (ביט"ר קוראת לנו קבוצה מהמגזר" ומבחינתם זה כינוי גנאי נוראי). מכאן גם היחס של מוסדות ההתאחדות.
על כל דבר קטן אנחנו חוטפים עונשים כבדים פי 10 ממה שהביט"רים או המקקים מקבלים.
לא זכור לי איזה עונש קיבלה המקקיה בדרבי שזרקו קליפות בננה ושאר זבל על סלים טועמה בקרן שליד שער 12 מלבד הגול המדהים של רמי דואני... או האם אי פעם נענשו על ההגדרה המגדרית השגויה והמטעה של שמעון אמסלם...
ןכשכל שער 10-11 שר במקהלה "חזבאללה הפועל חזבאללה" קיבלו רדיוס?
כולם מזכירים את המכות שקיבלו אוהדי מקקי כשחזרו מהגליל בטיסה לשדה דב. אף אחד לא מזכיר את הבן של ידידיה רפפורט שחטף מכות כשעמד ליד הרכב של אביו וחכה לו ומה קרה לאוטו אחרי דרבי בהיכל נוקיע.
אכן אין צדק בעולם, וצריך להיות חכם ולא צודק, כי אין לנו עו"ד מומחה שמציל אותנו בשיטה זו או אחרת, ואין לנו דוד עשיר מקנדה.
הגיע הזמן שההנהלה תעשה משהו דרסטי, כי נגד הקומץ הזה שום דבר אחר לא עוזר. נמאס. אני כבר כתבתי שאינני מביא את הנכדים שלי למשחקים כפי שהבאתי את ילדיי. אני ממתין לשיפור האווירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2018, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
אני שמח שסוף סוף העמותה מגיבה לדברים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2018, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
צעד פחדני כרגיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2018, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
מעט מדי, מאוחר מדי, לא מעשי.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2018, 09:47 
מבחינת הניראות, הודעת המועדון במקומה. אני מקווה שההודעה לא תועמד במבחן כי לא ניתן יהיה לישמה (בדיוק כפי שהודעתו של טביב בשעתו שככל וקהל בית"ר ישיר שירים גזעניים הקבוצה תרד מהמגרש לא יושמה), אבל יש להודעה אפקט מרתיע ואני בטוח שלפחות העונה, שוב לא יושלכו חפצים למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2018, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
אבא של קידר כתב:
מבחינת הניראות, הודעת המועדון במקומה. אני מקווה שההודעה לא תועמד במבחן כי לא ניתן יהיה לישמה (בדיוק כפי שהודעתו של טביב בשעתו שככל וקהל בית"ר ישיר שירים גזעניים הקבוצה תרד מהמגרש לא יושמה), אבל יש להודעה אפקט מרתיע ואני בטוח שלפחות העונה, שוב לא יושלכו חפצים למגרש.

צחקתי בקול רם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2018, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מצליח להבין באיזו זכות ההנהלה מרשה לעצמה להודיע על דבר כזה. בשיא הרצינות. אם הייתם עושים הכל, אבל הכל, כדי להפסיק את התופעה - מילא. אבל אתם פוחדים פחד מוות להסתכסך עם האולטראס ולהעיף מהיציע את האוהדים שזורקים חפצים. עד שלא תעשו את זה - אל תרשו לעצמכם לעשות צעדים דרסטיים כאלה שמסכנים את עתיד המועדון.
תמכתי בכם מול ערוץ הספורט כי עשיתם הכל. כאן אני לא מוכן שתעמידו בסכנה את המועדון שאני שם בו כל חודש כסף. תגדלו ביצים ותודיעו למי שצריך להודיע שכל אוהד שיזרוק משהו יעוף מהיציע ואם תידרשו לכך גם תמסרו את השם שלו למי שצריך. הקהל יהיה מאחוריכם. אם לא תעשו את זה אין לכם שום זכות להוריד את הקבוצה שלי מהפרקט.

אין דבר כזה קהל אלים. יש אוהדים אלימים. תטפלו בהם, לא בקהל

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2018, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
יש פה איזו הנחה סמויה כאילו להתחיל לעקוב אחרי אוהדים ביציע, להגיש תביעות, לבטל מנויים וכן הלאה זה לא רק קל וישים, אלא גם לא יכול לסכן את עתיד המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2018, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
זה בהחלט ישים. מסכים שגם זה יכול לגרום למועדון המון צרות, לא מסכים שזה יכול לסכן את העתיד שלו.
הרוב המוחלט של הקהל יעמוד מאחורי ההנהלה אם היא תחליט שזה צעד בלתי נמנע כדי להפסיק את התופעה של הקנסות והרדיוסים שהטיפשים האלה מביאים עלינו.
אז יהיה פחות יפה, יהיה פחות רועש, יהיה פחות כיף. אבל אי אפשר להמשיך ככה ואם הם לא מבינים כבר שנים דרך הידברות, אז זה מה שצריך לעשות.

לא מדובר בגזענות. אתה לא תקבל לגיטימציה בתקשורת. כולם ישאלו למה הפועל לא מטפלת באוהדים האלה במקום לרדת מהמגרש.
זה צעד טיפשי מאוד בעיניי. הצהרה חלולה מתוכן. מה יקרה כשבפעם הבאה ילד בן 17 שראה קצת יותר מדי עמודי פייסבוק יתעצבן על השופט ויעיף לעברו קליפר? ירדו מהמגרש וילכו להתמודד עם האיגוד, המנהלת, ערוץ הספורט והווינר? לא יותר פשוט להסתכל במצלמה, להגיד למשטרה - הנה, זה האוהד שזרק. אח"כ לבוא לבית הדין ולהגיד שהאוהד שהשליך את המצית הועבר למשטרה ומעבר לזה אין למועדון מה לעשות ואין כל סיבה להעניש אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2018, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שיש הימור גדול בשיטה שנבחרה. אבל לי אישית גם אין ספק שלאמר "הקהל והתקשורת יהיו בעד" ובכך לפטור את כל הבעיות בגישת ה"שיטור העצמי" זה נאיבי.
להערכתי יש חלק גדול בקהל שיראה את זה כהכרזת מלחמה. אולי הם לא הרוב, אולי אין להם את תמיכת התקשורת. אבל לא מעניינת אותם תמיכת הרוב, והתקשורת עוד פחות. אם כבר להפך, יש אצל רבים מהאנשים האלו הנאה בדווקאיזם לתקשורת ושאר הקהל. ולא מדובר בכמה עשרות אנשים, שער 1 לבדו מונה כמה מאות, ומן הסתם יש להם מעגלי תמיכה לא קטנים.
זה לא רק שיהיה "פחות רועש" ו"פחות כיף". זה יכול להביא למחאות אלימות, הגברת הקללות במגרשים, מציאת שלל דרכים יצירתיות להפר את החוקים מבלי להתפס (זה לא באמת קשה לזרוק חפצים למגרש בלי שיראו אותך). זה יעסיק את המועדון לאורך תקופה בבתי משפט, יעלה הון תועפות ככל הנראה, ולאור תקדימי העבר בהחלט יכול להוביל לתקיפות אישיות של אנשי הנהלה ועובדי מועדון.
אנחנו לא גולדהאר שקטן עליו ההוצאות האלה,בכלל גר בחו"ל, ויש לו הצלחות מקצועיות מפה עד הודעה חדשה שמשתיקות כל ביקורת. ואנחנו לא גאיידמק שעל הזין שלו מלחמה בקהל אפילו אם זה מדרדר את המועדון לתחתית לכמה שנים טובות.

הצעד שנבחר פופוליסטי?בעיניי לאמר "מה הבעיה, תשימו מצלמות ותתבעו אותם!!" משטח מאד את הבעיה, ומציע פתרון קסם פשוט שהוא בעצם מקסם שווא שמתעלם ממורכבות המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: