הוקיץ' כתב:
el dudernio כתב:
לפני שבועיים אמרתי שיש 2 שחקנים שמאכזבים אותי השנה.
1. זה ברשצקי, שהיה חייב לסגור את הסיפור הרבה לפני הפנדלים.
2. זה ינקו שלא הביא לך אפילו נקודה 1 ורק ספגת בגללו שערים. גפ היום בעטו לו 2 דרדלה בפנדלים שהוא לא הצליח לעצור.
וחבל כי אם שניהם עונים על הצפיות אנחנו ב 10 פור מהמקום השלישי ומול מכבי בגביע.
ברשצקי מאכזב מאוד אין ספק, אבל גם אם הוא היה טוב לא היית במקום מאוד שונה מזה שאתה נמצא בו. קל לשכוח, אבל לברשצקי יש כולה עונה וחצי בלאומית ועוד חצי עונה בליגת העל בקריירה שלו. זה לא שחקן שיסחוב אותך לבד לליגת העל. הבעיה היא שבצורה שהקבוצה הזאת בנויה כל משחק ההתקפה נופל עליו כי הוא היחיד שיכול ליצור משהו וזה חסר סיכוי. אני מסכים שהוא חייב לתת הרבה יותר, אבל המצב שלנו בהתקפה היה נשאר לא טוב ככה או ככה.
ינקו לעומת זאת, הוא באמת אכזבה ענקית. שוער עם רקורד של כמה וכמה עונות בליגת העל ולא בתור שוער פאדיחות, אלא שוער עם מוניטין טוב בקבוצה אובראצ'יברית. לא רק שהוא לא שווה לנו נקודות, הוא הפסיד לנו לא מעט (קטמון, פ"ת). עד כה הוא שוער ליגה לאומית בינוני. נפילה.
למדת את החומר על ברשצקי סוף סוף אני שמח, זה נכון שהוא בערך היחיד שיכול ואמור ליצור
מקדימה ויש מצב שזה משפיע עליו וגם כתבתי על כך בעבר,יחד עם זאת ובעקבות הנסיבות הללו ואני נזהר מלהיות נחרץ
קשה לי להאמין על פי מה שאני רואה ממנו בפעולות מאד פשוטות והכי בסיסיות שהוא יכול להיות שחקן
ששווה הרכב בהפועל לשנים קדימה.