תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אמיר עגייב
הודעהפורסם: 01 ינואר 2018, 16:04 
Eros Ramazzotti כתב:
Oleg Neduda כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
טוב. דמי העברה. בסדר.

הנה רשימת שחקנים שמסיימים חוזה בקיץ הקרוב. זה אומר שאפשר להחתים אותם היום לעונה הבאה, ללא דמי העברה.
מוחמד גאדיר - נניח שהעונה הוא לא רלוונטי בגלל הפציעה (למרות שזה לא ממש בטוח). חלוץ מצוין לליגה הישראלית. למה לא להחתים אותו עכשיו לעונה הבאה?
מיקי סירושטיין - בלם שנותן עונה מצוינת בבית"ר.
וונדרסון - אחלה מגן שמאלי מבני סכנין. הייתי מביא אותו כבר עכשיו.
אחמד עאבד - זה באמת שחקן שלא הולך לו כבר תקופה ארוכה אבל כבר הספיק להראות שהוא יכול להיות שחקן טוב מאוד לליגה וזו הזדמנות לא רעה לקחת אותו משירצקי. בניגוד לעגייב, אם פגעת איתו הרווחת שחקן הרכב מצוין ולא גמד שנותן משחק אחד טוב ו- 10 מחורבנים.

מה משותף לשחקנים האלה? אין פה שחקן שיגיד לא להפועל ת"א בליגת העל. אף אחד כאן זה לא קוטיניו.
מה עוד משותף לשחקנים האלה? הסיכוי שיתקשרו לסוכנים שלהם להגיד להם "זה מהפועל ת"א. אנחנו בונים קבוצה חזקה לעונה הבאה בליגת העל. מוכנים לשלם יפה" שואף ל-0.

נו, ואתה חושב שמיקי סירושטיין, וונדרסון ועאבד, שמסיימים חוזה עוד חצי שנה, ישוחררו עכשיו בחינם? למה נראה לך?
ודי כבר עם גאדיר. הוא פצוע (בלי קשר שבקושי שיחק בשלוש שנים האחרונות)
אולי תגיב פעם אחת לגופו של עניין ולא מסביב?

בנאדם, אם אתה לא מצליח להבין את המשפט "מסיימים חוזה בקיץ הקרוב" ושואל אותי איך הם ישוחררו עכשיו בחינם אני לא מוצא שום סיבה להגיב לך. לך תבדוק איך ב"ש החתימה את דור אלו ודבר איתי.

אחי, בכנות - הבעיה בהבנת הנקרא היא אצלך.

לירון שאל אותך "במקום לבלבל במח יותר מידי, אם אתה היום בעל הבית של הפועל - את מי אתה מביא?"
אתה ענית גאדיר, מגבו ומוגרבי. אני כתבתי לך שיש דבר כזה שנקרא דמי העברה. אתה ענית שהם מסיימים חוזה בקיץ הבא. בקיצור, הלכת לאיבוד.
לצורך העניין גם אלירן עטר מסיים חוזה בעוד 4 שנים במכבי. מזה שייך עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2018, 16:15 
אני לא חושב שארוס צעקן חסר מושג כפי שהגדירו אותו פה
הוא פשוט נמצא בדיליי/הדחקה/הכחשה בנוגע למותג הפועל תא.
בגדול יכול להבין אותו זה מאד מבלבל כשיש לך חתיכת היסטוריה כזאת ביד...
אבל ארוס ידידי אנחנו כבר לא שם בטח לא בנקודת הזמן הזאת.
הסברה שלך ששחקנים פשוט יעדיפו לבוא כי זו הפועל כבר לא מחזיקה מים,
בנוסף כסף מדבר היום יותר מהכל ואנשים לא מעניין אותם צבע החולצה אלא צבע הכסף ושיהיה
כמה שיותר.
בשל ההדחקה הזו מה שאתה עושה זה לרתום את העגלה לפני הסוסים ואצל אנשים שכבר ירד
האסימון לגבי מצב המועדון קשה עד בלתי אפשרי להכיל זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2018, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
dino כתב:
הייתי משקיע כל שקל שיש לי בניסיון להביא לכאן את דמארי. השילוב של האהבה שלו למועדון, החיבור, עם הרצון שלו לחזור להצלחה, יכול להתחבר טןב ואז זה שחקן של 30 שערים בלאומית בלי בעיה.

אבל בואו רגע נדון על עגייב. מישהו ראה אותו לאחרונה? בזמנו אכן נחשב לכישרון. מה בעצם פגע בהתקדמות שלו? למה לא ראה דשא העונה?
אגב, מדובר כנראה ברכישה ולא השאלה. עוד עניין מוזר ומחשיד, היות וטביב לא פראייר.

לא מדובר בעילוי. אבל במדבר הכשרונות הישראליים, הוא סבבה. רכש נחמד לדעתי, וגם בתפקיד שמאוד חסר לנו.
בביתר הוא לא השתלב, ובכלל לא הצליח לעשות את ה"קפיצה" שציפו ממנו. אני מאמין שטביב מוותר עליו כי הוא פשוט לא רוצה לשלם לו.

עד כה, וזו אופטימיות זהירה, הרושם מהניסנובים הוא שהם כן מחושבים כלכלית, ולא מוציאים מעבר למה שהם יכולים לשים. הם גם חזרו על זה בכמה הזדמנויות שונות שהם לא משאירים חורים בתקציב.
בהנחה וזה אכן כך, לא מעניין אותי כמה הוא עולה. מעניין אותי אם הוא שחקן שצריך ויכול לתרום. ואני חושב שהוא עונה על ההגדרה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2018, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
Oleg Neduda כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
טוב. דמי העברה. בסדר.

הנה רשימת שחקנים שמסיימים חוזה בקיץ הקרוב. זה אומר שאפשר להחתים אותם היום לעונה הבאה, ללא דמי העברה.
מוחמד גאדיר - נניח שהעונה הוא לא רלוונטי בגלל הפציעה (למרות שזה לא ממש בטוח). חלוץ מצוין לליגה הישראלית. למה לא להחתים אותו עכשיו לעונה הבאה?
אחמד עאבד - זה באמת שחקן שלא הולך לו כבר תקופה ארוכה אבל כבר הספיק להראות שהוא יכול להיות שחקן טוב מאוד לליגה וזו הזדמנות לא רעה לקחת אותו משירצקי. בניגוד לעגייב, אם פגעת איתו הרווחת שחקן הרכב מצוין ולא גמד שנותן משחק אחד טוב ו- 10 מחורבנים.

מה משותף לשחקנים האלה? אין פה שחקן שיגיד לא להפועל ת"א בליגת העל. אף אחד כאן זה לא קוטיניו.
מה עוד משותף לשחקנים האלה? הסיכוי שיתקשרו לסוכנים שלהם להגיד להם "זה מהפועל ת"א. אנחנו בונים קבוצה חזקה לעונה הבאה בליגת העל. מוכנים לשלם יפה" שואף ל-0.

נו, ואתה חושב שמיקי סירושטיין, וונדרסון ועאבד, שמסיימים חוזה עוד חצי שנה, ישוחררו עכשיו בחינם? למה נראה לך?

בנאדם, אם אתה לא מצליח להבין את המשפט "מסיימים חוזה בקיץ הקרוב" ושואל אותי איך הם ישוחררו עכשיו בחינם אני לא מוצא שום סיבה להגיב לך. לך תבדוק איך ב"ש החתימה את דור אלו ודבר איתי.

לירון שאל אותך "במקום לבלבל במח יותר מידי, אם אתה היום בעל הבית של הפועל - את מי אתה מביא?"
אתה ענית גאדיר, מגבו ומוגרבי. אני כתבתי לך שיש דבר כזה שנקרא דמי העברה. אתה ענית שהם מסיימים חוזה בקיץ הבא. בקיצור, הלכת לאיבוד.

כתבתי את מי הייתי מביא היום, את זה כתבתי בנוסף. שחקנים שאפשר להחתים היום שיגיעו אלינו לעונה הבאה בליגת העל.
אתה מוזמן להמשיך ולהיות מושפע מעוד אנשים כאן ולחפש אותי, זה מעניין לי את הביצה, אבל אני יודע בדיוק מה הכוונה בשחקן שמסיים חוזה בקיץ. אל תדאג לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2018, 16:33 
Eros Ramazzotti כתב:
Oleg Neduda כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
Oleg Neduda כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
טוב. דמי העברה. בסדר.

כתבתי את מי הייתי מביא היום, את זה כתבתי בנוסף. שחקנים שאפשר להחתים היום שיגיעו אלינו לעונה הבאה בליגת העל.
אתה מוזמן להמשיך ולהיות מושפע מעוד אנשים כאן ולחפש אותי, זה מעניין לי את הביצה, אבל אני יודע בדיוק מה הכוונה בשחקן שמסיים חוזה בקיץ. אל תדאג לי.

אף אחד לא מחפש אותך. אתה תוקף את ההתנהלות, אז שואלים אותך את מי להביא היום, ובתגובה אתה נותן 3 אופציות ששתיים מהן לא רלוונטיות ואחת גם ככה מופיעה בתקשורת בקשר להפועל. ואז כשאומרים לך את זה אתה נותן שמות של שחקנים שמסיימים את החוזה בקיץ בלי קשר לכלום. מי מחפש אותך? אתה פשוט לא ענייני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2018, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
רשום שאנחנו רוכשים אותו מבית"ר.
אם משלמים עליו יותר משקל אחד שלא יבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2018, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
בנוסף כסף מדבר היום יותר מהכל ואנשים לא מעניין אותם צבע החולצה אלא צבע הכסף ושיהיה
כמה שיותר.

אני חושב שהמותג הפועל ת"א אכן נפגע אנושות, אבל הפועל יכולה לחזור להיות מועדון ענק בקנה מידה ישראלי בתוך זמן קצר מאוד. כל מה שעומד בינה לבין המצב הזה הוא כסף. הביקורת שלי על הבעלים היא פשוטה: אתם בעלים של הפועל ת"א - תעמידו קבוצה חזקה. אל תמכרו לי "התקציב הכי גבוה בלאומית", אלא תבנו קבוצה באמת חזקה. הפועל ת"א בליגה הלאומית צריכה להיראות כמו ריאל מדריד, אבל היא נראית כמו עוד קבוצה. השחקנים לא אשמים בזה, איווניר לא אשם בזה, רפואה לא אשם בזה. הבעלים אשמים בזה כי הם לא פותחים את הכיס.

אם הייתי מנותק מהמציאות הייתי דורש מהם להביא את השחקנים הכי טובים בישראל. להתמודד על אותם שחקנים שאלונה וגולדהאר מתמודדים עליהם. אני לא שם. אני מבין את המצב וכל מה שאני מבקש מהם זה להתמודד על שחקנים בולטים בקבוצות קטנות. זה אומר גם לפתוח את הכיס יותר ממה שהם פותחים כרגע, וגם לשנות פאזה בניהול ולהבין שעדיף להביא היום שחקן אחד טוב באמת ברמה של ליגת העל (מוגרבי הוא רק דוגמא. יש לא מעט שחקנים ברמה שלו) מאשר 4 אופיר טקיאר. אמיר עגייב הוא שחקן שלא מצליח לעשות כלום בליגת העל כבר שנים. להחתים אותו ולצפות שכשאנחנו נהיה בליגת העל הוא פתאום יתפוצץ ויהפוך לקוטיניו זה טיפשי בעיניי. טיפשי כמו להחתים את פדרו גלבאן.

מעבר להנהלה שלא פותחת את הכיס, אשמים לדעתי האוהדים שלא באים אליה בטענות. כשאלי טביב בנה קבוצה מביכה בבית"ר לה פמיליה פוצצו את האימון ועשו מיליון מחאות. טביב הבין את הרמז והעלה הילוך בכל הנוגע לרכש שהוא מביא לבית"ר, והנה הם נהנים מקבוצה שרצה לאליפות והוא נהנה מטדי מפוצץ לא מעט פעמים בעונה. לא רק שהאוהדים שלנו מאשימים את השחקנים (שכאמור לא אשמים כי הם פשוט גרועים וכשלא שמים כסף זה מה שמקבלים), לא רק שהאוהדים שלנו לא דורשים יותר מההנהלה (שכאמור מביאה שחקנים מתחת לכל ביקורת), הם גם הולכים וקונים מנויים במחירים שעליהם באמת אפשר להגיד מנותקים מהמציאות וגורמים להנהלה להבין שהיא יכולה להמשיך לעשות את זה כל קיץ מחדש. למה האוהדים עושים את כל זה? כי הם הפועל. כי לימדו אותם שהם אוהבים בכל מחיר. ככה הם חושבים שהם מביעים אהבה לקבוצה. כי הם הקהל הכי אינטליגנטי והכי סבלני שיש, ואצלנו לא שורקים בוז בחיים. אומרים תודה על מה שיש, אנחנו הפועל, פטיש ומגל.

את הדיון הזה ניהלתי עשרות פעמים עם אנשים כאן. עכשיו יהיו 3 שיצטטו אותי ויגידו לי שכשהבעלים פתחו את הכיס הלכנו לפירוק. זה כמובן קשקוש אחד גדול, כי לא היינו הולכים לפירוק אם הבעלים היו פותחים את הכיס. הבעלים שלנו בנו קבוצות גרעוניות (מה שקורה לא מעט בכדורגל הישראלי) אבל להבדיל מבעלים של קבוצות גדולות אחרות, הם לא הביאו מהבית כסף כדי לכסות את הגרעון, אלא גלגלו אותו במשך שנים עד שכבר לא הייתה ברירה.
אז כן, אני לא מתבייש להגיד שאני אדרוש מכל בעלים שיהיה כאן שיעמיד קבוצה חזקה שמתאימה לשם הפועל ת"א. ואם הם לא יעשו את זה אני אכתוב נגדם בכל מקום אפשרי שהם מבזים את הפועל ת"א ושאני מת שילכו הביתה. ואז יצטטו אותי עוד 3 אנשים שיגידו "אבל הקבוצה הייתה על המדף ואף אחד לא לקח!!!!111". שזה עוד קשקוש, כי ממש היה אפשר לקחת את הפועל ת"א בפרק הזמן שהיה כשאף אחד לא יודע מה לעזאזל גובה החובות.
ויודע מה? גם אם זה לא קשקוש, ולכל הקבוצות בארץ יכול להיות בעלים ששם כסף ורק להפועל ת"א הגדולה אף אחד לא מוכן להתקרב (מה שכמובן לא נכון), אז מה? אתם אוהדים, אתם לא כלכלנים. תדרשו את הקבוצה הכי חזקה שיש. מה אכפת לכם? מה זה יכול להזיק לכם? תפסיקו להיות הכי חכמים בעולם ותתחילו להתנהג כמו אוהדי כדורגל.

זה דיון שיחזור על עצמו עוד מיליון פעמים, אבל בעקרון כל ההבדל הוא שאני רואה את הדברים קצת אחרת מאנשים (הרבה, מסתבר) כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2018, 17:35 
יש בעלים שמוכנים לפתוח את הכיס יותר? הרי אם לא (והתשובה היא לא) אז כל הדיון שלך תאורטי ואתה יוכל להאשים את כל העולם ואחותו - אתה פשוט חי במציאות מדומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2018, 19:42 
לא יאמן שאנשים עדיין מגיבים לטענות הילדותיות של ארוס.
לגופו של עניין, אחלה החתמה. משדרג אותנו מבחינת כישרון ובדיוק בעמדה שאנחנו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2018, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
שחקן חלש מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2018, 20:10 
מסכים עם רוח הדברים של ארוס.
לא תופס בכלל מעגייב. עוד שחקן סתם. כנראה שכרגע אפשר להביא רק "סתמים" להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2018, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
ארוס אתה צודק בכל מילה.

הבעיה היא שזה בדיוק מה שעשו.
ידין ינקו הירש גוטליב דגני הם שחקנים שמקבלים משכורת של ליגת על, רק שהם לעיתים קרובות מספקים יכולת של ליגה א.

מאחר והם לא בחרו את השחקנים אני לא מבין מה הטענות, מעשית יש לנו את התקציב השחקנים הגדול ביותר בפער די משמעותי משאר הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2018, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: ארוס :HEART2:
הנלחם שיחידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 00:00 
מנויים - קנו 2400 בלחץ.
ואחלה למה לא אמרת שאתה מנהל דיון ״אוהדים״ אויר, אז יאלה: ״גם אני רוצה הפועל אימפריה, ותארזו לי את וואקמה הנעלה זונה!״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 08:45 
Eros Ramazzotti כתב:
bruno conti כתב:
כמה שיותר.

אני חושב שהמותג הפועל ת"א אכן נפגע אנושות, אבל הפועל יכולה לחזור להיות מועדון ענק בקנה מידה ישראלי בתוך זמן קצר מאוד. כל מה שעומד בינה לבין המצב הזה הוא כסף. הביקורת שלי על הבעלים היא פשוטה: אתם בעלים של הפועל ת"א - תעמידו קבוצה חזקה. אל תמכרו לי "התקציב הכי גבוה בלאומית", אלא תבנו קבוצה באמת חזקה. הפועל ת"א בליגה הלאומית צריכה להיראות כמו ריאל מדריד, אבל היא נראית כמו עוד קבוצה. השחקנים לא אשמים בזה, איווניר לא אשם בזה, רפואה לא אשם בזה. הבעלים אשמים בזה כי הם לא פותחים את הכיס.

אם הייתי מנותק מהמציאות הייתי דורש מהם להביא את השחקנים הכי טובים בישראל. להתמודד על אותם שחקנים שאלונה וגולדהאר מתמודדים עליהם. אני לא שם. אני מבין את המצב וכל מה שאני מבקש מהם זה להתמודד על שחקנים בולטים בקבוצות קטנות. זה אומר גם לפתוח את הכיס יותר ממה שהם פותחים כרגע, וגם לשנות פאזה בניהול ולהבין שעדיף להביא היום שחקן אחד טוב באמת ברמה של ליגת העל (מוגרבי הוא רק דוגמא. יש לא מעט שחקנים ברמה שלו) מאשר 4 אופיר טקיאר. אמיר עגייב הוא שחקן שלא מצליח לעשות כלום בליגת העל כבר שנים. להחתים אותו ולצפות שכשאנחנו נהיה בליגת העל הוא פתאום יתפוצץ ויהפוך לקוטיניו זה טיפשי בעיניי. טיפשי כמו להחתים את פדרו גלבאן.

מעבר להנהלה שלא פותחת את הכיס, אשמים לדעתי האוהדים שלא באים אליה בטענות. כשאלי טביב בנה קבוצה מביכה בבית"ר לה פמיליה פוצצו את האימון ועשו מיליון מחאות. טביב הבין את הרמז והעלה הילוך בכל הנוגע לרכש שהוא מביא לבית"ר, והנה הם נהנים מקבוצה שרצה לאליפות והוא נהנה מטדי מפוצץ לא מעט פעמים בעונה. לא רק שהאוהדים שלנו מאשימים את השחקנים (שכאמור לא אשמים כי הם פשוט גרועים וכשלא שמים כסף זה מה שמקבלים), לא רק שהאוהדים שלנו לא דורשים יותר מההנהלה (שכאמור מביאה שחקנים מתחת לכל ביקורת), הם גם הולכים וקונים מנויים במחירים שעליהם באמת אפשר להגיד מנותקים מהמציאות וגורמים להנהלה להבין שהיא יכולה להמשיך לעשות את זה כל קיץ מחדש. למה האוהדים עושים את כל זה? כי הם הפועל. כי לימדו אותם שהם אוהבים בכל מחיר. ככה הם חושבים שהם מביעים אהבה לקבוצה. כי הם הקהל הכי אינטליגנטי והכי סבלני שיש, ואצלנו לא שורקים בוז בחיים. אומרים תודה על מה שיש, אנחנו הפועל, פטיש ומגל.

את הדיון הזה ניהלתי עשרות פעמים עם אנשים כאן. עכשיו יהיו 3 שיצטטו אותי ויגידו לי שכשהבעלים פתחו את הכיס הלכנו לפירוק. זה כמובן קשקוש אחד גדול, כי לא היינו הולכים לפירוק אם הבעלים היו פותחים את הכיס. הבעלים שלנו בנו קבוצות גרעוניות (מה שקורה לא מעט בכדורגל הישראלי) אבל להבדיל מבעלים של קבוצות גדולות אחרות, הם לא הביאו מהבית כסף כדי לכסות את הגרעון, אלא גלגלו אותו במשך שנים עד שכבר לא הייתה ברירה.
אז כן, אני לא מתבייש להגיד שאני אדרוש מכל בעלים שיהיה כאן שיעמיד קבוצה חזקה שמתאימה לשם הפועל ת"א. ואם הם לא יעשו את זה אני אכתוב נגדם בכל מקום אפשרי שהם מבזים את הפועל ת"א ושאני מת שילכו הביתה. ואז יצטטו אותי עוד 3 אנשים שיגידו "אבל הקבוצה הייתה על המדף ואף אחד לא לקח!!!!111". שזה עוד קשקוש, כי ממש היה אפשר לקחת את הפועל ת"א בפרק הזמן שהיה כשאף אחד לא יודע מה לעזאזל גובה החובות.
ויודע מה? גם אם זה לא קשקוש, ולכל הקבוצות בארץ יכול להיות בעלים ששם כסף ורק להפועל ת"א הגדולה אף אחד לא מוכן להתקרב (מה שכמובן לא נכון), אז מה? אתם אוהדים, אתם לא כלכלנים. תדרשו את הקבוצה הכי חזקה שיש. מה אכפת לכם? מה זה יכול להזיק לכם? תפסיקו להיות הכי חכמים בעולם ותתחילו להתנהג כמו אוהדי כדורגל.

זה דיון שיחזור על עצמו עוד מיליון פעמים, אבל בעקרון כל ההבדל הוא שאני רואה את הדברים קצת אחרת מאנשים (הרבה, מסתבר) כאן.

אני מצטער להגיד לך, אם אתה עם התקציב הגדול ביותר זה אומר שההנהלה פתחה את הכיס.
הבעיה שהיא פתחה את הכיס בצורה לא נכונה ובמקום להשקיע כסף גדול בשחקנים צעירים בעלי פוטנציאל ולשלם עלויות השבחת שחקנים העדיפו להביא שחקנים עם שם מפוצץ לליגת העל ולליגה הלאומית שלא מביאים תפוקה סטייל אקסברד, גלבאן, ינקו, דגני, טל בנש וכו'...
אני לא יודע אם מי שלחץ להביא את השחקנים האלה ולגמור את כל התקציב היה הצוות המקצועי או הבעלים.
מה שבטוח שנראה שממשיכים בקו של הלחפש שחקנים עם שם מפוצץ שאמורים על הנייר להיות רמה אחת מעל כולם במקום לחפש את השחקנים הנכונים ובעלי הפוטנציאל להתפתח למשהו שבעתיד יצעיד אותנו קדימה ועל הדרך יקח אותנו למעלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 10:06 
הביקורת שלי על ההנהלה בכלל לא קשורה לצד הפיננסי, כי וואלה היה משהו בקיץ עם כבירי ופירוק, ומודעות בעיתון ״קבוצת כדורגל במצב מצוין עם חובות מחפשת בעלים״ ולא יעזור איך שתסובב את זה, מי שהגיש בקשה לקחת את הקבוצה היו הבעלים הנוכחים, או הבחור החביב עם השק מזומנים. קשה להתווכח עם טיעון ״נו אז מה, הפועל אימפריה שישימו אותה על המדף יבוא מיליארדר״ כאילו שנעלמו החובות ומי שהשקיע כסף יכול ללכת לקיבנימאט. טיעוני אוהדים לגיטימיים, אבל ילדותיים.

אם כבר די ברור שיש לנו ניהול שמתעקש שהוא יודע הכל ומבין הכל בכדורגל, וככה זה נראה, מתחיל עם מאמנים כמו קורצקי ואיווניר, וממשיך עם ריבים מיותרים על דגני ובסוף נותנים לו חוזה לחמש שנים, שיווק מחירים מרתיחים של מנויים שניגמר בפלופ של 2500 מנויים, נימשך בהחתמות יקרות של שחקן גמור כמו גלבאן, ובניית קבוצת כוכבי לאומית וליגה א׳. מקבילי שחר מחיפה, רק בלי הכסף. אם כבר במצב הנתון הייתי שמח לקבל מנהלים שיודעים לבחור שחקנים בזול, ולעשות מהם קבוצת צמרת, מישהו כמו טביב רחמנא לצלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2018, 10:02 
red_o כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
bruno conti כתב:
כמה שיותר.

אני מצטער להגיד לך, אם אתה עם התקציב הגדול ביותר זה אומר שההנהלה פתחה את הכיס.
הבעיה שהיא פתחה את הכיס בצורה לא נכונה ובמקום להשקיע כסף גדול בשחקנים צעירים בעלי פוטנציאל ולשלם עלויות השבחת שחקנים העדיפו להביא שחקנים עם שם מפוצץ לליגת העל ולליגה הלאומית שלא מביאים תפוקה סטייל אקסברד, גלבאן, ינקו, דגני, טל בנש וכו'...
אני לא יודע אם מי שלחץ להביא את השחקנים האלה ולגמור את כל התקציב היה הצוות המקצועי או הבעלים.
מה שבטוח שנראה שממשיכים בקו של הלחפש שחקנים עם שם מפוצץ שאמורים על הנייר להיות רמה אחת מעל כולם במקום לחפש את השחקנים הנכונים ובעלי הפוטנציאל להתפתח למשהו שבעתיד יצעיד אותנו קדימה ועל הדרך יקח אותנו למעלה...
שחקנים צעירים עם פוטנציאל זה טוב ויפה, אבל לא בשביל לעלות ליגה תוך שנה. עם מטרה כזו, צריך שחקנים מוכחים.
אפשר כמה צעירים עם פוטנציאל, סטייל גרץ, הרשקוביץ, נחמיאס וכמה שימשיכו משנה שעברה כמו גנדה, ברשצקי.
היה כמו כשלונות כמו טקיאר למשל.
אקסברד היה מאוד סביר להביא, מן הסתם הירש וינקו. גם לקס
גלבאן זו טעות שהרבה צפו מראש.

חוכמה בדיעבד זה תמיד קל. אבל לבנות רק על צעירים עם פוטנציאל לא יביא לתוצאות קרובות, בטח לא בהסתברות גבוהה

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2018, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
מפנה העלילה?
לפי ספורט 5 טביב מעוניין להעביר את עגייב לרעננה. אשר אלון מוכן להביא לביטר כסף על השאלה ואילו הפועל רק מוכנה לשלם את שכרו.
עגייב העביר מסר שזה או לעבור להפועל(ת"א) או להשאר בביטר. מסר שיכול אולי גם להצטרף לדיון באשר להעדפות של שחקנים אם להגיע להפועל הגדולה(עדיין) בליגה השנייה, או לשחק בקבוצות קטנות כמו רעננה, בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2018, 11:22 
לטביב נדלק הסמל של הדולארים בעיניים.
בקיצור, שיהנה עם קורצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2018, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
עונה וחצי עם אופציה לעונה נוספת לפי ספורט 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2018, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
יש הודעה רשמית.
החתמה טובה לדעתי.
מילה טובה להנהלה שסגרה רכש ראשון עם פתיחת החלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2018, 15:13 
עובדים נכון, אני די משוכנע שאצל איווניר הוא לא היה חותם.
כשמגיע אז מגיע, שאפו להנהלה
עכשיו נשאר רק שני מגנים וחלוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2018, 15:17 
אין בהפועל שחקן אחד שיכול לשחק בקו שמאל ולכן עגייב זה בדיוק מה שצריך. אם הוא כשיר הוא שחקן שיכול להיות שובר שוויון בלאומית. לדעתי עם הכוונה נכונה יכול להיות שחקן סבבה גם בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2018, 15:17 
Oleg Neduda כתב:
אין בהפועל שחקן אחד שיכול לשחק בקו שמאל ולכן עגייב זה בדיוק מה שצריך. אם הוא כשיר הוא שחקן שיכול להיות שובר שוויון בלאומית. לדעתי עם הכוונה נכונה יכול להיות שחקן סבבה גם בליגת העל.

בהחלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2018, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
opheaaa כתב:
עובדים נכון, אני די משוכנע שאצל איווניר הוא לא היה חותם.
כשמגיע אז מגיע, שאפו להנהלה
עכשיו נשאר רק שני מגנים וחלוץ

אפשר מגן אחד.
צריך קיצוני ימני וקשר 50/50.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2018, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
קיצוני ימני או ימני קיצוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2018, 16:25 
Eros Ramazzotti כתב:

גם וגם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2018, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

גם ככה זה בא בחבילה אחת אצל הכדורגלן הישראלי המצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2018, 16:38 
החתמה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2018, 17:07 
מגן טוב, קשר אמצע טוב וחלוץ טוב - ועולים קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: