תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רגב פנאן
הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 11:42 
ביום חמישי הבא נעמוד שוב לדין, אני מניח שעונש הרדיוס ע"ת התלוי נגדנו יופעל, לפחות למשחק אחד (וזה עוד לפני המשחק הערב שמועד אף הוא לפורענות), ובנוסף יוטל קנס בסכום שבין חמישים למאה אלף ₪.
בהינתן שאנחנו מועדון לא עשיר, שההנהלה אינה רוצה או אינה יכולה להילחם בקומץ שמתעקש לגרום לנו לנזקים תדמיתיים וכלכליים בלתי הפיכים, בהינתן שגם כאשר אנחנו צודקים איש לא שומע לנו (שכן בעיניהם אנחנו מועדון קטן וזניח) ובהינתן שבמסגרת הארגונית הנוכחית אני לא רואה שום סיכוי להגיע לאיזשהו הישג, האם יש בכלל טעם בקיומו של המועדון במתכונת הנוכחית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 11:46 
אבא של קידר כתב:
ביום חמישי הבא נעמוד שוב לדין, אני מניח שעונש הרדיוס ע"ת התלוי נגדנו יופעל, לפחות למשחק אחד (וזה עוד לפני המשחק הערב שמועד אף הוא לפורענות), ובנוסף יוטל קנס בסכום שבין חמישים למאה אלף ₪.
בהינתן שאנחנו מועדון לא עשיר, שההנהלה אינה רוצה או אינה יכולה להילחם בקומץ שמתעקש לגרום לנו לנזקים תדמיתיים וכלכליים בלתי הפיכים, בהינתן שגם כאשר אנחנו צודקים איש לא שומע לנו (שכן בעיניהם אנחנו מועדון קטן וזניח) ובהינתן שבמסגרת הארגונית הנוכחית אני לא רואה שום סיכוי להגיע לאיזשהו הישג, האם יש בכלל טעם בקיומו של המועדון במתכונת הנוכחית?

:SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
שיזדיינו רגב ואבא שלו. לא משתתף בשירה על מוני אבל שירה זו שירה ורגילים אצלנו שהכל הולך. אבל-
שיזדיינו כל זורקי החפצים, חבורה של מטומטמים שצריך להעיף מהאיצטדיון ותעודת עניות להנהלה שנמנעת מלהתעסק עם זה.
מתסכל ברמות קשות. ברור שבתקשורת מנפחים הכל, מגמתיות קבועה נגד הקהל שלנו וידה ידה, אבל אפשר לטמון את הראש בחול ולהגיד "אכלו לי שתו לי", "אני צודק ולא חכם" ואפשר גם להבין שעם איך שדברים הולכים אנחנו לעולם לא נהיה SOLD OUT במנויים, לעולם לא נגיע ל-4000 חברי עמותה ויהיה קשה יותר משמעותית לצמוח גם בתחום החסויות וגם במציאת משקיעים\שותפים עסקיים. כתוצאה מכל הדברים האלו, יש הרגשה שהמועדון תקוע בלימבו נצחי וכל עונה היא ריפליי של הקודמת.
ברמת המיקרו יש גם את כל הנושא של ניהול הסגל, שחקנים, מאמן וכל נושא מקצועי אחר אבל בליגה שלנו כל עונה היא דף חדש.
בסוף, במקום למנף את הבידול שלנו משאר הליגה כמועדון אוהדים אנחנו יורים לעצמנו ברגל באופן סיסטמתי והופכים את המשימה שלנו להיות מועדון מוביל בכדורסל הישראלי למשימה בלתי אפשרית עם נזק עצום לטווח הארוך.
כן, רוב העם הוא סאחי שמפריעים לו הדברים האלו. זמנים השתנו ולא כולם באש ובמים, אנשים היום נעלבים מכל דבר קטן והורים באמת נמנעים מלהגיע עם הילדים למשחקים וככה עוד דור של ילדים לא ידע אהדת הפועל ובסוף אנחנו נמצא את עצמו עוד עשור מגרדים את ה1000 צופים למשחק מלמעלה.

נערך לאחרונה על ידי אדום אש בתאריך 02 ינואר 2018, 15:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 14:47 
אדום אש כתב:
שיזדיינו רגב ואבא שלו. לא משתתף בשירה על מוני אבל שירה זו שירה ורגילים אצלנו שהכל הולך. אבל-
שיזדיינו כל זורקי החפצים, חבורה של מטומטמים שצריך להעיף מהאיצטדיון ותעודת עניות להנהלה שנמנעת מלהתעסק עם זה.
מתסכל ברמות קשות. ברור שבתקשורת מנפחים הכל, מגמתיות קבועה נגד הקהל שלנו וידה ידה, אבל אפשר לטמון את הראש בחול ולהגיד "אכלו לי שתו לי", "אני צודק ולא חכם" ואפשר גם להבין שעם איך שדברים הולכים אנחנו לעולם לא נהיה SOLD OUT במנויים, לעולם לא נגיע ל-4000 חברי עמותה ויהיה קשה יותר משמעותית לצמוח גם בתחום החסויות וגם במציאת משקיעים\שותפים עסקיים. כתוצאה מכל הדברים האלו, יש הרגשה שהמועדון תקוע בלימבו נצחי וכל עונה היא ריפליי של הקודמת.
ברמת המיקרו יש גם את כל הנושא של ניהול הסגל, שחקנים, מאמן וכל נושא מקצועי אחר אבל בליגה שלנו כל עונה היא דף חדש.
בסוף, במקום למנף את הבידול שלנו משאר הליגה כמועדון אוהדים אנחנו יורים לעצמו ברגל באופן סיסטמתי והופכים את המשימה שלנו להיות מועדון מוביל בכדורסל הישראלי למשימה בלתי אפשרית עם נזק עצום לטווח הארוך.
כן, רוב העם הוא סאחי שמפריעים לו הדברים האלו. זמנים השתנו ולא כולם באש ובמים, אנשים היום נעלבים מכל דבר קטן והורים באמת נמנעים מלהגיע עם הילדים למשחקים וככה עוד דור של ילדים לא ידע אהדת הפועל ובסוף אנחנו נמצא את עצמו עוד עשור מגרדים את ה1000 צופים למשחק מלמעלה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 14:50 
אדום אש כתב:
בסוף, במקום למנף את הבידול שלנו משאר הליגה כמועדון אוהדים אנחנו יורים לעצמו ברגל באופן סיסטמתי והופכים את המשימה שלנו להיות מועדון מוביל בכדורסל הישראלי למשימה בלתי אפשרית עם נזק עצום לטווח הארוך.

גם אם תאסוף מידע סטטיסטי של כל העשור האחרון אצל כל הקבוצות בעולם בחיים לא תמצא קורלציה בין התנהגות קהל לבין כמות אוהדים למשחק.
הקורלציה היחידה שקיימת ומוכחת פעם אחר פעם היא בין הצלחה לכמות קהל
(ולא אני לא בעד זורקי הכוסות ומועלם לא השלכתי דבר אל מעבר לגבול הרצפה שמתחת לכיסא שבו אני עומד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
Hasta La Muerte כתב:
אדום אש כתב:

גם אם תאסוף מידע סטטיסטי של כל העשור האחרון אצל כל הקבוצות בעולם בחיים לא תמצא קורלציה בין התנהגות קהל לבין כמות אוהדים למשחק.
הקורלציה היחידה שקיימת ומוכחת פעם אחר פעם היא בין הצלחה לכמות קהל
(ולא אני לא בעד זורקי הכוסות ומועלם לא השלכתי דבר אל מעבר לגבול הרצפה שמתחת לכיסא שבו אני עומד)

זה לא נכון. פניה לקהלים חדשים, למשל של נשים ומשפחות, הגדילה נפחי קהל ושינתה דפוסי התנהגות ואהדה. לך תראה מה עשו בליגה הגרמנית לפני כמה שנים ובליגת הNBA לפני כמה עשורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי אנחנו עוף מוזר בתחום הזה. דה לגיטימציה בתקשורת שנמשכת שנים על גבי שנים יחד עם הטרנדים השוטפים של עידן הרשתות החברתיות שגורר התחזקות של הימין הקיצוני בכל העולם, שהוא לא בדיוק אח יקר שלנו. תעיף מבט מסביב, טוקבקים, תגובות, אין שנוא מאיתנו. וזה היה נכון מאז ומעולם אבל כמו שאמרתי, זמנים השתנו.
אני לא חושב שהתנהגות קהל משפיעה על כמות אוהדים באופן ישיר. יש פה קשר עקיף ושילוב של מס' גורמים. גם מנגנון השיווק שלנו וגם המוניטין של המועדון נפגעים ואם אתה חושב שזה לא משפיע על דעת הקהל ועל כמות האוהדים אז גם אתה באותה קבוצה של טומני הראש בחול.
מי שעומד במקום בסוף הולך אחורה. ואנחנו עומדים במקום אחושרמוטה.

נערך לאחרונה על ידי אדום אש בתאריך 02 ינואר 2018, 16:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
https://sports.walla.co.il/item/3123964

ציטוט:
בדו"ח המשקיף יהודה שקמה מצוין האירוע בהפסקת המשחק בו התפתחה תקרית בין אוהדי הפועל תל אביב למאמן הכושר של מכבי תל אביב, רגב פנאן, ובסופה נזרקו למגרש שתי כוסות משקה שעיכבו את פתיחת המחצית השנייה. בנוסף מציין שיקמה כי נזרקו למגרש מטבעות ואוהדי הפועל שרו לשמעון מזרחי תתאבד.

בלי קשר לרגב פנאן, מוקדש באהבה לאנשים שהתווכחו ומתווכחים על כך שדה-לגיטימציה לשירים עם המילה נאצי ושואה זה צעד מאוד קטן בדרך לדה-לגיטמציה לכל שורה או שלט שהם קצת לא יפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
בסוף זה מה שנקבל וכולם יהיו מרוצים, איך זיינו את רגב
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 63522.html
"נבקש לסגור את יציע אוהדי הפועל ת"א"
תובע האיגוד ל-5 באוויר: "אם לא יעזור, נבקש הפחתת נק'"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 16:25 
נבקש לסגור את היציע לשארית העונה (שזה בעצם לבטל מנויים למשהו כמו 300-400 איש (כמה יש באמת ביציע הזה?) ואם זה לא יעזור נבקש לסגור את היציע שממול ואם זה לא יעזור נבקש להוריד אותם 5 ליגות ואם זה לא יעזור נבקש מהם ללכת לצבוע לי את הבית ואם זה לא יעזור נבקש מהם ללכת לנקות לשימון את האוטו ואם זה לא יעזור אז נבקש לסגור ת'מועדון.
עו"ד טל אור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:

ציטוט:
בדו"ח המשקיף יהודה שקמה מצוין האירוע בהפסקת המשחק בו התפתחה תקרית בין אוהדי הפועל תל אביב למאמן הכושר של מכבי תל אביב, רגב פנאן, ובסופה נזרקו למגרש שתי כוסות משקה שעיכבו את פתיחת המחצית השנייה. בנוסף מציין שיקמה כי נזרקו למגרש מטבעות ואוהדי הפועל שרו לשמעון מזרחי תתאבד.

בלי קשר לרגב פנאן, מוקדש באהבה לאנשים שהתווכחו ומתווכחים על כך שדה-לגיטימציה לשירים עם המילה נאצי ושואה זה צעד מאוד קטן בדרך לדה-לגיטמציה לכל שורה או שלט שהם קצת לא יפים.
לא מסכים. העניין סביב איחולי ההתאבדות לשימון (מה קורה עם זה באמת, מתי הוא ימות כבר?) קשור רק לעובדה שמר שימון תתאבד כבר הוא חלאה רודפת שררה וכבוד עם כוח אדיר באיגוד.
האיגוד היה רודף אותנו על זה עם שירי שואה אם בלעדיהם. לקשר בין הדברים זאת דמגוגיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 16:51 
יפה מאוד, אז אחרי הביקורת מבית - גם הפתרון של בית הדין ע"ש שמעון מזרחי הוא לסגור את יציע 1. מצתים, מטבעות, שירים לרגב פנאן, מזרחי תתאבד, סעיף האישום הוא משני. העיקר למגר את החוליגניזם.
יש כאן כמה משתמשים שבטח מאוד מרוצים מדרישת התביעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 16:51 
סומך כתב:
Shacham כתב:

ציטוט:

לא מסכים. העניין סביב איחולי ההתאבדות לשימון (מה קורה עם זה באמת, מתי הוא ימות כבר?) קשור רק לעובדה שמר שימון תתאבד כבר הוא חלאה רודפת שררה וכבוד עם כוח אדיר באיגוד.
האיגוד היה רודף אותנו על זה עם שירי שואה אם בלעדיהם. לקשר בין הדברים זאת דמגוגיה

בית הדין של האיגוד קבע כבר מזמן שהקריאה הזאת היא לא לגיטימית ושהוא יעניש עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 16:55 
הקריאות מגעילות, אבל הדרישה לעונש לא פרופורציונלית בעליל,וגם לא תעזור להבא(לצערי).
נשמע הגיוני בסה"כ שפניני קיבל בזמנו הרחקה ל-4 משחקים, אבל את היציע ייסגרו עד סוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
סומך כתב:
Shacham כתב:

ציטוט:

בית הדין של האיגוד קבע כבר מזמן שהקריאה הזאת היא לא לגיטימית ושהוא יעניש עליה.
והקביעה הזאת מאיפה הגיעה? בטח לא בגלל לחץ של איזה נודניק שמסרב להתאבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 19:24 
עד מתי יגלגלו את האחריות על המועדון
עד מתי ימשיכו להכליל ולהאשים את אוהדי הפועל
האשמה האמיתי של ההנלה היא שהייתה שצריכה לגבות את הרוב השפוי של האוהדים ולגנות את הקומץ
ממתי מועדון כדורסל או כדורגל הפועל תל אביב הוא גוף האכיפה?
לא מבין מה מזיינים את המוח שנים על גבי שנים
אם יש עברות פליליות כאלו או אחרות שהגופים הנכונים ימצו את הדין איתם
מדינה של מפגרים
די כבר עם הזיוני שכל של כן היה צריך או לא היה צריך ואנחנו הורסים לעצמנו
כמו שאסור לך לרצוח, אסור לך לרצוח בתוך סופרמארקט
אם התבצע רצח בתוך רמי לוי האם הוא צריך למצות את הדין? לדעת לא להכניס את "הקומץ"?
אולי הוא צריך לקחת לאותו בן אדם את הכרטיס חבר מועדון
איזה טיפשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 20:13 
כולם אשמים רק אנחנו לא חס וחלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
להעניש קבוצה בגין עבירות שנעשות ע"י הקהל שלה זה סטנדרט גם באופ"א.
מה שההנהלה חייבת לעשות זה להרחיק את עשרות האוהדים שעושים את זה.
בלי סנטימנטים ובלי בטיח. הפועל הייתה לפני העלובים האלה ותישאר הרבה אחריהם.
המבחן הכי גדול של ההנהלה לדעתי.
אם לא- הכסף של אלפי אנשים טובים יילך על קנסות, יורידו לנו נק' וניפגע אנושות במאמץ להביא משקיעים.
אין מנוס מהפיתרון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 20:50 
redgr כתב:
אם לא- הכסף של אלפי אנשים טובים יילך על קנסות, יורידו לנו נק' וניפגע אנושות במאמץ להביא משקיעים.
אין מנוס מהפיתרון הזה.

אולי כדאי שבהפועל יפתחו מחלקה לחקירת אוהדים, כדי שיהיה יותר קל למצוא את האשמים
באמת
סנדנט של אופא זה רק מוכיח שהדרך שגויה
הנה, זה מה שעושים במשך שנים ואתה ראית איזה מיגור של התופעה?
הדרך היחידה באמת לטפל בעבריינים זה בעזרת החוק ואיכפתו
עם כל הכבוד הנהלת הפועל היא ממש לא בסמכות לעשות דברים כאלו
הדבר היחיד שהיא יכולה לעשות זה למסור את המידע שיש בידה, שאני מאמין שהוא לא משהו מסווג מידי וגם ככה יש אותו למשטרה
וצריך לעשות פה הפרדה ברורה, מה זאת התנהגות עביירנית? מה זאת התנהגות בלתי הולמת ופוגענית?
הפועל תל אביב צריכה להיות צודקת ולא חכמה
להראות לכולם איך הם מנסים למגר את התופעה
לשתף פעולה ולהתלונן על כך שהגופים האמונים על מיגור התופעה לא מצליחים לבצע את העבודה המחורבנת שלהם
להתלונן על כך שמנהלת לא תורמת בכלום
הפועל תל אביב צריכה יותר מהכל יח"צ
פשוט נופלים למלכודות ותרגילים של ילדים, זאת רבותי חובבנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 20:59 
אף אחד לא מצפה שההנהלה תפתור את זה בעצמה.
אני כן מצפה, בתור מנוי וחבר עמותה, לשמוע את הרצון של ההנהלה להקיא את האוהדים האלה מתוכנו. שיצאו נגד אותם אוהדים בתקשורת, שיתבעו אותם בבית משפט, שיעשו כל מה שהם יכולים כדי להעיף את חבורת הרפש הזאת.
לי אישית נמאס להיות בן ערובה של חבורת אפסים שאוהדים את עצמם וזורקים את הכסף שלי לפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 21:36 
הוקיץ' כתב:
אף אחד לא מצפה שההנהלה תפתור את זה בעצמה.
אני כן מצפה, בתור מנוי וחבר עמותה, לשמוע את הרצון של ההנהלה להקיא את האוהדים האלה מתוכנו. שיצאו נגד אותם אוהדים בתקשורת, שיתבעו אותם בבית משפט, שיעשו כל מה שהם יכולים כדי להעיף את חבורת הרפש הזאת.
לי אישית נמאס להיות בן ערובה של חבורת אפסים שאוהדים את עצמם וזורקים את הכסף שלי לפח.

זה בדיוק מה שאני אומר
ההנהלה צריכה יח"צ
כל מה שכתבת שההנהלה צריכה לעשות אלו פעולות יח"צ
כל אותן פעולות לא באמת יביאו להרחקת אותם אוהדים אך יציגו את ההנהלה באור שונה
אור כזה שאפשר להזדהות איתו, שיקבל גיבוי צבורי והכי חשוב לא יתן את הבמה ואת הלגיטימציה להמשך ההתנהגות הזאת של האוהדים
הפעולה האקטיבית היחידה שההנהלה יכולה לעשות ואם היא לא עושה זה מחדל מאין כמותו היא שלילה/אי חידוש מנוי של "אוהד" עם הרשעה בגין התנהגות כזאת או אחרת
מה שהכי מצחיק שאותו קומץ מורכב ברובו מילדים בני 15-18

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
redgr כתב:
אין מנוס מהפיתרון הזה.

אולי כדאי שבהפועל יפתחו מחלקה לחקירת אוהדים, כדי שיהיה יותר קל למצוא את האשמים
באמת
סנדנט של אופא זה רק מוכיח שהדרך שגויה
הנה, זה מה שעושים במשך שנים ואתה ראית איזה מיגור של התופעה?
הדרך היחידה באמת לטפל בעבריינים זה בעזרת החוק ואיכפתו
עם כל הכבוד הנהלת הפועל היא ממש לא בסמכות לעשות דברים כאלו
הדבר היחיד שהיא יכולה לעשות זה למסור את המידע שיש בידה, שאני מאמין שהוא לא משהו מסווג מידי וגם ככה יש אותו למשטרה
וצריך לעשות פה הפרדה ברורה, מה זאת התנהגות עביירנית? מה זאת התנהגות בלתי הולמת ופוגענית?
הפועל תל אביב צריכה להיות צודקת ולא חכמה
להראות לכולם איך הם מנסים למגר את התופעה
לשתף פעולה ולהתלונן על כך שהגופים האמונים על מיגור התופעה לא מצליחים לבצע את העבודה המחורבנת שלהם
להתלונן על כך שמנהלת לא תורמת בכלום
הפועל תל אביב צריכה יותר מהכל יח"צ
פשוט נופלים למלכודות ותרגילים של ילדים, זאת רבותי חובבנות
זה מה שטביב מנסה לעשות בבית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רגב פנאן
הודעהפורסם: 02 ינואר 2018, 22:19 
טעות באשכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רגב פנאן
הודעהפורסם: 03 ינואר 2018, 01:18 
הצחקתם. ההנהלה שומרת על האוהדים האלה ועוד מתייעצת איתם. אז יעשו להם משהו?

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2018, 01:51 
סמל אישי של המשתמש
רמי אמר באסיפה האחרונה שהזהירו אותם שזאת הפעם האחרונה שדבר כזה ייפתר בדיבורים.
בואו נראה אם הוא יעמוד במילה שלו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2018, 10:09 
אני באמת לא מבין את הבעייתיות בקללות האלה. היום נענשים על זה ומחר על שמעון מזרחי תתאבד כבר.
שכל אחד ישיר ויצעק מה שבזין שלו כל עוד זה בגדר החוק. מה אתם נותנים לגיטימציה לכל הרעש הזה שנוצר מכלום?
רגב פנאן מחפש את זה בכל משחק נגד הפועל ובדרייב אין התלהם במשך 10 דקות, צעק והגיב בתנועות מאיימות במקום לברוח מכל הבלאגן.. אם הוא לא מסוגל להתמודד עם קללות של ילדי אולטראס חסרי מוסר ורגש, שישב בבית. אף אחד לא צריך להיענש על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2018, 10:35 
redgr כתב:
אין מנוס מהפיתרון הזה.
!!!

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2018, 11:11 
ofir כתב:
אני באמת לא מבין את הבעייתיות בקללות האלה. היום נענשים על זה ומחר על שמעון מזרחי תתאבד כבר.
שכל אחד ישיר ויצעק מה שבזין שלו כל עוד זה בגדר החוק. מה אתם נותנים לגיטימציה לכל הרעש הזה שנוצר מכלום?
רגב פנאן מחפש את זה בכל משחק נגד הפועל ובדרייב אין התלהם במשך 10 דקות, צעק והגיב בתנועות מאיימות במקום לברוח מכל הבלאגן.. אם הוא לא מסוגל להתמודד עם קללות של ילדי אולטראס חסרי מוסר ורגש, שישב בבית. אף אחד לא צריך להיענש על זה.

על השלכת כוסות שתייה למגרש צריך להענש , חד משמעית.
הבעייה עם זה אגב, שיעשו אותו דבר גם לצד השני... לא זכור לי שמשהו קרה למכבי כשהשליכו שם כוסות שתייה על הספסל של הפועל , וגם על היריקות אתמול הם כנראה לא יעמדו לדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2018, 11:16 
מי שמשליך חפצים למגרש שיענש, שירחיקו אותו ושיעשו כל מה שצריך.. אבל השיח התקשורתי עכשיו קורא להעניש ולהרחיק את אלה שמקללים את רגב וזה חציית קו אדום.
במקום שהעמוד הרשמי יפרסם הודעה שהוא מגנה את הקריאות האלה היה עדיף לגנות את הרעש שספורט5 עשו מ2 הדרבים הכי שקטים שהיו בכדורסל אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2018, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
אוהד שהניח יד על שופט או זרק חפצים למגרש או על נושא תפקיד בקבוצה יריבה חייב להענש במלוא החומרה ולו רק על עצם הפגיעה במועדון ובעצם גזילה של כספים מחבריו ליציע שמשקיעים הן בחברות והן במנוי.
אבל להתייחס לקללות לאפס הזה?
זה לא משנה אם הוא מתגרה או לא
בכל ספורט בעולם אין שום ענישה כנגד קהל על קללות שאין גזעניות ואצלהם המלחמה באלימות ביצעים אכן אמיתית ולא כמו אצלנו שזה נטו אינטרנס כנגד קבוצה כזאת או אחרת.

הוא נעלב שאמר לו אוהד שהיה משתין על קבר אביו?
הוא בשם בצע כסף עובד במועדון ואצל אנשים שאשכרה השתינו על אביו שהיה בחיים ובטח שהשתינו והתנערו ממנו אחרי מותו.
אז שלא יבוא לדבר על מוסריות אם אין לו שמץ של מושג מוסר מהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: