Eros Ramazzotti כתב:
teknoboy כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
teknoboy כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
להבא בתור שרוצה להכניס לי מילים לפה רק אבקש להבהיר את עצמי: ההכנסות של הפועל בלאומית (נניח - 10 מיליון שקלים) מספיקות (שמישהו יתקן אותי אם אני טועה) כדי להעמיד את התקציב הכי גבוה בליגת הפח הזאת. כשיעמידו את התקציב הכי גבוה בליגת העל הם יכולים להתהדר בזה. להתהדר בתקציב הכי גבוה בלאומית כשאתה הבעלים של הפועל ת"א זה קצת מביך.
הכנסות של עשרה מיליון שקלים מספיקות לתקציב של עשרה מיליון שקלים. אם התקציב הוא 15 מיליון, אז מישהו הוסיף חמישה מיליון.
לא אמרתי שהם לא שמים כסף, אבל סליחה שאני מפריע לדמגוגיה.
אני אומר שהם לא שמים מספיק כסף בשביל מועדון כמו הפועל.
לא נורא, עכשיו הכל בסדר. נדבר בליגת העל. תגנו עליהם אחרי הדרבי הראשון.
זה באמת נכון שכולנו רוצים שהם ישימו יותר ושנהיה אימפריה.
שכנעת אותי. שנייה, אני מוחק את השמירה ומתחיל מההתחלה עם בעלים אחרים.
במילים אחרות, כולם פה מסכימים איתך, אבל חוץ מלהגיד שזה מתסכל אותך, מה אתה אומר פה בעצם?
מה שאני אומר כבר שנה - שהשחקנים והמאמנים לא אשמים במצב של הפועל. לא יכול להיות ששבוע אחרי שבוע יהיה שעיר לעזאזל אחר - שחקנים שאין להם מושג בכדורגל וכל קשר ביניהם לבין הפועל תל אביב הוא מקרי. מי שאשם זה מי שהביא את השחקנים האלה (וימשיך להביא שחקנים כאלה), וזה רק הבעלים.
הקהל אשם בכך שהוא מאפשר למצב הזה להמשיך להתקיים. הוא לא דורש מהבעלים להעמיד קבוצה חזקה. בכלי החזק ביותר שיש לו - חרם מנויים וכרטיסים - הוא לא משתמש, ולא רק שהוא לא משתמש - הוא גם קונה את המנויים מהיקרים בארץ. הקהל צריך לעשות צעדים כדי שהבעלים יבינו שהמצב הנוכחי לא מקובל עליו. או שתשימו כסף ונהיה בצד שלכם, או שתגידו מתי אתם הולכים מכאן ואיך. ובטח שלא תמכרו לנו מנויים במחירים כאלה בין לבין, אנחנו לא הכספומט שלכם.
הקהל דרש מההנהלה להעביר את הקבוצה בחינם להראל. הקהל דרש מההנהלה לתת לאבוטבול חוזה אסטרונומי מה שבנוסף לנזק הכלכלי והמקצועי הישיר גם כנראה מנע להביא שחקנים קצת יותר טובים לא מסיבות כלכליות. הקהל דרש מטביב למכור את הקבוצה, ואז המליך את רמון ותאומים. ואת כמות הדרישות של הקהל מאותה המלכה ועד לירידת הליגה אני לא מסוגל לספור.
אז כן, הפועל תל אביב זאת אימפריה, והשחקנים הכי טובים בארץ צריכים לשחק בהפועל, אבל הרעיון שדרישות של הקהל זה מה שיפתור את הפער בין מה שצריך להיות למה שיש מנותק מהמציאות אפילו יותר מהסינגל היחיד שלך שאתה מנגן בכל אשכול בפורום בין אם הוא מתאים באיזושהי צורה עקיפה לנושא או לא.