הוקיץ' כתב:
לירון האדום כתב:
הוקיץ' כתב:
אז יש שתי אפשרויות, או שסימנת את ספורי בתור מקור כל הרוע בעולם ואתה לא תזוז מזה ויהי מה, או שאתה לא מבין בכדורגל. כי הבדלי הרמות ביניהם זה שמיים וארץ (לא שזה קשה מאחר וגלבאן זה אשכרה שחקן פחות על המגרש)
ואגב, הייתי מציע לך לראות קצת את אשקלון. הוא אחד השחקנים היותר טובים שם. לא שהוא הפך להיות פתאום שחקן אינטליגנטי או אחד ששורף קילומטרז', אבל הוא כן הפך להיות שחקן ההתקפה הכי מסוכן של אשקלון
קח לדוגמא את הגול של גלבאן בשישי, תן לספורי עוד 100 כדורים כאלו והוא לא פוגע במסגרת.
לגבלאן יש קצת יותר ניסיון ויכולת מאשר ספורי שלא עשה כלום.
מה כבר ספורי עושה באשקלון? כובש? מבשל?
מהקצת שראיתי אותו שם, לא ראיתי שום שינוי מהפועל. הוא לא מצליח לעשות שום פעולה חיובית, ההפך, הוא בעיקר הורס
התקפות...
אני דווקא חושב שאני קצת מבין בכדורגל ורמזי לא הראה כלום, עוד שחקן סתמי.
קודם כל, לא ברור לי לפי מה קבעת שהוא לא היה מכניס את זה. לספורי יש טכניקה טובה דווקא, זו מעולם לא הייתה הבעיה שלו.
אבל גם אם נניח לרגע שהוא לא היה מכניס את זה, אז מה? למה זאת אמת מידה למשהו? באותה מידה גלבאן לא היה נותן את הבישול שספורי נתן נגד מכבי חיפה או את המהלך שבו הוא השאיר לאיבנצ'יץ' כדור לגול מול הפועל חיפה.
לגלבאן יש ניסיון? בוא תסביר לי איך הניסיון של גלבאן עזר לנו עד כה, כי מההתרשמות שלי (ושל לא מעט רבים וטובים כולל המאמן שמנסה להיפטר ממנו בכל מחיר) לשחק איתו זה כמו לשחק עם שחקן פחות.
עכשיו שלא ישתמע שאני חושב שספורי נותן עונה גדולה או שהייתי רוצה אותו בתור שחקן הרכב בליגת העל. אני כן חושב שהוא נותן עונה לא רעה בסך הכל ושאם נותנים לי טרייד בינו לבין כלום ושום דבר כמו גלבאן אני לוקח בשתי ידיים.
לגלבאן יש ניסיון והוא לא יילחץ ברגעי משבר או ברגעי "מאני טיים".
כמה שערים יש לספורי בקריירה וכמה לגלבאן?
נראה לי שיש קצת הבדל, לא?
ספורי זה שחקן שקיבל אינספור הזדמנויות בהפועל ותחת מאמנים שונים, בכולם הוא נכשל, הוא היה חלש, איבד כדורים, לא ביצע עבודות הגנה, בעט שלא צריך,
לקח בעיטות חופשיות כאילו הוא מינימום רונאלדו והעיף את הכדורים ליציעים.
זה שגלבאן חלש לא אומר שספורי טוב יותר ממנו, עד שנפטרנו מעלוקה ספורי אתה באמת חושב שכדאי לקחת אותו חזרה?!
אפילו אח שלו, שחלק כתבו פה שהוא לא נופל ממנו לא מצא עד עכשיו קבוצה וחתם במכבי הרצליה.