תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2017, 07:59 
עד המ!!ת הפועל כתב:
Lion Den כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
זה כל כך כלום שכמעט כל מדינה מוסלמית מוחה ומפגינה נגד.
תמשיכו בשכנוע העצמי שלכם.

זה כלום בשביל אנשים שמעניינת אותם המציאות יותר מהסמליות ולא נראה להם הגיוני שמישהו אשכרה עלול למות בגלל הדבר הזה.

בוא,
אני מניח שחדשות אתה רואה/קורא ושם לב מה הולך עכשיו במדינות מוסלמיות.
וזה לא שמישהו לא מת עד עכשיו בגלל הסכסוך הזה. הם לא באמת צריכים סיבות כדי לראות דם יהודי נשפך.

וזה עושה את הצעד של טראמפ להגיוני? בלי כוונה להעליב, אלה טיעונים שילדים נוהגים להשתמש בהם.
המשפט שכתבתי בהודעה הקודמת תקף עבור בני אדם אוהבי חיים בכל מקום, גם בישראל ובמדינות ערב. שים לב עם מי אתה מיישר קו פה, אין באמת הבדל בין הקלישאות שלך לקלישאות של כל מיני מפגינים קיצוניים ומחרחרי אלימות מהצד השני, שניכם נמתחים ברגע שמישהו מבצע פרובוקציה, בין אם הוא מחבל, נשיא או מתנחל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2017, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
ב 95 קבעה ארהב חוק כי ירושלים היא בירת ישראל ויש להעביר אליה את השגרירות.

אחרי 22 שנה מגיע נשיא עם פאה וזין קטן שלא רוצה לקיים נהטחת בחירות אהל לא גם לצאת שקרן ואומר אותו דבר וכולם נרעשים ומצדיקים את זיקפת הקומה המזויפת של הצד הימני במפה הפוליטית.

בשביל להעביר את השגרירות צריך לעשות 2 דברים פשוטים....
1. לסדר לפרידמן משרד ברח אגרון בעיר.
2. לקבוע שלט על הקיר.

טראמפ לא עושה דבר מהם וחותם שוב כמו כל קודמיו על הצו הנשיאותי.

לא בהכרח. הוא יכול לשבת גם בקונסוליה במזרח העיר.
יהיה מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2017, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
אגב ידידתנו הגדולה רוסיה הכריזה לפני כמה חודשים שירושלים היא בירת ישראל. עוד לא החלטתי אם פוטין הוא כורש או משה רבנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2017, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
אדום מטלי כתב:
האמת שאני לא מבין מה העניין עם ההכרה הזו.
אולי אני מפספס משהו, אבל:
הרי ירושלים היא בירת ישראל, אם האמריקאים יכירו בזה או לא. מה ישתנה מהותית עם ההכרזה הזו?
אני חושב שגם העמדה הפלשתינית הרשמית מקבלת את חלוקת ירושלים, כלומר מודים בחשיבות שלה לישראל, ומכירים בכך שהחלק שישאר בידיים ישראליות הוא בירת ישראל.

אם כתוצאה מהמהלך ירשה לעצמו אוחז הפותים לכפות על ישראל מהלכים מדיניים חיוביים, זה יכול להיות אפילו משתלם.

לפחות עד עכשיו, העמדה הרשמית של ארה"ב היא שמעמדה של ירושלים זה משהו שצריך להקבע במו"מ בין ישראל, הפלשתינאים מדינות ערב. ארה"ב לא תומכת בסיפוח הישראלי של מזרח ירושלים ובבניה יהודית בה. זו הסיבה שארה"ב לא מכירה בירושלים כבירת ישראל ולמה השגרירות שלה היא בתל אביב. זה משהו שאגב היה נכון לכל הנשיאים לפני טראמפ, גם רפובליקאים וגם דמוקרטים (הקונגרס עשה קולות של ללכת נגד זה, אבל גם קלינטון גם בוש וגם אובמה עצרו את זה).

אנשים מפרשים את ההצרה של טראמפ כשינוי עמדה של ארה"ב בנושא, וזו הסיבה שהם עושים מההצהרה הזו עניין.

עד כמה שידוע לי, החלק המודגש לגמרי לא נכון. ארה"ב, כמו כמעט כל העולם, לא הכירה במערב ירושלים כבירת ישראל עוד לפני 67, ולא הציבה שם את שגרירותה. זה לא בגלל שום דבר שקשור לכיבוש או סיפוח מזרח העיר, אלא לכל מיני החלטות או"ם ישנות לגבי מעמד העיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2017, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי יורם צודק, והמעמד של ירושלים בעיני החוק הבינלאומי נגזר מהסעיפים הרלוונטיים בהחלטה 194 של מועצת הביטחון (בקצרה - אף אחד מהצדדים לא מקבל ריבונות, במקום זה היה צריך להקים איזה מנגנון שליטה בינלאומי).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2017, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

אחרי 22 שנה מגיע נשיא עם פאה וזין קטן שלא רוצה לקיים נהטחת בחירות אהל לא גם לצאת שקרן ואומר אותו דבר וכולם נרעשים ומצדיקים את זיקפת הקומה המזויפת של הצד הימני במפה הפוליטית.

2. לקבוע שלט על הקיר.

מאז 1948 ירושליים היא שטח כבוש לפי החוק הבינלאומי.
ב1995 היה איזה משהו שאולי היה יכול לשנות את כל זה ונקטע באמצע. ייתכן אפילו שהאמריקאים היו מעורבים בסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2017, 16:08 
ירושלים באירופה או לא מה נסגר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2017, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
החלטת האום הרלוונטית היא 181.
אם אני זוכר נכון נקבע כי כל פרוזדור ירושלים - בית לחם יהיה נטראלי ובהסכם של שתי המדינות יקבע גורלו לאחר 10 שנים.

הבעיה היא שהחלטה זאת הפסיקה להיות רלוונטית ברגע שכוחות ערב תקפו את מדינת ישראל ולא קיבלו עליהם את החלטת האום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2017, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אם אני זוכר נכון נקבע כי כל פרוזדור ירושלים - בית לחם יהיה נטראלי ובהסכם של שתי המדינות יקבע גורלו לאחר 10 שנים.

הבעיה היא שהחלטה זאת הפסיקה להיות רלוונטית ברגע שכוחות ערב תקפו את מדינת ישראל ולא קיבלו עליהם את החלטת האום.

הבעיה עם התיאוריה שלך היא שאחרי החלטה 181 היתה מלחמת העצמאות, ואחריה היתה החלטה 194, שנועדה להסדיר את המצב באזור אחרי המלחמה ולנוכח תוצאותיה.
זאת היתה הפעם האחרונה שבה מוסד בינלאומי כלשהו קיבל החלטה בנוגע לירושליים, ולכן היא עדיין ההחלטה התקפה והרלוונטית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2017, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

2. לקבוע שלט על הקיר.

לקונגרס אין סמכות להחליט על דברים כאלו. הם עשו מין משחק כזה שבו הם כאילו ממליצים לנשיא אבל הוא יכול לא לעשות את זה אם כל חצי שנה הוא אומר "לא" באופן רשמי להעברת השגרירות. כל הנשיאים מאז אמרו לא, למרות שאני מנחש שאם מישהו היה אומר לקונגרס ללכת לחפש בית המשפט העליון היה תומך בו.
יורם כתב:

אמיר כתב:

לפחות עד עכשיו, העמדה הרשמית של ארה"ב היא שמעמדה של ירושלים זה משהו שצריך להקבע במו"מ בין ישראל, הפלשתינאים מדינות ערב. ארה"ב לא תומכת בסיפוח הישראלי של מזרח ירושלים ובבניה יהודית בה. זו הסיבה שארה"ב לא מכירה בירושלים כבירת ישראל ולמה השגרירות שלה היא בתל אביב. זה משהו שאגב היה נכון לכל הנשיאים לפני טראמפ, גם רפובליקאים וגם דמוקרטים (הקונגרס עשה קולות של ללכת נגד זה, אבל גם קלינטון גם בוש וגם אובמה עצרו את זה).

אנשים מפרשים את ההצרה של טראמפ כשינוי עמדה של ארה"ב בנושא, וזו הסיבה שהם עושים מההצהרה הזו עניין.

עד כמה שידוע לי, החלק המודגש לגמרי לא נכון. ארה"ב, כמו כמעט כל העולם, לא הכירה במערב ירושלים כבירת ישראל עוד לפני 67, ולא הציבה שם את שגרירותה. זה לא בגלל שום דבר שקשור לכיבוש או סיפוח מזרח העיר, אלא לכל מיני החלטות או"ם ישנות לגבי מעמד העיר.

החלק המודגש נכון, ארה"ב אכן לא מכירה (לפחות עד עכשיו) בסיפוח של מזרח ירושלים, אתה צודק שהעמדה של ארה"ב על זה שמעמדה של ירושלים צריך להקבע במו"מ קודמת ל 67. יצא לי עקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2017, 02:55 
Lion Den כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
Lion Den כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

זה כלום בשביל אנשים שמעניינת אותם המציאות יותר מהסמליות ולא נראה להם הגיוני שמישהו אשכרה עלול למות בגלל הדבר הזה.

בוא,
וזה לא שמישהו לא מת עד עכשיו בגלל הסכסוך הזה. הם לא באמת צריכים סיבות כדי לראות דם יהודי נשפך.

וזה עושה את הצעד של טראמפ להגיוני? בלי כוונה להעליב, אלה טיעונים שילדים נוהגים להשתמש בהם.
המשפט שכתבתי בהודעה הקודמת תקף עבור בני אדם אוהבי חיים בכל מקום, גם בישראל ובמדינות ערב. שים לב עם מי אתה מיישר קו פה, אין באמת הבדל בין הקלישאות שלך לקלישאות של כל מיני מפגינים קיצוניים ומחרחרי אלימות מהצד השני, שניכם נמתחים ברגע שמישהו מבצע פרובוקציה, בין אם הוא מחבל, נשיא או מתנחל.

אוקיי, אז נעזוב עכשיו את הקלישאות.
מה יותר הגיוני מזה שהידידה הגדולה ביותר שלך תכיר בעיר הבירה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2017, 05:19 
סמל אישי של המשתמש
איך אמרו היום בפרלמנט?
טראמפ לא צועק "שריפה, שריפה" בתיאטרון עמוס באנשים, אלא מצית את התיאטרון.
ואז עוד יש לו חוצפה לדבר על משא ומתן לשלום.

חלאה ניאו נאצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2017, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:

הבעיה עם התיאוריה שלך היא שאחרי החלטה 181 היתה מלחמת העצמאות, ואחריה היתה החלטה 194, שנועדה להסדיר את המצב באזור אחרי המלחמה ולנוכח תוצאותיה.
זאת היתה הפעם האחרונה שבה מוסד בינלאומי כלשהו קיבל החלטה בנוגע לירושליים, ולכן היא עדיין ההחלטה התקפה והרלוונטית.

זאת לא תאוריה זאת מציאות. הבעיה היא שאתה לא מסוגל לקבל את העובדה שהמציאות מראה שהאשמה היא לא ר בצד הישראלי.

ועדת הפיוס שנולדה כתוצאה מההחלטה 194 המליצה על דברים, האום היה אמור להקצות משאבים ( דבר שלא בוצע) ועוד דברים.. כך שאת האשמה אפשר להטיל על כל מי שרק רוצים. בדורה התחתונה מאחר ומדינות הצביעו נגד החלטה 194 בדיוק כמו הצביעו נגד החלטה 181 משום שאין ברצונם להכיר במדינת ישראל אם וללא שר לירושלים, זה פשוט לוגיקה של הלקאה עצמית שלא קשורה למציאות.

אמיר נכון.
והנה טראמפ חותם כמו כל קודמיו על דחיה לכן נכון לכרגע זאת החלטה ריה מתוכן בדיוק כמו ההחלטה מ 95 שמשמעותה זהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2017, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:

זאת לא תאוריה זאת מציאות. הבעיה היא שאתה לא מסוגל לקבל את העובדה שהמציאות מראה שהאשמה היא לא ר בצד הישראלי.

ועדת הפיוס שנולדה כתוצאה מההחלטה 194 המליצה על דברים, האום היה אמור להקצות משאבים ( דבר שלא בוצע) ועוד דברים.. כך שאת האשמה אפשר להטיל על כל מי שרק רוצים. בדורה התחתונה מאחר ומדינות הצביעו נגד החלטה 194 בדיוק כמו הצביעו נגד החלטה 181 משום שאין ברצונם להכיר במדינת ישראל אם וללא שר לירושלים, זה פשוט לוגיקה של הלקאה עצמית שלא קשורה למציאות.

אתה מודע לזה שאין שום קשר בין מה שכתבת לבין מה שהגבת לו ו\או בינו לבין המציאות, נכון?
כתבת קודם משהו שגוי (שהחלטה 181 היא הרלוונטית). הסברתי למה זה שגוי, ולמה החלטה 194 היא הרלוונטית.
אתה יכול לזרוק לאוויר קלישאות על הלקאה עצמית (BDS!!!!!!!!!!) ועל מי הצביע איך וכו' וכו, כל זה לא ישנה את העובדות - ההחלטה האחרונה שהתקבלה, ולכן ההחלטה הרלוונטית והתקפה (גם עבור מי שהצביע נגדה, אגב) היא החלטה 194 (שאכן, כפי שציינת, לא מומשה מעולם).
זה לא קשור ל"אשמה" ולא לאחריות ולא לשום דבר, זה פשוט המצב המשפטי (גם אם הוא לא בא לך טוב בעין).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2017, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להיכנס לסוגיות משפטיות...

ההכרה במדינת ישראל ובבירתה הן תוצר של החלטה 181.
החלטה 194 באה לפתור את בעיית הפליטים, ההתיחסות לירושלים היתה דרישה למסירת השטח לכוחות האום והקצאת משאבים לכך. בנוסף היתה החלטה להקמת ועדת פיוס שתכלול נציגים מטורקיה צרפת וארהב. ועדת הפיוס כשלה ולא התקבלו החלטות בנוגע לירושלים. משאבים לא הוקצו לכן אין שום דבר שמחייב בהחלטה הזאת בנוגע לירושלים / בית לחם יותר מאשר החלטה 181.

שהיא בעצם זאת שקבעה את גבולות המדינה והמצב במדינאי באזור.

נ ב. אני שמח שאת. מנסה לדרדר את הדיון לחבורת הbds אני לא שם. יש מציאות פשוטה גבולות מדינת ישראל ומעמדה של ירושלים הם תולדה של החלטה 181.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 08 דצמבר 2017, 11:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2017, 11:31 
הכרזה ראויה, אבל עם ישראל לא זקוק לטראמפ כדי לדעת שירושלים היא בירתו הנצחית.
מעשים מדברים אליי יותר מהכרזות. ביטול מוסד אונר"א למשל, נחוץ יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2017, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
1. אפשר להיכנס לסוגיות משפטיות...

ההכרה במדינת ישראל ובבירתה הן תוצר של החלטה 181.
החלטה 194 באה לפתור את בעיית הפליטים, ההתיחסות לירושלים היתה דרישה למסירת השטח לכוחות האום והקצאת משאבים לכך. בנוסף היתה החלטה להקמת ועדת פיוס שתכלול נציגים מטורקיה צרפת וארהב. ועדת הפיוס כשלה ולא התקבלו החלטות בנוגע לירושלים. משאבים לא הוקצו לכן אין שום דבר שמחייב בהחלטה הזאת בנוגע לירושלים / בית לחם יותר מאשר החלטה 181.

שהיא בעצם זאת שקבעה את גבולות המדינה והמצב במדינאי באזור.

2. נ ב. אני שמח שאת. מנסה לדרדר את הדיון לחבורת הbds אני לא שם. יש מציאות פשוטה גבולות מדינת ישראל ומעמדה של ירושלים הם תולדה של החלטה 181.

1. זה לא שאפשר להיכנס לסוגיות משפטיות, אלא שמדובר בסוגיה משפטית.
ואני לא בטוח שאתה מבין איך עובד הקטע הזה של חוקים שמשתנים.
2. אני לא זה שדחף לפה את עניין חבורת הBDS (אם כי ראוי לשבח אותך על שהקפדת להימנע מהמונח הנגוע והחלפת אותו ב"הלקאה עצמית" מבית מדרשן של מפלגות המרכז).

כמו כן נראה לי ששני קווי הדיון הנ"ל קצת מיצו את עצמם, אז אלא אם כן יש לך משהו חדש לומר מלבד "אבל 181 היתה קודם אז היא קובעת" ו\או "חבל שהשנאה העצמית שלכם מעוורת אתכם" נראה לי שסיימנו פה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2017, 13:23 
עד המ!!ת הפועל כתב:
Lion Den כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
Lion Den כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

בוא,

אוקיי, אז נעזוב עכשיו את הקלישאות.
מה יותר הגיוני מזה שהידידה הגדולה ביותר שלך תכיר בעיר הבירה שלך?

זה כבר נכתב, יותר הגיוני יהיה להבין שירושלים שנויה במחלוקת ושהחלטות סמליות וחד צדדיות שעלולות להביא למותם של בני אדם הן דבר מיותר בשלב הזה, ובאופן עקרוני לא עובדות טוב במזרח התיכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2017, 06:54 
סמל אישי של המשתמש
http://www.patheos.com/blogs/progressiv ... rmageddon/

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2017, 07:10 
סמל אישי של המשתמש
איפה כריסטופר היצ'נס כשצריך אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2017, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
הארץ לפני יומיים, אבל רק באנגלית
https://www.haaretz.com/misc/iphone-art ... m-1.827591

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2017, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
אגב,
לא שזה מפתיע מישהו,
אבל אצל המלכה, מור מגיע לשיא התמיכה בו עד עכשיו (ממוצע של 49% לפי הסקרים).
צחוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2017, 05:28 
סמל אישי של המשתמש
וואו,
זה מתחיל להראות ממש טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2017, 06:17 
סמל אישי של המשתמש
לפי הדיווחים כרגע יצא נהדר והרפובליקנים על סף איבוד השליטה בסנאט.
אחד הדברים הטובים הבודדים בחוסר הנסיון הפוליטי של הנשיא הטיפש, זה שהוא גרם לסנטור רפובליקני להתפטר בשביל משרת קבינט עלובה.
כאילו, כמה קשה למצוא מועמד לתפקיד בקבינט?
הכי מצחיק יהיה כשטראמפ בכלל יפטר את סשנס כבר אחרי שנה...

רק חבל שאל פרנקן יצא סתם גבר ככל שאר הגברים הדפקטים בעולמנו. כמו רבים אחרים גם אני חשבתי עד לפני חודשיים שלושה שהוא הסנאטור הדמוקרטי הכי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2017, 06:38 
סמל אישי של המשתמש
יש פאקינג תקווה לאנושות!!! (בקושי)

איציק, אתה מדבר שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2017, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
לגבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: President Trump
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2017, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
רגע, מור הפסיד באלבמה?!
איזה יופי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2017, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
אין מצב שהאמריקאים טיפשים כמו המנהיגים שלהם, נכון?
https://www.facebook.com/cnn/videos/10157688035886509/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2017, 10:26 
אדום נחמד כתב:
אין מצב שהאמריקאים טיפשים כמו המנהיגים שלהם, נכון?
https://www.facebook.com/cnn/videos/10157688035886509/

וואו, אני צורך לא מעט תוכן פוליטי אמריקאי אבל זה באמת וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2017, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
לפני הקטע הזה הוא גם אמר שהומוסקסואליות צריכה להיות לא חוקית כי ארצות הברית הוקמה על ערכי הנצרות.
הוא לא חזק בכל מה שקשור לאומה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: