לירון האדום כתב:
איך אפשר לתת צ׳אנס נוסף למי שהחריב את מועדון?
תסכים ששמעון גרשון יגיע בתקפיד מקצועי?
תסכים שורמוט יחזור להפועל?
אתה כמו אישה מוכה שבעלה מכה אותה ואומרת הוא לא עושה את זה מרוע
הוא אוהב אותי
לירון, הפועל לא נחרבה. זה אולי מרגיש ככה בגלל הפירוק וירידת הליגה, אבל החיים ממשיכים גם בלאומית. כולנו מקווים שעד מאי נחזור חזרה לליגה שאנחנו שייכים אליה ותחושת ה-"חורבן" תיעלם.
אין קשר בין כבירי לגרשון ו-ורמוט. הראשון נכשל ניהולית עקב חובבנות והאחרים עזבו בשביל יותר כסף ליריבות הכי שנואות.
בעיניי מותר לתת צ'אנס נוסף למי שכשל פעם אחת, אבל בגידה היא בלתי נסלחת - לכן שניהם אצלי שרופים.
הייתי מסכים איתך על "תסמונת האישה המוכה" אם הייתי מדבר ככה על טביב במקום על כבירי.
ItaiH6 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
ItaiH6 כתב:
מעניין מי זה שיצר את כל החובות שהפירוק לא מחק (מנדיונדו, ניקוליץ', סימיץ', רומנים למיניהם).
עוד חכם בדיעבד. פרט למנדיונדו (וגם זה בספק), יש עוד מישהו שחשבת שזו היתה טעות להביא?
אתה יודע שעדיף להיות חכם בדיעבד על להיות טיפש בדיעבד. כן?
מה זה משנה אם הייתה טעות להביא או לא (בהנחה שבאמת הייתה כוונה כלשהי לשלם להם משכורת. אם ההנחה הזאת מופרכת אז אין שום ספק שלא היה נכון להביא את כולם)?
מה שבטוח זה שלרצות להחזיר את האיש שבגללו גם אחרי הפירוק אתה בסכנת ירידה לליגה עם אות, גם אם על המגרש תעלה חזרה לליגת העל ותתקע בה יתד, זה טעות. להחזיר את ורמוט ולמנות את גבי לסרי ושמעון גרשון למנהלי מחלקות הנוער יותר הגיוני מזה.
נתחיל מזה שאין שום גדולה בלהיות חכם בדיעבד.
אם הכל היה מתחבר בעונה שעברה והפועל היתה קבוצת צמרת בניצוחו של גוטמן, תוך כדי הצגות בדרבים/משחקים גדולים אחרים, ולוקחת איזה גביע מדינה/כרטיס לליגה האירופית - מישהו היה אומר משהו?
ברגע שקלטו שזה לא הולך לכיוון טוב מבחינה מקצועית, כל החרא צף. פתאום דיבורים על חובות ותביעות וכבר כל החשק יוצא לך מהעונה, אז האצבע על ההדק של "הליכה לפירוק" יותר קלה.
לא הסברת למה זו טעות שכבירי יחזור. בינתיים הוא והסינים הם היחידים שיכולים לשלם את החובות האלה ולהוציא את הפועל לדרך חדשה - דרך שבה סוף-סוף הפועל תוכל להתרכז נטו בכדורגל.