תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השקעות של כבירי בהפועל
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2017, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
לירון האדום כתב:
ציטוט:
לא יצא לך מכל החורים לקרוא כתבות על חובות?

צודק, מזל שפורקנו וירדנו ליגה.
תודה לך כבירי שלקחת את המועדון עתיר התארים להליך של פירוק,
תודה לך כבירי שבגלל או אולי בזכות הפירוק גם ירדנו ליגה.
איזה כיף!! עכשיו אין כתבות על חובות ותביעות.
עכשיו אנחנו מופיעים בקטן בצד של העיתון כי אנחנו בליגה הלאומית.
איזה עושר.
אין אין על כבירי בעולם הזה.

כן נשחק שנה שנתיים בלאומית, אחרי זה נחזור אולי לליגת העל ושם נהיה
סתם עוד קבוצה בליגה, העיקר שאין חובות בזכות כבירי והפירוק. הידד!

תבין - האיש בשורה התחתונה פירק את הפועל בגלל שהוא חיי בסרט,
האיש גרם לפירוק כי הוא חשב שהוא כל יכול והיה לו שגעון גדלות.
מצטער, לא רוצה אחד כזה כבעלים.

באמת באמת שאני לא מבין איך אפשר לקוות שהכישלון הזה יחזור

טוב, נדבקת במחלת פורום שדים. הפכת לדמגוג בשקל. מתוך כל מה שכתבתי בחרת להתייחס למשפט על החובות. ברכות, לירון. שיהיה בהצלחה עם הניסנובים דלי האמצעים שיקבלו מכתב מפיפא על ירידה לליגה ז' בדיוק ביום שנחזור לליגת העל, ועם חבריך הדמגוגים הותיקים, שמסתבר שהם גם סטוקרים לא קטנים (באמת אני לא זוכר שרציתי שדמארי יבוא להפועל [איזה חטא! לגרדום!] , אבל אני מניח שנועם לא יכתוב את זה סתם בלי הוכחה מוכנה בשרוול), ובעיקר לא מבינים מה שמדברים איתם (אני אמרתי שכבירי הוא "סמל להתנהלות כלכלית אחראית"? אתה מביך).

מעניין מי זה שיצר את כל החובות שהפירוק לא מחק (מנדיונדו, ניקוליץ', סימיץ', רומנים למיניהם).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2017, 23:08 
אוי, אני מת :LOL2:
רק עכשיו קראתי את ההודעה המלאה :BOW:
אלפקה, איך אתה משמיט דבר כזה מהציטוט? תתבייש!
ציטוט:
כל עוד הפועל לא הולכת לפירוק, אני מצפה שיביאו את השחקנים הכי טובים שיש בנמצא.
אם זה אומר דמארי, אז דמארי. אותי בתור אוהד לא מעניין החובות. אם יש למישהו בעיה עם החובות, שיילך לפירוק. עד אז, אני רוצה קבוצה כמה שיותר חזקה. בסכומים האלה, זה לא באמת משנה אם הגרעון הוא 50 מיליון או 70 מיליון. אם יבוא איזה דוד עשיר, הוא ימחק את זה בחצי דקה. אם לא יבוא, נלך לפירוק. עד אז, תביאו לי את דמארי. לפחות ליהנות ממשהו עד הסוף המר.

ואולי זה רק אני, אבל אני רואה קווי דמיון נורא גדולים בין אלה ששולחים את הפועל לפירוק או לליגה השנייה/שלישית/רביעית לאלה מוולטון שרוצים לשלוח את מדינת ישראל לאלף עזאזל (חבורת ה-BDS למתקשים).
כנראה ששנאה עצמית זה אשכרה ב-DNA. מוזמנים לבדוק את העניין גם.

יאללה הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2017, 23:11 
כדרוש, הנה הלינק
viewtopic.php?f=4&t=114911&p=2235624&hilit=+BDS#p2235624
מבחינת הסדר הכרונולוגי של הדברים - ההודעה נכתבה ב2 לדצמבר, ב6 לדצמבר הוגשה בקשה להקפאת הליכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2017, 23:14 
חבל שכבירי לא הביא את דמארי באמת, ב4 ימים שלפני הרגע בו הוא דרדר אותנו מרחק 16 שעות מהפיכה למועדון עבר, הפועל תל אביב ז"ל, היינו יכולים מאוד להנות.
50 מיליון או 70 מיליון, מה זה משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2017, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
זה בכמה אשכולות,
לא אחד.

לזכותו,
הוא עיקבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: השקעות של כבירי בהפועל
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2017, 07:27 
שכחו לציין שדובר על הבאת דמארי בכסף חיצוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2017, 08:06 
מימון חוצני :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2017, 17:02 
בוודאי שאני עקבי, כי אני אשכרה אומר את מה שאני חושב מבלי לסנן ולברור מילים. כאן זה פורום אוהדים, לא פורום עורכי דין ומשפטנים דורשי צדק (כנראה שכחתם, בפעם המי-יודע-כמה).
עברתי ברפרוף על העמוד שהלינק הוביל אליו. מצחיק לראות שלירון האדום, זה ש(גם)מתנגח בי פה, די תמך במה שאמרתי (אם זה במילים או בפרחים). הנה דוגמה למישהו לא עקבי.

Noam כתב:
אני גם אשמח שאלפקה ייתן לינק לאשכול, תוכל לקרוא שם איך תמכת בכל ההרפתקאות ההזויות שמוחו הקודח של כבירי המציא חודש לפני שהגענו לחדלות פרעון.

בוודאי שאני אתמוך, וגם עניתי בדיוק למה ("אני אוהד..." וכו').

לירון האדום כתב:

כבירי לא עשה דבר אחד טוב בהפועל !
כבירי לא עשה דבר אחד טוב להפועל !
כבירי פגע בהפועל !
הסיבות לא משנות אלא התוצאות.
אז הוא רצה בטוב ועשה רע וזה כי הוא פנטזיונר.
בגלל הפנטזיות של המגלומן הזה אנחנו בליגה השניה עם חובות לפיפא
שתקועות לו כמו עצם בגרון.
בגלל כבירי יש עובדי מועדון שלא שעליו להם משכורות.
בגלל כבירי הפועל לא מעניינת אף אחד.
בגלל כבירי אנחנו בליגה הלאומית.

אשמח שתציין את הדברים הטובים שכבירי עשה בהפועל.

כבירי לא עשה דבר אחד טוב להפועל? אתה אמיתי?
מי שיפץ את מתחם חודורוב? מי הביא לכאן מאמן שכולם חלמו עליו ושחקנים מוכחים?
מה זו החכמה הזו בדיעבד? אתה חושב שזה מוציא אותך גדול? בוא תהיה אמיתי ותגיד לי באותו זמן מה באמת חשבת. אני מניח שתמכת בכל מה שכבירי עשה.
"הסיבות לא משנות אלא התוצאות"? בוא תחזיר את טביב ש"הביא" לך דאבל. מה אכפת לך? הרי רק התוצאות חשובות, לא?!
אין ספק שכבירי פנטזיונר ועשה טעויות, אבל להפוך אותו לאויב הפועל זו הגזמה פראית. הוא לא עשה שום דבר בכוונת תחילה כדי להרע לקבוצה. היה הרבה חרא לפניו והוא החליט לשים לזה סוף בעצם ההליכה לפירוק.
כן, חובות חו"ל לא ייעלמו (ואני מודע לזה שרוב החובות האלו הם על כבירי). מישהו יצטרך לסגור אותם וזה יהיה רק מישהו בעל אמצעים. כבירי והסינים יכולים לעשות זאת בקלות.
לא היית רחוק מלהישאר בליגה בסופו של דבר. זה מה שהיה עושה אותך מאושר? להיות עם הסגל הנוכחי בליגת העל ולאכול עוד השפלות השנה?
הפועל לא מעניינת אף אחד? באמת? זה לא נראה ככה במבחן המציאות.
אתה בליגה הלאומית גם בגלל כבירי, לא רק.

ItaiH6 כתב:

מעניין מי זה שיצר את כל החובות שהפירוק לא מחק (מנדיונדו, ניקוליץ', סימיץ', רומנים למיניהם).

עוד חכם בדיעבד. פרט למנדיונדו (וגם זה בספק), יש עוד מישהו שחשבת שזו היתה טעות להביא?

Noam כתב:
אוי, אני מת :LOL2:
רק עכשיו קראתי את ההודעה המלאה :BOW:
אלפקה, איך אתה משמיט דבר כזה מהציטוט? תתבייש!

נו, מה החלק הראשון בציטוט הוסיף שלא ידעת קודם? שרציתי קבוצה כמה שיותר חזקה? שהחובות לא מעניינים אותי כי אני בסה"כ אוהד?

Noam כתב:
חבל שכבירי לא הביא את דמארי באמת, ב4 ימים שלפני הרגע בו הוא דרדר אותנו מרחק 16 שעות מהפיכה למועדון עבר, הפועל תל אביב ז"ל, היינו יכולים מאוד להנות.

נו, עוד חכמה בדיעבד. ממש ידעת שנלך לפירוק 4 ימים אחרי.
נתי אומר (אני לא זכרתי) שבהבאת דמארי דובר על מימון חיצוני, אז בכלל כל מה שנכתב פה לא רלוונטי בשיט.

העיקר שאתה וחבורת ה-BDS שלך מצחקקים לכם על בעצם כלום. למה לא? אומרים שזה בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2017, 17:44 
לא, זה אין לתאר :LOL2:
אני בחוץ, מתנצל. אני סתם מבזבז לעצמי את הזמן פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2017, 18:07 
שוב, נורא ענייני. והכי חשוב שמצחיק. לבריאות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2017, 20:25 
עד המוות - לא מבין למה אתה לוקח את זה אישי.
שאתה אומר דברים שאני מסכים איתם אני אומר זאת.
מסכים איתך שכאוהד אני רוצה את הכי טוב ואת השחקים הכי טובים.
כן העדפתי עוד עונה בליגת העל מאשר עונה בליגה הלאומית.
ככה אני, אוהד שרוצה בהצלחת הקבוצה ולהיות בליגה 1 זה יותר טוב מליגה 2.
לא אמרתי שכבירי רצה לעשות רע, ברור שהוא רצה לעשות טוב.
אבל בפועל הוא רק הזיק וחפר את הבור עוד יותר לעומק.
במקום לצאת מהבור הוא העמיק אותו עד לפירוק.
כבירי פירק את הפועל מנכסיה וגרם לה גם לעתיד שחור - חובות פיפא.
לא רוצה שאותו אחד שבסופו של יום הזיק יחזור לנהל.
ותעשה לי טובה שיפוץ חודורוב מעניין לי את התחת, ממש וואו !

בן אדם רצה לעשות טוב אבל הרג אותנו ואתה שם לו לבבות ותומך בו,
אתה מבין את האבסורד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2017, 21:05 
ירון,רק מי שלא מנסה לא טועה.
הבנאדם רצה רק את טובת הפועל.לצערו וצערנו הוא נכנס לבור בלי תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2017, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
ירון,רק מי שלא מנסה לא טועה.
הבנאדם רצה רק את טובת הפועל.לצערו וצערנו הוא נכנס לבור בלי תחתית.

מסכן, אבל למה לבנאדם להכנס לבור בלי תחתית עם את חפירה ביד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2017, 21:40 
מזל שאנחנו כבר מכירים את המָטֶריה האנושית פה בפורום, אחרת עוד היה אפשר להאמין שמישהו ברצינות מחזיק בדעות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2017, 21:52 
לירון האדום כתב:

אתה מבין את האבסורד?

בן אדם רצה לעשות טוב ולא הלך לו. זה לא מחזה נדיר בעולם הזה. עדיין, הוא לא הרג אותנו. אנחנו חיים וקיימים היום (עם פחות חובות!) ונחזור מתישהו לליגת העל. אני מסתכל קדימה ולא רוצה שנקבל מכתב מפיפא שיוריד אותנו ליגה/ות. מי יכול לעזור לנו בזה (מהדמויות שמוכרות לנו) - הניסנובים או כבירי והסינים? נראה לי שהתשובה ברורה.
לירון, אתה מדבר איתי עניינית ולכן נענה בצורה עניינית. מי שנענה בצורה אישית הם אלה שמכוונים לשם.
הפירוק הוא הפתרון לבור שנוצר. הרי זה היה עניין של זמן עד שנגיע לשם. כל יום היו כתבות על "הפועל חייבים X כסף ל-Y", "הגרעון של הפועל עומד על 100 מיליון שקל" וכו'. חובות חו"ל מסתכמים לפי הפרסומים בכ-30 מיליון שקל - סכום שיותר קל לסגור לעומת ה-100 שהיו לפני הפירוק.
אגב, מאיזה נכסים בדיוק נפרדנו? חן עזרא? גל שיש? עופר ורטה? בינתיים אני רואה את ידין, דגני וגוטליב בהרכב של הפועל.
שיפוץ חודורוב זה אחד הדברים הטובים שקרו בהפועל בשנים האחרונות. לא יודע מאיפה החוצפה לזלזל בזה. מה יותר חשוב לקבוצת כדורגל ממתקן האימונים שלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2017, 21:58 
Noam כתב:
מזל שאנחנו כבר מכירים את המָטֶריה האנושית פה בפורום, אחרת עוד היה אפשר להאמין שמישהו ברצינות מחזיק בדעות האלו.

תגיד, מה הקטע שלך?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2017, 22:10 
עזוב, אל תתעסק עם חבורת ה-BDS ואל תחשוב בשונה מהם - הם עוד עלולים לצחוק על דברים שמצחיקים רק אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2017, 23:34 
האמת היא שאני קצת מתבייש שאני צריך להסביר.
כאילו, מילא שאתה לא מבין מה אחרים כותבים, לזה כבר התרגלתי מזמן. אבל אשכרה ציטטתי כאן הודעות *שלך*, ואתה עדיין לא מבין מה לא בסדר.
כאילו, 4 ימים לפני שהקבוצה נכנסת להקפאת הליכים, חודש לפני שהיא ניצלת ממש בשנייה האחרונה מלהפוך למועדון שלא קיים יותר, כשכבירי הנוכל והמנהל העלוב עוד ממשיך לצבור התחייבויות כאילו הוא ענבל אור ,אתה כותב ש"זה לא באמת משנה אם הגרעון הוא 50 מיליון או 70 מיליון", ועוד מצדיק את זה אחר כך, כאילו פירוק זה איזה כפתור קסם שמוחקים איתו חובות ואחר כך הכל בסדר.
אז אחרי שחודשיים אחר כך, כשראית שהחיים הם לא כמו בדמיונות המפגרים שלך, הצעת להפקיר את הקבוצה שתמות ולהקים איזו קבוצת הפועל בני עמו בליגה ג' (כאילו הפועל תל אביב היא איזה טוסטר אובן שאפשר לזרוק ולקנות חדש כשהוא מתקלקל) כי הרי "מה שחשוב זה הקהל" ואחרי שהסבירו לך כמה אתה מטומטם הסברת שאתה לא באמת מבין בזה ו"אלו רק רעיונות שרצים לך בראש", כבר הבנתי שבאמת מדובר במקרה מיוחד.
ואף אחד מהפאקינג דברים האלה לא גורם לך להפעיל את הראש אפילו טיפה לפני שאתה מחלק פה לבבות למחריב הפועל.
אז אולי באמת אני מבזבז את הזמן שלי כאן, הרי אתה ממילא לא תבין וזה לגמרי אבוד, אבל נתן לך עוד כמה פנינים שכתבת כאן שאולי גורמים לי סתם להזכר בתקופה המדכאת הזאת אבל הם עדיין מביכים עד צחוק:
עד המ!!ת הפועל כתב:
בהנחה שהאשכול הזה לא מפיל את העסקה עם CMEC הסינית,
מה הולכים לעשות עם 10 מיליון שקל X חמש השנים הקרובות = 50 מיליון שקל עד ינואר 2021?
סוגרים את כל החובות של המועדון הדפוק הזה (45 מיליון +-) ונשארים עם קצת עודף?
רוכשים שחקנים טובים כדי לנסות להגיע לאירופה?
יש סיכוי להביא את דמארי?

עד המ!!ת הפועל כתב:
נועם שחם כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
האמת שכבירי אמר פעם שבכל שנה חלק מתקציב הקבוצה (5 מיליון?) הולך לסגירת חובות.
אז אם לוקחים את ה-10 מהסינים + 5 מכבירי, תוך 3 שנים המועדון שלנו נקי מחובות ונשאר לנו עוד 20 מיליון מהסינים.
זה גם די מסתדר עם הדאבל שיבוא עלינו לטובה ב-2019/20 ::

אתה חי בסרט - ולא בגלל מה שכתבת על הדאבל.

בוא נשאיר את הדאבל בגדר בדיחת פורום.

לגבי השאר, מה הסרט?
זה לא נכון שחלק מתקציב הקבוצה הולך לכיסוי חובות עבר (הצהירו על זה לא פעם)?
כמדומני אמרו 5 מיליון אבל יכול להיות שאני טועה.
זה לא נכון שהסינים הולכים לתת להפועל (לפי ההסכם) 10 מיליון שקל כל שנה?
אז 15 מיליון שקל כפול 3 שנים ואתה סוגר את כל החובות המזויינים האלה.
שוב, מה הסרט? יש לך משהו לחדש לי/לנו או שהכי נוח זה לזרוק "אתה חי בסרט" בפורום ולהיעלם?

נ.ב.
לא שזה נראה רלוונטי כרגע, אבל במידה שהפועל תגיע לאירופה (אני מדבר על שלב הבתים בליגה האירופית) זה יכול להיסגר גם בפחות מ-3 שנים.

עד המ!!ת הפועל כתב:
נועם שחם כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
נועם שחם כתב:
מאיפה בדיוק יש לך 40 מליון? איך הגעת לסכום הזה?

ההכנסות של המועדון לא מתקרבות למספר הזה. ספק אם הן מגיעות ל-30. עכשיו תמשיך לבד.

אוקיי, אם אתה אומר את זה בכזה בטחון אז כנראה שאתה יודע.
לפי מה שמפורסם בתקשורת, התקציב של הפועל הוא ממש לא באזור ה-30 מיליון.

נכון. התקציב נע באזור 45 מלשיון ש"ח. אני מדבר על ההכנסות. אתה מבין מה ההבדל בין הכנסות לתקציב?

התקציב לא כולל בתוכו את ההכנסות?
כלומר, תקציב = הכנסות + הוצאות?

עד המ!!ת הפועל כתב:
יש את אסכולת ה"על הזין הקבוצה עכשיו, העיקר לסגור חובות" שלא ירצו להביא חלוץ ויעדיפו לרדת ליגה/להתפרק,
ויש את אסכולת ה"על הזין חובות, תנו לראות כדורגל" שירצו להתאבד על דמארי (או כל חלוץ טוב אחר שיעזור להפועל) ולחזק את הקבוצה.

אני מתחבר לאסכולה השניה רק במידה שדמארי יגיע בעזרת מימון חיצוני שלא ישפיע על תקציב הקבוצה. אם מחליטים שהולכים לפירוק, אז על הזין הכדורגל כבר.

עד המ!!ת הפועל כתב:
כבירי :HEART2: :HEART2: :HEART2:
גם על זה ששפכת כסף על הפועל וגם על ההליכה להקפאה/פירוק שינקה אותנו מכל החרא. תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2017, 23:36 
אבל כן, כמובן שהבעיה היא חבורת ה-BDS.
כבירי רצה רק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2017, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
"אולי"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2017, 00:06 
צודק, בטוח.
אתה יודע שאני אוהב לדבר באנדרסטייטמנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2017, 01:50 
אתה עדיין היחיד (אולי גם אלפקה ועוד חבר'ה מה-BDS) שהציטוטים האלה מביכים אותם עד צחוק.
קראתי את כולם ולא צחקתי משום דבר שם.
אני בתור אוהד ניזון מנתונים שמתפרסמים בתקשורת והפורום הזה זה המקום היחיד שאפשר לדון ולשאול שאלות בו, ואולי לקבל תשובות מאנשים שיותר מבינים. אז שאלתי שאלות כדי לקבל תשובות יותר ברורות. אצלך זה נחשב בורות, "דמיונות מפגרים" ו-"כמה אתה מטומטם" (אחלה שפה, ד"א). בעיניי לשאול שאלות ולא לדעת דברים זו לא בושה. לשם כך קיים הפורום, כדי שמישהו שיש לו מידע יוכל להסביר ולשים את הדברים על דיוקם.
בכל הציטוטים שהדבקת פה יש שאלות די הגיוניות, בהתבסס על נתונים שהתפרסמו בתקשורת. בטח לא משהו מביך או מצחיק (טוב, אולי אותך, כי אתה הרי יודע הכל).
מה גם שבאחד הציטוטים שם אמרתי בפירוש שאני בעד הבאת דמארי רק בעזרת מימון חיצוני (תודה שהבאת ציטוט שסותר את מה שטענת לפני כן).
וואלה, נראה שפירוק זה כן "כפתור קסם". מאז שהוא קרה, אין להפועל ת"א יותר חובות בארץ. איך תקרא לזה אם לא קסם? מה זה באמת משנה אם החובות היו 50 מיליון או 500? כרגע אין להם שום קשר להפועל ת"א (פרט לחובות חו"ל) - וזה כמובן מה שמעניין אותי בתור אוהד.
ספורט נועד למען הקהל. גם הפועל ת"א כדורסל (של שאול) היתה קיימת בזמן שהפועל אוסישקין הוקמה. מה הפאקינג הבדל? הפועל כדורסל היא כן "טוסטר שאפשר לזרוק ולקנות חדש"? הצעתי להקים קבוצה חדשה בשביל לחסוך את כאב הראש של "חובות בינלאומיים" ולהתרכז נטו בכדורגל. ממש הזיה נוראית שלא נוסתה מעולם אצל אוהדי הפועל ת"א.
אגב, אם אתה מרגיש שכל הדיון וההסברים האלה מביישים אותך/לא לרמה שלך, אתה לא חייב להגיב יותר. אף אחד כאן לא יכעס עליך. בטח שלא אני. אל תזנה את עצמך בשבילי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2017, 01:54 
אני באמת לא חייב להגיב, אמרת כבר הכל בעצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2017, 02:18 
סמל אישי של המשתמש
BDS
BDS
BDS
BDS
BDS
BDS
BDS
BDS

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2017, 07:29 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
אתה עדיין היחיד (אולי גם אלפקה ועוד חבר'ה מה-BDS) שהציטוטים האלה מביכים אותם עד צחוק.
אני בתור אוהד ניזון מנתונים שמתפרסמים בתקשורת והפורום הזה זה המקום היחיד שאפשר לדון ולשאול שאלות בו, ואולי לקבל תשובות מאנשים שיותר מבינים. אז שאלתי שאלות כדי לקבל תשובות יותר ברורות. אצלך זה נחשב בורות, "דמיונות מפגרים" ו-"כמה אתה מטומטם" (אחלה שפה, ד"א). בעיניי לשאול שאלות ולא לדעת דברים זו לא בושה. לשם כך קיים הפורום, כדי שמישהו שיש לו מידע יוכל להסביר ולשים את הדברים על דיוקם.
בכל הציטוטים שהדבקת פה יש שאלות די הגיוניות, בהתבסס על נתונים שהתפרסמו בתקשורת. בטח לא משהו מביך או מצחיק (טוב, אולי אותך, כי אתה הרי יודע הכל).
מה גם שבאחד הציטוטים שם אמרתי בפירוש שאני בעד הבאת דמארי רק בעזרת מימון חיצוני (תודה שהבאת ציטוט שסותר את מה שטענת לפני כן).
וואלה, נראה שפירוק זה כן "כפתור קסם". מאז שהוא קרה, אין להפועל ת"א יותר חובות בארץ. איך תקרא לזה אם לא קסם? מה זה באמת משנה אם החובות היו 50 מיליון או 500? כרגע אין להם שום קשר להפועל ת"א (פרט לחובות חו"ל) - וזה כמובן מה שמעניין אותי בתור אוהד.
ספורט נועד למען הקהל. גם הפועל ת"א כדורסל (של שאול) היתה קיימת בזמן שהפועל אוסישקין הוקמה. מה הפאקינג הבדל? הפועל כדורסל היא כן "טוסטר שאפשר לזרוק ולקנות חדש"? הצעתי להקים קבוצה חדשה בשביל לחסוך את כאב הראש של "חובות בינלאומיים" ולהתרכז נטו בכדורגל. ממש הזיה נוראית שלא נוסתה מעולם אצל אוהדי הפועל ת"א.
אגב, אם אתה מרגיש שכל הדיון וההסברים האלה מביישים אותך/לא לרמה שלך, אתה לא חייב להגיב יותר. אף אחד כאן לא יכעס עליך. בטח שלא אני. אל תזנה את עצמך בשבילי!

הבעיה היא לא בשאלת השאלות, מפגרות או לא זה פחות הנושא. הבעיה היא ביכולת הבנת התשובה והמשך הדיון אחריהן.

אתה לא יכול לדבר בביטחון על דבר שאתה מצהיר שאתה לא יודע, לשאול בנוגע אליו שאלות מפגרות ( תקציב = הכנסות + הוצאות?) ואז לתת ציונים ( לבבות) לאנשים שבגלל התנהלות לא נכונה פגעו בהפועל, ולהמשיך לתת עצות ליעוץ (לרדת לליגה ג) כי אפשר לחשוב שאז נוכל להעמיד קבוצה בה ההכנסות יהיו מעל להוצאות רק מכספי האוהדים. אלה שהיו צריכים הלוואה של מאות אלפי שקלים ממני ויצמן בשביל להשיג 2.4 מליון לרכישת הקבוצה.

אז סבבה אתה לא מבין ואתה רוצה לדעת, הכל בסדר תקרא ותשאל אל תביע דעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2017, 09:09 
עד המ!!ת הפועל כתב:
לירון האדום כתב:

אתה מבין את האבסורד?

בן אדם רצה לעשות טוב ולא הלך לו. זה לא מחזה נדיר בעולם הזה. עדיין, הוא לא הרג אותנו. אנחנו חיים וקיימים היום (עם פחות חובות!) ונחזור מתישהו לליגת העל. אני מסתכל קדימה ולא רוצה שנקבל מכתב מפיפא שיוריד אותנו ליגה/ות. מי יכול לעזור לנו בזה (מהדמויות שמוכרות לנו) - הניסנובים או כבירי והסינים? נראה לי שהתשובה ברורה.
לירון, אתה מדבר איתי עניינית ולכן נענה בצורה עניינית. מי שנענה בצורה אישית הם אלה שמכוונים לשם.
הפירוק הוא הפתרון לבור שנוצר. הרי זה היה עניין של זמן עד שנגיע לשם. כל יום היו כתבות על "הפועל חייבים X כסף ל-Y", "הגרעון של הפועל עומד על 100 מיליון שקל" וכו'. חובות חו"ל מסתכמים לפי הפרסומים בכ-30 מיליון שקל - סכום שיותר קל לסגור לעומת ה-100 שהיו לפני הפירוק.
אגב, מאיזה נכסים בדיוק נפרדנו? חן עזרא? גל שיש? עופר ורטה? בינתיים אני רואה את ידין, דגני וגוטליב בהרכב של הפועל.
שיפוץ חודורוב זה אחד הדברים הטובים שקרו בהפועל בשנים האחרונות. לא יודע מאיפה החוצפה לזלזל בזה. מה יותר חשוב לקבוצת כדורגל ממתקן האימונים שלה?

שורה תחתונה אתה מסכים איתי שכבירי היה כשלון?
או שאתה חושב שסהכ הוא הצליח?
יש בעולם הזה רק את ניסנוב כבירי והסינים?
אין אנשים אחרים? למה אנחנו צריכים שאותו אחד שפירק את הפועל יחזור?
כבירי אחראי על לא מעט מאותן חובות של פיפא? האיש חפר וחפר את הבור ללא תחתית.
אתה נהנה השנה מהליגה הלאומית?
אתה מודע לכך שהפועל בכל תולדות המועדון ירדה ליגה פעמיים בלבד.
על פעם אחת חתום אדון כבירי זה שאתה שם לו לבבות ומהלל אותו.
איך אפשר להלל כשלון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2017, 11:27 
לא מבין את הסנגוריה והערגה למר red pride כבירי, מעדיף בעלים עם אמצעים מצומצמים כמו איל סגל, שיש לו יכולות ניהול, שיודע להביא בנקודת זמן את האנשים שיודעים דבר או שניים בכדורגל על פני מגלומן הזוי כמו כבירי, לא מעניין אותי מה הכוונות שלו, ועוד פחות מעניין אם הוא ״בא מהלב״ - וזה תופס גם לגבי הניסנובים שעד כה עושים עבודה לא פחות מחפירה מקודמיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2017, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
703 צ'קים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2017, 03:20 
el dudernio כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

הבעיה היא לא בשאלת השאלות, מפגרות או לא זה פחות הנושא. הבעיה היא ביכולת הבנת התשובה והמשך הדיון אחריהן.

אתה לא יכול לדבר בביטחון על דבר שאתה מצהיר שאתה לא יודע, לשאול בנוגע אליו שאלות מפגרות ( תקציב = הכנסות + הוצאות?) ואז לתת ציונים ( לבבות) לאנשים שבגלל התנהלות לא נכונה פגעו בהפועל, ולהמשיך לתת עצות ליעוץ (לרדת לליגה ג) כי אפשר לחשוב שאז נוכל להעמיד קבוצה בה ההכנסות יהיו מעל להוצאות רק מכספי האוהדים. אלה שהיו צריכים הלוואה של מאות אלפי שקלים ממני ויצמן בשביל להשיג 2.4 מליון לרכישת הקבוצה.

אז סבבה אתה לא מבין ואתה רוצה לדעת, הכל בסדר תקרא ותשאל אל תביע דעה.

פורום הוא מקום בשביל להביע דעות, לשאול שאלות ואולי לקבל עליהן תשובות.
מה זה "אל תביע דעה"? לאן הגענו?
אם זה לא לרמה של מישהו לענות על שאלות "מפגרות", שלא יענה. אף אחד לא מכריח אותו.
כל אחד יכול להגיד מה שעובר לו בראש, גם אם זה לא בא בטוב לאחרים. תלמדו לקבל דעות אחרות במקום להשתיק אותן.
לי יש דעה מסוימת על כבירי, לאחרים דעה אחרת. הכל בסדר. כל אחד רשאי לראות את המציאות בצורה שונה. אם למישהו יש בעיה עם דעה שמושמעת, הוא מוזמן להתדיין עליה בצורה יפה או להמשיך הלאה. "משטרת המחשבות" לא שייכת למקום הזה.

לירון האדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
לירון האדום כתב:

אתה מבין את האבסורד?

שורה תחתונה אתה מסכים איתי שכבירי היה כשלון?
או שאתה חושב שסהכ הוא הצליח?
יש בעולם הזה רק את ניסנוב כבירי והסינים?
אין אנשים אחרים? למה אנחנו צריכים שאותו אחד שפירק את הפועל יחזור?
כבירי אחראי על לא מעט מאותן חובות של פיפא? האיש חפר וחפר את הבור ללא תחתית.
אתה נהנה השנה מהליגה הלאומית?
אתה מודע לכך שהפועל בכל תולדות המועדון ירדה ליגה פעמיים בלבד.
על פעם אחת חתום אדון כבירי זה שאתה שם לו לבבות ומהלל אותו.
איך אפשר להלל כשלון?

בטח שמסכים. אני לא מאמין שיש מישהו שחושב שכבירי הצליח בהפועל.
אחרי הפירוק הבנו מי רוצה לקפוץ על הפועל. לא אנשים בסדר גודל שיסגרו חובות של עשרות מיליונים. כבירי והסינים, ממה שיש בנמצא, מסוגלים למחוק את החובות האלו - וזה מה שעומד לנגד עיניי.
ההבדל בינינו הוא שאני מוכן לתת לו עוד צ'אנס, ואצלך הוא מחוק. בסדר, זכותך. אני לא ממהר למחוק מישהו שהשקיע עשרות מיליוני שקלים בהפועל (שנוהלו בצורה חובבנית) כאילו שעומדים בתור עוד הרבה כמוהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2017, 05:20 
סמל אישי של המשתמש
סינים
סינים
סינים
סינים
סינים
סינים
סינים
סינים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: