תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אחמד ניבינס חתם
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2017, 19:41 
בוריס כתב:
רק שייתן גוף והגנה כל השאר זה בונוס, סה"כ זו תקופה מסריחה שצריך לעבור עד שמאט יחזור והשוק יתמלא בשחקנים טובים יותר אחרי שנגמרים השלבים הראשונים ביורוקאפ ובליגת האלופות.

יש לנו לוח משחקים יחסית נוח בחודש וחצי האלה לפני שנכנסים לגיהינום, ניבינס הוא החתמה מוזרה מאוד לאור מה שעבר בתקופה האחרונה.

למה מוזרה? ענית לעצמך, יחתך ביחד עם אלן ברגע שיהיה משהו יותר נומאלי בשוק והאוורד יבריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2017, 20:14 
החתמה פשוט לא חכמה. הבעיה של הקבוצה היא מחוץ לקשת, לא בעמדה 5. יש לנו בעמדה 5 כרגע את אלן ואיידן, כשגם גינת יכול לתת שם דקות אפקטיביות. לעומת זאת בעמדה 3 יש לנו את מנקו שמאוד לא יציב כרגע, וזהו בערך. למה לא להביא 3 או 3 וחצי שיוכל לרווח קצת את המשחק? למה צריך עוד גבוה כדי לשחק עם הרכב שהוא במילא מוגבל? גם אלן וגם גינת הם ספקי נקודות מצויינים בצבע, באף משחק זאת לא הייתה הבעיה שלנו, אין קשר בכלל לאיכות של ניבנס, זה פשוט הדבר האחרון בערך שהיינו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2017, 20:31 
opheaaa כתב:
החתמה פשוט לא חכמה. הבעיה של הקבוצה היא מחוץ לקשת, לא בעמדה 5. יש לנו בעמדה 5 כרגע את אלן ואיידן, כשגם גינת יכול לתת שם דקות אפקטיביות. לעומת זאת בעמדה 3 יש לנו את מנקו שמאוד לא יציב כרגע, וזהו בערך. למה לא להביא 3 או 3 וחצי שיוכל לרווח קצת את המשחק? למה צריך עוד גבוה כדי לשחק עם הרכב שהוא במילא מוגבל? גם אלן וגם גינת הם ספקי נקודות מצויינים בצבע, באף משחק זאת לא הייתה הבעיה שלנו, אין קשר בכלל לאיכות של ניבנס, זה פשוט הדבר האחרון בערך שהיינו צריכים.

פשוט פרנקו רוצה בכח להעיף את ג'ף ולכן הביא שחקן על העמדה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2017, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
בהנחה שהשוק כרגע על הפנים, כנראה שאי יותר מדי ברירות. סה"כ אין פה סיכון ענקי. זה שחקן שבבירור יש לו פוטנציאל, אבל בגלל פציעות מגיע על חוזה זמני נמוך. במקרה הרע מקסימום עוד חודשיים חותכים אותו, במקרה הטוב הוא חוזר לעצמו עוד חודש וכולם מבסוטים.
אגב אם הוא היה מגיע לפני 3 חודשים יחד עם הווארד (בהנחה שבכלל התאושש אז מהפציעה, אין לי מושג), זאת גם היתה החתמה סבירה (בהנחה שמתעלמים מסוגית "שני גבוהים כן או לא"). תוך שבועיים של אימונים אפשר היה לראות מה מצבו מבחינת יכולת התאוששות מהפציעה ומוטיבציה, היה לו זמן להיכנס לכושר עד תחילת הליגה, מקסימום חותכים ומביאים מישהו אחר (להלן ג'ף).

נכון לעכשיו, הסיכון היחיד שנוצר פה הוא תוצרת פרנקו שהתמהמה עם מציאת מחליף לג'ף, והסלים עוד יותר את המצב איתו. כך שעכשיו אנחנו עלולים לגלות שג'ף לא באמת רוצה לשחק, ונתקענו מעשית בלי גבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2017, 20:41 
beny כתב:
opheaaa כתב:

פשוט פרנקו רוצה בכח להעיף את ג'ף ולכן הביא שחקן על העמדה שלו.
אין שקוף יותר מזה.
כיף שיש לנו אוהדים כמו ברוסיה שמצליחים בכח למצוא הגיון בהחתמה כזו.
הרי אין בכלל שחקנים בשוק. בעוד חודש יהיה. אז למה להביא שחקן בריא ששיחק ומתן לנו תפוקה עכשיו אם אפשר להמר על שחקן שאף אחד לא יודע אם הוא מסוגל לתרום אפילו קצת היום.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2017, 20:42 
הפועל כתב:
בהנחה שהשוק כרגע על הפנים, כנראה שאי יותר מדי ברירות. סה"כ אין פה סיכון ענקי. זה שחקן שבבירור יש לו פוטנציאל, אבל בגלל פציעות מגיע על חוזה זמני נמוך. במקרה הרע מקסימום עוד חודשיים חותכים אותו, במקרה הטוב הוא חוזר לעצמו עוד חודש וכולם מבסוטים.
אגב אם הוא היה מגיע לפני 3 חודשים יחד עם הווארד (בהנחה שבכלל התאושש אז מהפציעה, אין לי מושג), זאת גם היתה החתמה סבירה (בהנחה שמתעלמים מסוגית "שני גבוהים כן או לא"). תוך שבועיים של אימונים אפשר היה לראות מה מצבו מבחינת יכולת התאוששות מהפציעה ומוטיבציה, היה לו זמן להיכנס לכושר עד תחילת הליגה, מקסימום חותכים ומביאים מישהו אחר (להלן ג'ף).

נכון לעכשיו, הסיכון היחיד שנוצר פה הוא תוצרת פרנקו שהתמהמה עם מציאת מחליף לג'ף, והסלים עוד יותר את המצב איתו. כך שעכשיו אנחנו עלולים לגלות שג'ף לא באמת רוצה לשחק, ונתקענו מעשית בלי גבוהים.
מענין שתמיד השוק על הפנים עבורנו בעוד שקבוצות אחרות מצליחות להביא שחקנים בלי בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2017, 20:51 
יש לנו חודש איתו ועם ג'ף, אם ג'ף יתנהג כמו שצריך (על המגרש ובעיקר מחוץ לו), אני רוצה להאמין שהוא ישאר.
זו ההזדמנות של ג'ף והלוואי והוא יקח אותה בשתי ידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2017, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
הפועל כתב:

מענין שתמיד השוק על הפנים עבורנו בעוד שקבוצות אחרות מצליחות להביא שחקנים בלי בעיה.

מה זה "תמיד מצליחות"? קח את הרצליה למשל, שמסיבות לא ברורות זוכה להמון מחמאות בשנים האחרונות על רכש השחקנים שלה.
העיפו ממש עכשיו את קאניסביץ, בעצמו זר בינוני. אתמול הביאו מחליף. כל הכבוד נכון? אבל הביאו איזה שחקן מקולג' קטן שהיה יומיים בבילבאו ועף. זה מרשים? זה "בלי בעיה"?
זה קלאסי "הדשא של השכן".
הבעיה האמיתית זה שפרנקו לא הביא משהו נורמלי, או עם סיכוי להתפתח למשהו נורמלי, כשהוא לא היה תחת לחץ כמו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אחמד ניבינס חתם
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2017, 22:31 
הבעיה היא אותה בעיה. הנסיון להביא שחקנים שאנחנו לא יכולים להביא במקום כאלה שכן אפשר להביא. אני מסתכל על הרצליה ועל נהריה כי הן שתי הקבוצות שהחליפו כרגע שחקנים. בוא נחכה ונראה מי יתרום יותר בחודש הקרוב.
הלואי שאתבדה.
אני כבר לא מדבר על הבזבוז של חילוף זר כשיש סיכוי שעוד נצטרך להחליף את האוורד אם לא יחזור להיות בריא ואת ג'ף אם לא יתאים לפרנקו בעוד חודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2017, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
שחקן ששמו אחד -

מספר שחקן 48 או 67

שיר שחקן "ערבב את הטיח אחמד"

קלללללל

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2017, 10:40 
נחת בארץ- וולקאם! https://twitter.com/HapoelTLVBC/status/ ... 1840939008

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2017, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
רדנקו כתב:
הפועל כתב:

מה זה "תמיד מצליחות"? קח את הרצליה למשל, שמסיבות לא ברורות זוכה להמון מחמאות בשנים האחרונות על רכש השחקנים שלה.
העיפו ממש עכשיו את קאניסביץ, בעצמו זר בינוני. אתמול הביאו מחליף. כל הכבוד נכון? אבל הביאו איזה שחקן מקולג' קטן שהיה יומיים בבילבאו ועף. זה מרשים? זה "בלי בעיה"?
זה קלאסי "הדשא של השכן".
הבעיה האמיתית זה שפרנקו לא הביא משהו נורמלי, או עם סיכוי להתפתח למשהו נורמלי, כשהוא לא היה תחת לחץ כמו עכשיו.

השוק מת? "הדשא של השכן"?
נהריה הביאו את טיירון נאש.
אילת הביאו את דמיון ג'יימס.
חיפה הביאו את באקנר.
חולון הביאו את גלן רייס.

אף אחד מהם לא כוכב גדול, אבל כולם שחקנים שיכולים להתחרות ברמת הליגה. באנקר ונאש כבר שיחקו בליגה והראו שהם יכולים להיות פרודוקטיביים, ג'יימס ורייס הגיעו עם רזומה סביר. כולם בגיל המתאים ועם מצב פיזי של שחקן כדורסל פעיל.
רק אנחנו הבאנו שחקן בלי צולבת שנתן עונה נורמלית בפעם האחרונה לפני שלוש שנים. ההחתמה הכי מחרידה שאפשר להעלות על הדעת. אפילו אם היינו מחתימים את דראמה (שנהריה חתכו בשביל להביא את נאש) זו הייתה החתמה פחות הזויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2017, 22:13 
מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2017, 03:06 
כן רק למה שאחד מהשמות שציינת יסכים לבוא לחודשיים

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2017, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:

אז זהו, שזה בכלל לא היה צריך להגיע לזה. יש בקבוצה גבוה נהדר שנותן תפוקה שכמעט אף גבוה בארץ לא נותן, אלא שלמאמן שלנו חשוב יותר לטנף עליו על כל במה במקום לעשות את העבודה שלו ולנהל את השחקן, מטורלל ככל שיהיה.
עד שהווארד חוזר, יש לנו שורה של משחקים נגד קבוצות שעל הנייר חלשות מאיתנו. עם ניהול משחק נבון, ג׳ף, איידן וגינת מספיקים בהחלט כדי לצלוח אותם במינימום נזק, וכמו שאמרו פה: החסרון של כוח אש מחוץ לקשת חמור בהרבה.
אז מה עושים? מביאים שחקן גמור כדי לגמור עוד יותר את המוטיבציה של ג׳ף, לבזבז רישום של זר ולשחק רולטה רוסית על העונה הזו.
הפועל תל-אביב BC - בית הספר להשמדה עצמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2017, 09:44 
אני מתקשה להבין את הביקורת על המהלך הזה, בטח ברמת הלהט שבה היא מוטחת. למה לא לקבל דברים כפשוטם? הסנטר הזר שהמאמן חפץ בו מהרגע הראשון נפצע ומביאים סנטר זר מחליף (על חוזה עם יציאה) במקומו, עד שהראשון יחזור לשחק. ואני ממש לא מסכים שהגבוהים הנוכחיים מספיקים- בארבעת המשחקים האחרונים הם התקשו (לפעמים מאד) להסתדר עם נסטרנקו, עם אומיץ׳/האוול, עם טירדוול ועם ג׳ף אדריאן. יש בעיה הגנתית ברורה בצבע שצריך לתת לה מענה. באשר לדיון האם פרוורד אתלטי עדיף על הווארד- זה כבר ענין אחר, אבל לטעמי הגיבו די במהירות למצב נקודתי שנוצר, ובאופן סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2017, 13:32 
בוריס כתב:

אז הפתרון הוא להביא שחקן שלא יתן תפוקה?
תביא את השחקן הכי טוב שאתה יכול וכשהאוורד יחזור תבדוק את מי עדיף לך להשאיר.
אפשר לחשוב שלא חותכים פה זרים על ימין ועל שמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2017, 13:34 
פנאטי בלב כתב:
אני מתקשה להבין את הביקורת על המהלך הזה, בטח ברמת הלהט שבה היא מוטחת. למה לא לקבל דברים כפשוטם? הסנטר הזר שהמאמן חפץ בו מהרגע הראשון נפצע ומביאים סנטר זר מחליף (על חוזה עם יציאה) במקומו, עד שהראשון יחזור לשחק. ואני ממש לא מסכים שהגבוהים הנוכחיים מספיקים- בארבעת המשחקים האחרונים הם התקשו (לפעמים מאד) להסתדר עם נסטרנקו, עם אומיץ׳/האוול, עם טירדוול ועם ג׳ף אדריאן. יש בעיה הגנתית ברורה בצבע שצריך לתת לה מענה. באשר לדיון האם פרוורד אתלטי עדיף על הווארד- זה כבר ענין אחר, אבל לטעמי הגיבו די במהירות למצב נקודתי שנוצר, ובאופן סביר.

אני מסכים עם כל מה שאתה כותב, ההגנה שלנו מתחת לסל היא קטסטרופלית.
הביקורת היא (שלי לפחות) על הרקורד של השחקן שהביאו. אשמח מאוד להתבדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2017, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
הרקורד מזעזע, אין פה שאלה בכלל. כנראה מגיע בגרושים ועל חוזה זמני. נשמע לי הגיוני שאפשר היה למצוא מישהו יותר טוב, גם לחוזה זמני. עד כמה? לא יודע.

הכל מתחיל מהקיבעון על הווארד כגבוה הבכיר שצריך לחכות לו, וככל הנראה התעקשות על חוזה זמני בגלל כל סאגת אלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2017, 00:22 
רדנקו כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2017, 09:22 
הכל שאלה של ציפיות, מה אתה מחפש וכמה אתה ריאלי. אם ב-110 אלף דולר תחפש גארד יוצר בגובה 1.90 ומעלה, אתה לא תמצא בזמן. ואתה תחפש ותחפש ותחפש ותתחיל את העונה עם ג'רל מקניל שלמרות שכבר עבר חצי סיבוב הוא עדיין לא בכושר ובינתיים כבר הפסדת שני משחקים חשובים, שתצטער עליהם מאוד בסיום העונה. אם תהיה ריאלי כמו בית הלחמי, אז תביא גארד כמו ג'קובן בראון, שהוא לא 1.90 ומעלה. הוא סתם קומבו גארד נפלא שהפועל יכלה להחתים.
ואם עכשיו תחפש איזה גבוה מושלם וכו', אז אתה תחתים כל מיני ניבניסים כאלה שכבר שלוש שנים לא נתנו משחק טוב. אבל עם קצת יותר ריאליות היה אפשר להחתים פה כבר לפני שבועיים את דארל וויליאמס, שישב בבית (ואגב, גם בקיץ היה אפשר להחתים אותו במחיר מבצע). שחקן מצוין, סקורר, שהיה בא במוטיבצייה גבוהה להוכיח.
אבל למה להחתים את וויליאמס? מחתימים שחקן שלא פוגע כבר שלוש שנים. ממציאים את הגלגל.
ואגב, היה אפשר גם לנסות את מייקל קוואלס, הוא לא בעמדה שהפועל צריכה, אבל הוא שחקן טוב ואתלטי שהיה יכול לעלות מהספסל ולהחליף כל שחקן חמישייה. היה תורם באופן מיידי המון לקבוצה הזו. היה נותן מימד אתלטי שכל כך חסר. אחלה שומר. נע בלי כדור. שחקן שמתאים לאופי של המועדון.
אגב, גם קאנסביץ' המושמץ פה (שאני לא ממש מחזיק ממנו כוכב על) הוא החתמה יותר הגיונית מהניבניס הזה.
אבל הפועל הרי חייבת להיות יותר חכמה מכולם תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2017, 12:21 
שכחת את הגארד השני של גלבוע שנפצע להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2017, 18:18 
שוחרר :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2017, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
חשבתי שטרנד הליצנים כבר חלף. מסתבר שמי שמנהל את הקבוצה הזאת לא עודכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2017, 18:40 
בדיחה עצובה. באמת, מי היה יכול לחזות את זה ששחקן שהצטיין לאחרונה לפני שלוש שנים ומאז נפצע פציעות לא פשוטות לא יהיה כשיר. תדהמה.
העיקר שוויתרו על שחקנים אחרים והחתימו אותו, כדי להגיע לעוד משחק ליגה עם 3 זרים.
מזל שלמאמן יש חופש מקצועי. מוכיח את עצמו פעם אחרי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2017, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
מת על המועדון הזה, אבל פשוט עצוב שכך הוא מתנהל. מישהו שם כנראה מקנא במצב של הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2017, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/hapoeltlvbc/ph ... =3&theater
הפועל SP מצר ת''א החליטה היום לממש את האופציה לביטול חוזהו של אחמד ניבינס בטרם נכנס החוזה לתוקף.
ההחלטה התקבלה לאחר דיון בהשתתפות הצוות המקצועי והרפואי של הקבוצה, עקב התובנה שמשך הזמן שיידרש על מנת להביאו לכושר משחק יהיה ארוך מהצפוי.
השחקן לא נרשם עדיין באיגוד הכדורסל ולכן לא נחשב במניין הזרים אשר מותר לרשום במהלך העונה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2017, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
ואללק, אני מכיר עוד זר אחד שעתיד להפסיד את כל הסיבוב לפני שהוא יגיע לנקודה שבה אחמד נמצא עכשיו.
איך זה שאותו לא חושבים לשחרר כי מי יודע כמה זמן ייקח לו לחזור לשחק ולהיכנס לכושר?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2017, 19:19 
פארודיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2017, 19:33 
השנה יש בחירות, לא?
אני מקווה שאנשים סוף סוף ישכילו להבין שיש בעיה ניהולית קשה בקבוצה, ואף נייט רובינסון שיוחתם שבוע לפני הבחירות לא ישנה את העובדה הזו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: