א.ב כתב:
ציטוט:
אתה מודע לזה שהיו חובות עוד הרבה לפני כבירי?
כן, הוא לא חף מטעויות, וברור שהוא הגדיל את החובות ושילם מחיר על התמימות שלו, אבל לפחות היו לו ביצים ללכת לפירוק ולשים סוף לעניין החובות.
מבחינתי כאוהד מה שחשוב זה שהוא שם כסף בהפועל. זה שהוא היה הבעלים שלנו בזמן הכי לא מתאים, זו לא אשמתו. הכסף שהוא שפך בהפועל והלך לפח יכול היה לעזור לנו מאוד היום. אני מאמין שהוא למד מהטעויות ובקדנציה השניה שלו זה יילך יותר טוב.
אם היו חובות והוא יצר חובות גדולים הרבה יותר זה עושה אותו מנהל טוב?
זה שטביב ורמון גרועים לא הופך את כבירי לטוב. היו לו ביצים ללכת לפירוק? אני מעדיף מנהל עם מוח והיגיון שיודע להתנהל כלכלית נכון כדי לא להגיע למצב של פירוק. ואתה חי בסרט אם אתה חושב שהוא שם סוף לעניין החובות. אלוהים יודע מאיפה נשלם לכל היצורים שהוא הביא הנה, שלא לדבר על על המיליונים שהוא חייב למנדיונדו (שזו בכלל פרשה מדהימה בפני עצמה, איך מחוב קטן שהתעכב זה זינק למשהו כמו עשרה מיליון שקלים).
אתה יודע אגב כמה כסף הוא שם? כי לי אין מושג. אני רק יודע שהוא הביא שחקנים ואז לא היה לו איך לשלם עליהם או לשלם להם משכורת.
שמעת אותי אומר שכבירי היה מנהל טוב?
הוא בעיקר היה תמים שהאמין לכל מילה של גוטמן (אבל זו חוכמה בדיעבד, כי בתור בעלים הוא אמור לשים כסף ולהביא בן אדם מוכח - וזה בדיוק מה שהוא עשה, רק שזה נכשל בענק).
כולנו היינו מעדיפים מנהלים שיודעים להתנהל כלכלית ולהימנע מפירוק, אבל מה לעשות שלא כולם נולדו כאלה. אני מקווה שהוא למד מכל מה שהיה, ובפעם הבאה (אם תהיה) זה יילך יותר טוב.
ההליכה לפירוק זה הדבר הכי טוב שיצא לנו מכבירי. גם נמחקו חובות של מיליונים (לא של חו"ל אמנם, אבל לאט-לאט) וגם חוקרים כל מה שהוביל לפירוק הזה. הרבה אוהדים פינטזו על הדברים האלה לפני שנה.