ItaiH6 כתב:
זה מאוד יפה שכולם ממש מתרגשים מזריקה של מצתים למגרש בגלל איזה רדיוס שבתכלס כרגע ממש מזיז.
במקרה שלא שמתם לב בשבת היה נסיון לעשות לינץ' בסדרנים אזרחיים שרק עשו את העבודה שלהם.
נסיון לינץ' שכלל התנפלות של המון זועם, זריקת מחסומים עליהם, ומי יודע מה היה שם אחרי שהמאגניבים שצילמו את הפוגרום הפסיקו לצלם והתחילו לשלוח את הסרטונים לדפי פייסבוק שקשורים לאולטראסים למיניהם בשביל שכולם יראו איזה זין גדול יש להם.
נסיון לינץ' שאילץ את הסדרנים לפזר גז מדמיע במקום סגור (לא האמנתי שאני אי פעם אכתוב או אגיד דבר כזה אבל מתברר שבצדק) שגרם לפגיעות בילדים שעברו באיזור.
נסיון לינץ' שאילץ את הסדרנים להתבצר יחד עם שוטרים בכניסה לשער 2 וככה נמנע ממי יודע כמה אוהדים לחזור למחצית השנייה בזמן.
נסיון לינץ' שנגמר בזריקת בקבוק בירה על מאבטחת שבכלל לא הייתה קשורה לעניין רק כי היא מאבטחת וכי היא במקרה הייתה באיזור של זורק הבקבוק.
אז ואללק, כמה אנשים זרקו מצתים.
זה יפה שאנשים מרגישים חטופים כי יש כמה אנשים שזורקים מצתים ובגלל זה הם יצטרכו לנסוע שני משחקי בית לרוממה/גן נר, ולא כי יש להם חבורה מסוכנת ביציע שעושה ככל העולה על רוחה (כולל סיכון חיי אדם) ואחר כך עוד מתעדת את זה ומשוויצה בזה.
בתכלס כל ה"חטופים" האלה הם אינטרסנטים שאכפת להם רק מהסבל האישי שנגרם להם בעקבות המעשים, ולא בהרבה יותר טובים מאלה שעליהם הם מתלוננים.
מה שרואים בסרטון זה אחרי שפיזרו גז ולכן תקפו אותם בצורה כזאת.
לא היה נסיון לינץ' שבאילץ סדרנים לפזר גז. סדרנים פיזרו גז אז קפצו עליהם. יש הבדל גדול.
לא שאני מצדיק אף אחד מהצדדים. ביאסו לי ת'ערב.