תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 22:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לא רוצה להיות חלק מהמועדון הזה
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2017, 19:00 
יש מצלמות וניתן לראות הכל. המשטרה יכולה לגשת לחברת היכלי הספורט ולעשות זיהוי בעצמה. היא לא צריכה את האישור של הפועל בגישה לדברים האלה.

מביך שזה הידרדר עד כה. יש לנו בקרב האוהדים כמה דבילים רציניים שזורקים חפצים לפרקט כאילו הם מינימום פרטיזן בלגראד. הדרך היחידה להתגונן היא התקנת רשת, כי אי אפשר לדעת מי יהיה הדביל הבא, ואני לא מאמין שהפועל יודעת מי הדביל הנוכחי(לפחות ההנהלה לא), וגם אם כן, לא תפקיד האיגוד לדרוש מהפועל לקצר למשטרה את החקירה. או שאנשים פאקינג ישתלטו על עצמם, וינסו להשתלט על ידי חבריהם בבואם לזרוק כפכף/מצית למגרש ולמנוע את העבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2017, 20:48 
חופשי למסור את השמות!!!
איזה בולשיט זה להגיד שרמי כהן יצא נגד הקהל אם הוא ימסור שמות. עאלק לסגור את זה ברמת המועדון. ואם מחר הם מפוצצים ילדה קטנה כי אחד מהמחוצ'קנים האלה לא מכוון טוב?! גם לסגור ברמת המועדון?
רמי כהן לא יפסיד קולות אם הוא יחסל את התופעה, הוא יקבל יותר קולות.
אני הקהל! אני עומד מאחורי הסל! היציע הכי מדהים בספורט הישראלי. שרים, מקללים, מעודדים, נותנים את הגרון, לא נשברים... ומחלקם אני כל כך נגעל ומובך.
עכשיו יבוא ההוא שיגיד לי - "אז אל תעמוד שם". לך תחפש. עמדתי באוסישקין ואני אעמוד גם שם. מצידי לך תעמוד עם לה פמיליה אם אתה כל כך שונא את הפועל ומאוהב בעצמך.
יש אלימות משטרתית, יש אלימות של מאבטחים, ואין שום קשר בין זה לבין זריקות מצתים.
אין לכם אג'נדה, רק אגרסיות. כמו ערסים מביכים שזורקים גירים על המורה.
כדאי שרמי יתאפס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לא רוצה להיות חלק מהמועדון הזה
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2017, 21:57 
ככה זה כשההנהלה מאמצת את מנטליות ארגון הפשע של חלק מהאוהדים. אם אתם לא מסוגלים לקחת אחריות למה שקורה במועדון הזה אז שימו את המפתחות ולכו הביתה. חבורת אפסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2017, 22:24 
ארבעת המופלאים כתב:
Noam כתב:
אני מקווה שבניגוד לאנשים אחרים כאן שיצאו בכאלה הצהרות, אתה באמת תקיים, על כל המשמעיות הכרוכות בהצהרה כזאת.
אותו כנ"ל לגבי שאר כל שאר אנשי ה"תחזיקו אותי".
תודה ושלום.

סתם מעניין אותי לדעת. למה אתה מקווה שאני אקיים? מתוך מה מגיעה התקווה הזו?
אולי בגלל שסתם נמאס לך מכל "המאיימים"?

ותאר לך שבאמת כולם יקיימו. עם אילו אוהדים תישאר הקבוצה? תחשוב על זה.

את דעותיי אני אשמור לעצמי, רק אציין נקודתית שההשערה שלך לא נכונה, ושאתם פחות אנשים ממה שאתה חושב. גם אם כאן בפורום זה לפעמים נראה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לא רוצה להיות חלק מהמועדון הזה
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2017, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
נעם, אני חושב שאתה טועה בהערכה שלך לגבי כמות האנשים. זה נכון שעד היום אלו היו בעיקר ויכוחי פורום איזוטריים.
אבל לדעתי הרבה מאוד אוהדים הגיעו לנקודת שבר מסוימת אחרי זריקת המצתים במשחק האחרון, והשיא עם הפגיעה במאבטחת.
אנחנו על סף פילוג די משמעותי בקהל.
חסר עוד איזה אירועון קטן כדי להצית אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2017, 22:35 
יש המון אנשים שמתנגדים לזריקת המצתים, ובצדק.
אנשים כמו חלק מהמגיבים כאן באשכול אין הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2017, 23:33 
אם ההנהלה תמסור או לא תמסור שמות למנהלת לא מעניין אותי.
אבל עוד לא שמענו מילה אחת של אף אחד בהנהלה לגבי התופעה הדוחה הזו, אפילו לא משהו גנרי כמו "אנחנו נעשה הכל שהאנשים שפועלים באלימות יורחקו מהמגרש"
אני לא יודע אם יש מאחורי הקלעים כוחות שמונעים מההנהלה לפעול כמו שצריך, אבל אין צל של ספק ולו הקל שבקלים שרוב הקהל, הרוב הגדול והמכריע, יעמוד מאחורי ההנהלה בכל צעד שהיא תעשה
למנוע מהמחבלים האלה שזורקים מצתים ושוברים בקבוקי בירה על הראש של מאבטחת להגיע למשחקים של הפועל.
תשללו להם את המנוי, תדווחו למשטרה, תתבעו אותם על הקנסות, לא יודע מה תעשו אבל תעשו משהו.

כל יום שעובר שאין צעד חד משמעי וברור של ההנהלה נגד החוליגנים בקהל מחזק אצלהם את התחושה שהם יכולים להתחבא מאחורי החולצה האדומה בזמן שהם מבזים את כל הערכים של הפועל
ועושים נזקים כלכליים ותדמיתיים שקשה יהיה להתאושש מהם.

אז אין לי מנוי להחזיר, כי אני דגנרט מקליפורניה. אבל אם הייתי בארץ כנראה שהייתי מדיר את רגלי מהמגרשים ואני מאמין שכמוני עוד רבים שיש להם ילדים קטנים.
כי עם כל האהבה להפועל, קודם כל אני צריך להיות בטוח שהילדה שלי תחזור בשלום הבייתה, בלי טראומה או גז מדמיע או איזה מצית סוררת שפגעה לה בראש.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 07:13 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
עצם הדרישה "למסור שמות" היא מגוחכת.
המתפרעים הם לא עובדי המועדון, ולהנהלה אין את הסמכות לבצע זיהוי של חשודים, והצבעה עליהם. היא לא משטרה.
ממש כפי שלא יבקשו משלמה ארצי למסור את שמות הרוקדים בצורה מוגזמת בקהל שלו בקיסריה, גם אם הם נראים לו מוכרים.
מה יקרה אם ההנהלה תטעה בזיהוי. תגיד שפלוני הוא משה כהן, כשבעצם הוא מנחם לוי? מי יהיה אחראי?
ההנהלה צריכה להצהיר שכל אמצעי החקירה פתוחים בפני המשטרה, לרבות מצלמות האבטחה, רשימת המנויים וכו', ושהמשטרה תעשה את תפקידה.

נכון. ואת זה היא עושה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
זה מאוד יפה שכולם ממש מתרגשים מזריקה של מצתים למגרש בגלל איזה רדיוס שבתכלס כרגע ממש מזיז.

במקרה שלא שמתם לב בשבת היה נסיון לעשות לינץ' בסדרנים אזרחיים שרק עשו את העבודה שלהם.
נסיון לינץ' שכלל התנפלות של המון זועם, זריקת מחסומים עליהם, ומי יודע מה היה שם אחרי שהמאגניבים שצילמו את הפוגרום הפסיקו לצלם והתחילו לשלוח את הסרטונים לדפי פייסבוק שקשורים לאולטראסים למיניהם בשביל שכולם יראו איזה זין גדול יש להם.
נסיון לינץ' שאילץ את הסדרנים לפזר גז מדמיע במקום סגור (לא האמנתי שאני אי פעם אכתוב או אגיד דבר כזה אבל מתברר שבצדק) שגרם לפגיעות בילדים שעברו באיזור.
נסיון לינץ' שאילץ את הסדרנים להתבצר יחד עם שוטרים בכניסה לשער 2 וככה נמנע ממי יודע כמה אוהדים לחזור למחצית השנייה בזמן.
נסיון לינץ' שנגמר בזריקת בקבוק בירה על מאבטחת שבכלל לא הייתה קשורה לעניין רק כי היא מאבטחת וכי היא במקרה הייתה באיזור של זורק הבקבוק.

אז ואללק, כמה אנשים זרקו מצתים.
זה יפה שאנשים מרגישים חטופים כי יש כמה אנשים שזורקים מצתים ובגלל זה הם יצטרכו לנסוע שני משחקי בית לרוממה/גן נר, ולא כי יש להם חבורה מסוכנת ביציע שעושה ככל העולה על רוחה (כולל סיכון חיי אדם) ואחר כך עוד מתעדת את זה ומשוויצה בזה.
בתכלס כל ה"חטופים" האלה הם אינטרסנטים שאכפת להם רק מהסבל האישי שנגרם להם בעקבות המעשים, ולא בהרבה יותר טובים מאלה שעליהם הם מתלוננים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
מישהו פה בדק את הדברים ישירות מול רמי?מישהו הביע את דעתו מול רמי או מול חברי ההנהלה?
זה נראה לי הרבה יותר אפקטיבי מכל הודעה בפורום המת הזה או פוסט בפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
בואו נזכור כולנו שעברנו 2 מתוך 3 מהמשחקים היחידים שיהיה לנו את זה העונה.. המשחק הבא הוא במחזור האחרון של הסיבוב השני. הכל ירגע וישכח. אני לא אומר שזה טוב, אבל אף אחד לא חושב שיהיה כזה בלאגן עם אילת, אשדוד ועוד כאלה וכאלה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 10:06 
lapidus כתב:
בואו נזכור כולנו שעברנו 2 מתוך 3 מהמשחקים היחידים שיהיה לנו את זה העונה.. המשחק הבא הוא במחזור האחרון של הסיבוב השני. הכל ירגע וישכח. אני לא אומר שזה טוב, אבל אף אחד לא חושב שיהיה כזה בלאגן עם אילת, אשדוד ועוד כאלה וכאלה..

הבלאגן שהיה עם המאבטחים לא קשור לזהות היריבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
ולא קרה כשיש אפילו קצה קצהו של קשר לאוהדי היריבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 10:59 
ItaiH6 כתב:
זה מאוד יפה שכולם ממש מתרגשים מזריקה של מצתים למגרש בגלל איזה רדיוס שבתכלס כרגע ממש מזיז.

במקרה שלא שמתם לב בשבת היה נסיון לעשות לינץ' בסדרנים אזרחיים שרק עשו את העבודה שלהם.
נסיון לינץ' שכלל התנפלות של המון זועם, זריקת מחסומים עליהם, ומי יודע מה היה שם אחרי שהמאגניבים שצילמו את הפוגרום הפסיקו לצלם והתחילו לשלוח את הסרטונים לדפי פייסבוק שקשורים לאולטראסים למיניהם בשביל שכולם יראו איזה זין גדול יש להם.
נסיון לינץ' שאילץ את הסדרנים לפזר גז מדמיע במקום סגור (לא האמנתי שאני אי פעם אכתוב או אגיד דבר כזה אבל מתברר שבצדק) שגרם לפגיעות בילדים שעברו באיזור.
נסיון לינץ' שאילץ את הסדרנים להתבצר יחד עם שוטרים בכניסה לשער 2 וככה נמנע ממי יודע כמה אוהדים לחזור למחצית השנייה בזמן.
נסיון לינץ' שנגמר בזריקת בקבוק בירה על מאבטחת שבכלל לא הייתה קשורה לעניין רק כי היא מאבטחת וכי היא במקרה הייתה באיזור של זורק הבקבוק.

זה יפה שאנשים מרגישים חטופים כי יש כמה אנשים שזורקים מצתים ובגלל זה הם יצטרכו לנסוע שני משחקי בית לרוממה/גן נר, ולא כי יש להם חבורה מסוכנת ביציע שעושה ככל העולה על רוחה (כולל סיכון חיי אדם) ואחר כך עוד מתעדת את זה ומשוויצה בזה.
בתכלס כל ה"חטופים" האלה הם אינטרסנטים שאכפת להם רק מהסבל האישי שנגרם להם בעקבות המעשים, ולא בהרבה יותר טובים מאלה שעליהם הם מתלוננים.

מה שרואים בסרטון זה אחרי שפיזרו גז ולכן תקפו אותם בצורה כזאת.
לא היה נסיון לינץ' שבאילץ סדרנים לפזר גז. סדרנים פיזרו גז אז קפצו עליהם. יש הבדל גדול.
לא שאני מצדיק אף אחד מהצדדים. ביאסו לי ת'ערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 11:03 
הבנתי שהיה אירוע אחרי המשחק שבו אוהדים חיכו לסדרנים שיצאו מהאולם , במהלכו נפגעה סדרנית מבקבוק בירה (לרמה שנזזקה לניתוח עקב שבר בלסת) , אם אכן היה המקרה הזה.
א. בושה גדולה
ב. אם להנהלה יש מושג מי היה מעורב באירוע הזה , שום סיבה לא למסור שמות ושמי שמגיע לו שישב בכלא (אם שופט בית משפט יחליט שזה מה שמגיע לו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 11:22 
מילפורד כתב:
הבנתי שהיה אירוע אחרי המשחק שבו אוהדים חיכו לסדרנים שיצאו מהאולם , במהלכו נפגעה סדרנית מבקבוק בירה (לרמה שנזזקה לניתוח עקב שבר בלסת) , אם אכן היה המקרה הזה.
א. בושה גדולה
ב. אם להנהלה יש מושג מי היה מעורב באירוע הזה , שום סיבה לא למסור שמות ושמי שמגיע לו שישב בכלא (אם שופט בית משפט יחליט שזה מה שמגיע לו)

הזורק נעצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 11:48 
hapoel15 כתב:
ItaiH6 כתב:

לא היה נסיון לינץ' שבאילץ סדרנים לפזר גז. סדרנים פיזרו גז אז קפצו עליהם. יש הבדל גדול.

איך אתה מגדיר 5 אוהדים מפרקים במכות מאבטח בודד (לפני שפוזר הגז) ?
אתה לא חושב שאותו מאבטח חש במצוקה קלה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 11:59 
בני12 כתב:
hapoel15 כתב:
ItaiH6 כתב:

איך אתה מגדיר 5 אוהדים מפרקים במכות מאבטח בודד ( לפני שפוזר הגז ) ?
אתה לא חושב שאותו מאבטח חש במצוקה קלה ?

איך אני מגדיר? בקלות- "דבר שלא קרה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 12:48 
אתה יכול להגיד לא קרה עד מחר.
הבן שלי והבת שלי ראו את זה במו עיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אתה יכול להגיד לא קרה עד מחר.
הבן שלי והבת שלי ראו את זה במו עיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
אגב אחד המצתים עבר ממש קרוב לקרחת של השופט פח מאירסון (נראה לי שזה שמו). אם היה פוגע בו הם היו מפסיקים את המשחק והיה בלאגן שלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 16:47 
אירוע מייצג בעיני היה התגובה של רבים הגוש המעודד לבקשה של הכרוז להפסיק לזרוק חפצים. הוא נענה באצבע משולשת ותנועות של "חכה חכה".
אלה האנשים. ערסים שבעיניהם הם המועדון.

ומה שהכי בולט בכל האירוע, עוד יותר מאי שיתוף הפעולה של ההנהלה, זה שעד כה לא נשמע כל גינוי מההנהלה לאוהדים האלימים. רק למאבטחים.
לא יאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 17:04 
אתה צודק אחי ב100%.
אני לא איזה אוהד שרוף ולא מתיימר להיות אבל יש לי וי על לא מעט מקומות וחורים,מעולם לא ביקשתי מדליה וצופרים.ההנהלה פשוט לא סופרת אותנו.
יושבת בחורה פשוטה שבאה להתפרנס בבית חולים ואף אחד לא שם זין ומבחינת כולם זה סבבה.כל העולם דפוק,רק אוהדי הפועל צדיקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 18:10 
הבחור הזורק נעצר, נעצרו עוד אוהדים במהלך השבוע, קיבלו הרחקות, שוטרים חיכו בכניסה למשחק גביע הטוטו לעצור עוד אנשים.
אבל העיקר לכתוב בפורום שאף אחד לא שם זין והכל סבבה. זה שההנהלה לא מוסרת שמות זה לגיטימי לחלוטין וממש לא אומר ש"הכל סבבה ואף אחד לא שם זין".
יש משטרה ותפקידה לטפל בדברים האלה. הרבה כסף הם משקיעים על מצלמות, על צלמים, ונחשו מי משלם להם. ההנהלה. אז אתם רוצים שההנהלה גם תשלם להם וגם תעשה להם את העבודה.
לאן הגענו? זה כמו שאני אביא עובד נקיון למסעדה, הוא לא ינקה, ויגיד לי לעזור לו למצוא את הלקוחות שלכלכו ועזבו כבר את המסעדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק אותו הדבר!!!!!!!!!!!!!111111111

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
הבחור הזורק נעצר, נעצרו עוד אוהדים במהלך השבוע, קיבלו הרחקות, שוטרים חיכו בכניסה למשחק גביע הטוטו לעצור עוד אנשים.
אבל העיקר לכתוב בפורום שאף אחד לא שם זין והכל סבבה. זה שההנהלה לא מוסרת שמות זה לגיטימי לחלוטין וממש לא אומר ש"הכל סבבה ואף אחד לא שם זין".
יש משטרה ותפקידה לטפל בדברים האלה. הרבה כסף הם משקיעים על מצלמות, על צלמים, ונחשו מי משלם להם. ההנהלה. אז אתם רוצים שההנהלה גם תשלם להם וגם תעשה להם את העבודה.
לאן הגענו? זה כמו שאני אביא עובד נקיון למסעדה, הוא לא ינקה, ויגיד לי לעזור לו למצוא את הלקוחות שלכלכו ועזבו כבר את המסעדה.
איזה דימוי מטופש
אם אתה רוצה להפליג לעולם המסעדנות
אז דימוי יותר מתאים יהיה אם אני בעל מועדון ותפרוץ אצלי במועדון קטטה, ואז אני אגיד למשטרה שהם צריכים למנוע קטטות אצלי במועדון כי שמתי מצלמות אז מה אני בכלל קשור לזה שדקרו אצלי????????2222שתייםשתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 18:51 
hapoel15 כתב:

החארות האלה שזורקים חפצים ותוקפים מאבטחים הם בעיה שלנו. לעצום עיניים ולהגיד שזה התפקיד של המשטרה זה תגובה ילדותית שבורחת מאחריות.
העניין הציבורי בעבריין צעצוע שמשליך חפצים למגרש הוא שולי, זה לא בראש סדר העדיפויות של המשטרה שגם ככה לא ממש מתפקדת והם בטח לא יפתרו את הבעיה בשבילך.
מאידך העניין שלנו, אוהדי הפועל, בלהרחיק את האנשים האלה מהמגרש ולנתק את הקשר בין הגורמים האלימים לבין הקבוצה הוא מאוד גדול.
התדמית הבעייתית בלשון המעטה של המועדון מוצדקת במידה רבה בגלל האנשים האלה.
הקנסות שמצטברים לאורך השנים למאות אלפי שקלים, עונשי הרדיוס, הברחת משקיעים ואנטטגוניזם של השופטים כלפי מי שמאיים על חייהם הן בעיות קשות ומהותיות שאנחנו חייבים לפתור.
היום קיבלתי הודעות מארבעה חברים, אחד מנוי, שניים מנויים לשעבר וכולם חברי עמותה, כולם תהו מה קורה פה? למה ההנהלה לא מגנה ולא מסייעת למשטרה?
כולם בלי יוצא מן הכלל גם אמרו שהם לא יחזרו בקרוב למגרשים.
אתה יכול לחשוב שזה דיבורים באוויר ושהנזק הוא שולי או בר חלוף, אבל זה לא המצב. זו מלחמה על הבית ומלחמה על הפועל וזה או אנחנו או הם.

לא האולטראס, לא שער 1.
רק העבריינים שמנצלים את היציע כדי לשחרר אגרסיות על חשבוננו, הם לא אוהבים את הקבוצה והם לא מנסים לעזור.
הם פושעים קטנים שמשתינים לנו בפרצוף ושוברים בקבוקי בירה על ילדות.
מתסכל מאוד שיש פה אנשים שאשכרה תומכים באנשים האלה ומעורר בחילה שההנהלה שלנו לא עושה שום דבר בנדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
אתה יכול לחשוב שזה דיבורים באוויר

אני די בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 19:01 
KingAlpaca כתב:
ארדיטי כתב:
אתה יכול לחשוב שזה דיבורים באוויר

אני די בטוח.

אני לא יודע אם יש לך ילדים, אבל כל מי שבמקרה הילד שלו נאלץ להחנק מגז מדמיע או להדחף על ידי מאבטח, לא יגיע יותר למשחקים.
או לפחות לא יביא את הילד.
וכל משחק יש לך עוד כאלה שעברו חוויה לא נעימה ואיבדת עוד אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2017, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
אני מאמין שבטווח הקצר אכן, חלק, יביאו פחות ילדים.
וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: