red in blood כתב:
לפי כמה כתבות דורה קיבל בערך 15 לחודש ו-5000 שכר דירה העונה. אם יביאו אותו, כנראה שזה יהיה בסכום דומה פחות או יותר. וגם זה כסף שיגיע מהמשכורת של איווניר (לפי הפרסומים יש לו סעיף פיטורים של משכורת אחת בלבד).
איזה 3 שחקנים שיעלו אותנו ליגה בוודאות אפשר להביא בסכום הזה?
או הפוך - נגיד ויש יכולת להביא 3 שחקנים כאלו - איך להביא את דורה במקום איווניר יפגע באופציה להביא את השחקנים האלו?
קודם כל יש את הסכום שתצטרך לשלם לאיווניר עדיין. עוד משכורת.
שנית, יש כאן נזק תדמיתי, פסיכולוגי. משרה חוסר יציבות במערכת ויצירת משבר גלוי לכל. בעיקר שמדובר בצ'אנס קצר של 8 מחזורים.
והכל הכל שווה בשביל להביא את שלומי דורה התכשיט. או את קובי רפואה הרופא. תן לי להמר שתהיה התלהבות של שינוי במשחק הראשון ומהר מאוד הבעיות ישארו כמו שהיו, רק שעכשיו הלחץ יהיה כפול. מה, תחליף גם את רפואה? יותר בעייתי כבר.
ממקום מושבי, אני מודה שאני מתקשה לשלוף עכשיו 4-5 שחקנים שצריך להביא, בניהם זר או שניים, חוץ מעומר דמארי.
בגדול הרמה הדרושה היא שחקן ליגת על טוב. אקסברד הוא שחקן ליגה לאומית טוב(שזה עצוב שזאת ההגדרה לטוב בליגה הזאת) וכך גם שחר הירש. טובים ללאומית. אך טוב ללאומית, יהיה יותר מוצלח כנראה בלי כל הלחץ בהפועל.
כנראה שלשחק בכפר סבא זה כמו לצאת לג'וגינג בפארק. מי מסתכל עליך, מי רואה אותך, מי יודע אם שמת גול בשישי או יום שני. לכן, צריך לעלות את הרף לרמה אחרת.