לירון האדום כתב:
kruvi1 כתב:
מאמן צריך להחליף, אם יש מחליף רואי, שיודעים שיוכל לעשות שינוי. לא מחליפים מאמן סתם כפעוה אוטומטית, בלי לחשוב על ההשלכות של זה.
עד כה איווניר באמת מאכזב, העניין הוא שאין מאמן פנוי בשוק שהוא לא איווניר. הם כולם אותו הדבר. לכן, אני לא רואה סיבה להחליף מאמן. זה לא איזה פתרון קסם שתמיד עובד.
כמעט כל מאמן שיהיה בשוק, אפשר להגיד עליו שהוא לא אלטרנטיבה טובה כי בקבוצה האחרונה הוא נכשל, הרי אם היה טוב למה שיהיה בלי קבוצה?
יש לך את קובי רפואה שהצליח שנה שעברה לקדם שחקנים צעירים ולהצליח איתם.
אולי שווה לפנות לאבוקסיס ולגשש אצלו, אם כי אני לא מאמין שהוא יבוא
אתה מתייחס לכל העניין כאילו להחליף מאמן זה כמו להחליף זוג גרביים. יש השלכות לפיטורי מאמן ויש גם מינוסים במהלכים כאלו, אין רק פלוס. אין מצב שלא יהיה לך מה להפסיד. יש לך.
מילא, היית אומר לי שמחליפים את איווניר(ששוב, הוא עושה טעויות, אבל לטעמי הבעיה המרכזית היא כישרון ומנטליות הסגל ביחס להפועל ת"א) ומביאים במקומו את דרור קשטן מודל שנות ה90' ותחילת ה2000, או מאמן אחר טוב עם קבלות ברורות. פה זה יותר פלוסים ממינוסים. שווה.
מה אתה מביא לי במקום איווניר. מחפש לי בכוח מאמן שהראה ניצוצות לעונה אחת בחיים ושקריירת האימון שלו רק נמצאת בהתחלה.
לא יותר פשוט זה שהבעלים יתנו את דעתם לאיווניר, דברים שמפריעים להם מקצועית ולתת לו צ'אנס ולראות איך בינואר עושים את הדבר הכי חשוב שיש לעשות והדבר האמיתי שיכול לעזור וזה לחזק את הקבוצה בשחקני כדורגל משמעותיים על באמת ולא בכאילו או פוטנציאל לאמיתיים יום יבוא שיבוא(גנדה וברשצקי) שבנתיים כל המשחק ההתקפי רק נופל על הכתפיים העוד לא חסונות שלהם(אבל יהיו חסונות ביום ימימה)?