אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:
תבקר, תדבר מקצועית אל תחפש בקטנות חברים לפורום כי הם חושבים אחרת ממך. יובל, למשל, מבקר מקצועית אתה סתם מתלונן ומקטר, ולא עונה לענין כאשר מעמידים אותך מול שטויות שאתה כותב. כי הרי אני לא חולק עליך שהפועל רעה ביחס לצפיות ולסגל, אתה כן חולק על המציאות בנוגע לזה שלמרות שאנחנו פח אנחנו מגיעים ליותר מצבים מהיריב שלנו בכל משחק עד עכשיו. חוסר היכולת שלך להסתכל על סיטואציה ולנתח אותה ללא מעורבות רגשית היא בעוכריך במקרה הזה. וכל עוד המעורבות הרגשית שלך גורמת לך לקלל כל דבר שקשור להפועל כבר כמה שנים טובות זה אומר דרשני לגבי ה"רגש".
אני כמובן מבקר מקצועית, ואני לא "מחפש אותך". אני חושב שהגישה שלך כאילו אין מה לדאוג כי מגיעים למצבים היא הרסנית, והיא הית ההרסנית גם שנה שעברה, רק שלא למדת שום לקח.
מתי "העמדת אותי מול שטויות שאני כותב"?
אנחנו אומרים באופן ברור כבר כמה מחזורים - ביכולת הזו יהיה קשה לעלות ליגה. אתה כל שבוע מבטל אותנו באותם טיעונים. ועכשיו הפסדנו פעמיים, לנו זה נראה ברור מאליו, ואתה עדיין לא לומד לקח.
וברור, אנחנו רגשיים ולא מנתחים את הסיטואציה, בניגוד אליך כמובן, שרואה הכל בצורה רציונלית ועניינית. שמע אתה משו.
תגיד כמע כל הודעה שלך באשכול כוללת עקיצה כלפי, לפעמים אפילו בהקשר להודעה שנכתבה שבוע לפני זה, זה כל כל בא לך בטבעיות הירידה לפסים אישים שאתה אפילו לא שם לב כמה אתה אובססיבי כלפי.
לדוגמא:
הודעה ראשונה שלך באשכול עטד לפני שהגבתי בו.
אדום נחמד כתב:
עבודת בלמות מצויינת..
אבל מחזיקים יותר בכדור אז אלדוד רגוע
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
רק שתבין עד כמה אתה מנותק מהציאות. בכלל רק ההודעה השמינית שלך הייתה לא ישירות כלפי ( ןאף הודעה לא התיחסה לתוכן או היתה בעלת נימוק מקצועי). האמת היא שאפילו הסכמת איתי שאנחנו הרבה יותר טובים ואפילו קיטרת על כמות ההחמצות.
אבל שוב מעולם לא נתת לעובדות להפריע לך לשנוא את הפועל, זה שאני אציב בפניך עובדות בהודעה הזאת לא ישנה דבר.