giladco כתב:
opheaaa כתב:
די כבר. הוא לפחות מנסה לשנות, מגיב מהר ועושה חילופים.
החילןף של גנדה ממש לא היה הזוי, הבן אדם משחק עם 20 אחוז חשק, הטעות הייתה שהוא לא הוחלף בדקה 20.
נמאס מלהחליף מאמנים באוקטובר, אני לא אומר שהוא מאמן גדול, אבל תתנו לבן אדם לעבוד. אף מאמן לא יצליח פה אם אחרי שני הפסדים נרצה לפטר אותו. כלום לא נגמר, חאלס להיות מאמנים בעלים ומנהלים מקצועיים. לא ייקרה שום דבר אם פעם אחת מצא מהמנטליות הישראלית הזאת של לפטר אחרי שני משחקים עם תוצאות רעות
מי אחראי לדעתך על המחצית הראשונה העלובה ללא מצב אחד קרוב לשער היריב?
מי מיקם את גנדה כחלוץ אמצע בכל המחצית הראשונה העלובה?
מי החליט להחליף את גנדה דווקא אחרי שחל שיפור כששיחק באגף בתחילת המחצית השנייה?
יכול לציין משחק אחד של הפועל מתחילת העונה שבאמת שיחקנו סביר?
השיטה של המאמן הזה לא מתאימה לסגל השחקנים - אין שחקני אגף סבירים למשחק עם שלושה בלמים.
עדיף להתעורר מוקדם ולתקן עם מאמן אחר מאשר להמשיך להשלות את עצמנו שפתאום הקבוצה תתחיל לשחק כדורגל.
האחראים לדעתי הם מוטי איווניר והשחקנים, גנדה היה לדעתי גרוע ולא מחוייב מהשנייה הראשונה.
אני לא יכול לציין אף משחק ששיחקנו כדורגל סביר, כי לא היה כזה.
אני מסכים שהשיטה של שלושת הבלמים היא לא טובה. עדיף להתעורר מוקדם, מסכים איתך.
המחלוקת שלי היא על הצורך לפטר, לדעתי אם אין אופצייה יותר טובה בפער משמעותי, ההמשכיות יכולה לעזור יותר מאשר שיפור מינורי על הקווים, בהסתכלות קדימה אני משוכנע שהחלפת מאמנים היא מדיניות שתזיק לנו. אני לא חושב שמוטי איווניר מאמן מצויין, אבל הוא גם לא גרוע. יכול להיות שבסוף מוטי באמת יצליח להתאים את עצמו לקבוצה והכדורגל יישתפר, אולי גם לא, אבל אני לא חושב שזעזוע כזה ייעשה טוב לקבוצה צעירה וחסרת ביטחוו.