תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 07:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 164 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 6: הפועל תל אביב - אחי נצרת
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור, אתה מסכים כמעט על כל ביקורת שיש לנו על המשחק של הפועל.
מה מפריע לך? שאנחנו אומרים שאם נמשיך ככה יהיה לנו קשה לעלות. שכשהפועל מנצחת משחק כעור בקושי רב, אנחנו מזהירים לא להסתנוור ולהבין שיש בעיות שחייבות טיפול. בעיות שאתה מסכים שקיימות למען השם.

אם הפועל יעלו ליגה בלי לתקן את הבעיות האלה, זה יהיה נס, אבל זה ממש לא יפריע לי. אבל אם לא נעלה ואתה תגיד בסוף העונה שהגענו להכי הרבה מצבים בממוצע למשחק, אני אכה אותך וירטואלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
זיינתם תמוח. את הכסף סופרים במדרגות ולא אחרי הפסד שבא כל חמישה ניצחונות.
לבקר את היכולת זה סופר לגיטימי במצבנו. אבל לומר שהספינה טובעת או שנסיים 3-4 כשאנחנו עם הפסד ראשון אחרי חמישה ניצחונות זו בדיחה.
איזה זיינתם תמוח בראש שלך?
לא ראיתי את המשחק אבל אני חייב לציין שממש נהניתי לקרוא את האשכול!
דרמה קומית, יש פה משתמשים קורעים (חלק במודע וחלק פחות)

שני הסנט שלי, מה שהרבה קוראים לו שחקנים עייפים, או חסרי כוח וחשק, לדעתי זה לחץ.
לדעתי כרגע מרבית השחקנים בינתיים לא עומדים בלחץ. הם יודעים שיש להם רק מה להפסיד. אם אנחנו עולים זה האובייס, אם לא זה אסון.
איווניר מתעקש על שיטה, הוא כנראה מאמין (וכנראה במידה של צדק) שהוא יכול להרשות לעצמו עוד להתעקש ולסמוך על הכישרון בינתיים לפני שהוא מוותר על "השיטה".
נראה לי שהמחשבה שלו היא שיש לו מספיק כישרון כדי לצאת מבורות.
אז הוא מנצל כל מחצית ראשונה כדי לתרגל את "השיטה" ומקסימום, אם מסתבכים, משנים מערך במחצית השנייה.
ובליגה שחצי פורום התעקש שאף קבוצה לא רוצה לעלות זה כנראה הימור מושכל.
אני לא עף עליו, אבל אולי זה בגלל שקשה לי לסמוך על איש מבוגר שבגיל 50 פלוס מחליטים לכסות את עצמם בקעקועים....
אבל לפחות הוא לא דמנטי, ומשנה תוך כדי משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 22:59 
עזבו יכולת,הדבר שהכי זועק לשמיים זה איך לעזאזל איווניר ממשיך להתעקש על המערך המאוס הזה.
זה מזכיר לי את ההתעקשות הלא מובנת על ספורי לפניי כמה שנים.
אם אחריי המשחק שעבר (איך שעברנו ל4-4-2 התחלנו לשחק כדורגל) הוא לא למד לקחים,אני לא יודע אם אי פעם הוא ישנה את המערך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מה מפריע לך? שאנחנו אומרים שאם נמשיך ככה יהיה לנו קשה לעלות. שכשהפועל מנצחת משחק כעור בקושי רב, אנחנו מזהירים לא להסתנוור ולהבין שיש בעיות שחייבות טיפול. בעיות שאתה מסכים שקיימות למען השם.

אם הפועל יעלו ליגה בלי לתקן את הבעיות האלה, זה יהיה נס, אבל זה ממש לא יפריע לי. אבל אם לא נעלה ואתה תגיד בסוף העונה שהגענו להכי הרבה מצבים בממוצע למשחק, אני אכה אותך וירטואלית.

אין לי בעיה עם הביקורת, יש לי בעיה עם איך מעבירים אותה.

יש לי בעיה שבמחצית הראשונה היום הגעת ל 2 מצבים של 100 אחוז גול של השחקן הבכיר אצלך בהתקפה ונצרת הגיעו ל 0 מצבים וכל מה שיש כאן זה גידופים על כמה אנחנו פח וכמה לנצרת מגיע.

יש לי בעיה שכזה המצב אתה שולף הודעות שלי מלפני שבוע כדי להראות לי שאני טועה ואנחנו מפסידים כאילו זה מוציא אותך גבר שהפועל הפסידו, למרות שגם אתה יודע שזה לא הפסד שמשקף את מה שקרה במשחק.

כן בסופו של דבר מבחינתי לשחק מכוער ולנצח ואני בטוח שלנצרת לא מפריע שהיא 20 דקות לא עברה את החצי ושיש לה 2 נקודות כי חדרה שיתפו שחקן שלא היה רשום בטופס. כי זה באמת לא משנה. הפועל צריכה לעלות ליגה, אני חושב שעד היום למרות שאני מאוכזה אנחנו טובים ועדיפים על כל קבוצה שהתמודדנו נגדה. זה הכל. זה מה שאמרתי שבוע שעבר וזה מה שאני אומר היום. הפסדנו קורה. לא נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחזור 6: הפועל תל אביב - אחי נצרת
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 23:04 
אין שום קשר להתלהבות או אנרגיות או שיט כזה.
אין להם מושג מה עושים על המגרש. איווניר לא החליט מה הוא רוצה.
ושחקן שמזיזים אותו 3 עמדות ב 6 משחקים לא יבין מה רוצים ממנו.
וזה לפני מערכים הזויים

איווניר לוקח משהו בחיי.

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
אגב בכורה לישראל ראש. הראה(גם במשחק במחנה אימון) שהוא לא בלם לקבוצה שאמורה להיות דומיננטית ולהניע הרבה את הכדור. הוא יותר טוב לקבוצת תחתית אולי. חסר טכניקה בשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 09:01 
el dudernio כתב:
אדום נחמד כתב:

אין לי בעיה עם הביקורת, יש לי בעיה עם איך מעבירים אותה.

יש לי בעיה שבמחצית הראשונה היום הגעת ל 2 מצבים של 100 אחוז גול של השחקן הבכיר אצלך בהתקפה ונצרת הגיעו ל 0 מצבים וכל מה שיש כאן זה גידופים על כמה אנחנו פח וכמה לנצרת מגיע.

יש לי בעיה שכזה המצב אתה שולף הודעות שלי מלפני שבוע כדי להראות לי שאני טועה ואנחנו מפסידים כאילו זה מוציא אותך גבר שהפועל הפסידו, למרות שגם אתה יודע שזה לא הפסד שמשקף את מה שקרה במשחק.

כן בסופו של דבר מבחינתי לשחק מכוער ולנצח ואני בטוח שלנצרת לא מפריע שהיא 20 דקות לא עברה את החצי ושיש לה 2 נקודות כי חדרה שיתפו שחקן שלא היה רשום בטופס. כי זה באמת לא משנה. הפועל צריכה לעלות ליגה, אני חושב שעד היום למרות שאני מאוכזה אנחנו טובים ועדיפים על כל קבוצה שהתמודדנו נגדה. זה הכל. זה מה שאמרתי שבוע שעבר וזה מה שאני אומר היום. הפסדנו קורה. לא נורא.

זה לא מוציא אף אחד גבר ואף אחד לא גידף. הבעיה איתך זה שאתה כל הזמן נובר בסטטיסטיקות תפלות ומשווה אותנו לקבוצות אחרות שאין להן אותן מטרות, סגל או תקציב ובטח לא אותה מסורת. הפועל פח. תקבל את זה. קבוצה שמשחקת כדורגל רע ולא מתקרבת בכלל למצות את הפוטנציאל של הסגל שלה. משחקת כדורגל לא אינטליגנטי בעליל ובצורה הזו תהיה בבעיה רצינית בהמשך העונה והבעיה היא בדיוק אותם 5 נצחונות בתחילת העונה שלפעמים יכולים לעשות יותר נזק מאשר תועלת.
תבדיל בין לשחק מכוער ולנצח לבין לשחק רע, לנצח קצת והרבה פעמים לא לנצח בגלל שאתה משחק רע. אין לי בעיה לעמוד בחצי המגרש שלנו ולנצח כל משחק 0:1 משער עצמי של השוער של היריבה. בכדורגל אין קסמים לאורך זמן ןהבלוף מתגלה מתישהו. זה מה שיקרה לך העונה אם תמשיך ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
אבל זאת הדיוק הטענה שלי.
אנחנו משחקים פח ביחס לצפיות שלי ושלך לא ביחס ליריבות.

כאשר ביחס ליריבות אתה טוב יותר אתה לא יכול לבןא ולהגיד נס וקסם, כי אתה טוב יותר. גם אתה הסכמתי איתי שאתמול למצבים המסוכנים אנחנו הגענו ולא נצרת, זה שהגענו מעט מידי ביחס לצפיות שלנו זה נכון, אבל זה גם נכון שהגענו למצבים מסוכנים מה שנצרת לא הגיעה. לאורך זמן אם אתה מגיע פי 3 מהיריבה למצבי הבקעה אתה מנצח גם אם אתה חושב שאתה עם סגל ושחקנים שאמורים להגיע פי 19.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 11:05 
el dudernio כתב:
אבל זאת הדיוק הטענה שלי.

כאשר ביחס ליריבות אתה טוב יותר אתה לא יכול לבןא ולהגיד נס וקסם, כי אתה טוב יותר. גם אתה הסכמתי איתי שאתמול למצבים המסוכנים אנחנו הגענו ולא נצרת, זה שהגענו מעט מידי ביחס לצפיות שלנו זה נכון, אבל זה גם נכון שהגענו למצבים מסוכנים מה שנצרת לא הגיעה. לאורך זמן אם אתה מגיע פי 3 מהיריבה למצבי הבקעה אתה מנצח גם אם אתה חושב שאתה עם סגל ושחקנים שאמורים להגיע פי 19.

וזו הסיבה היחידה שאני אומר לך שיהיה לך קשה העונה. כי בכל מצב אחר עם הכדורגל הזה הייתי אומר שאין לך סיכוי לעלות. נכון, בליגה הזו, גם עם הכדורגל הזוועה הזה יש לך סיכוי, אבל "סיכוי" זה לא מספיק טוב. ואני לא מבין למה אי אפשר להטיח ביקורת לגיטימית על רמת הקבוצה בלי להחשב לבכיין או אחד ששמח שהקבוצה מפסידה.
ואני כבר לא מדבר על ראייה קדימה, שאם במקרה נעלה ליגה, מה יהיה בעונה הבאה. תבנה שוב פעם קבוצה מאפס עם מאמן חדש (או יותר גרוע, המאמן הזה). כי אם כן, אני מודיע לך חגיגית, ניפגש בלאומית עוד שנתיים שוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 13:25 
redrony כתב:
el dudernio כתב:
אבל זאת הדיוק הטענה שלי.

וזו הסיבה היחידה שאני אומר לך שיהיה לך קשה העונה. כי בכל מצב אחר עם הכדורגל הזה הייתי אומר שאין לך סיכוי לעלות. נכון, בליגה הזו, גם עם הכדורגל הזוועה הזה יש לך סיכוי, אבל "סיכוי" זה לא מספיק טוב. ואני לא מבין למה אי אפשר להטיח ביקורת לגיטימית על רמת הקבוצה בלי להחשב לבכיין או אחד ששמח שהקבוצה מפסידה.
ואני כבר לא מדבר על ראייה קדימה, שאם במקרה נעלה ליגה, מה יהיה בעונה הבאה. תבנה שוב פעם קבוצה מאפס עם מאמן חדש (או יותר גרוע, המאמן הזה). כי אם כן, אני מודיע לך חגיגית, ניפגש בלאומית עוד שנתיים שוב

אתה לא תבנה את כל הקבוצה מאפס אבל די ברור שלליגת העל אתה צריך להביא חצי הרכב (לפחות 4-5 זרים + השלמות) ולא מעט ממי שאצלך עכשיו בהרכב ירד לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 20:40 
עצם זה שמדברים על "סיכוי לעלות" זו בושה בפני עצמה.
עם תקציב כזה אנחנו צריכים לעלות ממקום ראשון בפער דו-ספרתי (20+) ממקום שני.
בפועל נקווה לעלות ממקום שני בזכות הפרש שערים עדיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2017, 09:11 
עד המ!!ת הפועל כתב:

חבל שאני לא מתערב על הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2017, 13:29 
עד המ!!ת הפועל כתב:

איך אני אוהב את המגזימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2017, 14:59 
עד המ!!ת הפועל כתב:

תלת ספרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 164 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: