בר קולמוסא כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
בני12 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
איך עוד יש אנשים שמוכנים לראות אותו לובש את החולצה של הפועל? תהיו לי בריאים.
אם אבוקסיס לבש חולצה אדומה אז גם גוטליב יכול.
בול אותו הדבר. אחד לאחד.
שונה מאד, אבוקסיס היה קפטן של בית״ר, דמות מובילה במשחק השרוכים ושונא הפועל גדול שלא פספס הזדמנות ללכלך עלינו ולשיר עלינו עם הקהל. גוטליב האפס הבן זונה העלה פוסט באינסטוש, איך אפשר להגיד שיש לו מקום בהפועל? הזויים
ועכשיו קצת עובדות אם לא אכפת לך:
אבוקסיס נזרק מהפועל ועבר בבני-יהודה וצפרירים עד שהגיע לביטר והפך שם לקפטן. לגיטימי?
דמות מובילה במשחק השרוכים? נגיד. אני רק לא מבין איך אפשר להאשים שחקנים של ביטר שרצו לנצח את המשחק הזה.
שונא הפועל גדול? לכלך עלינו? אתה מוזמן להביא לכאן הוכחות. הוא אולי היה שחקן מלוכלך, ובטח משחקים נגד הפועל עשו לו משהו בבטן, אבל לא משהו יוצא דופן. זה היה סגנון המשחק שלו נגד כל יריבה.
הוא מסוג השחקנים שאתה שונא כשהוא נמצא אצל היריבה ומת עליו כשהוא אצלך, וכשהוא הגיע להפועל הוא נתן את כל כולו (כיאה לשחקן בית).
אם בא לך בכל זאת לכעוס עליו אז לפחות שיהיה בגלל משהו רציני כמו המעבר שלו לאשדוד (שגם אז הוא הבין שטעה וחזר אלינו).
כל זה ועדיין לא דיברתי על כל כך הרבה רגעים של אושר שהוא היה חלק מהם.
עכשיו לכתוב לך על גוטליב? עולה לי קצת קיא בפה. מינואר הוא טורח להגיד בכל מקום שהוא לא רוצה להיות פה. עושה משחקים של כן ולא, בוררויות. גם כשמפסיד בבוררות הוא ממשיך לשים זין על המועדון. זה השחקן שאתה רוצה לצאת איתו למלחמה? כי אני לא.
הייתי מת שיהיה לנו בעלים עשיר רק בשביל לייבש את הכלומניק הזה ביציע עד סוף החוזה שלו.