תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 05:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: איזה בלגן, איזה בלגן
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
עזבו רגע שלושה בלמים.

מגן ימני? בנש, עידן כהן, טקיאר. מתחלפים בין משחק למשחק ובתוך המשחק.
מגן שמאלי? בדש, נחמיאס, בנש. כנ"ל.
גלבאן בשמאל, גלבאן באמצע.
ברשצקי בימין, ברשצקי באמצע.
גנדה באמצע, גנדה בימין.
גרץ מבשל פעמיים חשובות מהאגף, פתאום היום מוצב באמצע והולך לאיבוד.

(מעבר להרכב ההגנה הספציפי היום, שגמר לנו את המשחק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: איזה בלגן, איזה בלגן
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
מסכים... בהחלט צריך עקביות.

איווניר צריך להחליט מי ה 11 ולרוץ איתם בשינויים מינורים כתוצאה של אילוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 21:36 
עם סגל כזה עמוק ואיכותי רוטציות הן בגדר חובה
(סמיילי מקיא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
מצד אחד כל הכבוד לאיווניר שהוא לא עקשן ומבין שהשחקנים לא בעיקר המגנין
מצד שני
חאלססס
תן הרכב קבוע ותתחיל לרוץ איתו כל משחק שכונה בשחקנים והתפקידים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 21:49 
טעות גדולה של מוטי בשינויי ההרכב דווקא במשחק חשוב, מול יריבה לצמרת שמכריזה על יומרות לעליה, שבאה עם מוטיבציית שיא ואחרי 4 נצחונות.
נינ צריך לנתמיג עם בנש כבלם, עם לאקס כקשר אחורי ועם המגינים שהכי בכושר שיש לו!
שילוב של ראש והחלפתו אחרי 30 דקות זה להרוג אותו להמשך!
חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 21:51 
הי אפשר להתעודד שהוא עוד לא ניסה את את ינקו מגן ימני.
איזה בלוף האיש הזה, אבל מה יש לו סטייל וקעקועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 21:52 
רק ככה:

--------------ינקו--------------
מגן------דגני------סוארס----בנש
---------ידין-----לא-לקס--------
גנדה---------------------ברשצקי
--------הירש-----אקסברד-------

4-4-2, קשר שיכול לעשות משחק ליד ידין, 2 חלוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 21:55 
איך הוא בוחר את ההרכב??? הגרלה?
אם משהו עובד אז הוא אומר בוא ננסה משהו אחר ואולי זה יהיה סנסציוני?
אני לא מבין את איווניר, אם הייתי מבין הייתי מסכים או לא מסכים, כרגע אני בכלל לא מבין מה תהליך קבלת ההחלטות.
מה עשה היום דניאל גרץ על המגרש 90 דקות ועוד כקשר אחורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2017, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
לזכותו של איווניר ייאמר שהוא מגיב, או לפחות מנסה להגיב בזמן המשחק.
העניין הוא שהוא עושה את זה מאוד גרוע.
בעצם עלינו עם 3-5-2 וכשהיה 2-0 המערך היה 4-1-5 כשהאמצע שלנו הוא גרץ, והפליימקר הוא דגני, וזה רק הלך ונהיה גרוע יותר כשבסוף לא היה שום מערך בעצם.

כנראה שנצטרך לאבד עוד הרבה נקודות עד שישתנה משהו.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 05:21 
סמל אישי של המשתמש
באשכול על איווניר כבר רשמתי על הבלאגן על הדשא אבל אני חייב להגיד שהמשפט "לזכותו ייאמר שהוא משנה..." היא מהות הבעיה. שינוי שיטה זה בסדר אם קבוצה מפתיעה אותך, שינוי סגנון זה ניסיון לשנות את הצורה בה אתה מתקיף (ההכנסה של אקסברד לדוג') אם צריך גם לשנות שיטה וגם סגנון כמעט בכל משחק זה מצביע על בעיה בכל המערך שאיתו הוא בוחר לפתוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
באשכול על איווניר כבר רשמתי על הבלאגן על הדשא אבל אני חייב להגיד שהמשפט "לזכותו ייאמר שהוא משנה..." היא מהות הבעיה. שינוי שיטה זה בסדר אם קבוצה מפתיעה אותך, שינוי סגנון זה ניסיון לשנות את הצורה בה אתה מתקיף (ההכנסה של אקסברד לדוג') אם צריך גם לשנות שיטה וגם סגנון כמעט בכל משחק זה מצביע על בעיה בכל המערך שאיתו הוא בוחר לפתוח.
וגם אני כתבתי באשכול המשחק שלדעתי, ויש כמובן סיכוי טוב שאני טועה, איווניר עושה פה מהלך מתוכנן. הוא רוצה להנחיל את שיטת שלושת הבלמים, יודע שזה ייקח זמן ולוקח בחשבון שאם נכסים למצוקה במהלך משחק הוא תמיד יכול לשנות מערך ולסמוך על הפער האיכותי שיעזור לו לתקן את התוצאה.
כרגע, למרות אתמול, נראה שהוא צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 07:34 
אין שום סיבה לשחק בשיטה של 3 בלמים כשהמגינים שלנו כל-כך חלשים (בנש היה אתמול זוועה).
בנוסף, בשיטה כזו צריך שחקנים שיודעים להניע כדור כמו שצריך ובעיקר קדימה ואת זה יש רק לדגני.
הלוואי שאני טועה, אבל המשחקים האחרונים רק מראים שאם נעלה ליגה, יש לנו אולי 3-4 שחקנים שהם לגיטימיים לליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל אנחנו הולכים לעלות ליגה. קבוצות אמנם נלחמות נגדנו אבל לא נלחמות על העלייה. מי שמכיר את הליגה יודע את זה. כדאי להוריד לחץ ולא להיכנס לפאניקה אחרי כל איבוד נקודות. מי שחושב שלא נעלה ליגה מוזמן לשים על זה כסף ולהרוויח לא מעט.

לגבי אתמול - איווניר העלה את ההרכב שכולם מבקשים ממנו כבר המון זמן. הרי כל מה שהפורום הזה זועק כבר חודשיים זה בנש כמגן ימני. זה לא עבד. לא בשיטה של 3 בלמים ולא בשיטה של 2 בלמים. ואני לא מדבר על הגולים המפגרים שקיבלנו כי הם לא מעידים על כלום. אני מדבר על זה שאנחנו לא מגיעים למספיק מצבים במשחק בית בליגה הלאומית.
מנגד, איווניר עשה טעויות. בשיטת שלושת הבלמים דגני תמיד שיחק את הבלם בצד ימין ונתן תרומה התקפית אדירה. למה אתה מעביר אותו לצד שמאל ומסרס אותו? גם יותר קשה לו וגם זה הצד של נחמיאס, שחקן די מוגבל. אח"כ עוברים לשיטת שני בלמים ושוב דגני משחק בצד שמאל כשסוארז בימין. רק במחצית השנייה איווניר תיקן את הטעות, אני מניח שהוא לא שם לב בכלל ודגני פשוט ביקש ממנו להחליף צד כדי שיהיה לו נוח יותר להוציא התקפות.
כמו כן, אני לא מבין מה הקטע עם נחמיאס. לא מבין למה הוא בהרכב. הבאתם את רודיונוב, הבאתם את בדש, השארתם את שולמייסטר שקיבל דקות בליגת העל. איך פתאום נחמיאס הפך לבכיר בחבורה הזו?
דניאל גרץ מקבל מקום בהרכב בגלל שראינו שהוא יודע להעביר כדורי רוחב טובים מצד ימין. אתמול שיחקו 2 שחקנים מאחורי החלוצים - ברשצקי וגרץ. איפה גרץ? השמאלי מביניהם. אלה דברים קטנים שמונעים מהשחקנים האלה את המעט שהם יודעים.

באופן כללי - מי שאומר שיש לנו 3-4 שחקנים לגיטימיים לליגת העל צודק אם הוא מדבר על פלייאוף תחתון. השחקן היחיד ששווה ליגת על בקבוצה הזו הוא דגני.
יש את דרג ב' - ינקו, ידין, ברשצקי, גנדה, הירש. אלה שחקנים שיכולים לחמם ספסל של קבוצה בפלייאוף תחתון. אם הם בהרכב זו קבוצה לרדת ליגה.
ידין חושך מתחילת העונה. התקפית הוא פשוט אסון, מעט היצירתיות שהייתה לו נעלמה. חוץ מגליצ'ים אחוזי דיבוק אין לו כלום.
את דעתי על ברשצקי כבר שטחתי כאן לא מעט, אבל זה פשוט מצחיק שאנשים עדיין חושבים שהוא יכול לשחק ברמות הגבוהות של ליגת העל.
סוארז שכולם אוהבים כאן הוא בלם איטי ומגושם שיעשו ממנו צחוק בליגת העל.
ינקו הוא שוער ישראלי בינוני. ביחס לשוערים בליגת העל אני עוד יכול לראות אותו שם.
על ההחתמה של גלבאן נאמר כבר הכל. אני מניח שהוא במקומות 1-3 מבחינת השכר שלו בליגה, ואני לא יודע אם מבחינת מה שהוא נותן הוא בטופ 50. פשוט החתמה מגוחכת של אנשים שאין להם מושג בכדורגל ורוצים להרשים את הקהל ולמכור מנויים.

אם לא נעשה כמה תיקונים בינואר אנחנו נגיע לקיץ עם קבוצה שלמה שצריך להחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2017, 09:11 
לדעתי עוד לא היה משחק אחד מתחילת העונה שאיווניר לא נאלץ לשנות בו את המערך ולעבור ל-4 שחקני הגנה במקום חמישה. זה לא רציני. אם הוא מאמין במערך הזה, המערך הזה אמור לעבוד גם כשאנחנו בפיגור. אם כל פעם שאנחנו משחקים רע הוא בסוף משנה את המערך, כנראה שמלכתחילה זה לא המערך הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2017, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
לא בטוח....

אם בדרך רבע האזור הדקה ה60 הוא כובר ל 4:4:2 לפרק זמן מוגבל זה אולי נועד ליצור עוד בלבול אצל היריב. הבעיה היא שנראה שההתקפה שלנו לא ממש יודעת מה לעשות רב הזמן. לא משנה באיזו שיטה משחקים. הקישור והמגנים בקושי מצטרפים להתקפה. החלק ההתקפי כמעט ולא יורד לעזור בהנעת הכדור. במעט שאנחנו כן עושים את זה ההתקפה הרבה יותר זורמת אבל זה מעט מאד דקות בכל משחק.

עיקר הבעיה היא דמבחינתי כמעט תמיד חסרים שחקנים שמניעים כדור. והבעיה היותר גדולה היא שברשצקי שבהתחלה היה כזה התחיל לעבוד בעיקר על דריבלים ויכולת אישית. אם תוסיף לזה שרב הזמן שיחקנו עם לקס שהוא לא ממש מניע כדור. בכלל כאשר מסתכלים על זה בדש הוא דווקא המגן שיכול לתרום בהנעת הכדור הכי טוב. לכן זה לא מפתיע שדווקא הוא זה שהגיע עם הגדור לרחבה, והצליח להיות מעורב לא מעט במשחק ההתקפה.

לכן אני מקווה שה 2:0 במחזור האחרון לא יביא לשינוי שהתחיל במשח הזה, ושאיווניר כן יפתח עם 3 בלמים שהם בלמים עם בנש בימין ( יש עכשיו הרבה זמן לתרגל את השלישיה האחורית), ועם בדש בשמאל. שימשיך לשחק עם ידין כקשר אחורי יחיד, שגרץ לפניו בימין וברשצקי בשמאל. שגנדה ישחק יחד עם ברשצקי ובדש ויצור יתרון מספרי בצד שמאל ( וירווח את האמצע לכניסה של ידין, גרץ ושחר הירש) והירש יעשה אותו דבר בצד ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: