תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 19:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1471 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בליגת העל
הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2017, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
היה טוב? במה הוא היה טוב בדיוק? חוץ ממשחק אחד מול קרית שמונה מה הוא עשה? כל הפלייאוף התחתון הוא חירבן אותנו יחד עם החברים שלו להתקפה שהניסנובים הביאו איכשהו (שחקנים הזויים כמו אנדוסל וטוטו תמוז)
כמו שאמרו כאן, ברשצקי שווה סגל (לא הרכב, סגל) בקבוצת פלייאוף תחתון. לא מעבר לזה.
חבל שיקח עוד הרבה זמן עד שאנשים יבינו את זה. אני חושב עליו משחק מול מכבי או הפועל ב"ש וזה מצחיק אותי. חן עזרא לעומת זאת עשה ויעשה את זה עוד הרבה פעמים וממש לא יראה כאילו הוא לא קשור למעמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2017, 10:56 
איזה שטויות אתה מדבר, אלוהים יעזור לך.
כל משחק הוא יצר לנו מצב לגול. צמד גדול נגד ק"ש, בישול פנטסטי לרייכרט נגד בית"ר, מסירה נהדרת לגול האדיר של צ'יבויקה נגד הפועל חיפה, בישול יפה נגד כפ"ס, התחיל את ההתקפה בגול הראשון נגד אשדוד וכו'.
מדובר בשחקן אינטליגנטי שרואה משחק, שחקן עם טכניקה טובה שמסוגל לשחק תחת לחץ וכל זה עוד לפני גיל 21.
אתה יכול לחשוב שחן עזרא שחקן טוב ממנו, אבל אי אפשר להתווכח שהוא תרם לנו הרבה יותר מחן עזרא פשוט כי חן עזרא תרם לנו כלום ושום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2017, 11:17 
Eros Ramazzotti כתב:
היה טוב? במה הוא היה טוב בדיוק? חוץ ממשחק אחד מול קרית שמונה מה הוא עשה? כל הפלייאוף התחתון הוא חירבן אותנו יחד עם החברים שלו להתקפה שהניסנובים הביאו איכשהו (שחקנים הזויים כמו אנדוסל וטוטו תמוז)
כמו שאמרו כאן, ברשצקי שווה סגל (לא הרכב, סגל) בקבוצת פלייאוף תחתון. לא מעבר לזה.
חבל שיקח עוד הרבה זמן עד שאנשים יבינו את זה. אני חושב עליו משחק מול מכבי או הפועל ב"ש וזה מצחיק אותי. חן עזרא לעומת זאת עשה ויעשה את זה עוד הרבה פעמים וממש לא יראה כאילו הוא לא קשור למעמד.

מדוייק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2017, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
מדובר בשחקן עם נתונים פיזיים של נערים א'. ואת זה שום דבר לא ישנה.
הוא לא מסוגל לשחק ברמות הגבוהות, חן עזרא כן.
הלוואי שאני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2017, 11:25 
הוקיץ' כתב:
איזה שטויות אתה מדבר, אלוהים יעזור לך.
כל משחק הוא יצר לנו מצב לגול. צמד גדול נגד ק"ש, בישול פנטסטי לרייכרט נגד בית"ר, מסירה נהדרת לגול האדיר של צ'יבויקה נגד הפועל חיפה, בישול יפה נגד כפ"ס, התחיל את ההתקפה בגול הראשון נגד אשדוד וכו'.
מדובר בשחקן אינטליגנטי שרואה משחק, שחקן עם טכניקה טובה שמסוגל לשחק תחת לחץ וכל זה עוד לפני גיל 21.
אתה יכול לחשוב שחן עזרא שחקן טוב ממנו, אבל אי אפשר להתווכח שהוא תרם לנו הרבה יותר מחן עזרא פשוט כי חן עזרא תרם לנו כלום ושום דבר.

זה לא הדיון מי תרם יותר והעונה הזאת לא מעידה על כלום מתי תבין כבר?
חן עזרא בא ממכבי חיפה עם חוזה ענק מבחינתו לשלוש שנים מה אתה רוצה
בדיוק שהוא יוציא מעצמו כאשר לא מקבל משכורת ומבין שכל החוזה שלו הלך לפח והמועדון לפני קריסה?!
מצד שני מוטי בא מהפועל רג מכלום ושום דבר לא היה לו מה להפסיד אלא רק מה להרוויח.
תפסיק להיות שחור לבן יש רובדים גם בחיים.
ברשצקי במצבנו יכול לעזור לנו ואני לא מצטער לרגע שהוא אצלנו אבל הוא יכול לעזור לך
עד גבול מסויים ואת זה צריך להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2017, 11:31 
חן עזרא היה פח עוד הרבה לפני שהתחיל הבלאגן אצלנו.
הוא קיבל את האשראי להיות שחקן מוביל, משכורת עתק והחזיר בכלום ושום דבר. הנסיונות לגונן עליו בכל מיני טענות על הבלאגן שמסביב בזמן שרוב שחקני הקבוצה תרמו הרבה יותר ממנו, לא שווה התייחסות.

ארוס, זה לא חדש שבשבילך נתונים פיזיים זה הכל. בגלל זה אתה חושב ששחקן פח כמו עזרא שווה משהו, בגלל זה חשבת שורטה הוא אחד המגנים הטובים בישראל ובגלל זה אתה עדיין חושב שדגני הבלם הכי טוב בארץ.
היופי בכדורגל (בניגוד לכדורסל אגב) הוא שגם שחקנים עם נתונים פיזיים חלשים מאוד יכולים להיות שחקנים מצוינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2017, 11:55 
לוקח עוד מיליון פעם את ברשצקי לפני שאני נוגע בעזרא.
נדפק לכם השכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2017, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
חן עזרא היה בהפועל חצי עונה, מתוכה משהו כמו חודשיים פצוע. אחרי שחזר מהפציעה הוא היה הכי טוב בהפועל, וצריך לזכור באיזו סביבה הוא שיחק (קבוצה גרועה שגם הלכה לפירוק). די הגיוני לשפוט אותו לפי התקופה הזו סך הכל.

הוקיץ' - כן, בשבילי נתונים פיזיים הם חלק מאוד משמעותי בשחקן כדורגל, במיוחד בכדורגל המודרני. אני מעדיף שחקנים פיזיים עם טכניקה בינונית מאשר שחקנים עם טכניקה נהדרת ופיזיות בינונית. מה גם שאין לברשצקי טכניקה טובה יותר משל עזרא וזה לא שהפיזיות שלו בינונית, היא פשוט לא קיימת. לך לכל קבוצת נוער בישראל ותמצא 10 שחקנים שעולים עליו מבחינה פיזית, זה מגוחך. חן עזרא הגיע בשיאו לשחק (לא לספסל אלא ממש שיחק) בנבחרת ישראל, אני לא רואה את ברשצקי מגיע לנבחרת הבוגרת אי פעם, אבל נחיה ונראה.

לגבי ורטה - נתונים פיזיים מצוינים. איכזב אותי מאוד בתקופה שלו כאן, היה גרוע בתקופה שלו בהפועל, ועדיין מגן ימני לגיטימי בליגת העל. נראה איך הוא יהיה בבית"ר.
דגני - אף פעם לא אמרתי הכי טוב בארץ, אבל תמיד טענתי שהוא משחקני ההגנה הישראלים הטובים ביותר בליגה. אני זוכר שבעונת רב"ש 80% מהפורום העדיף את דור מלול על דגני, ואני חושב שהיום כולם יגידו שהם טעו. דגני שחקן הגנה אדיר בקנה מידה ישראלי והוא הנכס הכי גדול שיש בהפועל היום (אם מנטרלים את גוטליב, שלא יותר טוב ממנו אבל צעיר ממנו ולכן הוא נכס גדול יותר).

אם אתה לא מבין את התהליך שהכדורגל המודרני עובר הבעיה היא אצלך. השחקנים עם הטכניקה הנהדרת והנתונים הפיזיים החלשים הולכים ונעלמים מהעולם. מסוט אוזיל, ססק פברגאס, חואן מאטה. כל השחקנים האלה שיכולים לפגוע בבקבוק מ100 מטר אבל בתכלס לא שווים כלום כי מולם עומדים שחקנים מהירים וחזקים בהרבה שלא מאפשרים להם לנשום. בדיוק בגלל זה התנגדתי כל הזמן להחתמה של פדרו גלבאן ובאורח פלא צדקתי. אם יש לך פיזיות אתה יכול להיות שחקן ויכול להיות שלא. אם אין לך - אתה בוודאות לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2017, 12:49 
הוקיץ' כתב:
חן עזרא היה פח עוד הרבה לפני שהתחיל הבלאגן אצלנו.
הוא קיבל את האשראי להיות שחקן מוביל, משכורת עתק והחזיר בכלום ושום דבר. הנסיונות לגונן עליו בכל מיני טענות על הבלאגן שמסביב בזמן שרוב שחקני הקבוצה תרמו הרבה יותר ממנו, לא שווה התייחסות.

ארוס, זה לא חדש שבשבילך נתונים פיזיים זה הכל. בגלל זה אתה חושב ששחקן פח כמו עזרא שווה משהו, בגלל זה חשבת שורטה הוא אחד המגנים הטובים בישראל ובגלל זה אתה עדיין חושב שדגני הבלם הכי טוב בארץ.
היופי בכדורגל (בניגוד לכדורסל אגב) הוא שגם שחקנים עם נתונים פיזיים חלשים מאוד יכולים להיות שחקנים מצוינים.

טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2017, 17:02 
Eros Ramazzotti כתב:
חן עזרא היה בהפועל חצי עונה, מתוכה משהו כמו חודשיים פצוע. אחרי שחזר מהפציעה הוא היה הכי טוב בהפועל, וצריך לזכור באיזו סביבה הוא שיחק (קבוצה גרועה שגם הלכה לפירוק). די הגיוני לשפוט אותו לפי התקופה הזו סך הכל.

הוקיץ' - כן, בשבילי נתונים פיזיים הם חלק מאוד משמעותי בשחקן כדורגל, במיוחד בכדורגל המודרני. אני מעדיף שחקנים פיזיים עם טכניקה בינונית מאשר שחקנים עם טכניקה נהדרת ופיזיות בינונית. מה גם שאין לברשצקי טכניקה טובה יותר משל עזרא וזה לא שהפיזיות שלו בינונית, היא פשוט לא קיימת. לך לכל קבוצת נוער בישראל ותמצא 10 שחקנים שעולים עליו מבחינה פיזית, זה מגוחך. חן עזרא הגיע בשיאו לשחק (לא לספסל אלא ממש שיחק) בנבחרת ישראל, אני לא רואה את ברשצקי מגיע לנבחרת הבוגרת אי פעם, אבל נחיה ונראה.

לגבי ורטה - נתונים פיזיים מצוינים. איכזב אותי מאוד בתקופה שלו כאן, היה גרוע בתקופה שלו בהפועל, ועדיין מגן ימני לגיטימי בליגת העל. נראה איך הוא יהיה בבית"ר.
דגני - אף פעם לא אמרתי הכי טוב בארץ, אבל תמיד טענתי שהוא משחקני ההגנה הישראלים הטובים ביותר בליגה. אני זוכר שבעונת רב"ש 80% מהפורום העדיף את דור מלול על דגני, ואני חושב שהיום כולם יגידו שהם טעו. דגני שחקן הגנה אדיר בקנה מידה ישראלי והוא הנכס הכי גדול שיש בהפועל היום (אם מנטרלים את גוטליב, שלא יותר טוב ממנו אבל צעיר ממנו ולכן הוא נכס גדול יותר).

אם אתה לא מבין את התהליך שהכדורגל המודרני עובר הבעיה היא אצלך. השחקנים עם הטכניקה הנהדרת והנתונים הפיזיים החלשים הולכים ונעלמים מהעולם. מסוט אוזיל, ססק פברגאס, חואן מאטה. כל השחקנים האלה שיכולים לפגוע בבקבוק מ100 מטר אבל בתכלס לא שווים כלום כי מולם עומדים שחקנים מהירים וחזקים בהרבה שלא מאפשרים להם לנשום. בדיוק בגלל זה התנגדתי כל הזמן להחתמה של פדרו גלבאן ובאורח פלא צדקתי. אם יש לך פיזיות אתה יכול להיות שחקן ויכול להיות שלא. אם אין לך - אתה בוודאות לא.

חן עזרא ממש ממש ממש לא היה הכי טוב בהפועל אחרי הפציעה.
גלבאן, אם נכשל או לא אחרי ארבעה משחקים(בלי לדעת מה יהיה בהמשך) ממש לא קשור לתהליך שציינת כי הוא לא קיים בליגה הלאומית, ובלי קשר אתה אולי מדבר על העלמות של מס' 10(או קשרים טכניים שמוגבלים אך ורק לעמדה אחת) כי יש מספיק שחקנים "לא פיזיים" שמצליחים להשאר דומיננטים.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2017, 17:28 
חן עזרא היה הכי טוב בהפועל אחרי הפציעה? באיזה יקום? שמע אתה הוזה לגמרי. הבן אדם היה פח אשפה בכל התקופה שלו בהפועל והמספרים שלו (כמו גם ההתקפה של הפועל שהסתמכה עליו במידה רבה) מספרים את הסיפור.
אני מצטער, אבל אם אתה חושב שלמוטי אין טכניקה יותר טובה משל חן עזרא אז אין לך מושג. חן עזרא זה שחקן שלא עושה כלום בהתקפה נייחת. הוא לא מסוגל לשחק תחת הלחץ, הוא לא יודע לכדרר עם הכדור צמוד לרגל (המדד הכי טוב לטכניקה של שחקן) והוא לא יודע להרים את הראש תוך כדרור. את כל הדברים האלה מוטי עושה ברמה הרבה יותר גבוהה מעזרא.
אפשר לקשקש עד מחר על ה"הולכים ונעלמים מהעולם", ב-2017 אינייסטה, וראטי, מודריץ', אינסינייה ואוזיל הם עדיין כוכבי כדורגל.
המשפט שלך לגבי פדרו גלבאן זאת כנראה גניבת הדעת הכי גדולה בכל ההודעה. פדרו גלבאן לא נראה כמו כלום בהפועל כי הכדורגל השתנה או איזה קשקוש אחר. הבן אדם רק לפני שנתיים נתן מספר דו ספרתי של גולים בליגת העל ולפני שלוש שנים למעלה מ-20 גולים בעונה בליגה הלאומית. אל תשאל איזה מודרניזציה הליגה הלאומית עברה בזמן הזה. הוא נראה כמו כלום כי הוא דה פאקטו פרש לפני שנה ומה שאנחנו רואים זו בעיקר הגופה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2017, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
איזה מספרים יש לחן עזרא בהפועל? אני חייב להבין. הוא שיחק בהפועל 13 משחקים. בוא לא נקרא לזה "תקופה" או "סיפור". לך תראה את המשחקים של הפועל אחרי שעזרא חזר מהפציעה ותגיד לי אם מצאת שם שחקן שעשה יותר ממנו. הוא היה הכי מסוכן אצלנו בוודאות.
חן עזרא לא מסוגל לשחק תחת הלחץ. רק מוטי ברשצקי שחירבן במכנסיים מול אשקלון, אשדוד ורעננה מסוגל לשחק תחת לחץ.
יכול מאוד להיות שיש אלמנטים במשחק של מוטי שעדיפים על עזרא, אבל חן עזרא שחקן כל כך יותר שלם וכל כך יותר מסוכן ממנו שזה מגוחך לשים אותם באותו משפט. אשכרה אחרי הבישול המטורף שלו אתמול נזכרתי בהשוואה הזו אבל מסתבר שזה עדיין רלוונטי אצל חלק לא קטן כאן.

וראטי מודריץ' ואינסינייה ממש לא קשורים לקטגוריה של אוזיל ואינייסטה מבחינה פיזית. אגב, אינייסטה אכן כוכב כדורגל אבל זה בעיקר בגלל שהוא בקבוצה עם עליונות מוחלטת מול 95% מהיריבות שלה. איפה מה שהוא יודע לעשות עם כדור ואיפה ברשצקי (באופן יחסי ליריבות של כל אחד כמובן). הלוואי וזה היה אותו מקרה. הבנאדם שחקן הרכב בלאומית וספסל בפלייאוף תחתון בליגת על - תקפיץ את ההודעה הזו כשמשהו אחר יקרה, או כשהוא יעשה חצי ממה שחן עזרא עשה בליגת העל. אני מת לאכול את הכובע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2017, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
ובליגת העל חביבת השופטים התורנית נהנת מאדום אובר מפוקפק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2017, 22:33 
ראיתי לצערי את כל המשחקים של עזרא בהפועל ואני רואה אותו כבר שנים בליגה הזאת, כולל עכשיו בבית"ר. שחקן טיפש, חלש ומוגבל.
למצוא לך שחקנים יותר מסוכנים מעזרא אחרי הפציעה?! פאקינג זגורי היה יותר מסוכן ממנו. אלטמן בטוח. שובשיץ' זה עולם אחר.
לא תחת הלחץ הנפשי, תחת לחץ של היריבה. ברשצקי יודע לשחק על שטח קטן תחת לחץ כי יש לו טכניקה טובה. לעזרא אין. עזרא שחקן שלם? ברור. יש לו מהירות ו... זהו. אין יותר שלם מזה.
כל השחקנים שציינתי אלה שחקנים עם נחיתות פיזית משמעותית ביחס ליריבים שלהם (וראטי קצת פחות) והם מכפרים על זה ביכולת טכנית והבנת משחק. אינייסטה הוא כוכב כדורגל כי הוא כוכב כדורגל והוא היה נשאר כזה בכל קבוצה בעולם. השאלה היא לא האם הוא כוכב גדול יותר מברשצקי ברמה שהוא משחק בה, אלא האם שחקן עם יכולות פיזיות חלשות יכול להיות כוכב בכדורגל של היום. בניגוד למה שכתבת, התשובה היא כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2017, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

חן עזרא ממש ממש ממש לא היה הכי טוב בהפועל אחרי הפציעה.
גלבאן, אם נכשל או לא אחרי ארבעה משחקים(בלי לדעת מה יהיה בהמשך) ממש לא קשור לתהליך שציינת כי הוא לא קיים בליגה הלאומית, ובלי קשר אתה אולי מדבר על העלמות של מס' 10(או קשרים טכניים שמוגבלים אך ורק לעמדה אחת) כי יש מספיק שחקנים "לא פיזיים" שמצליחים להשאר דומיננטים.

נו יש את הגמד הזה מרוסריו.
אמנם באמת הרבה פעמים בנבחרת הוא נעלם אבל מעטים לא יסכימו לזה שהוא השחקן הטוב ביותר בהיסטוריה של הכדורגל (להבדיל מהגדול ביותר שעל זה יש ויכוח גדול).

יש גם את נר לי דקיק עם רגלי צ'ופסטיקס מדימונה שיצא לו לשחק בשלושה מועדונים בליגה הפיסית בעולם בלי פיסיות ונחשב בעיני רבים לגדול שחקני ישראל.

גם מסוט אוזיל בכלל לא מעניין קבוצות זניחות כמו באיירן ובכלל לא היה חלק אינטגרלי פלוס רק לפני 3 שנים בלקיחת גביע העולם עם גרמניה (בכל זאת לא יפה לשפוט על תארים בקבוצה כמו ארסנל).

נעלמים כולם, הי טלס יו!!

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בליגת העל
הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2017, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
לאן הפורום והקבוצה התדרדרו
שיש פה ויכוח עד כמה פאקינג עזרא
כוכב הבינוניים
הוא שחקן מודרני או לא
לא יודע, לדעתי בינוניות אף פעם לא הייתה מודרנית.
כף פרצוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2017, 16:59 
לא יודע כמה אתה מודע לזה, אבל אנחנו הולכים להיות במקרה הטוב קבוצה בינונית בשנים הקרובות, אלא אם יקרה נס בדמות רוכש עשיר מאוד.
אז מאוד טבעי שידברו פה על שחקנים בינוניים. הבעיה היא שברשצקי לא שייך לקטגוריה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2017, 20:31 
נתניה אדירים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2017, 20:53 
דיא סבע לא בגובה של ברשצקי?
שחקן אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2017, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
תקציב נתניה הוא 20 וקצת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2017, 21:04 
אדום כתב:
שחקן אדיר.

לדעתי 5 ס"מ גבוה מברשצקי, אבל כן, שחקן אדיר.
שחקן ששווה קבוצת צמרת בקלות וזה היה ברור עוד בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2017, 21:43 
דני עמוס being דני עמוס. חבל על נתניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2017, 21:46 
בלקמן עשה קופיפייסט לגול של ברשצקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2017, 21:53 
רחמים על נתניה. בנו קבוצה מלהיבה ומוכשרת ושמו סטטיסט בשער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2017, 22:43 
אדום כתב:
שחקן אדיר.

דיא סבע שחקן נהדר ועבר פציעה קשה שדי קטעה לו את הקריירה.
הגובה זה הדבר היחיד שמשותף לשני השחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2017, 22:58 
bruno conti כתב:
אדום כתב:
שחקן אדיר.

דיא סבע שחקן נהדר ועבר פציעה קשה שדי קטעה לו את הקריירה.
הגובה זה הדבר היחיד שמשותף לשני השחקנים

ושמאלית מצוינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2017, 20:51 
אדום אחד הקלים לשופט..

ולא הבנתי איך מאמן מורחק והולך לשבת שורה ראשונה? איפה ההיגיון?

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2017, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
איך אני אוהב שמתפרץ לג׳ורדי הערס שבתוכו.
כיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2017, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
שתי תהיות
א. אם מורחק מאמן ומורחק עוזר המאמן, בעצם קבוצה לא יכולה לבצע חילופים כי אין לה סמכות חוקית להורות עליהן ?

ב. איך טביב ישב על הספסל ? הוא נרשם כמאמן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2017, 06:59 
רועי כתב:
שתי תהיות
א. אם מורחק מאמן ומורחק עוזר המאמן, בעצם קבוצה לא יכולה לבצע חילופים כי אין לה סמכות חוקית להורות עליהן ?

ב. איך טביב ישב על הספסל ? הוא נרשם כמאמן ?

א. עוזר המאמן הוא לא מקלארן. ברח לי השם של העוזר אבל הוא לא הורחק והמשיך לשבת על הספסל.
ב. למיטב ידיעתי כל מי שחלק מהמועדון ונרשם בטופס המשחק רשאי לשבת על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1471 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: