לירון האדום כתב:
אני מודה שאתמול לא ראיתי את המשחק והמשחקים היחידים שראיתי היו שלושת המחזורים הראשונים.
אני מסתכל על הטבלה:
מקום 1, 12 נק מתוך 12 מאזן שערים 8:0.
עכשיו מגיע הוקיץ' וטוען שזה כי יש לנו שחקנים טובים שעושים את ההבדל ועדיין הפועל משחקת רע.
אני מנסה להבין, אם הפועל היתה משחקת טוב כמו שהוקיץ' מצפה, הינו אמורים להיות עם מאזן שערים של 12:0 ?
כי יותר נקודות ממה שיש לנו עכשיו אי אפשר היה להשיג.
האם עדיף לשחק כדורגל יפה ולהיות עם 9 מ 12 או לשחק כדורגל כביכול לא יפה ולהיות עם 12?
בינתיים עוד לא ראיתי את יאנקו נותן איזה זינוק ועצירה אדירה, לא ראיתי עדיין קבוצות שהיו כל כך קרובות לשער נגדנו.
בינתיים הראנו עליונות על שאר הקבוצות בכך שהם לא סיכנו אותנו (אולי אתמול זה היה אחרת, שוב לא ראיתי את המשחק).
אני יודע שאני מצפה מהפועל לעלות ליגה, מבחינתי לשחק מגעיל ולעלות עם 1:0 קטן ובונקר.
העיקר לעלות ליגה, זה לא מה שחשוב? התוצאה הסופית היא לא החשובה? אלא הדרך?
לא הבנת את הנקודה שלי. מן הסתם אין בעיה עם התוצאות עד כה, הן מושלמות וכמובן שאף מאמן לא היה משיג תוצאות טובות יותר.
הנקודה היא ש: א. כשהיכולת כל כך נמוכה, זה משאיר פתח להסתבכויות (כמו מול בני לוד) גם אם היתרון האיכותי עצום. ב. יש לנו את היתרון שאנחנו יכולים, בניגוד לקבוצות בליגת העל, לבנות את הקבוצה לעונה הבאה כבר עכשיו. מה שאיווניר מראה בינתיים גורם לי מאוד לחשוש מהיכולת שלו להוביל את הקבוצה בעונה הבאה.