תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ג'ף אלן ג'ף
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 15:37 
לפי וואן חתם
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
אין דינג מהאפליקציה אין אמונה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ג'ף אלן ג'ף
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
זה לקח הרבה יותר מידי זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 16:14 
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 16:27 
Noam כתב:
:cry:

למה עצוב כלבתא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
כי עם כל הכבוד והאהבה לג'ף אלן ג'ף בשביל זה חיכו כל כך הרבה זמן?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
החתמה מצויינת, מהזרים היותר אנדררייטד ששיחקו אצלנו.
שחקן מרגש עם יכולות גבוהות וורסטיליות, ובנוסף אחד שנותן את הלב על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 17:43 
עם כמה שאני אוהב את ג'ף, אני לא בטוח שזו החתמה טובה במיוחד.
ההחתמה הזאת יוצרת לנו קו קדמי די מוגבל. עכשיו אין לי התנגדות עקרונית לקונספט הזה, הקבוצות הכי מלהיבות של הפועל מאז שחזרה התבססו על קו אחורי דומיננטי (הקבוצות של קרלון ונייט), אבל הקו האחורי הנוכחי שלנו פשוט לא מתאים לקונספט.
טיי מקי לא סקורר דומיננטי שיקח את כל הפוקוס של היריבה ורביב ואדריאן כבר לא השחקנים שהיו.
אנחנו נצטרך להביא גארד שהוא סקורר מטורף כדי שזה יעבוד לדעתי. מי חושב שזה יקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 18:22 
הוקיץ' כתב:
עם כמה שאני אוהב את ג'ף, אני לא בטוח שזו החתמה טובה במיוחד.
ההחתמה הזאת יוצרת לנו קו קדמי די מוגבל. עכשיו אין לי התנגדות עקרונית לקונספט הזה, הקבוצות הכי מלהיבות של הפועל מאז שחזרה התבססו על קו אחורי דומיננטי (הקבוצות של קרלון ונייט), אבל הקו האחורי הנוכחי שלנו פשוט לא מתאים לקונספט.
טיי מקי לא סקורר דומיננטי שיקח את כל הפוקוס של היריבה ורביב ואדריאן כבר לא השחקנים שהיו.
אנחנו נצטרך להביא גארד שהוא סקורר מטורף כדי שזה יעבוד לדעתי. מי חושב שזה יקרה?

אני חושב שהנקודה שהעלת פה על הקבוצות של קרלון ונייט שווה דיון רציני ונפרד.
הן באמת היו מלהיבות, ואני מוכן לרדת ליגה עם קבוצה כזאת, מבחינת כמה כיף הן מספקות במהלך העונה.
חלום שזה יהיה ככה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 18:33 
החששות לגבי ג'ף הם לא מקצועיים אלא יותר בגלל שהוא חתיכת האד קייס וזה דבר שלא לכל מאמן יש חשק להתמודד איתו. מקווה מאוד שפרנקו והצוות מסביב יצליחו להכיל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
בניגוד לשילוב של האוול ודארל (הסופר מוכשרים התקפית), שאחד מהם עוד יכל לצאת החוצה ולזרוק מחצי מרחק, פה מדובר בזוג נגרים שבשום וריאציה אי אפשר לתת להם לשחק ביחד.
אם למישהו בקבוצה תהיה אפילו מעט יכולת להסתכל קדימה ולהתייחס לבעיה שכרגע יש לנו בקו הקדמי, אני אופתע לטובה.
אפשרות נוספת זה שרוצים לראות מי מביניהם יוכל להחזיק לנו את הצבע בעוד השני ישוחרר, כי שניהם סוג של סימן שאלה כרגע (כל אחד מסיבותיו שלו).
כך או כך, לכל הפחות 1 מהם ישוחרר לכל המאוחר בסוף סיבוב שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 20:01 
ג'ף, בשכר שלו, הוא החתמה טובה. אבל ג'ף הוא בדיוק סוג השחקן שהווארד. גבוה משלים (אם כי הוא נותן דברים שאין להווארד. אתלטיות, ריבאונד, יכול לשמור כמה עמדות ועוד).
הטעות היא כמובן להחתים את הווארד בהתחלה. ועוד כגבוה הזר היקר.
בתכל'ס החתימו את הווארד בהתחלה, חיכו למציאות. כמובן שההמתנה הזו לא הוכיחה את עצמה. והחתימו את אלן שהוא שחקן בסטייל של הווארד. במקום לקחת את הכסף של הווארד ולהחתים גבוה עם סקילס, שאלן יהיה מצוין לידו.
או בקיצור: התנהלות מקצועית שגויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 20:46 
:HEART2: :ROSE:
ג'ף אלן זאת החתמה סופר מרגשת, של גבוה אתלטי שרץ את המגרש כמו חיה, שומר, חוטף, שואב ריבאונדים
ושמכניס אנרגיות אדירות.

אם השילוב לא יהיה טוב, אז בטח ישחררו את הווארד. אנחנו לא יודעים את פרטי החוזה וכמה זה יעלה,
ויכול להיות שזה לא נורא כמו שחושבים.

בקשר לזה שהוא הדקייס - פרנקו התמודד שנים עם דונטה סמית ההד קייס הכי גדול שיש, ולא נשבר
ולא שיחרר אותו, גם כשכולם צחקו עליו ואמרו שהוא איבד כל סמכות, כי הוא מאמן שיודע
שהתפקיד שלו לפעמים זה לתת להדקייס להתפרע, ולהכיל אותו, אם זה משתלם מקצועית בסוף העונה, במאני טיים.
פרנקו התעלם מכל הכותרות והלחשושים בדרך לאליפות היסטורית של ירושלים, בזכות אותה החלטה.

אני שמח שגם במקרה של ג'ף (אם באמת זה סגור) הוא קיבל את ההחלטה הנכונה (למרות שברור שהוא לא מתקרב לרמה של דונטה,
אבל הפלוסים שלו עולים בהרבה על המינוסים, והוא וואחד VALUE FOR MONEY

יופי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 21:53 
יש וולקאם
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8279362361

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
ג'ף :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
ג'ף :HEART2: :HEART2: :HEART2:
לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
מצויין.

עכשיו לשחרר את כל השחקנים האחרים ולהשקיע את הכסף בפיתוח טכנולוגית שכפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2017, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
החתמה אדירה, מושלמת.

קודם כל, ג'ף שחקן אדיר שבעיני, עם הנתונים הפיזיים והיכולות שלו, ביום טוב שלו כשהברגים שלו מסודרים, יכול לתת מצ'אפ כמעט לכל גבוה באירופה, ובוודאי לעשות בית-ספר לכל גבוה אחר בליגה. כולל לגבוהים של מכבי וירושלים, וכבר ראינו את זה בעבר
- למשל בסדרה נגד ירושלים, שבה הוא שיחק די לבד מול קו קדמי של הולמן, אליהו וגפני (קו קדמי של שני מיליון דולר) והיה יותר טוב מכולם ביחד ועשה מהם צחוק. גם בעונה שעברה בבאר-שבע, הוא לא היה יציב כי זה לא סוג השחקן, אבל היו לו משחקים עם מספרים פשוט הזויים, כמו משחק פלייאוף שבו הוא ניצח את כל הקבוצה היריבה ביחד בנקודות מדד עם 27 נק' ו-26 ריב', משחק עם אסיסט אחד מטריפל-דאבל, העיף לבד את ראשל"צ מהגביע עם משחק של 29 ו-9 (מול קו קדמי של צ'ארלס תומאס, ג'אבון מקריי, זלמנסון וכדיר). אין כמעט דבר כזה להביא שחקן ב-70, 80 אלף דולר שביום טוב שלו הוא בלתי עציר ונראה כמו אחד השחקנים הכי טובים באירופה. אולי זה קורה קצת עם גארדים, למשל גאנרים כמו קאליף וואייט כזה שפעמיים-שלוש בעונה דופק 7 שלשות ו-30 נקודות ואין מה לעשות מולו, אצל גבוהים אין את זה כמעט.

לגבי ההסתכלות על הקו הקדמי בכללותו, אז קודם כל לדעתי ניצלנו פה עם ההחתמה של ג'ף. אחרי ההחתמה של הווארד חששתי שאנחנו בדרך לקבל קו קדמי מאוד חלש ובעייתי, וההחתמה של ג'ף די משנה את התמונה. אני מסתכל על הגבוהים האחרים שחתמו בליגה, רובם די בינוניים אם לא פחות מזה. ג'ף הוא הגבוה הזר הכי טוב בליגה, להרבה קבוצות לא יהיה מצ'אפ מולו. ג'ף ותומר ביחד כבר מבטיחים לנו קו קדמי טוב בלי קשר למה שנקבל מהווארד ואיידן.
ג'ף גם מציל אותנו מהבעיה הכי קשה שהסתמנה קודם לכן וזה מחסור באתלטיות בקו הקדמי. היינו בדרך לקו הקדמי הכי לא אתלטי בליגה עם הווארד, תומר, והעובדה שאין לנו 3 זר אלא רק את מנקו, וככה אי אפשר להצליח. ג'ף בתור אתלט-על, שחקן שיכול לצאת גבוה בפיק-אנד-רול ולהחליף במידת הצורך, עושה נקודות במעבר, רץ ראשון להתקפה וראשון להגנה, משחק מעל הטבעת, מאזן אותנו מאוד בקטע הזה.

עכשיו, לדיבורים על קו קדמי "מוגבל". אז קודם כל, בניגוד לתדמית של ג'ף בתור שחקן מוגבל שבנוי על האסל בלבד, ג'ף הוא שחקן התקפה טוב מאוד שהוכיח את עצמו מעל ומעבר בשנים האחרונות בארץ. הוא השתפר מאוד בתור שחקן פיק-אנד-רול. הוא למד להשתמש באתלטיות האדירה שלו בשביל להתגלגל מהר ולקבל כדור קרוב מאוד לסל ששם הוא מסיים בקלות ובאחוזים גבוהים. הרבה קבוצות יריבות עושות את הטעות ומחליפות עליו בפיק-אנד-רול כי לכאורה הוא לא שחקן פוסט-אפ ולא שחקן טכני, אבל כל פעם שהוא מקבל שחקן שקטן ממנו בחילוף הוא רומס אותו בקלות בדרך לסל עם הכוח העצום שלו. הוא לא שחקן טכני אבל הוא יכול לקחת שחקן לסל עם הצעד הראשון המהיר שלו. הוא עושה נקודות במשחק מעבר, הוא פינישר טוב כשהוא מקבל כדור עם הפנים לסל באיזור הצבע. הנזק שהוא עושה לקבוצות היריבות בריבאונד ההתקפה הוא עצום. זה לא רק כמות הריבאונדים שהוא מוריד, אלא מה הוא עושה איתם. כשהוא מוריד ריבאונד, זה 80-90% סל, כי עם האורך והאתלטיות שלו, כשהוא כבר תופס את הריבאונד בתוך הצבע עם הפנים לסל כבר אי אפשר לעצור אותו.
המספרים שלו מדברים בעד עצמם. בעונה האחרונה שלו אצלנו הוא עשה 20.0 נקודות פר 40 דקות.
גבוהים מובילים אחרים באותה עונה, פר 40 דקות: מונרו 20.9, האוול 19.9, אמינו 19.7, קילינגסוורת' 19.2, סינגלטון 18.2, כריס רייט 17.8.
גבוהים מובילים העונה, פר 40 דקות: דארל 24.4, מרפי הולוויי 21.2, אטקינס 20.0, אדריאן 20.0, גריפין 18.9, האוול 18.3.
אז אפשר לראות שהוא עומד כשווה, ובהרבה מקרים אפילו יותר טוב, מהרבה גבוהים טובים, יקרים, שנחשבים סקוררים מצוינים בליגה שלנו. כך שהתווית של ג'ף בתור שחקן האסל בלבד, שחקן הגנה בלבד, שחקן מוגבל, לא עומדת במבחן המציאות והמספרים.

החיסרון שלו בתור שחקן התקפה זה היעדר קליעה. וזה אכן חיסרון שמשותף במידה כזו או אחרת לכל הקו הקדמי שלנו (תומר מראה ניצנים של קליעה מבחוץ אבל זה לא משהו לבנות עליו ובכל אופן אין לו את הכלים לפתח משחק פרימטר, הוא שחקן שמשחק בפנים). אבל פה מגיע הקטע, שלדעתי ג'ף והווארד לא הולכים לשחק ביחד כמעט בכלל, מקסימום כמה דקות במשחק. הם גם לא מתאימים לשחק ביחד והם גם לא שחקנים של יותר מדי דקות משחק בדרך כלל. לעומת זאת מקי אמור להיות שחקן של מעל 30 דקות, וצריך לבוא עוד גארד זר של מעל 30 דקות. כמו שזה נראה, אנחנו נשחק בעיקר עם מקי, רביב/בנקס, גארד זר, מנקו/גינת וג'ף/הווארד. אידאלית הייתי מעדיף זר בעמדות 3-4 במקום הווארד, אבל כל עוד זה הרכב הזרים, כך אנחנו אמורים לשחק לרוב. בהרכבים כאלה לא תהיה לנו בעיה של קליעה או של קו קדמי מוגבל. ובסופו של דבר כשמסתכלים על רוטציה כזאת, ג'ף עם כל הדברים שהוא מביא לשולחן מתאים מאוד להרבה דברים שהיינו צריכים. זה עדיף עשרות מונים על האלטרנטיבה, שבגלל הפאניקה מקו קדמי מוגבל, היו מביאים זר עם קליעה, שחוץ מזה לא תורם כלום, לא בהגנה, לא בריבאונד, ובאופן כללי שחקן בינוני שלא תורם בהרבה אספקטים של המשחק כמו שזר צריך לתרום. כי גבוה עם קליעה, בלי חסרונות משמעותיים אחרים, בשלב הזה ובכסף שיש לנו, לא היינו מביאים.

לגבי הגארד הזר שצריך לבוא, אין ספק שהוא צריך להיות שחקן משמעותי. אבל גם בהקשר הזה, צריך לקחת בחשבון שג'ף הוא שחקן זול. בקיץ הקודם הוא היה שחקן קצת יותר יקר אחרי העונה הטובה שהייתה לו אצלנו, והוא קיבל את הכסף שהוא רצה דווקא בלאומית, וזאת לא הבמה בשביל להשתדרג אחר כך בכסף (בטח לא ג'ף שפורח כשחקן משלים ולא כשחקן שצריך לסחוב קבוצה משחק אחר משחק). בשאר הקריירה הוא שחקן זול מאוד בגלל החסרונות שלו, חוסר היציבות ובעיקר בגלל השם הרע שיצא לו (חלק מזה בצדק והרבה מזה לא). לא במקרה הוא נשאר פנוי כל הקיץ, והחתמנו אותו באמצע ספטמבר, כסוג של ברירת מחדל כפי הנראה. וזה לא קשה להניח שהגבוהים האחרים שאחריהם כן רדפנו, היו אמורים להגיע בסכומים משמעותית יותר גבוהים, גם אם היינו מצליחים להוריד אותם לסכומים שלנו (רק מהשמות שפורסמו בתקשורת, כמו ג'ונתן הולמס שהוא שחקן הרבה מעבר לאיזור החיוג שלנו, וגם האקים ווריק, שבמקרה שלו גם ניצלנו לדעתי משחקן זקן מאוד וגם לא מתאים). כך שעל פניו אמור להתפנות פה סכום כסף לא קטן, שאמור לשמש להחתמה של גארד משמעותי ברמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 00:12 
אתה תמיד הערכת את ג'ף הרבה הרבה הרבה יותר ממה שהוא שווה.
הזר הגבוה הטוב בליגה? שחקן התקפה טוב מאוד? שחקן שבשיאו הוא אחד הגבוהים הטובים באירופה? מה עישנת?!
אנחנו מדברים על שחקן שעונת השיא שלו בקריירה מסתכמת ב-11 נקודות למשחק בליגת העל. אם לא הייתי יודע על מי מדובר הייתי חושב שאנחנו מדברים על יאן וסלי.
אתה מראה את הנתונים שלו פר 40 דקות, אז כן הוא יודע לעשות נקודות זבל (בטח לא ליצור בעצמו), אבל יש סיבה טובה שהוא לא משחק 40 דקות או קרוב לזה. הוא שחקן טיפש שעושה שטויות בקצב ומתמלא בעבירות בכל משחק שני.
אז כן, ביום נתון הוא יכול להתמודד עם שחקנים ברמה הרבה יותר גבוהה וזה נותן לו ערך מוסף על פני שחקנים ברמת השכר שלו, אבל בסופו של דבר יש סיבה למה הוא ברמות השכר האלה מלכתחילה.
ואני אגב, מאוד מאוד אוהב את ג'ף ושמח שהוא בהפועל. אני רק חושב שהסופרלטיבים מוגזמים ושזה יוצר בעיה מסוימת בבנניית הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שבניגוד לגבוהים אחרים, העובדה שג'ף לא ממש יכול לשחק לצד הווארד לא כ-זאת בעייתית. שניהם לא שחקנים שחייבים/יכולים לשחק +30 דקות (ראינו אילו בעיות זה יצר בשנה שעברה עם האוול ודארל). זה מפנה את עמדה 4 לגינת ומנקו ומאפשר לנו גיוון בעמדה 5.

ממה שהבנתי פרנקו ניסה להביא אלינו את טוני גפני, אבל הוא חתם ביפן במלא כסף, אז הוא הלך על הווארד על תקן טוני גפני לעניים. ואם אני זוכר נכון מירושלים, תמיד היה להם סנטר יותר אתלטי לצד גפני, ופרנקו תמרן בין שניהם בהתאם לסנטר שעמד מולו. שם זה עבד לא רע בכלל, הלוואי שיעבוד גם כאן (ושיהיה זרתותח בעמדה 3).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 02:14 
מסכים עם הרוב המוחלט של דבריו של יובל.
ראשל"צ החתימה את בברלי לחודש מבחנים ומחפשים לו מחליף עוד לפני שהוא נחת כאן.
הרצליה החתימה את ג'ף אדריאן בהולי פאקינג 170 אלף דולר אחרי עונה לא גדולה שלו (ועוד חוזה לשנתיים) שלצידו קנסאביק.
נהריה גם לקחה הימור מסוים בעמדת הסנטר (למעשה יש לה נכון לעכשיו 4 זרים שרק אחד מהם גבוה ולא נראה שהם הולכים להביא עוד מישהו) והקו הקדמי שלה מסתכם בשולדבראנד, עוסמאן דראם ונסטרנקו.

ג'ף הוא האופציה הכי טובה שיש בשוק ועוד במחיר הזה, זה פשע לא לקחת.
הוא אמנם פחות מוכשר התקפית ממה שיובל מצייר, אבל הוא גם יותר מוכשר התקפית ממה שהרוב פה מצייר.

בהפועל היה לו 12 נקודות למשחק בפחות מ 23 דקות באחוזים לא רעים בכלל, היו לו 21 משחקים בספרות כפולות כולל כל הסיבוב השני.
בסדרה הוא רק הגביר את הרמה ועלה ל14 ו 10 כשהוא לבד בקו הקדמי, ב 57% מהשדה.
הוא היה בין המדדסיסטים הטובים בליגה, מתחת למונרו, דלייני וקלייבורן.

אם היינו מביאים גבוה במלא כסף (כמו וואריק שהוא פצצה מתקתקת בגילו) שלא באמת שווה את הכסף ומביאים גארד במחיר שג'ף הגיע, גארד שאף אחד לא ידע מה נקבל ממנו, המהלך על ג'ף חוסך לך יותר כסף להביא גארד איכותי יותר (ואצל הגארדים ההצע גדול יותר והמחירים נמוכים יותר).

בהצלחה ג'פלן ❤️

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 07:08 
סמל אישי של המשתמש
אני ממש לא בטוח שג'ף כזה זול. שנה שעברה שמעתי שבבאר שבע הרוויח קרוב למקסימום, ויכול להיות שברוב טיפשותו המשיך לחכות עד שמישהו ייתן לו משהו קרוב לזה. אבל בכל מקרה זה הדבר החשוב
יובל כתב:
זה עדיף עשרות מונים על האלטרנטיבה, שבגלל הפאניקה מקו קדמי מוגבל, היו מביאים זר עם קליעה, שחוץ מזה לא תורם כלום, לא בהגנה, לא בריבאונד, ובאופן כללי שחקן בינוני שלא תורם בהרבה אספקטים של המשחק כמו שזר צריך לתרום. כי גבוה עם קליעה, בלי חסרונות משמעותיים אחרים, בשלב הזה ובכסף שיש לנו, לא היינו מביאים.

בשלב הזה ג'ף הוא בחירה מצוינת. רק חבל שלא מצאנו מישהו נורמלי כבר לפני חודש שהיה נותן לנו קו קדמי שיודע לקלוע מיותר ממטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 07:29 
אני חושב שיובל מגזים בטירוף עם הסופרלטיבים לג'ף, אבל מצד שני אם הוא חתם במחיר לא גבוה כמו ששמענו אז הוא בהחלט הכי וחיו פור מאני שאפשר להביא. לא מסכים עם דבר אחד מרכזי שיובל כותב. עם זה שאין לו קליעה. יש לו קליעה וקליעה לא רעה. הוא הראה את זה בחיפה וגם אצלנו לפעמים. כשנותנים לו בטחון בקליעה וחופש לזרוק הוא קולע מבחוץ יפה מאד. עדיין הוא לא יודע לשחק טוב כל כך לדעתי כשהוא מתחיל מבחוץ, וכמו שהוקיץ' אמר יש סיבה לזה שהוא לא מצליח להשלים 40 דקות כמעט באף משחק. השילוב שלו עם האוורד שיהיה כנראה בלתי אפשרי יקשה עלינו לשחק עם שני גבוהים זרים כשנרצה, אבל מצד שני יש לנו כזה מגוון של ישראלים שאני לא מאמין שנצטרך לעשות את זה וזה נותן לנו אפשרות לשחק בכל דקה על המגרש עם גבוה שהוא האסלר אדיר. בין אם זה ג'ף ובין אם זה האוורד. עכשיו הכל תלוי בגארד שנביא, כי כרגע באמת נראה שחסר לנו סקורינג בצורה מאד רצינית. נקווה שיגיע לכאן גארד ששווה כל דולר שנשים עליו.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
למיטב זכרוני יש לו קצת קליעה מחצי מרחק, אבל הוא משתמש בה רק ממש כמוצא אחרון כשנגמר שעון. זה לא משהו טבעי בארסנל שלו, ומשאירים אותו המון חופשי מהטווחים האלו בידיעה שכנראה לא יזרוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
החתמה אדירה, מושלמת.

קודם כל, ג'ף שחקן אדיר שבעיני, עם הנתונים הפיזיים והיכולות שלו, ביום טוב שלו כשהברגים שלו מסודרים, יכול לתת מצ'אפ כמעט לכל גבוה באירופה, ובוודאי לעשות בית-ספר לכל גבוה אחר בליגה. כולל לגבוהים של מכבי וירושלים, וכבר ראינו את זה בעבר
- למשל בסדרה נגד ירושלים, שבה הוא שיחק די לבד מול קו קדמי של הולמן, אליהו וגפני (קו קדמי של שני מיליון דולר) והיה יותר טוב מכולם ביחד ועשה מהם צחוק. גם בעונה שעברה בבאר-שבע, הוא לא היה יציב כי זה לא סוג השחקן, אבל היו לו משחקים עם מספרים פשוט הזויים, כמו משחק פלייאוף שבו הוא ניצח את כל הקבוצה היריבה ביחד בנקודות מדד עם 27 נק' ו-26 ריב', משחק עם אסיסט אחד מטריפל-דאבל, העיף לבד את ראשל"צ מהגביע עם משחק של 29 ו-9 (מול קו קדמי של צ'ארלס תומאס, ג'אבון מקריי, זלמנסון וכדיר). אין כמעט דבר כזה להביא שחקן ב-70, 80 אלף דולר שביום טוב שלו הוא בלתי עציר ונראה כמו אחד השחקנים הכי טובים באירופה. אולי זה קורה קצת עם גארדים, למשל גאנרים כמו קאליף וואייט כזה שפעמיים-שלוש בעונה דופק 7 שלשות ו-30 נקודות ואין מה לעשות מולו, אצל גבוהים אין את זה כמעט.

לגבי ההסתכלות על הקו הקדמי בכללותו, אז קודם כל לדעתי ניצלנו פה עם ההחתמה של ג'ף. אחרי ההחתמה של הווארד חששתי שאנחנו בדרך לקבל קו קדמי מאוד חלש ובעייתי, וההחתמה של ג'ף די משנה את התמונה. אני מסתכל על הגבוהים האחרים שחתמו בליגה, רובם די בינוניים אם לא פחות מזה. ג'ף הוא הגבוה הזר הכי טוב בליגה, להרבה קבוצות לא יהיה מצ'אפ מולו. ג'ף ותומר ביחד כבר מבטיחים לנו קו קדמי טוב בלי קשר למה שנקבל מהווארד ואיידן.
ג'ף גם מציל אותנו מהבעיה הכי קשה שהסתמנה קודם לכן וזה מחסור באתלטיות בקו הקדמי. היינו בדרך לקו הקדמי הכי לא אתלטי בליגה עם הווארד, תומר, והעובדה שאין לנו 3 זר אלא רק את מנקו, וככה אי אפשר להצליח. ג'ף בתור אתלט-על, שחקן שיכול לצאת גבוה בפיק-אנד-רול ולהחליף במידת הצורך, עושה נקודות במעבר, רץ ראשון להתקפה וראשון להגנה, משחק מעל הטבעת, מאזן אותנו מאוד בקטע הזה.

עכשיו, לדיבורים על קו קדמי "מוגבל". אז קודם כל, בניגוד לתדמית של ג'ף בתור שחקן מוגבל שבנוי על האסל בלבד, ג'ף הוא שחקן התקפה טוב מאוד שהוכיח את עצמו מעל ומעבר בשנים האחרונות בארץ. הוא השתפר מאוד בתור שחקן פיק-אנד-רול. הוא למד להשתמש באתלטיות האדירה שלו בשביל להתגלגל מהר ולקבל כדור קרוב מאוד לסל ששם הוא מסיים בקלות ובאחוזים גבוהים. הרבה קבוצות יריבות עושות את הטעות ומחליפות עליו בפיק-אנד-רול כי לכאורה הוא לא שחקן פוסט-אפ ולא שחקן טכני, אבל כל פעם שהוא מקבל שחקן שקטן ממנו בחילוף הוא רומס אותו בקלות בדרך לסל עם הכוח העצום שלו. הוא לא שחקן טכני אבל הוא יכול לקחת שחקן לסל עם הצעד הראשון המהיר שלו. הוא עושה נקודות במשחק מעבר, הוא פינישר טוב כשהוא מקבל כדור עם הפנים לסל באיזור הצבע. הנזק שהוא עושה לקבוצות היריבות בריבאונד ההתקפה הוא עצום. זה לא רק כמות הריבאונדים שהוא מוריד, אלא מה הוא עושה איתם. כשהוא מוריד ריבאונד, זה 80-90% סל, כי עם האורך והאתלטיות שלו, כשהוא כבר תופס את הריבאונד בתוך הצבע עם הפנים לסל כבר אי אפשר לעצור אותו.
המספרים שלו מדברים בעד עצמם. בעונה האחרונה שלו אצלנו הוא עשה 20.0 נקודות פר 40 דקות.
גבוהים מובילים אחרים באותה עונה, פר 40 דקות: מונרו 20.9, האוול 19.9, אמינו 19.7, קילינגסוורת' 19.2, סינגלטון 18.2, כריס רייט 17.8.
גבוהים מובילים העונה, פר 40 דקות: דארל 24.4, מרפי הולוויי 21.2, אטקינס 20.0, אדריאן 20.0, גריפין 18.9, האוול 18.3.
אז אפשר לראות שהוא עומד כשווה, ובהרבה מקרים אפילו יותר טוב, מהרבה גבוהים טובים, יקרים, שנחשבים סקוררים מצוינים בליגה שלנו. כך שהתווית של ג'ף בתור שחקן האסל בלבד, שחקן הגנה בלבד, שחקן מוגבל, לא עומדת במבחן המציאות והמספרים.

החיסרון שלו בתור שחקן התקפה זה היעדר קליעה. וזה אכן חיסרון שמשותף במידה כזו או אחרת לכל הקו הקדמי שלנו (תומר מראה ניצנים של קליעה מבחוץ אבל זה לא משהו לבנות עליו ובכל אופן אין לו את הכלים לפתח משחק פרימטר, הוא שחקן שמשחק בפנים). אבל פה מגיע הקטע, שלדעתי ג'ף והווארד לא הולכים לשחק ביחד כמעט בכלל, מקסימום כמה דקות במשחק. הם גם לא מתאימים לשחק ביחד והם גם לא שחקנים של יותר מדי דקות משחק בדרך כלל. לעומת זאת מקי אמור להיות שחקן של מעל 30 דקות, וצריך לבוא עוד גארד זר של מעל 30 דקות. כמו שזה נראה, אנחנו נשחק בעיקר עם מקי, רביב/בנקס, גארד זר, מנקו/גינת וג'ף/הווארד. אידאלית הייתי מעדיף זר בעמדות 3-4 במקום הווארד, אבל כל עוד זה הרכב הזרים, כך אנחנו אמורים לשחק לרוב. בהרכבים כאלה לא תהיה לנו בעיה של קליעה או של קו קדמי מוגבל. ובסופו של דבר כשמסתכלים על רוטציה כזאת, ג'ף עם כל הדברים שהוא מביא לשולחן מתאים מאוד להרבה דברים שהיינו צריכים. זה עדיף עשרות מונים על האלטרנטיבה, שבגלל הפאניקה מקו קדמי מוגבל, היו מביאים זר עם קליעה, שחוץ מזה לא תורם כלום, לא בהגנה, לא בריבאונד, ובאופן כללי שחקן בינוני שלא תורם בהרבה אספקטים של המשחק כמו שזר צריך לתרום. כי גבוה עם קליעה, בלי חסרונות משמעותיים אחרים, בשלב הזה ובכסף שיש לנו, לא היינו מביאים.

לגבי הגארד הזר שצריך לבוא, אין ספק שהוא צריך להיות שחקן משמעותי. אבל גם בהקשר הזה, צריך לקחת בחשבון שג'ף הוא שחקן זול. בקיץ הקודם הוא היה שחקן קצת יותר יקר אחרי העונה הטובה שהייתה לו אצלנו, והוא קיבל את הכסף שהוא רצה דווקא בלאומית, וזאת לא הבמה בשביל להשתדרג אחר כך בכסף (בטח לא ג'ף שפורח כשחקן משלים ולא כשחקן שצריך לסחוב קבוצה משחק אחר משחק). בשאר הקריירה הוא שחקן זול מאוד בגלל החסרונות שלו, חוסר היציבות ובעיקר בגלל השם הרע שיצא לו (חלק מזה בצדק והרבה מזה לא). לא במקרה הוא נשאר פנוי כל הקיץ, והחתמנו אותו באמצע ספטמבר, כסוג של ברירת מחדל כפי הנראה. וזה לא קשה להניח שהגבוהים האחרים שאחריהם כן רדפנו, היו אמורים להגיע בסכומים משמעותית יותר גבוהים, גם אם היינו מצליחים להוריד אותם לסכומים שלנו (רק מהשמות שפורסמו בתקשורת, כמו ג'ונתן הולמס שהוא שחקן הרבה מעבר לאיזור החיוג שלנו, וגם האקים ווריק, שבמקרה שלו גם ניצלנו לדעתי משחקן זקן מאוד וגם לא מתאים). כך שעל פניו אמור להתפנות פה סכום כסף לא קטן, שאמור לשמש להחתמה של גארד משמעותי ברמה גבוהה.

כל מילה זהב, ואוסיף:
יש שחקנים שבמקומות מסויימים מתעלים מעבר למגבלות שלהם ומעצימים את כל מי שמסביבם. ג׳ף אלן הוא בדיוק כזה: שחקן עם כשרון מוגבל שבמקום כמו הפועל, עם האנרגיות של הקהל והדי.אנ.איי של המועדון משדרג את עצמו ואת הקבוצה כולה. משוגע, לוחם, אגרסיבי, אתלט על. בדיוק כאלה שחקנים אנחנו צריכים בהפועל, ולא כל מיני הוואלים ויינסי גייטסים עם טונות של כשרון וחרא של אישיות.
לא צריך ללכת רחוק. מספיק להסתכל על המספרים של ג׳ף בקדנציה הקודמת שלו בהפועל כדי לקבל תחילתה של תמונה. שחקן מן הסוג שלו הוא בדיוק שהיה חסר לנו בשנה הקודמת.
עוד מוקדם לשפוט את פרנקו, אבל דבר אחד די ברור שהוא הבין: הפועל זו קבוצה שחייבת להתבסס על מלחמה ואנרגיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 10:07 
אני די מרוצה מהקבוצה שנבנית לאור ההחתמה של ג'ף. במיוחד במימד ההגנתי כאשר רביב, בנקס, מקי, ג'ף, הווארד, גינת, איידן הם שחקנים שלא מתעצלים במשימות הגנתיות ואצל חלקם הגנה היא כרטיס כניסה לכל משחק. אצל שולמן ומנקו אני לא באמת יודע, אבל אני לא זוכר אותם כנטל הגנתי. אבל אולי אני טועה.
מגמה יפה שאני רואה אצל פרנקו, היא החתמה של שחקנים שמכירים ומוכרים לליגה.
כמו שנאמר, אנחנו צריכים עוד גארד מוביל עם קליעה וגם הובלת כדור. עדיף שחקן שמסוגל לזוז בין 2-3. עם הקבוצה המוכשרת הגנתית שבנינו, יהיה חבל להחתים גארד שיהיה נטל בהגנה, אבל צריך שחקן שאפשר ללכת אליו כששיט לא הולך בהתקפה.

אני מברך על ג'ף. אני אוהב אותו מאוד. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 10:34 
אלא אם הולכים לפתוח עם 3 ישראלים, השחקן הנוסף אמור להיות מסוגל לשחק כ3. אני לא רואה מצב שרביב ובנקס לא בחמישייה, הסיכוי היחידי שאני רואה לכך זאת קבוצה שתשחק סמול בול עם 3 גארדים בחמישייה כשבנקס או רביב ישחקו כ3, שזאת לדעתי עמדה שלא מתאימה לשניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 10:43 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 11:05 
עם כל האהבה לג'ף והטירוף שהוא מביא למגרש אותי מטרידה דווקא הנקודה שלא בטוח שפרנקו כל כך רצה את ההחתמה הזו.
רק תשימו לב בהודעה של הפועל לכך שהוא לא אומר מה הוא חושב על ההחתמה אלא רק ציטוט של רמי כהן כבר אפשר להבין שזה מחוסר ברירה.

בכלל לא ברור איך מאמן שישב שנה! בחוץ והיה לו את כל הזמן שבעולם לעקוב אחרי זרים מחוץ לישראל מגיע לאמצע ספטמבר עם שלושה זרים בסגל
אחד שהוא מכיר טוב אחד שהביא ועוד אחד שלא בטוח שרצה אבל לקח מחוסר ברירה.

מקווה שאת הזר האחרון כמו שכולם פה חושבים נקבל מישהו מפתיע שישדרג את הקבוצה כי העונה עוד רגע נפתחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2017, 12:01 
LeeorJuve כתב:
אני די מרוצה מהקבוצה שנבנית לאור ההחתמה של ג'ף. במיוחד במימד ההגנתי כאשר רביב, בנקס, מקי, ג'ף, הווארד, גינת, איידן הם שחקנים שלא מתעצלים במשימות הגנתיות ואצל חלקם הגנה היא כרטיס כניסה לכל משחק. אצל שולמן ומנקו אני לא באמת יודע, אבל אני לא זוכר אותם כנטל הגנתי. אבל אולי אני טועה.
מגמה יפה שאני רואה אצל פרנקו, היא החתמה של שחקנים שמכירים ומוכרים לליגה.
כמו שנאמר, אנחנו צריכים עוד גארד מוביל עם קליעה וגם הובלת כדור. עדיף שחקן שמסוגל לזוז בין 2-3. עם הקבוצה המוכשרת הגנתית שבנינו, יהיה חבל להחתים גארד שיהיה נטל בהגנה, אבל צריך שחקן שאפשר ללכת אליו כששיט לא הולך בהתקפה.

אני מברך על ג'ף. אני אוהב אותו מאוד. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: