תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 21:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הנהלת הפועל ת"א הנוכחית
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
אתה אוהד או פרשן?
אתה לא מציין אותם, אתה מקבל אותם.
והמעבר בין החזר השקעה לרווח הוא מאוד משמעותי כאן.

אני מקבל אותם כי הם הגיוניים בעיני, כאוהד, כפרשן, או כאדם מהיישוב. המחשבה שאנשים ישקיעו זמן וכסף בנכס ולא ירצו להפיק ממנו גם רווח, היא נאיביות לשמה.

היא לא נאיביות. היא נצלנות ורשעות.
אני מתפלא שאף אחד מהם עוד לא כתב שהם שילמו בשביל הזכות לנהל מועדון ענק כמו הפועל תל אביב ועכשיו שיגידו תודה שדווקא ההצעה שלהם התקבלה ולא זאת של משפחת בדיר ויתחילו לשים כסף במועדון.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 16:14 
Lion Den כתב:
chimpfive כתב:
Lion Den כתב:
chimpfive כתב:
בחייאת, ישפטו רק על החובות, דבר שולי שהצלחת להתעלם ממנו עם הראייה ארוכת הטווח שלך.

אני כותב פה על ההתנהלות האיומה שלהם עם החובות כבר חודשים.
אבל בוא נזרום איתך, בוא נפנטז שהם יצאו גדולים ופתרו את כל הבעיות שלנו מול פיפ"א, מה אז? איך העתיד של הפועל נראה עם הניסנובים בעוד שנה מהיום?
chimpfive כתב:
אף אחד לא יקח את המועדון הזה עם כל החובות שלו. במידה והם לא יעמדו בהתחייבות שלהם לטפל בחובות, הם כבר לא ירצו להחזיק בצעצוע, ומה שישאר מהקהל יגרום להם להבין את זה.

אה סבבה הבנתי, פשוט נשב רגל על רגל בנתיים ונסתכל מהצד איך מתעללים עוד קצת בגופה שקוראים לה הפועל כי הם מנסים "לטפל בחובות" כאילו הפועל זה השפן נסיונות שלהם, תסלח לי אבל אתה הוזה או נאיבי או אני כבר לא יודע מה.

חובתנו לדרוש מהניסנובים דבר פשוט אחד, להעמיד את הקבוצה למכירה, על כל המורכבויות והחובות, באופן פומבי ואקטיבי עוד היום, דבר שהם לא עשו עד כה ומסתמן שלא מתכוונים לעשות באופן רציני.

הבנת נכון, אוהד מנהל, עד עכשיו ההתנהלות סבירה עד שאתה ושאר חברי ועדת החקירה של פורום שדים יוכיחו אחרת, יש לי הרגשה שזה משהו שאתם מייחלים לו.

אני אנסה איתך עוד פעם.
הדיון כאן הוא לא על "ההתנהלות הסבירה" היומיומית של הניסנובים, הדיון הוא על חוסר היכולת או הרצון שלהם להשקיע כסף בקבוצה שלנו.
עכשיו אתה מוזמן, מעבר לסיסמאות שאתה זורק, להסביר למה זה בכלל הגיוני שיעבור פה אפילו יום אחד שבו הקבוצה מוחזקת על ידי בעלים שגם לא שמים כסף וגם לא מתכוונים למכור?
להעמיד את הקבוצה על המדף באופן פעיל ופומבי ולהציל את הפועל, זה כל מה שאני מבקש מהם, זאת לא המטרה לשמה הם נכנסו למועדון מלכתחילה?

וסליחה על הצרפתית שלי, אבל אתה מ@$$יין את המוח כאילו אתה יודע כמה הם משקיעים או לא משקיעים, וזה אחרי מה? 5 חודשים שהם לקחו מועדון בפירוק טוטאלי? ואני זורק סיסמאות? עוד מקורב, אחד שיודע, אחד שידע לפני כולם, ואחד שיציל אותנו. איזה קהל מאוס.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 20 אוגוסט 2017, 16:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 16:15 
NARKOTIKA כתב:
חלאס לעוות. אני לא לוחץ עליהם ללכת. אני לוחץ עליהם לחפש את ההכי טוב בשביל המועדון. ובהינתן שהם לא הולכים לשלם חובות חו"ל וגם לא להשקיע בקבוצה כמו שזה נראה, אז זה כולל גם לחפש משקיע. עכשיו. כמו שקבוצות בלאומית, קטנות מאיתנו, כבר עשו.

ולא ברור לי למה אתה ממשיך עם הניסיון דה-לגיטימציה של 'פנטזיות' , 'סוס לבן' ושאר מונחים חסרי קשר לדיון. מה פה שרשמתי לא מגובה בנתונים? לחפש משקיע זה כבר חלומות באספמיה?
אתה שם לב לדרישה בכלל?
יאללה מיציתי. בשיא הכנות הגישה שלך זה קו שבסופו המועדון הזה מת, ונראה שזה כבר לא אכפת ליותר מדי אנשים.

מה קשור דה לגיטימציה?

בעיני הרצונות שלך הם לא מציאותיים. לחפש משקיע זה בסדר, אבל סדרי העדיפויות בעיני הם שיקום המועדון בראש וראשונה ולא לחפש את הדרך הקצרה והקלה. מספיק היה לנו מזה, אין קיצורי דרך ואין ניסים. הגיע הזמן לחשוב איך מסתדרים עם מה שיש ועושים ממנו יותר. וזו בעיני הדרך היחידה להצלת המועדון. לא גולדהאר, לא גאיידמק ולא אף עשיר פילנתרופ אחר.

מועדון שרק רוצה להיות תלוי בחסדי אחרים, הוא באמת מועדון מת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 16:18 
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
אתה אוהד או פרשן?

אני מקבל אותם כי הם הגיוניים בעיני, כאוהד, כפרשן, או כאדם מהיישוב. המחשבה שאנשים ישקיעו זמן וכסף בנכס ולא ירצו להפיק ממנו גם רווח, היא נאיביות לשמה.

אני מתפלא שאף אחד מהם עוד לא כתב שהם שילמו בשביל הזכות לנהל מועדון ענק כמו הפועל תל אביב ועכשיו שיגידו תודה שדווקא ההצעה שלהם התקבלה ולא זאת של משפחת בדיר ויתחילו לשים כסף במועדון.

גם אצל טביב, הראל, תאומים ורמון היה לגיטימי מבחינתך שהם ידרשו רווח? כי זאת טענה חדשה. מקווה לא התנהגת אז כנצלן ומרושע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אוהדים מוכים.

ואני דורש שהדיפלומט על הסוס הלבן יבוא ויחליף את ביבי, בדרך לשלום שיגמור מאה שנות מלחמה באזור. אז מה?
מילא אם זו הייתה קבוצה מצליחה, והיה קונה אותה איש עסקים ומוריד מערכה עקב חוסר השקעה כספית.
זה לא המצב.
כולנו רוצים מיטש גולדהאר, אבל מעטים אותם אנשים כאלה. הרוב פועלים מאינטרסים (גידאמק דוגמא מעולה. אם ידע שהוא לא יבחר להיות ראש עיריית ירושלים, הוא כנראה לא היה נכנס לזה בכלל).
אין לי ספק שהניסנובים אוהבים את הפועל, אך הם מנסים לייצב מבחינה כלכלית את העסק (על יכולות ניהול קבוצת כדורגל יש לי הרבה ביקורת אליהם) ולקחו אותה במצב שאף אחד אחר לא הסכים.
אתה באמת מצפה שהם ישקיעו הון שאין להם ויעבירו את הקבוצה ללא רווח? את זה עשה הבחור שהיה לפניהם, ונראה שלא הלך לו משהו.
אף אחד מאיתנו לא אוהב את המצב, אבל צריך להבין אותו, לא לעצום עיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
מה שהולך לקרות במועדון הזה בשנה הקרובה הוא נורא פשוט.
העונה הולכת להיות עונה שמחה. ננצח מלא, הכל יתנהל על מי מנוחות.
בעונה הבאה נעמיד תקציב של 23-25 מיליון שקל. אם נפגע ברכש נשתחל לפלייאוף העליון. אם לא נפגע, נילחם נגד הירידה. סוג של בני יהודה. מתישהו הקהל יתחיל לשאול שאלות ולשרוק בוז. בהתחלה לשחקנים, אח"כ למאמן. כשנקבל בראש מבית"ר וממכבי ואנשים יתחילו להבין שהסגל שלנו הוא פשוט בדיחה לעומת כל מועדון גדול אחר יתחילו לבוא בטענות גם לניסנוב.

בשורה התחתונה אין דבר כזה "מוניטין" לקבוצת כדורגל. הדבר היחיד שמשפיע הוא ההצלחה המקצועית. את האוהדים לא מעניין גרעון, הלנות שכר ושאר ירקות. אוהדים רוצים לרוץ לאליפות ולזיין את מכבי. אם לא יתנו להם את זה החצים יופנו בסופו של דבר לבעלים. עד אז, נהנה מהשפיות הכלכלית והשיקום המקסים הזה שכולם מדברים עליו.
האחים ניסנוב לא משלמים את החובות ולא יביאו אותנו להצלחה מקצועית כי אין להם/הם לא רוצים להשקיע כסף. מוות קליני נעים לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
אתה אוהד או פרשן?

גם אצל טביב, הראל, תאומים ורמון היה לגיטימי מבחינתך שהם ידרשו רווח? כי זאת טענה חדשה. מקווה לא התנהגת אז כנצלן ומרושע.

התנהגתי כנצלן מרושע, קיבלתי את הבומבה ולמדתי את הלקח.
אותי מעניין מה קורה על המגרש (גם את ההנאה מזה ההתעסקות במה שבחוץ די לקחה ממני לגמרי). את מה שלא קורה על המגרש אני אשאיר לכם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

נערך לאחרונה על ידי ItaiH6 בתאריך 20 אוגוסט 2017, 16:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 16:23 
arik8989 כתב:
NARKOTIKA כתב:
אוהדים מוכים.

אתה באמת מצפה שהם ישקיעו הון שאין להם ויעבירו את הקבוצה ללא רווח? את זה עשה הבחור שהיה לפניהם, ונראה שלא הלך לו משהו.
.

אלוהים אדירים, אלף פעמים כן. כמו שמרבית בעלי הקבוצות שהעבירו קבוצה בסדר גודל שלנו כבר עשו.
במיוחד מבעלים על תקן 'אוהדים'. גם אני שמתי 4000 שקל כדי לקנות את הקבוצה מטביב, ראית אותי דורש על זה רווח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 16:25 
ItaiH6 כתב:
NARKOTIKA כתב:
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
אתה אוהד או פרשן?

כלומר הסיבה שנכשלנו היא כי הבעלים הקודמים לא מכרו אותנו ברווח? זה הלקח?

אתם מקשיבים לעצמכם?

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 20 אוגוסט 2017, 16:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
כמה גולדהאר השקיע עד היום במכבי? 100-150 מיליון שקל לפחות?
חתיכת רווח הוא הולך לעשות כשהוא ירצה למכור את מכבי. לא סתם הבנאדם מיליארדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Eros Ramazzotti כתב:
כמה גולדהאר השקיע עד היום במכבי? 100-150 מיליון שקל לפחות?
חתיכת רווח הוא הולך לעשות כשהוא ירצה למכור את מכבי. לא סתם הבנאדם מיליארדר.

בחיי, זאת רמת מודעות שאני מצפה מטרמפיסטים שרואים ברצלונה ואת גמר ליגת האלופות.
אתם הזייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 16:31 
אנשים מדברים איתך ברצינות ואתה עונה להם "אתם הזיה". מה עם לתת קצת כבוד גם לדעות אחרות?

אגב, אני לא יודע אם גולדהאר ירצה כסף ביום שיחליט לעזוב את מכבי, אבל לא הייתי מניח בכזו קלות שהוא פשוט ייתן את המפתחות בחינם למישהו. בכל מקרה לא רלוונטי לדיון הזה.

אגב, שלא תטעו, אני חושב שהניסנובים רחוקים מלהיות בעלי הקבוצה שייחלתי להם. הם עשו לא מעט דברים שממש לא אהבתי, ולטעמי הניהול המקצועי של המועדון הוא לא טוב, בלשון המעטה, אבל בניגוד אליכם, אני פשוט הפנמתי שכרגע זה הכי טוב שיש, ושלשעה הזו, צריך לחיות עם מה שיש ולקוות לטוב. אנחנו לא בשלב שבו אפשר להיות בררנים או להתחיל לרדוף את הבעלים. ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ItaiH6 כתב:
NARKOTIKA כתב:
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:
uote="NARKOTIKA"] אתה אוהד או פרשן?

כלומר הסיבה שנכשלנו היא כי הבעלים הקודמים לא מכרו אותנו ברווח? זה הלקח?

אתם מקשיבים לעצמכם?[/quote]
הלקח הוא שאם לוחצים על מישהו למכור בלי רווח הוא עלול לא רק לא לשחרר למישהו שכן רציני ברצון לקנייה אלא גם לרוקן את הקבוצה מנכסים ובסוף כן להיפטר ממנה ברווח של בערך 250%.
הלקח הוא שגם כשמגיע משקיע החלומות, סוחר אמנות ובעל אוסף פסלים שבנוסף לעסק העצמאי שלו הוא גם מועסק כשכיר על ידי המוזיאון הכי גדול ועמוק כיס בעולם, הוא יכול להתברר כגרסה הישראלית של לויד ברון.
הלקח הוא שבהפועל תמיד כשהקהל יעשה משהו כי לא יכול להיות יותר גרוע (ולא משנה אם זה לשבור עציצים במשרדי כתר, למרר את החיים לטביב והמשפחה שלו או לאתרג את רמון וכבירי באמצעות עמותת המחריבים) זה תמיד ייגמר הרבה יותר גרוע.

המסקנה היא שתפקידו של הקהל לעודד.
בוחשים כבר היו מספיק והרבה יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 16:37 
יש כאן הבדל מאוד משמעותי.
באופן כללי אני מאוד אשמח אם הבעלים של הקבוצה שלי ירוויח מהקבוצה (כל עוד זה נעשה במידה סבירה והוא ממשיך להעמיד קבוצה שמועמדת לאליפות). זה יתן לו מוטיבציה להמשיך ולהשקיע בקבוצה וזה גם כנראה אומר שמצבנו טוב.
אבל, וזה אבל רציני, כשאנשים מגיעים על תקן "מצילים" ומכריזים שלמעשה אין להם כסף והם קנו את הקבוצה רק מפאת אהדתם, אני כן מצפה מהם להעביר את הקבוצה במידה ומגיע משקיע רציני, מבלי לעשות רווח.
בעיני כל דבר אחר מראה על חוסר יושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 16:52 
NARKOTIKA כתב:
חלאס לעוות. אני לא לוחץ עליהם ללכת. אני לוחץ עליהם לחפש את ההכי טוב בשביל המועדון. ובהינתן שהם לא הולכים לשלם חובות חו"ל וגם לא להשקיע בקבוצה כמו שזה נראה, אז זה כולל גם לחפש משקיע. עכשיו. כמו שקבוצות בלאומית, קטנות מאיתנו, כבר עשו.
ואתה לא כתבת להחזיר את ההשקעה, אתה כתבת שהם צריכים ומגיע לדרוש רווח. מה שאתה עושה פה זה ראש קטן. כתבתי דה אחד, ומאז כל הטיעונים שלך הם בליגה אחת מתחת.

ולא ברור לי למה אתה ממשיך עם הניסיון דה-לגיטימציה של 'פנטזיות' , 'סוס לבן' ושאר מונחים חסרי קשר לדיון. מה פה שרשמתי לא מגובה בנתונים? לחפש משקיע זה כבר חלומות באספמיה?
אתה שם לב לדרישה בכלל?
יאללה מיציתי. בשיא הכנות הגישה שלך זה קו שבסופו המועדון הזה מת, ונראה שזה כבר לא אכפת ליותר מדי אנשים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 17:16 
דווקא נראה שהם כן מצאו משקיע...
סתיו שחם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 19:07 
NARKOTIKA כתב:
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
אתה אוהד או פרשן?

טביב השקיע 6 מליון (בבמבי. בכניסה לא השקיע כלום) ויצא עם 18 מליון
הראל השקיע 2 מליון ויצא עם 6 מליון
רמון השקיע אפס ויצא עם אפס
היחידים שהפסידו היו קבוצת תאומים (רוב ההפסד אם לא כולו של סגול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 19:19 
אבל זה לא קשור למה ששאלתי.
וטביב לא קיבל 18, עדיין לא חצי אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
והוא גם הביא שחקנים.
אבל הוא עדיין הרוויח בגדול. (ולכן הוא עזב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 23:08 
רק לתקן טעות שנכתבה קודם לכן: טביב שילם 6 מיליון על 50% מהמועדון, לא על כולו, כלומר ערכו המלא היה 12.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הנהלת הפועל ת"א הנוכחית
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 23:22 
דווקא נראה מהלך יפה של ההנהלה:
ציטוט:

הפועל ת"א הודיעה היום כי סיכמה על שיתוף פעולה עם קבוצת רואי חשבון ת"א מליגה ב'. במסגרת ההסכם, רו"ח ת"א יארחו את משחקי הבית שלהם במתחם חודורוב ובתמורה שחקניה, אקדמאיים, יתמכו בשחקני מחלקת הנוער ויעזרו להם בלימודים.

http://m.one.co.il/Mobile/Article/17-18 ... 96772.html

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2017, 09:03 
NARKOTIKA כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
נועם שחם כתב:
לחפש רוכש זה בכלל לא חלק מהניהול. זה השלב האחרון בתהליך. קודם כל צריך להשביח את הנכס, והפועל ת"א של היום היא נכס שאף רוכש רציני לא ירצה לקנות או לשלם עליו.

בוא נתחיל מקצת יציבות ניהולית ושפיות מבחינה תקציבית (אפשר להגיד שזה בינתיים קורה), נמשיך בלעלות ליגה (ככל הנראה יקרה בעתיד הקרוב) וכמובן לעשות הכל כדי להוריד את הקוף של "חובות בינלאומיים" מהגב שלנו.
אחר כך נדבר על השבחת הנכס ומכירה למישהו אמיד.

בוא אני אספר לך עוד משהו, בשביל להשביח מועדון במצב שלנו צריך כסף. איך בדיוק נעשה את זה עם בעלים בלי כסף שלא יכול לשלם חובות?

לא יודע, אתמול ביטר פירקה את מכבי, שאני לא יודע פי כמה התקציב שלה.
נתניה בנס לא עשתה את אותו הדבר לב"ש ביום שבת.
עם 25-30 מיליון שקל (להבנתי זה יהיה התקציב שלנו בליגת העל, כשנחזור) אפשר לבנות אחלה קבוצה. אפשר להגיע לאירופה דרך הגביע או דרך הליגה, אם תהיה עונה ממש טובה, ואז לקוות להכנסות בשביל כיסוי חובות.
בקיצור, יש דרכים להחזיר את המועדון הזה לפסגה גם בלי משקיע ממש אמיד. כנראה שלא תיאבק על מקומות 1-2 כמו מכבי וב"ש, אבל במצב שלנו הייתי חותם להיות כמו ביטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2017, 09:25 
KingAlpaca כתב:
והוא גם הביא שחקנים.
אבל הוא עדיין הרוויח בגדול. (ולכן הוא עזב)

הוא לא הביא שחקנים.
הוא מכר להפועל שחקנים ב-8 מליון ש"ח + אחוזים ממכירה עתידית כך שהוא הרוויח עליהם כ-12 מליון ש"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
שיטת בת יענה?
אף אחד לא מוטרד מחובות חו״ל?

1. את פיפא לא מעניין אורנשטיין ואי העדפת הנושים לפי החוק הישראלי
2. רגב ואלונה לא ישלמו את החובות של הראל-טביב-רמון-כבירי-ניסנוב
3. ירידת ליגה זה העונש הראשוני. פיפא לא תקבל את העונש הזה כפתרון לחובות

הגעה להסדר עם הנושים ומימון פנימי-חיצוני לחובות
או הקמה מחדש של ״הפועל כבירי תל אביב״ בליגה ג׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול להסביר תסיפור עם השחקני העבר?
למה לקחו להם מנויים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 19:52 
Daniel כתב:
מישהו יכול להסביר תסיפור עם השחקני העבר?
למה לקחו להם מנויים?

שיקחו לכל האינטרסנטים והמערבבים את המנויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 21:58 
לא מבין למה צריך לתת להם מנויים לכל החיים ועוד בתא הכבוד. אין בעיה לכבד ועשו כבר מיליון טקסים, אבל למה הכהוד הזה צריך להתבטא במתנות כל כך יקרות כשהקבוצה במצב כלכלי כל כך רעוע?
ספציפית הבכיינות של גבי לסרי פשוט מצחיקה. הבן אדם קיבל במשך שנים מתנה מאוד יקרה בחינם ועכשיו הוא מתלונן שלקחו לו את המתנה הזאת כי הוא עבר מהפועל למכבי. כנראה שהיית צריך לחשוב על זה לפני שעברת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
לא רק גבי לסרי, גם יעקב אקהויז וכל חבורת שחקני העבר הממורמרים האלה בלתי נסבלים, שמישהו יסתום להם את הפה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 22:43 
דווקא רעיון לא רע. לתת להם מנוי רגיל וזהו. לא יכולים לבכות ש"משאירים אותם בחוץ במשחקים" ומצד שני לא נורא יקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2017, 23:33 
הבעיה האמיתית כאן היא לא שביטלו לגבי לסרי מנוי, אלא שהיה לגבי לסרי מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: