תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 07:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: העברות באירופה קיץ 2017
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
הודעה רשמית שעוד הצעה של 125 מיליון יורו נדחתה.

פאק אוף ברסה :LAGUH!:

המסכנים האלו הציעו 85 מיליון פאונד ו35 מיליון בונוסים. חיים בסרט. גם אם ליברפול מוכנים למכור, בשוק של היום זה יהיה לפחות ב130-150 מיליון פאונד.
קוטיניו אמר לקלופ שהוא לא מתכוון לשחק יותר עבור ליברפול.
דעתי? לדחות כל הצעה ולייבש את קוטיניו חודשיים בספסל אם הוא לא מעוניין לשחק עבור ליברפול, עד שיבין שהוא הורס לעצמו א הקריירה ויחזור כמו ילד, ראה ערך דה חאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 20:24 
1.9 הוא מתנצל וחוזר ישר להרכב של ליברפול, האוהדים ישכחו תוך חצי דקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 22:29 
בדיוק, זה איום עלוב. יש לו חוזה לפאקינג עוד 5 שנים, מה הוא יפרוש מכדורגל?
ישחק כמו גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2017, 12:25 
אדום שרוף100 כתב:
NARKOTIKA כתב:
הודעה רשמית שעוד הצעה של 125 מיליון יורו נדחתה.

פאק אוף ברסה :

המסכנים האלו הציעו 85 מיליון פאונד ו35 מיליון בונוסים. חיים בסרט. גם אם ליברפול מוכנים למכור, בשוק של היום זה יהיה לפחות ב130-150 מיליון פאונד.
קוטיניו אמר לקלופ שהוא לא מתכוון לשחק יותר עבור ליברפול.
דעתי? לדחות כל הצעה ולייבש את קוטיניו חודשיים בספסל אם הוא לא מעוניין לשחק עבור ליברפול, עד שיבין שהוא הורס לעצמו א הקריירה ויחזור כמו ילד, ראה ערך דה חאה.

מסתבר שזה אפילו גרוע יותר. היום פרסמו את פרטי העסקה.
הם לא הציעו 85, הם הציעו 80, ועוד 39 במקרה ו :

Winning multiple trophies in the same season
Winning multiple Champions League titles
Winning the Ballon d’Or as the world’s best player
Winning multiple trophies and the Ballon D’Or in the same season

וזה עדיין לא הקטע הטוב. זה הקטע הטוב -
Payment of the basic £80m fee staggered over five years

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2017, 13:02 
להציע 150? זה אפשר גם עוד עשרה ימים, הם מנסים, לדעתי לא יצליחו בשום מחיר כי זה צעד טקטי של הנהלת ליברפול מול האוהדים, בסוף תצא הצהרה מדהימה: " זה קיץ מצויין, לא מכרנו את קוטיניו"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2017, 13:04 
יגיע לפחות עוד שחקן בלי קשר לקוטיניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2017, 13:11 
גם אם כן, השאלה אם הוא יהיה בקאליבר של רוברטסון או של סאלח. נראה לי שאת השניים שהם רצו הם כבר לא ישיגו, אבל זה רק אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2017, 10:24 
יובל אתה מוכן להסביר לי מה הקטע שלכם עם מוסטאפי?
הוא לא היה שחקן ההגנה הכי טוב שלכם שנה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 15:50 
בום.

לייפציג וליברפול סיכמו על עסקת קייטה, ההעברה תתבצע בקיץ הבא.
לאמאר אמור לחתום השבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 15:52 
זה ייצא בסוף יקר כמו מה שדיברו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 16:10 
לא מפרסמים.
היה לו סעיף שחרור בקיץ הבא ב48 מיליון פאונד. ליברפול הסכימה לשלם אקסטרא בשביל לסגור איתו את החוזה עכשיו.
יכול להיות 50, יכול להיות גם קרוב ל60.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 16:20 
אה, אז אני רגוע.
לפני חודשיים דיברו על כמעט 100.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 16:55 
גם ב100 לא הייתי מתאכזב.
תעשה עליו קצת גוגל סטטיסטיקות. מספרית- הוא מפלצת. אם הולכים רק לפי אנליזות מהסוג הזה, תיאורטית הוא כנראה צריך להיות מהשחקנים היקרים בעולם היום.

נומינלי יש לו חטיפות ברמה של קאנטה, כדרורים ברמה של אייניסטה, ומסירות עומק ברמה של מודריץ'.
לא עקבתי אחריו בהרבה משחקים אבל על הנייר זה הזיה. לא מכיר שום דבר דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 17:17 
אין לי מושג מי זה.
מאז שסלאח חתם ראיתי שניים וחצי משחקים של ליברפול, חוץ מהם - הפעם היחידה שראיתי משחק כדורגל בשנתיים האחרונות (שלא רלוונטי להפועל) הייתה ב6-1 של ברצלונה על פאריז, וגם זה היה לגמרי במקרה. אפילו במנג'ר קיבלתי את נבחרת אוסטריה כשחצי ממנה כבר ריג'נים אז השחקנים היחידים שאני מכיר באירופה אלו זרים שהבאתי להפועל (דימיטריס קולובוס לב לב לב).
מעולם לא שמעתי על קייטה (או על אמבפה ודמבלה האלו, שחודש הייתי בטוח שהם אותו שחקן) מעבר לכותרת של שורה פה ושם.
100 מיליון פשוט נשמע לי כמו הרבה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 17:23 
זה באמת עדיין הרבה כסף, אבל בקרוב זה יהיה סכום שגרתי לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 17:33 
אם שחקן שלפני שנתיים היו מוכרים ב50 מיליון עוד שנתיים ימכרו ב100 מיליון, זה אומר שגם את הזרים שמסיימים חוזה ואני מחתים במנג'ר אני אצליח למכור במחיר כפול עוד שנתיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 17:53 
יש במנג'ר היום קטע שקטאר והאמירויות וכאלה קונות קבוצות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

מי שמסתכל על ארסנל מבחוץ יכול לחשוב שמה שקורה זה עוד מאותו דבר - סגל שחקנים מוכשר לצד אימפוטנציה בשוק ההעברות, תצוגות מלהיבות ומעוררות תקווה לצד התפרקויות במשחקים גדולים עם אפס יכולת טקטית או מנטלית.
אבל לדעתי המצב היום שונה, ארסנל להערכתי זה מועדון שעומד לקראת התפרקות.
כמעט כל השחקנים המרכזיים מסיימים חוזה בקיץ הבא או בזה שאחריו, והם לא מצליחים להחתים אף אחד על הארכת חוזה. הם עומדים לאבד הרבה שחקנים בחינם או למכור אותם במחירי הפסד.
מועדון עם ניהול כלכלי ברמה של באסטה, שלא מצליח למכור את השחקנים שהוא לא רוצה אפילו במחירים סבירים, ונאלץ לשחרר אותם בחינם או במחירים מגוחכים, אפילו להשלים להם משכורות, או להשאיר אותם בסגל בלית ברירה ולשלם להם משכורות. פרז, גיבס, גבריאל, דבושי, צ'יימברס, ג'נקינסון.
ובגלל שלא מצליחים להכניס כסף ממכירות וגם לא לקצץ בתקציב השחקנים, נאלצים למכור בלית ברירה שחקנים עם ערך (שצ'זני שנמכר ליובנטוס תמורת פרוטות, מוסטאפי, עכשיו גם צ'מברליין לצ'לסי).

מעל לכל כמובן יש מאמן דמנטי שמצליח איכשהו לשבור כל פעם את שיאי ההזיות של עצמו. המשחק בליברפול שבר את כל השיאים עם ההרכב ההזוי שלו. הולדינג (שחקן צ'מפיונשיפ לכל היותר) בהרכב, מוסטאפי על הספסל, קולאשינאץ המצוין על הספסל גם כן, מונריאל בתור בלם כשביירין משחק כמגן שמאלי וצ'מברליין כמגן ימני. בקיצור, זה נראה כאילו הוא ניסה להעמיד את ההגנה הכי גרועה ומבולבלת שהוא יכול, עם כמה שיותר שחקנים גרועים וכמה שיותר שחקנים לא בעמדות שלהם. וולבק, שחקן שספק אם יש לו מקום בהפועל, פותח לפני שני חלוצי על כמו לקאזט וז'ירו וגם משלים 90 דקות. במחצית בפיגור 2:0 במקום להכניס את אחד מהם הוא מכניס את קוקלאן, מה שהוא עשה שלשום זה מעבר לכל דמיון.
בנוסף לכל זה, למרות שארסנל זה מועדון שמעט מאוד ממנו דולף לתקשורת, יש לא מעט שמועות בחודשים האחרונים סביב בלאגנים במועדון, בין ההנהלה לונגר, בין ונגר לשחקנים, בחדר ההלבשה.

לדעתי תוך שנה-שנתיים ארסנל הופך למועדון בלבל של ווסט האם ואברטון, הרבה מתחת לטופ-5 הנוכחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 18:27 
100%anti beitar כתב:
יש במנג'ר היום קטע שקטאר והאמירויות וכאלה קונות קבוצות?
עקרונית יש אפשרות שTycoon ירכוש את הקבוצה עוד ממנג'ר 2006. מעשית, אני משחק לרוב בליגה הישראלית וכל עסקאות המכירה שנתקלתי בהן היו לאחד הדירקטורים.
יכול להיות שבחו"ל הכניסו יותר את הקטע של הערבים, אני לא יודע, אבל קשה לי להאמין שמדינה יכולה לקנות קבוצה במשחק. הרי גם במציאות הן עושות את זה דרך אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 18:36 
לא יכול להיות שמוסטאפי זה רק כלכלי, הוא לא נספר כבר חודש, וונגר מעדיף לעלות עם מגינים במקומו.

על צ'ימברליין לדעתי אתם מקבלים סכום יפה. 35 מיליון פאונד 10 חודשים לפני סוף חוזה. הייתי מתבאס אם ליברפול הייתה משלמת את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 19:00 
השלושה גביעים האלה הרגו אתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
לא יכול להיות שמוסטאפי זה רק כלכלי, הוא לא נספר כבר חודש, וונגר מעדיף לעלות עם מגינים במקומו.

על צ'ימברליין לדעתי אתם מקבלים סכום יפה. 35 מיליון פאונד 10 חודשים לפני סוף חוזה. הייתי מתבאס אם ליברפול הייתה משלמת את זה.

ברור שיש גם פן מקצועי, אבל גם הצורך למכור שחקן כזה (שהיה בעונה שעברה שחקן הרכב), וגם הסכומים ומתווה העסקה המדוברת (השאלה עם אופציה לרכישה) מצביעים על בעיה כלכלית וגם על התנהלות כלכלית חובבנית.
מדובר על שחקן צעיר שרק בסוף הקיץ הקודם נקנה ב-40 מיליון יורו ונתן עונת בכורה סבירה, הערך שלו אמור לרדת, אין שום סיבה להיפטר ממנו ובטח שלא עבור נזיד עדשים. השחקן היחיד שיש לו ערך מכירה ולא מסיים חוזה בעוד שנה או שנתיים ומחפשים להיפטר ממנו.

צ'מברליין שחקן מצוין ועדיין צעיר מאוד שתפור על עמדת הווינג-בק הימני שכל הליגה עברה לשחק. הייתי מעדיף למכור את ביירין האוברייטד לברצלונה ולתת לו את העמדה הזאת אבל נראה שהוא רוצה לברוח מארסנל וזה אפילו לא קשור לכסף.

100%anti beitar כתב:
השלושה גביעים האלה הרגו אתכם.

גם אם בכל שלוש העונות האלה היינו מודחים מול קבוצת חובבים זה לא היה משנה כלום. לדעתי רק אחרי שההתרסקות הכלכלית והמקצועית תתממש אולי משהו קצת יזוז במועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2017, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
לא לשכוח שגם יש לנו בעלים חולה נפש ומאוד מחליא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2017, 18:56 
NARKOTIKA כתב:

כל כך צפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2017, 19:14 
זה אותו צ'מברליין של השואה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2017, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
זה אותו צ'מברליין של השואה?

רק אם מוכרים אותו למינכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2017, 22:30 
באסה שלמאר לא בא בסוף...
כמה כשרון יש לצרפת פחד אלוהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2017, 08:10 
100%anti beitar כתב:
באסה שלמאר לא בא בסוף...
כמה כשרון יש לצרפת פחד אלוהים

אם הכוונה לבאסה לבארסה,
החלון העברות הספרדי עדין פתוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2017, 00:58 
פליפה קוטיניו נכלל בסגל שליברפול הגישה לבקרת התקציבים, או איך שלא קוראים לזה באנגליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2017, 01:28 
יובל כתב:
NARKOTIKA כתב:

מי שמסתכל על ארסנל מבחוץ יכול לחשוב שמה שקורה זה עוד מאותו דבר - סגל שחקנים מוכשר לצד אימפוטנציה בשוק ההעברות, תצוגות מלהיבות ומעוררות תקווה לצד התפרקויות במשחקים גדולים עם אפס יכולת טקטית או מנטלית.
אבל לדעתי המצב היום שונה, ארסנל להערכתי זה מועדון שעומד לקראת התפרקות.
כמעט כל השחקנים המרכזיים מסיימים חוזה בקיץ הבא או בזה שאחריו, והם לא מצליחים להחתים אף אחד על הארכת חוזה. הם עומדים לאבד הרבה שחקנים בחינם או למכור אותם במחירי הפסד.
מועדון עם ניהול כלכלי ברמה של באסטה, שלא מצליח למכור את השחקנים שהוא לא רוצה אפילו במחירים סבירים, ונאלץ לשחרר אותם בחינם או במחירים מגוחכים, אפילו להשלים להם משכורות, או להשאיר אותם בסגל בלית ברירה ולשלם להם משכורות. פרז, גיבס, גבריאל, דבושי, צ'יימברס, ג'נקינסון.
ובגלל שלא מצליחים להכניס כסף ממכירות וגם לא לקצץ בתקציב השחקנים, נאלצים למכור בלית ברירה שחקנים עם ערך (שצ'זני שנמכר ליובנטוס תמורת פרוטות, מוסטאפי, עכשיו גם צ'מברליין לצ'לסי).

מעל לכל כמובן יש מאמן דמנטי שמצליח איכשהו לשבור כל פעם את שיאי ההזיות של עצמו. המשחק בליברפול שבר את כל השיאים עם ההרכב ההזוי שלו. הולדינג (שחקן צ'מפיונשיפ לכל היותר) בהרכב, מוסטאפי על הספסל, קולאשינאץ המצוין על הספסל גם כן, מונריאל בתור בלם כשביירין משחק כמגן שמאלי וצ'מברליין כמגן ימני. בקיצור, זה נראה כאילו הוא ניסה להעמיד את ההגנה הכי גרועה ומבולבלת שהוא יכול, עם כמה שיותר שחקנים גרועים וכמה שיותר שחקנים לא בעמדות שלהם. וולבק, שחקן שספק אם יש לו מקום בהפועל, פותח לפני שני חלוצי על כמו לקאזט וז'ירו וגם משלים 90 דקות. במחצית בפיגור 2:0 במקום להכניס את אחד מהם הוא מכניס את קוקלאן, מה שהוא עשה שלשום זה מעבר לכל דמיון.
בנוסף לכל זה, למרות שארסנל זה מועדון שמעט מאוד ממנו דולף לתקשורת, יש לא מעט שמועות בחודשים האחרונים סביב בלאגנים במועדון, בין ההנהלה לונגר, בין ונגר לשחקנים, בחדר ההלבשה.

לדעתי תוך שנה-שנתיים ארסנל הופך למועדון בלבל של ווסט האם ואברטון, הרבה מתחת לטופ-5 הנוכחיים.

מסכים במיוחד בקטע של ההרכב מול ליברפול.
כאילו הוא עלה במטרה שהקבוצה שלו תפסיד,הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: