יובל כתב:
העניין הוא לא שאוהדים שנוסעים למשחקי חוץ יותר חשובים. האוהדים האלה באים גם למשחקי בית ממילא.
ההבדל הוא שמשחקי בית, כמשתמע, הם בבית. הם בפתח תקווה, ממש באמצע גוש דן, וזה אומר קרבה די גדולה למקום המגורים/עבודה של כמעט כל האוהדים שבאים למשחקים. דרכי הגישה לאצטדיון די נוחים, יש חניה בשפע. מכיוון גם שמדובר במשחק בית הרוב באים עם מנוי ולא צריכים לעמוד בתור כדי לקנות כרטיס (וגם לאלה שכן יש תור קצר). גם אם משחקי הבית היו ביום שני בשבע, אפשר לצאת בשש מכל מקום כמעט באיזור המרכז ועדיין להיכנס בוודאות לפני השריקה.
משחקי חוץ לעומת זאת כוללים נסיעות לעפולה (פעמיים), ירושלים (פעמיים), נצרת (פעמיים) ונשר. אלה משחקים שאם יתקיימו ביום שני בשבע, צריך לצאת אליהם בארבע בערך כדי להגיע בזמן. בשביל הרבה אוהדים זה לא אפשרי והם פשוט יוותרו על המשחק, ובשביל אלה שכן יטריחו את עצמם זה חתיכת סיוט.
אז לא, אי אפשר לעשות הקבלה בין משחקי בית למשחקי חוץ. משחקי חוץ כוללים נסיעות ארוכות מאוד שמצריכות התחשבות.
אבל בגלל שמשחקי בית בימי שישי ימכרו עוד 100 כרטיסים, והאוהדים שיוותרו על משחקי חוץ בימי שני לא יפסידו כסף להנהלה, אז אפשר לדפוק אותם.
ימי שני ב7 זאת שעה נוראית גם במרכז. זה ה-שעות של הפקקים. זאת ה-שעה של מקלחות והרדמות ילדים. יש עוד אנשים שבכלל רק יוצאים מהעבודה בשעות האלה. סזה פשוט נורא. וזה שעה שילד חוזר ב10-11 בלילה מה שאומר שילדים קטנים לא יגיעו. לי באופן אישי משחקים קבוע בשני ב7 זה אומר שאני לא מגיע לחצי ממשחקי הבית אם לא יותר. אני בטוח שעוד הרבה מאד אנשים במצב שלי.
לא יודע לכמת כמה כרטיסים יותר זה יוצא. אני רק יודע שבכל פעם שהפועל סל/רגל שיחקה בשישי/שבת בעשור האחרון, ובפרט בשעות אחר הצהרים, הגיעו כמויות משמעותית יותר גדולות של קהל.