תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 06:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גלבאן
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 09:51 
סימו - גם בבני יהודה גלבאן היה לא רע.
הוא שחקן שמושך אליו תשומת לב באופן קבוע וכך הוא מושך אליו שחקן הגנה.
יש לו ניסיון ובליגה השניה ניסיון משחק תפקיד במיוחד שיש לך שחקנים צעירים.
אני לא נכנס לעניין הכלכלי כי כאוהד אני לא חושב שאני צריך להתחיל להתחשבן כמה כל שחקן עולה ומה המשכורת שלו כו'.
כשחקן גלבאן יכול להביא ערך מוסף לקבוצה, גם ידין זה לא אותו שחקן של הדאבל, ועדיין הוא בורג חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא גם לטווח הארוך. בהנחה הלא מופרכת שגם איתו וגם בלעדיו יש לנו סיכוי גבוה לעלות ליגה.
איזה תשתית את מניחים לקראת העונה הבאה?
ערן לוי לא רק היה גדול על הלאומית הוא גם לגיטימי לליגת העל.
גלבאן, גם אם יתן את המספרים שלו העונה, נראה די ברור שאם נעלה הוא לא מתאים לליגת העל. ואז עדיף כבר לחסוך את המשכורת שלו ולנסות להריץ קשר שיתרום גם בעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 09:58 
ברור שעכשיו נותר רק לתמוך בו כדי להוציא את המקס', אבל תראו איזה מהר עברנו לדיבורים של "חותם ממנו על 5 שערים ו5 בישולים", כשהעובדה היא שהוא הגיע על תקן כוכב עם המשכורת הגבוהה ביותר בקבוצה -
ובסיכוי די סביר ה100 אלף דולר נטו שהוא מקבל פלוס השכר של הברזילאי היו מנחיתים פה שחקן זר אחר שכבר 3 עונות בלאומית מסיים עם 25 גולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 10:01 
השאלה למה הביאו את גלבאן לא רלוונטית.

אני אישית לא חשבתי שנכון להביא אותו, אבל זה כבר היסטוריה. עכשיו צריך לתמוך ולעודד בתקווה שהוא באמת יחזיר במגרש. וגם אם הוא רע, לעודד ולדחוף אותו. זה התפקיד שלנו כקהל, ולא להתעסק בלמה המשכורת שלו כזו וכזו.

אגב, כשדובר על החתמת גלבאן היו הרבה אנשים שהתלהבו פה ותמכו. נעלמו כולם פתאום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 10:16 
נועם שחם כתב:
השאלה למה הביאו את גלבאן לא רלוונטית.

אני אישית לא חשבתי שנכון להביא אותו, אבל זה כבר היסטוריה. עכשיו צריך לתמוך ולעודד בתקווה שהוא באמת יחזיר במגרש. וגם אם הוא רע, לעודד ולדחוף אותו. זה התפקיד שלנו כקהל, ולא להתעסק בלמה המשכורת שלו כזו וכזו.

אגב, כשדובר על החתמת גלבאן היו הרבה אנשים שהתלהבו פה ותמכו. נעלמו כולם פתאום.
עם זה אני מסכים

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 12:19 
אני מאד התלהבתי שחתם ואני עדיין פה ;)
ראיתי רק את המשחק אתמול (לא ראיתי את גביע השוקו) והוא אכן אכזב מאד.
אני עדיין חושב שהוא יביא ערך מוסף להפועל ככל שהליגה תתקדם, אם זה ברמת שערים ובישולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 12:24 
הקהל לא יגמור את גלבאן, וראינו כמה משחקים שלו בטוטו, זה פשוט לא זה. לא הייתי מהמתלהבים מהצירוף שלו, וגם לא חשבתי שהוא איזה גיים צ׳ינייגר, ועדיין הפתיע אותי כמה הוא חלש. הביאו אותו במשכורת שיא, ואין זמן לתת לו להתקאלם, שיריצו את אוסטיינד במקומו, מאוד מקווה שיתן אקסטרא מהספסל.

עם כל הדיבורים על פיפא ואופא, כנראה נרד לליגה א׳ שם הוא יכול לתת תפוקה (מקווה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 12:57 
ברור שיש זמן לתת לו. לא בכל מחיר אבל אם רוצים להרוויח את התרומה שלו, אז אין ברירה אחרת. זה או לתת לו דקות ולעבוד איתו כדי שיחזור לכושר, או לוותר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 13:11 
אם לתת לו זמן אז לתת לו זמן כמחליף. שחקן שלא משחק טוב שיעבוד קשה באימונים עד שיתחיל לתת תפוקה.
אמנם הציפיות ממנו גבוהות אבל האכזבה היא לא כי אין תפוקה אלא כי הוא קצת מעכב והורס..מאבד כדורים, איטי לא מוסר בזמן..חבל לשתף אותו 60 דק בהתחלה, עדיף לתת לו 30 דק' בסוף במצב הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 17:27 
מקווה שאני טועה, אבל נראה שעוד כמה מחזורים יבינו את הפלופ והוא יתחיל לחמם את הספסל די בקביעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 18:04 
בקבוצה שהתמחתה בהחתמות גרועות בשנים האחרונות, זו ההחתמה הגרועה מכולן אם לוקחים בחשבון את העלות שלה (ואני כולל כאן את ההחתמות של איוניר וקורצקי).

מצד שני, מדובר בהנהלה שהחתימה את גנדה וברשצקי תמורת כלום ושום דבר.

לך תבין את העולם הזה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גלבאן
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
עפתם. לא משנה כמה גרוע הוא היה (וקשה לתאר במילים כמה), זה עדיין משחק או שניים. וזה עדיין הזר הכי פורה בתולדות הליגה הזו (גם אם לא באופן יחסי).
גם אם זו תהיה עונה בינונית עבורו מבחינה אישית, היא אמורה להיות כזו עם דאבל פיגרז של כיבושים ובישולים, סך הכל.
ואם חלילה הוא יתברר כפלופ, אז שיהיה פלופ. כמו שאמרתם, יש אלטרנטיבות לא רעות בכלל ביחס לליגה. אבל למה להיות כל כך נחרצים אחרי שבוע?

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 06:24 
סמל אישי של המשתמש
כרגע, הוא לא הסיבה שהמשחק שלנו תקוע.
ועדיין הוא נראה מאוד חלוד ושווה לשקול לעלות אותו כמחליף שמשנה את המשחק.
לדעתי איווניר מחזיק אותו בהרכב משתי סיבות -
1. מנהיג על המגרש, ואת זה אפשר לראות בכל המשחקים איך הוא מדבר עם השחקנים תוך כדי המשחק.
2. מצבים נייחים, עוד לא הגענו לשם יותר מידי, אבל זה אמור להיות נשק קטלני אצלו.

ואחרי כל זה- סבלנות. זה לא שחקן זר שנחת משום מקום, לבן אדם יש קבלות בכל עונה שלו בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 09:12 
האדום הצורר כתב:
בקבוצה שהתמחתה בהחתמות גרועות בשנים האחרונות, זו ההחתמה הגרועה מכולן אם לוקחים בחשבון את העלות שלה (ואני כולל כאן את ההחתמות של איוניר וקורצקי).

מצד שני, מדובר בהנהלה שהחתימה את גנדה וברשצקי תמורת כלום ושום דבר.

לך תבין את העולם הזה.

בכלל לא נסחפת. הגרועה מכולן, בחיאת. אחרי שניים ורבע משחקים? אל תיקח את זה אישית, אבל נראה שאנשים פה אשכרה מחכים בפינה כדי להעביר ביקורת, באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 09:17 
פאקינג אוגוסט ואנשים מדברים על אחד הזרים
המוכחים והטובים שהיו פה לאורך זמן כפלופ.
וואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין על מה התלונות.
הבנאדם גמור. פיזית הוא לא מסוגל לעשות שום דבר. הוא לא יכול לעבור שחקן, הוא לא יכול לשמור על שחקן, הוא לא יכול להגיע לכדור לפני שחקן של היריב, הוא לא יכול לתת גוף ליריב, הוא לא יכול לקחת כדור גובה ליריב, הוא לא יכול להתמודד עם לחץ של שחקן יריב.
כן, אם תעמיד אותו 20 מטר מהשער ותתן לו רבע שעה כנראה שהוא יוציא משהו יפה. ובבעיטות חופשיות יהיה לו ממוצע עדיף משל רוב השחקנים בישראל. בשביל זה מביאים זר של 100 אלף דולר? לטעמי לא. וכל זה בליגה הלאומית. איפה המחשבה קדימה? אתה באמת רוצה לעלות עם הדבר הזה לליגת העל?

להגיד שהוא פלופ זו טעות גדולה. הנתונים האלה היו ידועים. הוא נראה ככה לכל אורך העונה שעברה. ההחתמה שלו הייתה טעות. רצו להראות לקהל "הנה, תראו איזה זר אחושרמוטה הבאנו לכם", ובאמת הרבה אנשים שלא ממש מבינים בכדורגל התלהבו, אבל בשורה התחתונה מבחינה מקצועית גלבאן מזיק הרבה יותר ממה שהוא מועיל. תכניס אותו דקה 65 מול קבוצות שמסתגרות מולנו עם 10 שחקנים מאחורי הכדור ובינואר/בקיץ תשחרר אותו. אין לו משהו אחר לתרום כרגע, עם כל הצער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 10:42 
שום סבלנות. או שיתחיל לרוץ ולהלחם או שישב על הספסל. מי הוא חושב שהוא?
זה לא רק להעיף, בעיני זה גם לקלל. לא יודע לאן השחקן הזה חושב שהוא הגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 10:55 
גלבאן בחיים לא היה שחקן של גליצ'ים וחילוצי כדור ומלחמה. מי שחושב שצריך לקלל אותו כי "הוא לא מבין לאן הוא הגיע", פשוט לא מבין מי זה פדרו גלבאן. בכל העונות שלו, גם בשיאו, הוא התחיל חלש ולא בכושר ונכנס לעניינים לאורך זמן. הוא בירידה ולא חושב שאפשר לצפות ממנו ליותר מדי אבל בטוח שהוא ישתפר ממה שמציג כרגע. בלאומית הוא עדיין אמור לתת מספרים, בעיקר במצבים נייחים ובכמה גולים כשיהיו לו שטחים לבעיטה. לליגת העל זה ברור שהוא לא יספיק, גם אם יהיה ישראלי, הוא לא מסוג השחקנים שאפשר לבנות עליהם מהספסל - הוא יכול לשחק רק בעמדה אחת והקבוצה צריכה להיות בנויה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 11:01 
bergkamp כתב:
גלבאן בחיים לא היה שחקן של גליצ'ים וחילוצי כדור ומלחמה. מי שחושב שצריך לקלל אותו כי "הוא לא מבין לאן הוא הגיע", פשוט לא מבין מי זה פדרו גלבאן. בכל העונות שלו, גם בשיאו, הוא התחיל חלש ולא בכושר ונכנס לעניינים לאורך זמן. הוא בירידה ולא חושב שאפשר לצפות ממנו ליותר מדי אבל בטוח שהוא ישתפר ממה שמציג כרגע. בלאומית הוא עדיין אמור לתת מספרים, בעיקר במצבים נייחים ובכמה גולים כשיהיו לו שטחים לבעיטה. לליגת העל זה ברור שהוא לא יספיק, גם אם יהיה ישראלי, הוא לא מסוג השחקנים שאפשר לבנות עליהם מהספסל - הוא יכול לשחק רק בעמדה אחת והקבוצה צריכה להיות בנויה עליו.

אני חושב שצריך לקלל אותו כי הוא לא מבין לאן הוא הגיע ואני יודע טוב מאוד מי זה פדרו גלבאן.
גם לעצלנות יש גבול.
קח את דה ברונו לדוגמא- ואללה לא היה רץ לא היה נלחם, אבל אחרי שהיה משחרר פס לאגף היה עושה תנועה
לעומק לקבל חזרה או לפנות שטח. המינימום של המינימום של קשר התקפי "יצירתי". פדרו פשוט מתעצל לנוע
אחרי שהוא משחרר את הכדור וזה בולט בכל מהלך. קשר התקפי לא יכול לתת פס ולעמוד, כי ראינו איך זה נראה.
לא מצפה שירד לגליצ'ים וגם לא מצפה שיעשה לי ספרינטים להגנה אחרי איבודים. אבל המינימום זה לתת פס ולנוע.
הוא לא עושה את זה. פשוט מקבל את הכדור, מסתובב עושה הטעיה ונותן פס אחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 12:11 
Eros Ramazzotti כתב:
לא מבין על מה התלונות.
הבנאדם גמור. פיזית הוא לא מסוגל לעשות שום דבר. הוא לא יכול לעבור שחקן, הוא לא יכול לשמור על שחקן, הוא לא יכול להגיע לכדור לפני שחקן של היריב, הוא לא יכול לתת גוף ליריב, הוא לא יכול לקחת כדור גובה ליריב, הוא לא יכול להתמודד עם לחץ של שחקן יריב.
כן, אם תעמיד אותו 20 מטר מהשער ותתן לו רבע שעה כנראה שהוא יוציא משהו יפה. ובבעיטות חופשיות יהיה לו ממוצע עדיף משל רוב השחקנים בישראל. בשביל זה מביאים זר של 100 אלף דולר? לטעמי לא. וכל זה בליגה הלאומית. איפה המחשבה קדימה? אתה באמת רוצה לעלות עם הדבר הזה לליגת העל?

להגיד שהוא פלופ זו טעות גדולה. הנתונים האלה היו ידועים. הוא נראה ככה לכל אורך העונה שעברה. ההחתמה שלו הייתה טעות. רצו להראות לקהל "הנה, תראו איזה זר אחושרמוטה הבאנו לכם", ובאמת הרבה אנשים שלא ממש מבינים בכדורגל התלהבו, אבל בשורה התחתונה מבחינה מקצועית גלבאן מזיק הרבה יותר ממה שהוא מועיל. תכניס אותו דקה 65 מול קבוצות שמסתגרות מולנו עם 10 שחקנים מאחורי הכדור ובינואר/בקיץ תשחרר אותו. אין לו משהו אחר לתרום כרגע, עם כל הצער

מה זה משנה מה השכר שלו?
אני לא מצליח להבין כאלו שמבקרים שחקן "מקצועית" ומציינים את משכורתו, מה זה משנה כמה הוא מרוויח??
ואם היה מרוויח 5,000 ש"ח אז היית טוען שהוא שחקן טוב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 12:42 
לירון האדום כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
לא מבין על מה התלונות.

מה זה משנה מה השכר שלו?
אני לא מצליח להבין כאלו שמבקרים שחקן "מקצועית" ומציינים את משכורתו, מה זה משנה כמה הוא מרוויח??
לירון - השכר שלו מאוד משמעותי
כשיש עוגת תקציב שבה הגדירו סכום מסויים לזר בכיר , אז זה משנה אם הוא טוב או לא
הביקרות עליו היתה פחותה אם זה היה שחקן זול שנכנס לרוטציה ולא אמור להוביל את הקבוצה כמו רודינוב או משהו כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 13:19 
סימרוטיץ כתב:
לירון האדום כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
לא מבין על מה התלונות.

מה זה משנה מה השכר שלו?
הביקרות עליו היתה פחותה אם זה היה שחקן זול שנכנס לרוטציה ולא אמור להוביל את הקבוצה כמו רודינוב או משהו כזה

עדיין לא הבנתי מדוע המשכורת שלו אמורה לשנות משהו ביכולתו.
אם היית כותב:
ציטוט:
הביקרות עליו היתה פחותה אם זה היה שנכנס לרוטציה ולא אמור להוביל את הקבוצה כמו רודינוב או משהו כזה

בלי המילה "זול".
אסור לשפוט שחקן לפי המשכורת שלו, זה בסדר לשפוט אותו לפי יכולתו או תפקידו ומעמדו אבל לא משכורתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 13:25 
לירון האדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
לירון האדום כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
לא מבין על מה התלונות.

מה זה משנה מה השכר שלו?

עדיין לא הבנתי מדוע המשכורת שלו אמורה לשנות משהו ביכולתו.
אם היית כותב:
ציטוט:
הביקרות עליו היתה פחותה אם זה היה שנכנס לרוטציה ולא אמור להוביל את הקבוצה כמו רודינוב או משהו כזה

בלי המילה "זול".
אסור לשפוט שחקן לפי המשכורת שלו, זה בסדר לשפוט אותו לפי יכולתו או תפקידו ומעמדו אבל לא משכורתו

רק שבדרך כלל (בעצם ב99.9 אחוז מהמקרים) המשכורת משקפת את מעמדו ותפקידו בקבוצה.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 13:36 
אבל אין צורך לציין את המשכורת שלו כי זה לא אמור לעניין אותי כאוהד.
גלבאן שחקן טוב או לא, יועיל או לא, לפי הרמה שלו ולא לפי המשכורת שלו.
הקטע הזה שאנחנו רו"ח של הקבוצה דיי מעיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 13:38 
הישות "שחקן כדורגל" היא לא אדם אלא מוצר. לכן כסף רלוונטי לדיון

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 13:49 
אוגוסטוס היל כתב:
הישות "שחקן כדורגל" היא לא אדם אלא מוצר. לכן כסף רלוונטי לדיון

תוכל לפרט?
האם במידה וגלבאן מרוויח 7,000 ש"ח בחודש זה אומר שהוא צריך להיות בהרכב?
זה אומר שהוא שחקן טוב יותר? שיש לו פוטנציאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 13:51 
לא, זה אומר שההחזר על ההשקעה הוא סביר ובמציאות של תקציב מוגבל זה שיקול רלוונטי לדיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 14:10 
לירון האדום כתב:

עוד פעם...
לתת שוב את אותה תשובה?
אתה מבין שאתה החריג ולא אנחנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 14:17 
NARKOTIKA כתב:
לירון האדום כתב:

עוד פעם...
לתת שוב את אותה תשובה?
אתה מבין שאתה החריג ולא אנחנו?

אתה לא חייב לתת שוב את אותה תשובה, איך שבא לך, החלטה שלך.
אתה בטוח שאני החריג ולא אתם? לפי מה קבעת זאת? לפי 5 משתתפים בדיון הזה?

אוגוסטוס היל כתב:
לא, זה אומר שההחזר על ההשקעה הוא סביר ובמציאות של תקציב מוגבל זה שיקול רלוונטי לדיון

החזק על השקעה? לא ידעתי שחלק מהתפקיד זה גם לבדוק את התשואה והרווחים של המועדון.
אז עכשיו שדנים מקצועית על שחקן צריך גם לחשב את עלות המשכורת שלו + גילו + עברו + מצב ביטוחי וגם לחשב מכירה עתידית?
נהיה קשה להיות אוהד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2017, 14:28 
להיות אוהד זה מה שכל אוהד מחליט.
אני בוחר לא להתעסק בעניינים הכספיים בד"כ, אבל אי אפשר להגיד שזה לא שיחה רלוונטית.
במציאת של תקציב מוגבל מאוד השאלה מה העלות של שחקן לעומת התועלת שלו היא לגיטימית לגמרי.
אם בגלל שהביאו את גלבאן וויתרו על שחקן טוב בגלל מגבלת תקציב זה לא עניין רלוונטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: