תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 21:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הנהלת הפועל ת"א הנוכחית
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2017, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
אם לחפש אז רק גויי. די כבר עם כל היהודים או ציונים עשירים. רובם ככולם ביטריסטים מקקיסטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2017, 11:45 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Lion Den כתב:
ItaiH6 כתב:
נראה לי שלהגיד על חבורה שמתכננת השתלטות על רשת צעצועים גדולה שאין להם כסף להוציא זה קצת מנותק מהמציאות.
אם כבר, ואני לא יודע אם זה המצב או לא, הם הגיעו לגבול הכסף שהם רוצים/מוכנים להוציא.

נקודה במקומה, ועדיין המסקנה אותה מסקנה, אם הבעלים שלנו לא מוכנים לשים כסף הפועל חייבת לעמוד למכירה באופן מיידי ופומבי, עוד היום.
שער 5 הוא קרנבל כתב:
לפני 7 חודשים הפועל עמדה למכירה לכל המרבה למחיר כשהיא הייתה בליגת העל עם סיכוי וסגל להישאר בליגת העל ואף רוכש לא הציע הצעה.
היום הקבוצה נמצאת עם סגל פחות טוב בליגה יותר נמוכה.
אין ספק שהבעיה זה שהניסנובים לא מעמידים את המועדון למכירה.

1. מכרז הבזק שקוטלר הציע בלית ברירה העמיד לוח זמנים בלתי אפשרי למי שרצה לבחון את העיסקה לעומק.
אסור לתת למקרה הזה להפוך להוכחה לטענת המחריבים לדורותיהם ש"אין רוכש להפועל", זה יהיה האסון שלנו.

2. בקיץ, בעזרת השם והפועל תעלה ליגה, יתברר שאנחנו מסוגלים להעמיד תקציב מבוסס הכנסות במקסימום, והמשמעות של זה בשביל קבוצה שעולה מהלאומית תהיה עונה במרכז-תחתית טבלה, ובמקרה הגרוע אפילו הסתבכות עם אופציה לעוד ירידה. אתה ועוד אחרים כמוך תקראו לניסנובים להעמיד את הקבוצה למכירה באופן מיידי לכל מי שמסוגל להוסיף ולו כמה מיליונים מעל לתקציב כזה, אבל העונה עוד רגע מתחילה והם יגידו שהם ממש מצטערים אבל אין זמן למצוא מישהו רציני ולדברים כאלה לוקח זמן וזה יעבור אצל כולם כאילו לא הייתה להם שנה וחצי לחפש מישהו באופן אקטיבי במקום להחזיק את הקבוצה כאילו היא הצעצוע שלהם.
בחייאת, אולי פעם אחת תנסו להסתכל קצת יותר רחוק מעוד מחזור, מעוד עונת מלפפונים?

אני לא חושב שהבנת אותי. אני לא חושב שהניסנובים הם הבעלים האולטימטיביים. אם מגיע רוכש בעל אמצעים וטוען שהוא רוצה לקנות את הקבוצה, לדעתי הם צריכים למכור אותה. אם הם לא ימכרו אותה הקהל צריך ללחוץ עליהם לעשות זאת. מצד שני לצפות מהבעלים של הקבוצה להתעסק בחיפוש אחר הרוכש הנכסף על הסוס הלבן (זה שעד היום באופן מפתיע אף אחד לא מצא) במקום בניהול הקבוצה, זה נראה לי שטות מוחלטת וחוסר אחריות משווע.
לאנשים יש נטייה לחשוב ששום דבר לא יכול להיות יותר גרוע ממה שיש עכשיו. ככה חשבו האוהדים כשטביב הלין משכורות והעלים את הכסף מליגת האלופות, ככה הם חשבו כשדומב היה מאמן, ככה הם חשבו כשגילי ורמוט נמכר, ככה הם חשבו כשהפסדנו 5-0 בדרבי, ככה הם חשבו כשהתפרקנו, ככה הם חשבו כשירדנו ליגה. כל פעם האוהדים טענו שלא יכול להיות יותר גרוע, ולכן עכשיו צריך לעשות מעשה, כאילו עשיית המעשה כשלעצמה לא יכולה להרע אלא רק להועיל.
אז וואלה החיים קצת יותר מורכבים מזה. בלי הניסנובים והתקציב והערבויות שהם מעמידים הפועל לא הייתה מועמדת מובהקת לעליית ליגה. אז יכול להיות שאם תדחוף אותם למכור מי שיקנה יהיה טביב 2.0, יכול להיות שזה יהיה כבירי 2.0 ויכול להיות יותר גרוע משניהם. וזאת כמובן בהנחה שיגיע מישהו בכלל ולא יקרה מה שקרה עם גאידמק בבית"ר שהוא החזיק את הקבוצה בלי להשקיע שקל במשך שנים.

הרוכש אמנם בתיאוריה נשמע כמו הדרך הקלה והבטוחה למעלה, אבל בינתיים הרוכש הפלאי הזה לא הגיע ולא הושיע למרות שהקבוצה הייתה על המדף ב6 שנים האחרונות מספר לא מבוטל של פעמים. אם נסתכל על המצב בצורה מפוקחת, אני אישית מעריך שבשביל שהפועל תחזור לעמדה שממנה היא יכולה לאיים על הצמרת של ליגת העל נדרשות 5 שנים במקרה הטוב שבו הכל הולך לנו. עכשיו, נכון, זה מתסכל, אבל אלו החיים וזה המשחק. מה אנחנו כן יכולים לעשות כקהל? כרגע לעודד את הקבוצה בתקווה שהיא תעלה ליגה העונה, כי זה מה שקהל עושה, הוא מעודד. רוצה להתלונן על ההנהלה בפורום בזמן הזה? be my guest, אתה בחברה טובה. אבל מכאן ועד ללצאת לעוד מחאה נגד ההנהלה שתוביל לעוד רמון/כבירי/טביב, לדעתי זה קצת לעשות אותו דבר ולצפות לתוצאות שונות.

נ.ב. אני דיי שונא שמחליטים בשבילי מה אני אעשה, שלא נדבר על להחליט מה אני אעשה בעוד שנה.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2017, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי למה אי אפשר מצד אחד לנהל את הקבוצה כמו שצריך ומצד שני להצהיר עליה שהיא למכירה.
ממה שאני יודע, שתי הפעמים היחידות שהפועל ת"א הייתה באמת למכירה זה בינואר האחרון וכשטביב רצה למכור.
בשאר הזמן היו אנשים שעשו הכל כדי שהפועל ת"א לא תמכר לאף אחד. גם מתוך הבית וגם מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2017, 12:37 
נועם שחם כתב:
לחפש רוכש זה בכלל לא חלק מהניהול. זה השלב האחרון בתהליך. קודם כל צריך להשביח את הנכס, והפועל ת"א של היום היא נכס שאף רוכש רציני לא ירצה לקנות או לשלם עליו.

כן זה עובד לנו נהדר.
וקנו את באר שבע באמצע הליגה הלאומית עם 1200 מנויים ועם חובות. ונכסים במצב גרוע יותר.

אותם טיעונים לא משכנעים שכבר קיבלו תשובה.
לא שאני חושב שאנחנו איזו מציאה, אבל אין לנו את הפריוולגיה להגיד 'אנחנו לא מחפשים עכשיו'. לחפש. כל הזמן. קצת מביך אותי שזה לא קונצנזוס.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 20 אוגוסט 2017, 12:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2017, 12:38 
אה, וגם כן "לנהל" את הפועל.
יש להם מנכ"ל שמתעסק עם חוזים, שחקנים, צוות מקצועי וספקים. יש להם עורך דין שמתעסק עם תביעות וחובות.

"לנהל".
איזה קשקוש אלוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2017, 12:40 
נועם שחם כתב:
לחפש רוכש זה בכלל לא חלק מהניהול. זה השלב האחרון בתהליך. קודם כל צריך להשביח את הנכס, והפועל ת"א של היום היא נכס שאף רוכש רציני לא ירצה לקנות או לשלם עליו.

בוא נתחיל מקצת יציבות ניהולית ושפיות מבחינה תקציבית (אפשר להגיד שזה בינתיים קורה), נמשיך בלעלות ליגה (ככל הנראה יקרה בעתיד הקרוב) וכמובן לעשות הכל כדי להוריד את הקוף של "חובות בינלאומיים" מהגב שלנו.
אחר כך נדבר על השבחת הנכס ומכירה למישהו אמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 12:01 
עד המ!!ת הפועל כתב:
נועם שחם כתב:

בוא נתחיל מקצת יציבות ניהולית ושפיות מבחינה תקציבית (אפשר להגיד שזה בינתיים קורה), נמשיך בלעלות ליגה (ככל הנראה יקרה בעתיד הקרוב) וכמובן לעשות הכל כדי להוריד את הקוף של "חובות בינלאומיים" מהגב שלנו.
אחר כך נדבר על השבחת הנכס ומכירה למישהו אמיד.

בוא אני אספר לך עוד משהו, בשביל להשביח מועדון במצב שלנו צריך כסף. איך בדיוק נעשה את זה עם בעלים בלי כסף שלא יכול לשלם חובות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 13:13 
NARKOTIKA כתב:
נועם שחם כתב:

כן זה עובד לנו נהדר.
וקנו את באר שבע באמצע הליגה הלאומית עם 1200 מנויים ועם חובות. ונכסים במצב גרוע יותר.

לא שאני חושב שאנחנו איזו מציאה, אבל אין לנו את הפריוולגיה להגיד 'אנחנו לא מחפשים עכשיו'. לחפש. כל הזמן. קצת מביך אותי שזה לא קונצנזוס.

קונצנזוס אצל מי? אני מסתכל רגע מנקודת המבט של הניסנובים.

א. הם קנו נכס עם מוניטין מרוסק ובמצב כלכלי מחפיר כשהמשימה הראשונה שלהם היא לשקם אותו - ומכירה עתידית היא לא בהכרח על הפרק. יכול להיות שהם רוצים להחזיק במועדון ולנהל אותו, ואין להם בכלל מחשבות על מכירה עתידית.

ב. גם אם יש להם מחשבות למכור, הם ירצו להרוויח מהמכירה. למכור בהפסד בלי להחזיר לעצמם את מה שהוציאו + רווח מכובד, זה לא משהו על הפרק. רק אם יגיעו לשבירה רצינית. ולכן הם כרגע צריכים להשביח את הנכס. להחזיר אותו לליגת העל בלי לזרוק יותר מדי כסף בדרך, לבנות סגל מחדש עם ראיה לעתיד, לשקם מחלקת נוער ולשקם את המוניטין.

ג. לגבי טענתך ש"אין להם כסף", אני חולק עליך לחלוטין. קבוצת הבעלים הנוכחית אולי לא מתקרבת ליכולות הכלכליות של ברקת, שחר וגולדהאר או שאין לה כוונה להשקיע כאלו סכומים, אבל עדין התענוג של להיות בעלים במועדון עולה לא מעט. ויש בה גם לא מעט סיכונים כלכליים למי שעומד בראש הפירמידה ונותן בטחונות. אמיר כבירי צריך להיות שיעור לכל בעל קבוצה בכדורגל הישראלי, איך אפשר להתרסק מניהול לא נכון של מועדון.

לגבי החזר החובות - מבחינה עסקית, הבעלים רכשו נכס עם חשיפה והמטרה שלהם היא להקטין את החשיפה עד כמה שאפשר. אם המועדון יתמוטט בגלל חובות העבר, הם יפסידו את כל מה שהשקיעו עד היום, ולכן אני מעריך שזה לא יקרה. זה יקרה רק אם יגיעו לסדרי גודל כאלו שעדיף לסגור את המועדון מלשלם אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 13:16 
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
נועם שחם כתב:

כן זה עובד לנו נהדר.

ב. גם אם יש להם מחשבות למכור, הם ירצו להרוויח מהמכירה. למכור בהפסד בלי להחזיר לעצמם את מה שהוציאו + רווח מכובד, זה לא משהו על הפרק. רק אם יגיעו לשבירה רצינית. ולכן הם כרגע צריכים להשביח את הנכס. להחזיר אותו לליגת העל בלי לזרוק יותר מדי כסף בדרך, לבנות סגל מחדש עם ראיה לעתיד, לשקם מחלקת נוער ולשקם את המוניטין.

שמע, בא לי לכתוב "הפסקתי לקרוא". לא באמת הפסקתי לקרוא כי אני מכבד אותך, אבל אני לא מסוגל להכיל את ההודעה שלך אחרי הסעיף הזה.
אתה חי בעולם אחר ממני. לא מבין איך מישהו שאפילו רק מסמפט את הפועל יכול לכתוב את זה בשוויון נפש. אם מבחינתך זה מובן שהם מחפשים לעצמם 'רווח מכובד' אין לנו בכלל בסיס לדיון עליהם, אף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 13:45 
מה לעשות שזו המציאות. עובדות החיים, אני לא המצאתי אותן, אני רק מציין אותן במקרה הזה.

למעט מקרים מאד חריגים, אנשי עסקים בתחום הכדורגל הם לא פילנתרופים והם לא קונים קבוצת כדורגל כדי להפסיד כסף, ובטח שלא מוכרים אותה סתם ככה בלי שלפחות יקבלו את החזר ההשקעה שלהם. לא מבין למה אתה חושב שזה אחרת כשמדובר בהפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 13:49 
אתה אוהד או פרשן?
אתה לא מציין אותם, אתה מקבל אותם.
והמעבר בין החזר השקעה לרווח הוא מאוד משמעותי כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
מה לעשות שזו המציאות. עובדות החיים, אני לא המצאתי אותן, אני רק מציין אותן במקרה הזה.

למעט מקרים מאד חריגים, אנשי עסקים בתחום הכדורגל הם לא פילנתרופים והם לא קונים קבוצת כדורגל כדי להפסיד כסף, ובטח שלא מוכרים אותה סתם ככה בלי שלפחות יקבלו את החזר ההשקעה שלהם. לא מבין למה אתה חושב שזה אחרת כשמדובר בהפועל ת"א.
אתה מתעלם מרשימה ארוכה מאוד מאוד של הטבות שוות ערך כספי שבעלי קבוצות מקבלים.
זאת לא רק שורת הרווח ולא בכדי שחם שיחרר את כפר סבא לא תמורה.
זה לא עסק של גפרורים שאתה קונה במחיר x ומוכר במחיר x+רווח.
ומי שטוען אחרת או שאין לו מושג איך העכבר הזה עובד או שהוא מטעה במכוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 14:01 
אתם גם מתעלמים מהעובדה שזו חברה בבעלותם והם יכולים לדרוש עליה גם מיליארד שקל אם בא להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 14:14 
NARKOTIKA כתב:
אתה אוהד או פרשן?
אתה לא מציין אותם, אתה מקבל אותם.
והמעבר בין החזר השקעה לרווח הוא מאוד משמעותי כאן.

אני מקבל אותם כי הם הגיוניים בעיני, כאוהד, כפרשן, או כאדם מהיישוב. המחשבה שאנשים ישקיעו זמן וכסף בנכס ולא ירצו להפיק ממנו גם רווח, היא נאיביות לשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 14:16 
קוראים לזה אוהדים.
תשאל אותם אם הם מעדיפים שהקהל יתייחס אליהם כאוהדים שקנו את הקבוצה או כאנשי עסקים בעלי חברה שמחזיקה את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הנהלת הפועל ת
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 14:28 
סומך כתב:
נועם שחם כתב:

אתה מתעלם מרשימה ארוכה מאוד מאוד של הטבות שוות ערך כספי שבעלי קבוצות מקבלים.
זאת לא רק שורת הרווח ולא בכדי שחם שיחרר את כפר סבא לא תמורה.
זה לא עסק של גפרורים שאתה קונה במחיר x ומוכר במחיר x+רווח.
ומי שטוען אחרת או שאין לו מושג איך העכבר הזה עובד או שהוא מטעה במכוון.

אני מסכים איתך שזה לא בהכרח עובד בצורה ליניארית ויש הרבה היבטים, אבל זה בהחלט לא מנותק מההקשר העסקי. אנשים שנכנסים לנהל קבוצת כדורגל עושים את זה כי קודם כל הם רוצים להיות בעלים של קבוצת כדורגל.

אבל המחשבה שאנשים יקנו מועדון מסף פירוק ובמצב שאף אחד לא היה מוכן לקחת את הסיכון, ואחר כך ישחררו אותו מטעמים פילנתרופיים בלבד, היא מנותקת לחלוטין. זה לא עובד ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 14:29 
NARKOTIKA כתב:
קוראים לזה אוהדים.
תשאל אותם אם הם מעדיפים שהקהל יתייחס אליהם כאוהדים שקנו את הקבוצה או כאנשי עסקים בעלי חברה שמחזיקה את הפועל.

לכן לא הכל כאן הוא שיקולים עסקיים קרים, אבלך זה גם בטח לא מנותק לגמרי מכל שיקול עסקי לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
שחם,
אתה מבאס אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 14:36 
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
קוראים לזה אוהדים.

לכן לא הכל כאן הוא שיקולים עסקיים קרים, אבלך זה גם בטח לא מנותק לגמרי מכל שיקול עסקי לגיטימי.

זה מאוד מנותק, והעסק בכדורגל עובד בצורה שונה לגמרי. למעשה חלק גדול מהעסקאות הם בכלל לא עסקאות רווח, ואחד הדרישות שהצבנו אז לטביב זה שימכור במחיר שקיבל. אנחנו אוהדים ותפקידנו לדרוש מהבעלים שלנו להשקיע- ומי שלא יכול, שילך. ואם הוא לא הולך, לפחות שנדע שהוא מוכן ללכת ברגע שמישהו טוב ממנו רוצה לקחת על עצמו את הקבוצה. זה אפילו עוד יותר מתבקש כשה'בעלים' זו חבורה של 2-3 אנשים אוהדי הפועל מוכרים שכבר היו חלק מבעלות שהביאה את הקבוצה לפירוק. התשובות שלך הזויות, אבל ברמה פסיכית.
לא מעניין אותנו וגם לא צריך לעניין אותנו מה הסטנדרט העסקי בעולם החברות.

להגיד שזה מובן מבחינתך שהם יעשו רווח על הכניסה שלהם להפועל, זה אפילו לא נייטרליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 14:45 
מצטער, אני לא חושב שהגישה שלך ריאלית או שיש לה אחיזה במציאות.

אתה יכול לדרוש מה שאתה רוצה, השאלה היא כמה אנשים יש שמוכנים לקנות קבוצת כדורגל ולהתאים את עצמם לגישה הזו. כי לאחרונה שבדקתי, לא הרבה. למעשה, אפילו לא אחד. לא כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 14:46 
KingAlpaca כתב:
שחם,
אתה מבאס אותי.

המציאות מבאסת. וולקאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של נעם. לפעמים צריך להכיר במציאות ובעובדות, גם אם הן לא מוצאות חן בעינינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 15:24 
אוהדים מוכים.

ציטוט:
אתה יכול לדרוש מה שאתה רוצה, השאלה היא כמה אנשים יש שמוכנים לקנות קבוצת כדורגל ולהתאים את עצמם לגישה הזו. כי לאחרונה שבדקתי, לא הרבה.

קצת התבלבלת.
אני לא צריך לחפש בעלים שמוכנים לא לעשות רווח, אני צריך לחפש בעלים שמוכנים להשקיע. לא לחפש רווח אני מחפש מבעלים שכבר נמצא פה ולא כל כך משקיע.
ומה זה לאחרונה שבדקתי? בדקת בכלל?
גאידמק עשה רווח על המכירה שלו בבית"ר?
שניידר עשה רווח על המכירה שלו במכבי?
סגול עשה רווח על המכירה של הפועל?
זאבי עשה רווח? יאמר עשה רווח?

רמז: לא, לא, לא, לא, לא ולא.
אתה זורק משפטים על סמך מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 15:42 
שכחת גם את יענקל'ה שחר (בלי ציניות).

אולי לא הסברתי את עצמי נכון. לא טענתי שאין בעולם אנשים שמוכנים גם לקנות קבוצת כדורגל בלי לעשות חשבון לכסף ובלי לחפש את הרווח מהמכירה. המציאות מלמדת שיש כאלו אבל הם נדירים למדי, והפועל ת"א כנראה גם לא בדיוק תואמת למותג שאנשים כאלו מחפשים.

אגב, שניידר קיבל לדעתי את כל ההשקעה שלו בחזרה במכירה.

יאמר, זאבי וסגול אלו אנשים שהפסידו הרבה מאד כסף בגלל שנכנסו לכדורגל, וברחו ממנו, כל אחד מסיבותיו. גם גאיידמק בסופו של דבר הפסיד הון לא קטן, אבל במקרה שלו הוא גם נכנס לעסק ממטרות קצת אחרות. היום מאד קשה למצוא עוד "סמי סגול", דווקא בגלל מה שקרה לסגול.

בשורה התחתונה, אנשים שאין להם בעיה של כסף ורוצים להיות בעלים של מועדון גדול, הם לא משהו שאפשר למצוא בקלות. נדמה לי שעשר השנים האחרונות היו צריכות לגרום לנו להפנים את זה.

ומעבר לכך מה שאמרת, המחשבה שלך שמי שקנה את המועדון עכשיו אמור לרוץ בעולם ולחפש איזה פילנתרופ שיקנה את הפועל, היא (שוב) לא ריאלית.
וגם אם הניסנובים ירצו למכור, אז לא עכשיו, אלא כמו שאמרתי קודם, רק לאחר שיקום המועדון. אחרת הכסף שלהם ילך לפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
רגע, בוא נלך בקו שלו.
הניסנובים משקיעים כסף. נניח. כמה הם השקיעו בעונה שעברה? 2-3 מיליון שקל? אוקיי. העונה הם יוסיפו עוד 2-3 מיליון שקל? אוקיי.
בעונה הבאה נחזור לליגת העל? הם יצטרכו להשקיע עוד 5-7 מיליון שקל? אוקיי.
בוא נגיד שבעונה הבאה ילך לנו מדהים. הם יפגעו בזרים, נסיים מקום 4 ונזכה בגביע, הקהל יחזור והמוניטין ישתקם. נניח.
כמה הם ישקיעו עד סוף העונה הבאה? משהו כמו 10 מיליון שקל? עוד 2 מיליון לכאן או לכאן? אוקיי.
כמה זה רווח מכובד? 20%? 50%? 100%? אוקיי.

הפועל ת"א בעידן הבמבי נמכרה ב6 מיליון שקל. עם סוללת כוכבים בסגל. עם בסיס מנויים ענק. עם ניקוד אירופי שלא היה כמותו בישראל. עם חובות נמוכים בעשרות אחוזים מאלו שישנם היום.
אז האחים ניסנוב מתכננים למכור את הפועל ת"א בגרסה החיוורת והחמוצה הזאת במחיר גבוה פי 2 לפחות? זה נשמע לך כמו סטארט אפ? אתה בכלל מבין את התעשייה הזאת של עולם הכדורגל שאתה כותב דברים כאלה? תסתכל על כל העברות הבעלות בקבוצות הגדולות 20 שנה אחורה, אין אח ורע למה שאתה מתאר. אתה פשוט מנותק מהמציאות. בגלל שאתה מגן עליהם בלי הפסקה, כל שנותר הוא לקוות שאין לך קשר אליהם, כי אם אלו המחשבות שלהם שאתה שופך כאן, אפשר לומר קדיש על הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 15:47 
נועם שחם כתב:

ומעבר לכך מה שאמרת, המחשבה שלך שמי שקנה את המועדון עכשיו אמור לרוץ בעולם ולחפש איזה פילנתרופ שיקנה את הפועל, היא (שוב) לא ריאלית.
וגם אם הניסנובים ירצו למכור, אז לא עכשיו, אלא כמו שאמרתי קודם, רק לאחר שיקום המועדון. אחרת הכסף שלהם ילך לפח.

בינתיים אני נתתי בשלוף של דקה דוגמאות לבעלים שמכרו ללא שום רווח. כמה אתה נתת?
אפשר להרחיב את זה גם לבינלאומי, אם זה מקל.
המחשבה שלי היא טובת הפועל, ואני לא רואה שיקום מועדון ללא השקעת כסף הרבה יותר רצינית ממה שהם מסוגלים. זה שהכסף שלהם ילך לפח לא מזיז לי, אני לא אוהד ניסנוב. הקהל צריך ללחוץ עליהם למכור את המועדון במידה והם לא מעוניינים. ההתעסקות שלך במה נכון מבחינתם היא מגוחכת בלשון המעטה.

ובגדול זה -
ציטוט:
אם אלו המחשבות שלהם שאתה שופך כאן, אפשר לומר קדיש על הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 15:57 
כרגיל, אתה לא מסוגל לנהל דיון בלי לזרוק עקיצות מכוערות. [עריכה - מכוון למשתמש רמאצוטי, כמה קל להתחבא מאחרי כינוי בפורום שדים וללכלך על מישהו שכותב בשם של עצמו מהיום שהצטרף לפורום].

אני כותב את מה שאני חושב, בלי שום קשר לניסנובים (שמעולם לא החלפתי איתם מילה), וכל מה שאתה קורא כאן אלו מחשבות או תובנות שלי לגבי הנושא.

אתה לא חייב להסכים, מותר לך שתהיה לך דעה אחרת, אבל אין שום סיבה בעולם שתגיב בצורה כזו, עם הרמיזות המטומטמות האלו.

אגב, רק כדי למנוע לזות שפתיים, אני אציין שאני מכיר את בועז תושב וגם יצא לי לשוחח מספר פעמים עם עורך הדין של גרינברג (משה בן דת), בין היתר מאחר וייצגתי את אצטדיון המושבה בהסכם מול הפועל ת"א, אבל בחיים לא דיברתי איתם בנושאים האלו ואני בטח לא מדבר בשמם. רק בשמי כאוהד של הקבוצה משנת 1984.

אתה לא צריך ללכת בשום קו שלי, אני מסביר לך איך לדעתי אנשים שמשקיעים מליונים במועדון כדורגל יכולים וצריכים לפעול. אני לא חושב שאפשר לדרוש מהם לתת את המועדון בלי החזר להשקעה שלהם, ואין אנשי עסקים שעובדים בצורה כזו.

אלו שעוזבים בלי להחזיר את ההשקעה זה בעיקר כאלו שפשוט לא מסוגלים לספוג עוד הפסדים.

אגב, לגבי המחיר שבו טביב רכש את הפועל - הוא רכש 50% תמורת 6 או 7 מליון ש"ח, היתר הרי היה שלו. וגם זה רק בזכות התרגיל שהוא עשה להראל. אז תעשה את החשבון לבד.

אגב, לא כתבתי בשום מקום בכמה הם צריכים למכור ומה המחיר, לא יודע על סמך מה אתה כותב את זה. אני רק מסביר לך שלצפות מהניסנובים כרגע לרוץ לחפש קונה למועדון, זו מחשבה מנותקת מהמציאות. הניסנובים קנו את המועדון מתוך כוונה לשקם את ההריסות, ולהפעיל אותו. אני מניח שמכירה גם תהיה אופציה, אבל אחרי שייצבו את המועדון מבחינה כלכלית ומקצועית (או אחרי שיתייאשו מכך). זה הכל.

ושוב, אתה לא חייב להסכים, אתה חושב שאתה מבין טוב יותר, אחלה, המשאית עם המדליות בדרך. אבל על מה בדיוק ההתנפלות הזו? וכל פעם לחזור על המשפט המטופש הזה שאני "מגן" על הניסנובים, כאילו אני מקדם פה אג'נדה של מישהו? בגלל שאני חושב אחרת ממך? באמת שזה כבר עולה על העצבים.

נערך לאחרונה על ידי נועם שחם בתאריך 20 אוגוסט 2017, 16:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 16:01 
NARKOTIKA כתב:
נועם שחם כתב:

בינתיים אני נתתי בשלוף של דקה דוגמאות לבעלים שמכרו ללא שום רווח. כמה אתה נתת?
אפשר להרחיב את זה גם לבינלאומי, אם זה מקל.
המחשבה שלי היא טובת הפועל, ואני לא רואה שיקום מועדון ללא השקעת כסף הרבה יותר רצינית ממה שהם מסוגלים. זה שהכסף שלהם ילך לפח לא מזיז לי, אני לא אוהד ניסנוב. הקהל צריך ללחוץ עליהם למכור את המועדון במידה והם לא מעוניינים. ההתעסקות שלך במה נכון מבחינתם היא מגוחכת בלשון המעטה.

ובגדול זה -
ציטוט:
אם אלו המחשבות שלהם שאתה שופך כאן, אפשר לומר קדיש על הפועל

אז טובת הפועל זה ללחוץ על הניסנובים ללכת? כן, זה מה זה עבד בסבבים קודמים. מגמת השיפור מורגשת.

טובת הפועל לדעתי היא לעבוד עכשיו עם מה שיש, להוציא את המועדון מהתסבוכת הלכלית ולנקות אותו מחובות. לבנות תשתית מקצועית לשנים הבאות, בד בבד לחכות לחזרה לבלומפילד. לעלות ליגה ולהגדיל עוד קצת את התקציב, לחזור להיות כח מוביל בליגת העל, ואם נעשה את כל זה, נמצא גם משקיע.

לרדוף עכשיו אחרי פנטזיות בדמות המשקיע על הסוס הלבן, זה בעיני בזבוז זמן ולא יקדם אותנו בכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 16:08 
חלאס לעוות. אני לא לוחץ עליהם ללכת. אני לוחץ עליהם לחפש את ההכי טוב בשביל המועדון. ובהינתן שהם לא הולכים לשלם חובות חו"ל וגם לא להשקיע בקבוצה כמו שזה נראה, אז זה כולל גם לחפש משקיע. עכשיו. כמו שקבוצות בלאומית, קטנות מאיתנו, כבר עשו.
ואתה לא כתבת להחזיר את ההשקעה, אתה כתבת שהם צריכים ומגיע לדרוש רווח. מה שאתה עושה פה זה ראש קטן. כתבתי דה אחד, ומאז כל הטיעונים שלך הם בליגה אחת מתחת.

ולא ברור לי למה אתה ממשיך עם הניסיון דה-לגיטימציה של 'פנטזיות' , 'סוס לבן' ושאר מונחים חסרי קשר לדיון. מה פה שרשמתי לא מגובה בנתונים? לחפש משקיע זה כבר חלומות באספמיה?
אתה שם לב לדרישה בכלל?
יאללה מיציתי. בשיא הכנות הגישה שלך זה קו שבסופו המועדון הזה מת, ונראה שזה כבר לא אכפת ליותר מדי אנשים.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 20 אוגוסט 2017, 16:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2017, 16:10 
כל אות של איתי ושחם :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: