Lion Den כתב:
ItaiH6 כתב:
נראה לי שלהגיד על חבורה שמתכננת השתלטות על רשת צעצועים גדולה שאין להם כסף להוציא זה קצת מנותק מהמציאות.
אם כבר, ואני לא יודע אם זה המצב או לא, הם הגיעו לגבול הכסף שהם רוצים/מוכנים להוציא.
נקודה במקומה, ועדיין המסקנה אותה מסקנה, אם הבעלים שלנו לא מוכנים לשים כסף הפועל חייבת לעמוד למכירה באופן מיידי ופומבי, עוד היום.
שער 5 הוא קרנבל כתב:
לפני 7 חודשים הפועל עמדה למכירה לכל המרבה למחיר כשהיא הייתה בליגת העל עם סיכוי וסגל להישאר בליגת העל ואף רוכש לא הציע הצעה.
היום הקבוצה נמצאת עם סגל פחות טוב בליגה יותר נמוכה.
אין ספק שהבעיה זה שהניסנובים לא מעמידים את המועדון למכירה.
1. מכרז הבזק שקוטלר הציע בלית ברירה העמיד לוח זמנים בלתי אפשרי למי שרצה לבחון את העיסקה לעומק.
אסור לתת למקרה הזה להפוך להוכחה לטענת המחריבים לדורותיהם ש"אין רוכש להפועל", זה יהיה האסון שלנו.
2. בקיץ, בעזרת השם והפועל תעלה ליגה, יתברר שאנחנו מסוגלים להעמיד תקציב מבוסס הכנסות במקסימום, והמשמעות של זה בשביל קבוצה שעולה מהלאומית תהיה עונה במרכז-תחתית טבלה, ובמקרה הגרוע אפילו הסתבכות עם אופציה לעוד ירידה. אתה ועוד אחרים כמוך תקראו לניסנובים להעמיד את הקבוצה למכירה באופן מיידי לכל מי שמסוגל להוסיף ולו כמה מיליונים מעל לתקציב כזה, אבל העונה עוד רגע מתחילה והם יגידו שהם ממש מצטערים אבל אין זמן למצוא מישהו רציני ולדברים כאלה לוקח זמן וזה יעבור אצל כולם כאילו לא הייתה להם שנה וחצי לחפש מישהו באופן אקטיבי במקום להחזיק את הקבוצה כאילו היא הצעצוע שלהם.
בחייאת, אולי פעם אחת תנסו להסתכל קצת יותר רחוק מעוד מחזור, מעוד עונת מלפפונים?
אני לא חושב שהבנת אותי. אני לא חושב שהניסנובים הם הבעלים האולטימטיביים. אם מגיע רוכש בעל אמצעים וטוען שהוא רוצה לקנות את הקבוצה, לדעתי הם צריכים למכור אותה. אם הם לא ימכרו אותה הקהל צריך ללחוץ עליהם לעשות זאת. מצד שני לצפות מהבעלים של הקבוצה להתעסק בחיפוש אחר הרוכש הנכסף על הסוס הלבן (זה שעד היום באופן מפתיע אף אחד לא מצא) במקום בניהול הקבוצה, זה נראה לי שטות מוחלטת וחוסר אחריות משווע.
לאנשים יש נטייה לחשוב ששום דבר לא יכול להיות יותר גרוע ממה שיש עכשיו. ככה חשבו האוהדים כשטביב הלין משכורות והעלים את הכסף מליגת האלופות, ככה הם חשבו כשדומב היה מאמן, ככה הם חשבו כשגילי ורמוט נמכר, ככה הם חשבו כשהפסדנו 5-0 בדרבי, ככה הם חשבו כשהתפרקנו, ככה הם חשבו כשירדנו ליגה. כל פעם האוהדים טענו שלא יכול להיות יותר גרוע, ולכן עכשיו צריך לעשות מעשה, כאילו עשיית המעשה כשלעצמה לא יכולה להרע אלא רק להועיל.
אז וואלה החיים קצת יותר מורכבים מזה. בלי הניסנובים והתקציב והערבויות שהם מעמידים הפועל לא הייתה מועמדת מובהקת לעליית ליגה. אז יכול להיות שאם תדחוף אותם למכור מי שיקנה יהיה טביב 2.0, יכול להיות שזה יהיה כבירי 2.0 ויכול להיות יותר גרוע משניהם. וזאת כמובן בהנחה שיגיע מישהו בכלל ולא יקרה מה שקרה עם גאידמק בבית"ר שהוא החזיק את הקבוצה בלי להשקיע שקל במשך שנים.
הרוכש אמנם בתיאוריה נשמע כמו הדרך הקלה והבטוחה למעלה, אבל בינתיים הרוכש הפלאי הזה לא הגיע ולא הושיע למרות שהקבוצה הייתה על המדף ב6 שנים האחרונות מספר לא מבוטל של פעמים. אם נסתכל על המצב בצורה מפוקחת, אני אישית מעריך שבשביל שהפועל תחזור לעמדה שממנה היא יכולה לאיים על הצמרת של ליגת העל נדרשות 5 שנים במקרה הטוב שבו הכל הולך לנו. עכשיו, נכון, זה מתסכל, אבל אלו החיים וזה המשחק. מה אנחנו כן יכולים לעשות כקהל? כרגע לעודד את הקבוצה בתקווה שהיא תעלה ליגה העונה, כי זה מה שקהל עושה, הוא מעודד. רוצה להתלונן על ההנהלה בפורום בזמן הזה? be my guest, אתה בחברה טובה. אבל מכאן ועד ללצאת לעוד מחאה נגד ההנהלה שתוביל לעוד רמון/כבירי/טביב, לדעתי זה קצת לעשות אותו דבר ולצפות לתוצאות שונות.
נ.ב. אני דיי שונא שמחליטים בשבילי מה אני אעשה, שלא נדבר על להחליט מה אני אעשה בעוד שנה.