תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הנהלת הפועל ת"א הנוכחית
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 03:11 
סמל אישי של המשתמש
אשכרה מאוכזבים מהקהל וואלה? טוב לדעת
במקום לעשות מחירי מנויים אטרקטיביים לכולם ולמכור הרבה מנויים החלטתם לדפוק מחירים לא הגיוניים וניסיתם להעלים את המנוי הסטודנט בלי שנשים לב והם מאוכזבים מהקהל הצחקתם אותי יא מביכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 08:16 
ItaiH6 כתב:
נראה לי שלהגיד על חבורה שמתכננת השתלטות על רשת צעצועים גדולה שאין להם כסף להוציא זה קצת מנותק מהמציאות.
אם כבר, ואני לא יודע אם זה המצב או לא, הם הגיעו לגבול הכסף שהם רוצים/מוכנים להוציא.

נקודה במקומה, ועדיין המסקנה אותה מסקנה, אם הבעלים שלנו לא מוכנים לשים כסף הפועל חייבת לעמוד למכירה באופן מיידי ופומבי, עוד היום.
שער 5 הוא קרנבל כתב:
לפני 7 חודשים הפועל עמדה למכירה לכל המרבה למחיר כשהיא הייתה בליגת העל עם סיכוי וסגל להישאר בליגת העל ואף רוכש לא הציע הצעה.
היום הקבוצה נמצאת עם סגל פחות טוב בליגה יותר נמוכה.
אין ספק שהבעיה זה שהניסנובים לא מעמידים את המועדון למכירה.

1. מכרז הבזק שקוטלר הציע בלית ברירה העמיד לוח זמנים בלתי אפשרי למי שרצה לבחון את העיסקה לעומק.
אסור לתת למקרה הזה להפוך להוכחה לטענת המחריבים לדורותיהם ש"אין רוכש להפועל", זה יהיה האסון שלנו.

2. בקיץ, בעזרת השם והפועל תעלה ליגה, יתברר שאנחנו מסוגלים להעמיד תקציב מבוסס הכנסות במקסימום, והמשמעות של זה בשביל קבוצה שעולה מהלאומית תהיה עונה במרכז-תחתית טבלה, ובמקרה הגרוע אפילו הסתבכות עם אופציה לעוד ירידה. אתה ועוד אחרים כמוך תקראו לניסנובים להעמיד את הקבוצה למכירה באופן מיידי לכל מי שמסוגל להוסיף ולו כמה מיליונים מעל לתקציב כזה, אבל העונה עוד רגע מתחילה והם יגידו שהם ממש מצטערים אבל אין זמן למצוא מישהו רציני ולדברים כאלה לוקח זמן וזה יעבור אצל כולם כאילו לא הייתה להם שנה וחצי לחפש מישהו באופן אקטיבי במקום להחזיק את הקבוצה כאילו היא הצעצוע שלהם.
בחייאת, אולי פעם אחת תנסו להסתכל קצת יותר רחוק מעוד מחזור, מעוד עונת מלפפונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 09:19 
Lion Den כתב:
ItaiH6 כתב:
נראה לי שלהגיד על חבורה שמתכננת השתלטות על רשת צעצועים גדולה שאין להם כסף להוציא זה קצת מנותק מהמציאות.
אם כבר, ואני לא יודע אם זה המצב או לא, הם הגיעו לגבול הכסף שהם רוצים/מוכנים להוציא.

נקודה במקומה, ועדיין המסקנה אותה מסקנה, אם הבעלים שלנו לא מוכנים לשים כסף הפועל חייבת לעמוד למכירה באופן מיידי ופומבי, עוד היום.
שער 5 הוא קרנבל כתב:
לפני 7 חודשים הפועל עמדה למכירה לכל המרבה למחיר כשהיא הייתה בליגת העל עם סיכוי וסגל להישאר בליגת העל ואף רוכש לא הציע הצעה.

1. מכרז הבזק שקוטלר הציע בלית ברירה העמיד לוח זמנים בלתי אפשרי למי שרצה לבחון את העיסקה לעומק.
אסור לתת למקרה הזה להפוך להוכחה לטענת המחריבים לדורותיהם ש"אין רוכש להפועל", זה יהיה האסון שלנו.

2. בקיץ, בעזרת השם והפועל תעלה ליגה, יתברר שאנחנו מסוגלים להעמיד תקציב מבוסס הכנסות במקסימום, והמשמעות של זה בשביל קבוצה שעולה מהלאומית תהיה עונה במרכז-תחתית טבלה, ובמקרה הגרוע אפילו הסתבכות עם אופציה לעוד ירידה. אתה ועוד אחרים כמוך תקראו לניסנובים להעמיד את הקבוצה למכירה באופן מיידי לכל מי שמסוגל להוסיף ולו כמה מיליונים מעל לתקציב כזה, אבל העונה עוד רגע מתחילה והם יגידו שהם ממש מצטערים אבל אין זמן למצוא מישהו רציני ולדברים כאלה לוקח זמן וזה יעבור אצל כולם כאילו לא הייתה להם שנה וחצי לחפש מישהו באופן אקטיבי במקום להחזיק את הקבוצה כאילו היא הצעצוע שלהם.

בחייאת, ישפטו רק על החובות, דבר שולי שהצלחת להתעלם ממנו עם הראייה ארוכת הטווח שלך.
אף אחד לא יקח את המועדון הזה עם כל החובות שלו. במידה והם לא יעמדו בהתחייבות שלהם לטפל בחובות, הם כבר לא ירצו להחזיק בצעצוע, ומה שישאר מהקהל יגרום להם להבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
הם לא התחייבו לשלם את החובות, הם רק מטפלים בהם.
אז איך בדיוק אתה מצפה שבקדנציה שלהם החובות ייעלמו? זה יכול להימשך לנצח, או עד שיורידו אותנו עוד ליגה. כנראה שגם אז אנשים יודו להם על הניהול השפוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 09:39 
הם צריכים לחפש רוכש, אנחנו צריכים ללחוץ עליהם לחפש רוכש.

שני הדברים לא קורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 09:41 
chimpfive כתב:
בחייאת, ישפטו רק על החובות, דבר שולי שהצלחת להתעלם ממנו עם הראייה ארוכת הטווח שלך.

אני כותב פה על ההתנהלות האיומה שלהם עם החובות כבר חודשים.
אבל בוא נזרום איתך, בוא נפנטז שהם יצאו גדולים ופתרו את כל הבעיות שלנו מול פיפ"א, מה אז? איך העתיד של הפועל נראה עם הניסנובים בעוד שנה מהיום?
chimpfive כתב:
אף אחד לא יקח את המועדון הזה עם כל החובות שלו. במידה והם לא יעמדו בהתחייבות שלהם לטפל בחובות, הם כבר לא ירצו להחזיק בצעצוע, ומה שישאר מהקהל יגרום להם להבין את זה.

אה סבבה הבנתי, פשוט נשב רגל על רגל בנתיים ונסתכל מהצד איך מתעללים עוד קצת בגופה שקוראים לה הפועל כי הם מנסים "לטפל בחובות" כאילו הפועל זה השפן נסיונות שלהם, תסלח לי אבל אתה הוזה או נאיבי או אני כבר לא יודע מה.

חובתנו לדרוש מהניסנובים דבר פשוט אחד, להעמיד את הקבוצה למכירה, על כל המורכבויות והחובות, באופן פומבי ואקטיבי עוד היום, דבר שהם לא עשו עד כה ומסתמן שלא מתכוונים לעשות באופן רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 09:47 
גוררים את הגוויה
לסגור ולהתחיל מהתחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 10:33 
עד המ!!ת הפועל כתב:
בני12 כתב:
KingAlpaca כתב:

אפשר לשנות להשעיה?

אם עולים - אתה משעה את עצמך
לא עולים - אתה משעה את עצמך

:BOW:

Noam כתב:
תוצרת חוץ אבל, אל תהיו פראיירים.

קללללל

אין תקציב לבירות זרות, אולי רק בירה שמיוצרת במבשלה פיראטית בפאבלה של סאו פאולו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
הם צריכים לחפש רוכש, אנחנו צריכים ללחוץ עליהם לחפש רוכש.
שני הדברים לא קורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 10:59 
Daniel כתב:
אשכרה מאוכזבים מהקהל וואלה? טוב לדעת
במקום לעשות מחירי מנויים אטרקטיביים לכולם ולמכור הרבה מנויים החלטתם לדפוק מחירים לא הגיוניים וניסיתם להעלים את המנוי הסטודנט בלי שנשים לב והם מאוכזבים מהקהל הצחקתם אותי יא מביכים.

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 11:33 
Lion Den כתב:
chimpfive כתב:

אבל בוא נזרום איתך, בוא נפנטז שהם יצאו גדולים ופתרו את כל הבעיות שלנו מול פיפ"א, מה אז? איך העתיד של הפועל נראה עם הניסנובים בעוד שנה מהיום?
chimpfive כתב:

אה סבבה הבנתי, פשוט נשב רגל על רגל בנתיים ונסתכל מהצד איך מתעללים עוד קצת בגופה שקוראים לה הפועל כי הם מנסים "לטפל בחובות" כאילו הפועל זה השפן נסיונות שלהם, תסלח לי אבל אתה הוזה או נאיבי או אני כבר לא יודע מה.

חובתנו לדרוש מהניסנובים דבר פשוט אחד, להעמיד את הקבוצה למכירה, על כל המורכבויות והחובות, באופן פומבי ואקטיבי עוד היום, דבר שהם לא עשו עד כה ומסתמן שלא מתכוונים לעשות באופן רציני.

הבנת נכון, אוהד מנהל, עד עכשיו ההתנהלות סבירה עד שאתה ושאר חברי ועדת החקירה של פורום שדים יוכיחו אחרת, יש לי הרגשה שזה משהו שאתם מייחלים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 13:15 
בסוף כולם יגיעו למסקנה שחבל שלא הודיעו על סיום הפעילות של הפועל ת"א (בסוף הליך הפירוק) והקמת קבוצה חדשה בליגה ג'.
היה חוסך לנו הרבה שנים של סבל ודשדוש בין ליגת העל ללאומית, ודיבורים בלי סוף על חובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
לפחות אנשים כאן מתחילים להבין שעם הניסנובים אנחנו לא נגיע לשום מקום. לא לרוכש ולא להצלחה מקצועית. זו כבר התקדמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 14:02 
עד המ!!ת הפועל כתב:
בסוף כולם יגיעו למסקנה שחבל שלא הודיעו על סיום הפעילות של הפועל ת"א (בסוף הליך הפירוק) והקמת קבוצה חדשה בליגה ג'.
היה חוסך לנו הרבה שנים של סבל ודשדוש בין ליגת העל ללאומית, ודיבורים בלי סוף על חובות.

אז במקרה הטוב (בהנחה שתעלה כל שנה ליגה, מכבי יפו כבר תקועה שנים בליגה א') תבזבז 3 שנים ואז תגיע בדיוק למצב שאתה השנה.
במקרה הרע תבזבז יותר שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

אז במקרה הטוב (בהנחה שתעלה כל שנה ליגה, מכבי יפו כבר תקועה שנים בליגה א') תבזבז 3 שנים ואז תגיע בדיוק למצב שאתה השנה.

אני לא מסכים איתו שזה מה שצריך לעשות, אבל תדייק: לקבוצה החדשה לא יהיו חובות לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 14:18 
זה אולי פרט קטן ושולי, אבל הקבוצה החדשה לא תהיה הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
זה אולי פרט קטן ושולי, אבל הקבוצה החדשה לא תהיה הפועל תל אביב.

ובדיוק בגלל זה אני לא חושב שצריך בכלל לחשוב בכיוון הזה.
צריך להפעיל לחץ על הניסנובים להתחיל להשקיע כסף או להכריז שהקבוצה למכירה.
אנשים כאן זיינו את המוח כל הקיץ על זה שאי אפשר יהיה להביא רוכש עד שהקבוצה תהיה נקייה מחובות, אבל הניסנובים לא מקדמים אותנו לשם בכלל. הם לא הולכים לשלם את החובות האלה, אז בשביל מה אנחנו צריכים אותם? באמת שאני לא מבין אנשים שתומכים בהם. אין בהם שום יתרון. רק חרא שצף כל יום בגזרה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 14:45 
chimpfive כתב:
Lion Den כתב:
chimpfive כתב:

chimpfive כתב:

הבנת נכון, אוהד מנהל, עד עכשיו ההתנהלות סבירה עד שאתה ושאר חברי ועדת החקירה של פורום שדים יוכיחו אחרת, יש לי הרגשה שזה משהו שאתם מייחלים לו.

אני אנסה איתך עוד פעם.
הדיון כאן הוא לא על "ההתנהלות הסבירה" היומיומית של הניסנובים, הדיון הוא על חוסר היכולת או הרצון שלהם להשקיע כסף בקבוצה שלנו.
עכשיו אתה מוזמן, מעבר לסיסמאות שאתה זורק, להסביר למה זה בכלל הגיוני שיעבור פה אפילו יום אחד שבו הקבוצה מוחזקת על ידי בעלים שגם לא שמים כסף וגם לא מתכוונים למכור?
להעמיד את הקבוצה על המדף באופן פעיל ופומבי ולהציל את הפועל, זה כל מה שאני מבקש מהם, זאת לא המטרה לשמה הם נכנסו למועדון מלכתחילה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 17:41 
בני12 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

בשני המקרים תגיע לליגה הלאומית עם השקעה מינימלית ובלי חובות לאף אחד.
בלאומית כבר נמצא איזה "ניסנוב" שיעלה אותנו לליגת העל ואז השמים הם הגבול.
בחייאת רבאק, כמה עוד אפשר לשמוע על החובות המזויינים האלו? מכל האוהדים העשירים של הפועל ברחבי הגלובוס, אי אפשר למצוא כמה שימחקו חובות של 10-30 מיליון שקל ויורידו את הקוף הזה כבר מהגב שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2017, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
במסגרת הפירגון, הושק אתר רשמי חדש. דווקא השקיעו ביחס לשנים עברו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 07:04 
אכן. אתר יפה מאוד :ROSE:
הגיע הזמן לחנות רצינית עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הנהלת הפועל ת"א הנוכחית
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 09:31 
מי עוצר את כל מי שמעוניין להתחיל קבוצה חדשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
במסגרת הפירגון, הושק אתר רשמי חדש. דווקא השקיעו ביחס לשנים עברו.

מימון מלא של מנהלת הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הנהלת הפועל ת
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 16:06 
nati כתב:
מי עוצר את כל מי שמעוניין להתחיל קבוצה חדשה?

מה זאת אומרת מי עוצר? הפועל עוצרת.
כל עוד היא חיה וקיימת, למה שתקום קבוצה חדשה?
כל הדיבור על קבוצה חדשה זה רק במידה שמחליטים על הפסקת הפעילות של הפועל עקב חובות או השד-יודע-מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
שטויות, לא שאני חושב שזה הפתרון, אבל אתה יכול מחר להקים קבוצת אוהדים בשם אחר, וברגע הנכון לקחת חזרה את השם של הפועל ת"א.
הפועל ת"א בלי קהל, הייתה מתפרקת בשנת 2003 (מאז אנחנו בעלים בפועל, ואף אחד לא שם שקל בקבוצה חוץ מאיתנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 16:15 
ברגע שתיקח את השם, החובות חוזרים אליך ואז לא יצא לך מזה כלום.
בתיאוריה זו אמורה להיות קבוצה בשם חדש, עם אותו הקהל של הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2017, 16:38 
אם כבר לעבור קבוצה, למה לא להפועל באר שבע? הולך להם טוב מאוד עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2017, 02:20 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
ItaiH6 כתב:

שער 5 הוא קרנבל כתב:

אני לא חושב שהבנת אותי. אני לא חושב שהניסנובים הם הבעלים האולטימטיביים. אם מגיע רוכש בעל אמצעים וטוען שהוא רוצה לקנות את הקבוצה, לדעתי הם צריכים למכור אותה. אם הם לא ימכרו אותה הקהל צריך ללחוץ עליהם לעשות זאת. מצד שני לצפות מהבעלים של הקבוצה להתעסק בחיפוש אחר הרוכש הנכסף על הסוס הלבן (זה שעד היום באופן מפתיע אף אחד לא מצא) במקום בניהול הקבוצה, זה נראה לי שטות מוחלטת וחוסר אחריות משווע.
לאנשים יש נטייה לחשוב ששום דבר לא יכול להיות יותר גרוע ממה שיש עכשיו. ככה חשבו האוהדים כשטביב הלין משכורות והעלים את הכסף מליגת האלופות, ככה הם חשבו כשדומב היה מאמן, ככה הם חשבו כשגילי ורמוט נמכר, ככה הם חשבו כשהפסדנו 5-0 בדרבי, ככה הם חשבו כשהתפרקנו, ככה הם חשבו כשירדנו ליגה. כל פעם האוהדים טענו שלא יכול להיות יותר גרוע, ולכן עכשיו צריך לעשות מעשה, כאילו עשיית המעשה כשלעצמה לא יכולה להרע אלא רק להועיל.
אז וואלה החיים קצת יותר מורכבים מזה. בלי הניסנובים והתקציב והערבויות שהם מעמידים הפועל לא הייתה מועמדת מובהקת לעליית ליגה. אז יכול להיות שאם תדחוף אותם למכור מי שיקנה יהיה טביב 2.0, יכול להיות שזה יהיה כבירי 2.0 ויכול להיות יותר גרוע משניהם. וזאת כמובן בהנחה שיגיע מישהו בכלל ולא יקרה מה שקרה עם גאידמק בבית"ר שהוא החזיק את הקבוצה בלי להשקיע שקל במשך שנים.

הרוכש אמנם בתיאוריה נשמע כמו הדרך הקלה והבטוחה למעלה, אבל בינתיים הרוכש הפלאי הזה לא הגיע ולא הושיע למרות שהקבוצה הייתה על המדף ב6 שנים האחרונות מספר לא מבוטל של פעמים. אם נסתכל על המצב בצורה מפוקחת, אני אישית מעריך שבשביל שהפועל תחזור לעמדה שממנה היא יכולה לאיים על הצמרת של ליגת העל נדרשות 5 שנים במקרה הטוב שבו הכל הולך לנו. עכשיו, נכון, זה מתסכל, אבל אלו החיים וזה המשחק. מה אנחנו כן יכולים לעשות כקהל? כרגע לעודד את הקבוצה בתקווה שהיא תעלה ליגה העונה, כי זה מה שקהל עושה, הוא מעודד. רוצה להתלונן על ההנהלה בפורום בזמן הזה? be my guest, אתה בחברה טובה. אבל מכאן ועד ללצאת לעוד מחאה נגד ההנהלה שתוביל לעוד רמון/כבירי/טביב, לדעתי זה קצת לעשות אותו דבר ולצפות לתוצאות שונות.

נ.ב. אני דיי שונא שמחליטים בשבילי מה אני אעשה, שלא נדבר על להחליט מה אני אעשה בעוד שנה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2017, 10:37 
'להתעסק בחיפוש במקום בניהול' זה אחד הקשקושים הגדולים.
תגיד, אתה כל השנה מתעסק באותה משימה? אם צריך לעשות גם מכונת כביסה וגם לבשל, אתה אבוד?

לחפש רוכש זה חלק מהניהול. איך קבוצות נמכרות בכלל? הם גם מנהלים מו"מ וגם דואגים לניהול השוטף? אסון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2017, 11:16 
לחפש רוכש זה בכלל לא חלק מהניהול. זה השלב האחרון בתהליך. קודם כל צריך להשביח את הנכס, והפועל ת"א של היום היא נכס שאף רוכש רציני לא ירצה לקנות או לשלם עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: