רשמים מהמשחק:
30 דקות ראשונות מצויינות של הפועל, אחר כך הלכו לישון, וגם החילופים במחצית השנייה לא עזרו.
כל הלקחים מן המשחק מול רמת גן שהועלו כאן בפורום (או, לפחות, הלקחים שלי

) - באו לידי ביטוי בהרכב הפותח.
קודם כל - גנדה. באמת שחקן מעל לליגה. תענוג לראות. לא רק את הכישרון ההתקפי, אלא גם איך הוא רגע אחד נמצא בחוד ההתקפה משמאל, וחצי דקה אחר כך מחלץ כדור בהגנה בימין. יופי. רק שלא יתקלקל.
הלאה: ברשצקי. מצוין לליגה הזאת. לא בטוח שבליגת העל יוכל לנוע בכזאת חופשיות, אבל זה לא משנה כרגע.
הגנה:
היום עלינו עם הגנה כמעט אופטימלית. ינקו, שהראה חולשה במשחק הקודם, היה טוב יותר היום, כולל הצלה אחת נהדרת.
אני אוהב אצלו איך הוא משחרר כדור מהר, בניגוד לאיטיות של השוערים שהיו לנו בשנים האחרונות (דני עמוס, הרוש...).
דגני וסוארס הם צמד בלמים מצויין. גם הוא ברמה של ליגת העל.
בבנש אני ממש מאוהב. שחקן חכם, זריז, נחוש. והעיקר זו האינטליגנציה. תענוג.
עידן כהן הוא פיזי, וקצת לוקה בצד ההתקפי, למרות הגול היפה שהבקיע היום, ומן הסתם יתגאה בו עוד שנים רבות.
למרות היכולות של עידן כהן, הייתי מעביר את בנש לצד הטבעי שלו, בימין, ומנסה את שולמייסטר, שהוא שמאל טבעי. אבל גם ככה זה בסדר גמור.
הלאה - לקישור. אביחי היה טוב מאוד היום. לא רק בחילוץ כדורים, שבזה הוא תמיד טוב, אלא גם בדחיפה קדימה. יופי.
פדרו גלבאן - אולי אני לא עוקב אחריו מספיק. אבל באמת שלא ראיתי כלום. אולי אחרים ראו... לא יודע.
בדש - אני יודע שאחרי המשחק מול ר"ג הייתי בדעת מיעוט, אבל אני חושב שהוא שחקן טוב מאוד לליגה הזאת. יוזם, יוצר, דוחף. הוא גם אחראי לבישול של שני גולים היום.
דנילו לופז - היום הוכח שהוא ואקסברד לא יכולים לשחק ביחד. רק אחד מהם, וכרגע נראה שלופז יותר מרוכז ויעיל.
אקסברד כרגע הוא אכזבה בעיניי. לא דוחף מספיק קדימה, לא ממוקם נכון, לא חד. יצטרך לעבוד קשה כדי להשתפר, ואולי זה יגיע כשהוא יתחיל להבקיע.
אור אוסטווינד - נכנס לעשר הדקות האחרונות, וראו את הכישרון שיש לו בכל נגיעה. אבל, רואים גם שהוא מאוד התגעגע לכדור, והוא מנסה לעשות כל מיני 'סקילים', כולל מסירה חסרת אחריות לאחור. אבל כיף לראות אותו שוב על המגרש, ואני מקווה שבהמשך העונה עוד נהנה ממנו רבות.
בסך הכל, שיחקנו היום מול קבוצה חלשה מאוד, בעיקר במחצית הראשונה (כשוויקטור מרעי אהובנו עוד היה על המגרש).
אבל, אם מסתכלים על הצד החיובי, רואים שהצוות המקצועי לומד ומפיק לקחים, ורואה גם את מה שאנחנו רואים. דבר שהיה די נדיר בעונות האחרונות.
נקווה שימשיך ככה גם ביום ראשון, מול הפועל פ"ת בבית. יאללה