תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 12:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 160 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טוטו רמת גן (אשכול רשמי?)
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2017, 22:30 
KingAlpaca כתב:
אל תשכח את אור.

לא שכחתי בהרגשה שלי הוא פצוע כרוני שלעולם לא יחלים
מהפציעה הטורדנית בשרירי הבטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2017, 22:40 
נרקוטיקה, אם היית קורא עד הסוף, היית מבין חשבון פשוט, זו הייתה מטרת ההודעה.. מה זה המסגור הזה, מה אתה "ישראל היום"?

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2017, 23:03 
הדבר הכי טוב שיכל לקרות לנו במשחק הזה קרה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2017, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
אקסברד ודנילו לופז זה חוד כבד, שלא יוצר כלום.
לאקסברד יש גם בעייה של הבנת משחק. הוא לא ממוקם נכון. לא נכנס למרכז כשצריך, לא בא לקרוב כשיש פריצה מהאגף. הוא נשאר על קו ה-16 ומתפלל שהכדור איכשהוא יגיע אליו.
הייתי מנסה את עדן הרשקוביץ במקום אקסברד.
לצידו בחוד הייתי שם את גנדה.
ההגנה נראית בסך הכל בסדר. אני אוהב את טל בנש. עושה רושם של שחקן אינטליגנטי, עם יכולות.
גם הרכש השני מכפר סבא - גיא בדש מצא חן בעיניי. אני חושב שיש שם פוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2017, 23:51 
יוס מסכים על החלוצים,אבל ראינו הפוך עם בנש, לדעתי עשה מלא שטויות.
גנדה שחקן שחקן, מהיר, חזק, דריבליסט. לא יודע לגבי חכמת משחק וכו, אבל אם אשפוט לפי מה שראיתי היום, הוא חייב להיות בהרכב.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
KingAlpaca כתב:
אל תשכח את אור.

לא שכחתי בהרגשה שלי הוא פצוע כרוני שלעולם לא יחלים
מהפציעה הטורדנית בשרירי הבטן.

פציעה בשרירי הבטן זאת פציעה עם החלמה מאוד ארוכה (בסביבות 4-8 חודשים).
אחר כך הפצוע כשיר לגמרי וגם לא אמור לסבול ממנה שוב אלא אם הוא מנחוס מטורף (אפילו סטורידג' לא סבל משרירי הבטן למרות שהוא כן סבל מכל דבר חוץ מהם).
כמובן שאחרי כמה חודשים בחוץ המפקירים לא ירצו שהוא ישחק יותר אבל זה כבר עניין שלהם, לא של הפציעה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
מה שמדהים זה שכבר כמה שנים כל שנה מתחלפים מאמנים
מתחלפים שחקנים מתחלפים בעלים והכדורגל נשאר בול
אבל בול אותו פח.
לפחות יש יציבות

היו שנים שהמשכיות מקצועית בלי קשר לזהות המאמן היה החלום שלנו
עכשיו זה קורה גם בלי קשר לזהות הבעלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
ידין ולקס זה קישור אחורי זוועה שלא מסוגל להניע קדימה.
ולקס היה מזעזע בלי קשר לאדום, חוץ מגליצ'ים על אוויר הוא לא עשה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 05:47 
סמל אישי של המשתמש
רשמים:

ינקו - איום ונורא. השמיט שתי בעיטות שהיה צריך לקחת בקלות, ותפס אוויר בהגבהה בסוף שסידרה לחלוץ שלהם מצב מול שער ריק. הוא יצטרך לעשות מהר את המעבר משוער של קבוצת תחתית שיש לו עבודה כל הזמן, לשוער של קבוצת צמרת שצריך לעשות שלוש-ארבע פעולות במשחק ולהישאר עירני ומרוכז לכל אורכו.
צמד הבלמים - סוארז היה לא מדויק ואימן המון כדורים אבל חוץ מזה נראו בסדר בסך הכל.
עידן כהן - חלש מאוד. קיבל המון שטח והזדמנויות בהתקפה ולא עשה עם זה בכלום. גם בהגנה היה חלש ועברו אותו פעמיים. אין שום סיבה שבנש לא ישחק בעמדה הזאת.
עמדת המגן השמאלי - בחמישה משחקי אימון איישו את העמדה הזאת כבר חמישה שחקנים שונים. זה הזוי וזה רע. שולמייסטר ורודיונוב שהם מגנים שמאליים טבעיים, גיא בדש שהוא קשר שמאלי, רז נחמיאס שהוא קשר אמצע ששיחק בעונה שעברה גם כמגן שמאלי, ובנש שבינתיים נראה הבחירה הראשונה בעמדה הזאת למרות שהוא בכלל ימני. כרגיל כששמים מגן בצד ההפוך זה מנטרל ותוקע את כל המשחק ובנש לא היה יכול לתרום כלום. אני לא מבין למה יש ארבעה מגנים שמאליים (או לפחות ארבעה שמאליים שיכול לשחק בעמדה הזאת), היחיד שמשחק בצד ימין משחק לא טוב ובנש משחק בשמאל במקום בימין. בנש צריך לשחק בימין ואחד האחרים בשמאל (אין לי מושג אפילו מי זה צריך להיות כי אף אחד מהם לא קיבל מספיק דקות).

ידין - היה לא רע, דומיננטי. התקפית הוא מן הסתם לא מבריק והציוות האידאלי לידו הוא מישהו יותר טכני.
לקס - היה חלש מאוד בלי קשר לאדום. צריך להשתפר הרבה ומהר.
ברשצקי - גם היה חלש מאוד.
גלבאן - כמה נגיעות יפות, ההרמות במצבים הנייחים בסדר לרוב, כצפוי לא זז על המגרש. לא חושב שהוא יהיה כזה כוכב בלאומית. הוא היה כוכב בלאומית לפני 3 שנים בשיא הקריירה שלו כשהוא הרבה יותר טוב מאשר כיום.
לופז - אי אפשר לשפוט חלוץ רחבה כבד שתוקעים אותו באגף כל כך רחוק מהשער. היו לו כמה פעולות סבירות ושום דבר מעבר. את הכדור היחיד שהוא קיבל ברחבה הוא בזבז. אין שום סיבה לשחק עם שחקן בעמדה שבה הוא לא יכול לתרום כלום, גם לא במשחק אימון. הוא צריך לשחק רק באמצע. לחילופין, היה אפשר להביא חלוץ שמשחק באגף אם זה מה שרוצים או מה שצריך, אבל זה מים מתחת לגשר.
אקסברד - היה בסדר בסך הכל, כמה פעולות יפות, שם את גנדה באחד על אחד.

באופן כללי, לשחק עם שלישייה כל כך כבדה בהתקפה כמו גלבאן-לופז-אקסברד זה רעיון נוראי, שכבר מחסל כל אפשרות לייצר הזדמנות במתפרצת, משחק מעבר, איזשהו משחק מהיר ודינמי. כשמוסיפים לזה שני קשרים אחוריים שלא יוצרים כלום ולא מזיזים את המשחק קדימה, מגן שמאלי עם רגל ימין ומגן ימני מוגבל, מקבלים הרכב מחריד שלא יכול להגיע לאף הזדמנות במשך 90 דקות מלבד מצבים נייחים (וכך אכן היה). גנדה אמנם שחקן לא מלוטש, קבלת החלטות מפוקפקת ומחמיצן בפוטנציה, אבל הוא ביי פאר השחקן הכי מהיר ומוכשר כרגע בהפועל. רק כשהוא נכנס התחלנו לשחק איזשהו משחק כדורגל נורמלי. בסיטואציה הנוכחית הוא חייב להיות באנקר בהרכב. אין לו שום אלטרנטיבה, בטח לא זו שראינו בפתיחת המשחק אתמול.

לגבי שיטת שלושת הבלמים, אני מקווה שראינו אתמול היה שלב בדרך להיעלמות של הפארסה הזאת. הקלישאה "מערך של שלושה בלמים הוא לא בהכרח מערך הגנתי" לא יכולה להיות פחות רלוונטית עבורנו עם הסגל הקיים. מערך של שלושה בלמים יכול להיות לא-הגנתי אם משחקים עם מגנים תוקפים/שחקני אגף פיזיים בתור מגנים, ועם שחקנים התקפיים במרכז הקישור. אחרת זה מערך הגנתי. כשאנחנו משחקים עם שלושה בלמים, ולידם מגנים מוגבלים התקפית ושני קשרים אחוריים בלי שום יכולת התקפית, זה בכלל מערך של בונקר עם שבעה שחקנים הגנתיים בהרכב.
החילוף אתמול שהעביר אותנו למערך של שלושה בלמים המחיש בצורה כל כך ברורה מה משמעו של המערך הזה בסגל הנוכחי. הרי מה היה פה בעצם? שיחקנו במערך סטנדרטי של ארבעה שחקני הגנה, אפילו לא התקפי במיוחד, וכדי לעבור לשלושה בלמים היינו צריכים להוציא שחקן התקפה ולהכניס שחקן הגנה. זה חילוף של בונקר. זו המשמעות של מערך שלושה בלמים בסגל הקיים - עוד שחקן הגנה על חשבון שחקן התקפה, לא יותר ולא פחות.
וכמובן מה שהכי מצחיק זה שיש לנו שני בלמים טבעיים בכל הסגל (לא כולל דגני וגוטליב) ועדיין האפשרות המגוחכת הזאת על הפרק בכלל. מה שמפחיד זה שנראה כאילו זו הבעיה העיקרית שמונעת מאיתנו לשחק בהרכב הזה.

השינויים שצריכים להיעשות החל מהמשחק הבא ברורים - דבר ראשון, גנדה להרכב על חשבון גלבאן/לופז/אקסברד. לא יודע להגיד מי מביניהם וזה גם לא כל כך משנה בעיניי כרגע. דבר שני, בנש לעמדת המגן הימני ושולמייסטר/נחמיאס לעמדת המגן השמאלי. דבר שלישי, להיפטר מהר מכל מחשבה רעה על מערך של שלושה בלמים. האדום של לקס יכול לתת הזדמנות לשחקן אחר ליד ידין. אני רק מקווה שזה לא יהיה פתח לחזור למערך של שלושה בלמים עם גלבאן וברשצקי ליד ידין, כמו שראינו בחלק ממשחקי ההכנה הקודמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 05:54 
מסכים עם כל מילה אבל הכי נורא שהכל כל כך צפוי.
דיברנו פה כבר לפני המשחק הזה על ידין ולקס, על בנש ועמדת המגן השמאלי, ועל הרכב איטי. וזה בלי להיות באימונים.
איזה ייאוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 06:35 
איווניר המצאות בע"מ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 07:10 
כל הכבוד על הסקירה.
1 אצטדיון רמת גן גדול על שחקני 2 הקבוצות ומן הסתם על רמת כל הליגה הלאומית. בודאי בתחילת העונה כשהשחקנים לא בכושר. מהרגע הראשון הקבוצות נראו כמו קבוצות ילדים שמשחקות לראשונה באצטדיון שגדול על מידותיהם.
באצטדיון נורמלי חלק מהשחקנים, ובעיקר גלבאן, יכולים להיראות טוב יותר.
2 ההגנה של רמת גן נראת מבולבלת. גם כדורים פשוטים הביכו אותה.
אם מול הגנה כזו לא הבקענו, יש בעיה.
3 למי שעדין מתפלא על החולשה, אני הפסקתי להתפלא שניה אחרי שמינו את איוניר למאמן.
תזכרו מה עשה מאז ימי הזוהר הרחוקים מאוד בדרום בתחילת דרכו. אפילו בהפועל רמת גן נכשל נחרצות. הפך למאמן נוער בעיקר.

חוץ מזה, לחובבי היתרון האיכותי של הפועל תל אביב, כדאי לעקוב גם אחרי נג'וקו במהלך העונה.
נראה לי שעם מאמן נורמלי היה אצלנו למרות שאתמול התבלט בעיקר בעמדה של ברשצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 08:13 
בקיצור שירצקי הבין את הבלוף די מהר, מקווה שהאסימון יפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 10:59 
הגענו להזדמנויות אמיתיות רק אחרי שגנדה נכנס. אי אפשר לשחק עם שני חלוצים כל כך דומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
נו, אתם עדיין שמחים ששחררו את #רקלאשיש? איך החלופות? טובות אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
נו, אתם עדיין שמחים ששחררו את #רקלאשיש? איך החלופות? טובות אה?

הבעיה שלי היא בעיקר דגני. ככה אתה לא צריך להכריח את בנש לשחק בלם ויכול להביא אותו לעמדה שלו כמגן ימני במקום עידן כהן(שחקן ליגה לאומית ושם זה נגמר)אם מתעקשים לשחק עם 3 בלמים או לשים את דגני מגן ימני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 12:49 
לא מבין איך לפניי כמעט כל עונה הבעיות בסגל פשוט זועקות לשמיים וכל פעם בא איזה מאמן אחר שבכוונה מחרב לנו את הקבוצה.
הלוואי ואני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 12:57 
מסכים כמובן עם כל מילה של יובל ולצערי אלה דברים שאנחנו אומרים מהשניה שהסגל נבנה.
ההערה היחידה שיש לי היא שצריך לזכור שגנדה עלה כמחליף כשכולם כבר היו עייפים וזה משמעותי כשמדובר בשחקן מהיר כמוהו. אני מחזיק ממנו מאוד וחושב שהוא צריך להיות בהרכב, אבל אני לא בטוח שהיינו רואים אותו כל כך משמעותי אם היה פותח.
לגבי דנילו, מלכתחילה לא היה ברור למה מביאים חלוץ 9 כבד כשכבר יש את גלבאן ואקסברד בקבוצה. היו צריכים להביא קיצוני או חלוץ אבל העיקר שזה יהיה שחקן מהיר וטכני שיכול ליצור.

באופן כללי אני ממש לא שותף לתחושת הפאניקה כאן. שיחקנו אתמול נגד היריבה הכי משמעותית שלנו (יחד עם הפועל פ"ת) על העלייה ועל אף כל הטעויות המחרידות של איווניר עדיין היה די ברור מי הקבוצה הבכירה כאן.
הבנייה אמנם הייתה עקומה, אבל מה שבעיקר מדאיג אותי זה איווניר. גם עם הסגל הנוכחי ניתן בעזרת ניהול נכון והצבת הרכבים סבירים להיות הקבוצה הטובה בליגה די בקלות. אם איווניר ימשיך עם השטויות זה יהיה הרבה יותר קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
עולים בהליכה :HEART2:
קבוצה מעל הליגה :HEART2:
כולם אומרים את זה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 13:29 
נניח שגביע הטוטו זה זמן לניסויים, למרות שעדיף לנצל אותו בשביל להריץ את ההרכב החזק האפשרי בטח בקבוצה שנבנתה כמעט מאפס.
אבל עד פתיחת הליגה כל הלשים את בנש בשמאל ולקס וידין ביחד ולא לפתוח עם גנדה זה תופעות שחייבות להעלם, נמאס ממאמנים שמנסים להמציא את הגלגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 13:32 
דווקא ההחלטה של איווניר אתמול לפתוח ב4-4-2 די הרגיעה אותי. אני מקווה שבמשחקים הבאים גם נראה את גנדה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 13:33 
לא צריך פעמיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
באופן כללי אתה בן אדם מאוד רגוע.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2017, 14:40 
אתה ממש לא מכיר אותי אם זה מה שאתה אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 04:10 
האדס כתב:

אני כבר שלושה חודשים אומר שאנחנו בליגה לאומית לפחות ל3 שנים.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 04:11 
האדס כתב:

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 07:46 
Tom Sawyer כתב:
האדס כתב:

יש התערבות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: טוטו רמת גן (אשכול רשמי?)
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 08:53 
Tom Sawyer כתב:
האדס כתב:

טוב,אם אתה אומר,אז בטוח זה מה שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 10:23 
Tom Sawyer כתב:
האדס כתב:

וואלה ואכן עשינו תיקו עם הפועל רמת גן בגביע הטוטו.
שנה את השם לאליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: טוטו רמת גן (אשכול רשמי?)
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2017, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
הדבר היחיד שיותר מטומטם מההנהלה של הפועל, זה האוהדים שלה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 160 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: