dino כתב:
הוקיץ' כתב:
בעיני הסגל שלנו הרבה יותר טוב משל הקבוצות האלו.
הן אולי משתוות אלינו ברמת השחקנים המובילים, אבל לא מתקרבות אפילו מבחינת עומק. וכשאני אומר עומק אני לא מתכוון רק לספסל אלא גם לעובדה שאצלן אתה יכול למצוא בהרכב, לצד שחקנים בכירים, שחקנים שלא ממש קשורים לרמות האלו בעוד אצלנו הרמה הרבה יותר אחידה.
כל זה לא יעזור אם איווניר ימשיך להתעקש על הרכבים ומערכים שלא מאפשרים לנו להביא את היתרון האיכותי שלנו לידי ביטוי.
תוסיף למשוואה מול הקבוצות האלו, את מדד הלחץ שמאוד עלול להשפיע לרעה. בכל פעם שלא נצליח לתת גול או בכלל להגיע למצבים(ויהיו הרבה פעמים כאלו לדעתי). בכל פעם שלא נצליח לנצח. אין מה להשוות במדד הזה מול הקבוצות האחרות ששם יבואו הרבה יותר נקי וקליל. תוסיף לזה את היריבות. הפועל ת"א בלאומית זה כמו תוכנית ריאליטי רבת רייטינג(לא רק של אוהבינו כמובן) שתביא למוטיבציה גבוה את היריבות שלנו. את אלו שרוצות לעלות ואת אלו שלא רוצות לעלות. רובן ככולן יבואו לתת שואו. סוף סוף יזכרו במשחקים כאלו את אליהו אליהו מנס תחת או את אאביהו בן אביהו ממקום אחר. אין מה להשוות את נתניה אפילו באזור הזה. הפועל בלאומית זה סרט אחר ממה שהיה.
אי לכך ובהתאם לזאת, כשאתה גם אומר שהסגל עדיף אך בנקודות מסוימות ולא באופן משמעותי משאר היריבות לצמרת האמורות, כשאתה מוסיף את שאר המדדים למשוואה, אתה מקבל בהחלט מצב שהפועל לא תצליח לעלות ליגה העונה.
כדי לעלות בלי קשיים רבים, אתה צריך סגל יותר חזק. לפחות היו צריכים יותר להשקיע בזרים(הבלם בסדר אבל גלבאן לא שווה את מה שעושים ממנו והחלוץ זה הימור) ולא להפטר משחקן ליגת על לגיטימי וברור שכבר נמצא אצלך- אוראל דגני.
אתה מדבר על דברים ערטילאיים שאלוהים יודע איך, אם בכלל, ישפיעו.
ואגב אתה די מעוות את מה שאני אומר. אני אומר שגם אם יש קבוצה כזו או אחרת שהאיכות של שלושת השחקנים המובילים שלה משתווה לזו אצלנו (אני אגב לא חושב כך, אבל הפערים לא מאוד גדולים), עדיין הפערים באיכות הסגל הכללית הם גדולים.
אני לא אומר שהייתי בהכרח בונה את הסגל כמו שהוא נבנה, אבל מבחינת עומק ואיכות הוא בהחלט הרבה יותר טוב מכל מה שמסביב.