אדום כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
בין אם קוטיניו יעבור לברצלונה או לא, מאחל רק כישלון לקבוצה המכביסטית המסריחה הזאת, והם פי מיליון מכביסטים מסריחים מריאל.
שכל קלאסיקו יקבלו בראש אמן, ושאני רואה את דרך ההתנהלות שלהם אני מבין מאיפה הרמן קרויף למד את הניהול "האירופאי".
ואם קוטיניו עובר, אז שישבור רגל.
מה בדרך ההתנהלות שלהם הופך אותם ל"מכבי"? ואיך קבוצות אחרות מתנהלות אחרת כיום?
איפה פ.ס.ז', יונייטד, סיטי, באיירן ויובנטוס נכנסות בהגדרה?
הנה אני אסביר.
פ.ס.ז', יונייטד, סיטי וגם ריאל מדריד (שהם גדולי המכבי מבחינתי, ואי אפשר לחשוד שאני מחבב אותם) קונות כל מה שזז, אבל הם משלמות, אחושרמוטה משלמות.
רק אצל ברצלונה כל רכישה זה מסע טלנובלה וזה תמיד נגמר בשחקן שמסתכסך עם קבוצה. למה? כי אין להם כסף, אז מנסים להוציא אותו בחצי מחיר, לא מצליחים, ואז שולחים אותו לריב עם הקבוצה שלו כדי שיסכימו. זה קרה כבר כל כך הרבה פעמים וזה קורה עכשיו שוב.
להציע 80 מיליון יורו על קוטיניו, שהוא אחד הכוכבים הכי גדולים באנגליה היום, שחקן הרכב של נבחרת ברזיל,
שבוע אחרי ששחקן כמו מוראטה נמכר ב75 ושלייפציג מסרבת למכור שחקן שנתן שנה אחת טובה ב90 מיליון יורו, זה בדיחה. וגם זה הם הואילו בטובם רק אחרי שניימאר נמכר. אם לא, הם היו מציעים איזה 40 מיליון, כמו שהם עשו עם וראטי, מי ישמע אנחנו ב2009.
אין בעיה אם זה היה נגמר בזה, אבל במקום לרדת ברמת השחקן, הם הולכים למשפחה שלו ולכוש של הדודה שלו כדי לשכנע אותו להתחיל להחרים אימונים.