Officer Barbrady כתב:
1. צמיחה כלכלית, מינוי גורסוביץ', העברת חוק הבריאות בקונגרס (זוכר כמה זמן לקח לאובמה?),הורדת ההגירה הלא חוקית ב-75%, הבסת דעא"ש (הוא נתן חופש לצבא להתקרב, ללוות ולאמן), הפצצת אסד (מה שאובמה הצהיר שיעשה אבל נסוג ברגע האחרון).
2. איזה מתנות קיבל טראמפ? אין שום ערך כספי לפריצה למיילים. עד כמה פריצה למיילים של מפלגה פוליטית נחשב בגידה במדינה? הם לא פרצו למיילים של משרד פדרלי או חשפו חומר מסווג.
צריך להיות סיבה מספיק חמורה כדי להדיח נשיא. פלין נפגש עם הרוסים ודיבר על סנקציות- רק שאף אחד מהנוכחים לא ידע על זה (והוא פוטר כי הוא הסתיר את זה מפנס). הדבר היחיד שמתקרב לזה זה מה שהוא אמר לקומי בבית הלבן. אני לא משפטן, אני לא יודע אם מדובר בשיבוש הליכי חקירה. על פניו זה באמת נשמע חמור.
מי אמר שאלו הישגים? כלומר, צמיחה כלכלית זה בטח הישג, אבל הצמיחה הכלכלית לא גדלה, לפחות לא בצורה משמעותית, בחמשת החודשים האחרונים. הכלכלה הנוכחית היא כלכלה של אובאמה. יש איזה מהלך כלכלי שאתה יכול לייחס לטרמפ ששיפר את הצמיחה בארה"ב בחודשים האחרונים?
מינוי גורסוביץ' זה הישג? לפי איזה סטנדרד? הוא כנראה שופט יותר שמרן מ70% מהציבור האמריקאי. ובכל מקרה, אין שום אתגר במינוי שופט לעליון כאשר המפלגה שלך שולטת בסנאט. איזה נשיא בהיסטוריה התקשה בכך? אורן חזן היה יכול לעשות את זה.
חוק הבריאות לא עבר בקונגרס. הוא עבר בבית הנבחרים ומת בסנאט. אין שום משמעות שבעולם לחוקים שלא עוברים. הרפובליקנים העבירו את החוק לביטול אובאמקר בבית הנבחרים עשרות פעמים בעבר. וטרמפ למיטב זכרוני הבטיח להעביר את החוק (באופן מלא, לא בהצבעה לא משמעותית) תוך 100 יום, לא?
הורדת ההגירה הלא חוקית ב75%? אתה יודע שזה לא באמת קרה, נכון? כלומר היה חודש מסויים (מרץ?) שבו הייתה ירידה משמעותית במספר האנשים שחצו את הגבול ממקסיקו באופן לא חוקי. זה רק חלק מההגירה הלא חוקית. ובחודשים שאחרי זה הייתה עלייה גדולה בנתון הזה.
http://www.washingtontimes.com/news/201 ... co-border/. ובכלל, זה מאוד קל להוריד את מספר המהגרים (החוקיים והלא חוקיים). לא צריך מדיניות מתוחכמת אלא פשוט להוריד את האטרקטיביות של המדינה. יש לך ספק שההגירה היהודית לגרמניה ירדה בסוף שנות ה30? אז אני לא אופתע אם ההגירה לארה"ב באמת תרד משמעותית אבל זה לא באמת משהו שיועיל לאמריקאים. תחזיר את העבדות או תבטל את שכר המינימום ובכלל תוכל להפחית את ההגירה.
הבסת דעא"ש? דעא"ש חוסל? אתה מתכוון למבצע לכיבוש מוסול שאובאמה התחיל או לתוכנית הסודית שטרמפ הבטיח לחסל את דאע"ש תוך 30 ימים?
הקיצר, אין כאן הישגים. הוא לא העביר כמעט אף רפורמה ולא עשה כמעט שום דבר בר משמעות, מלבד הרבה דיבורים, בחודשים האחרונים.
באשר להמשך, אין ערך כספי למידע? אנשים לא משלמים על מידע? וואללה?
ואני לא מדבר על בגידה ולמרות שההגדרה שלך היא מוטעית. בגידה בעיקרה היא לעודד או לסייע לאויב שלך במלחמה שלו נגד המדינה שלך. אם אתה רואה בהתקפה של ממשלת רוסיה על מחשבים בארה"ב משום מעשה מלחמתי, אז צריך לחשוב אם מחנה טרמפ עודד או סייע בזה. אבל הרעיון שלך שהשאלה החשובה היא האם ההתקפה היא על מחשב של מפלגה X או של הממשלה זה לא רציני. אם צבא סוריה יתחיל לירות בכוונה על חקלאים ישראלים אתה תגיד שזה לא מעשה מלחמתי בגלל שהם לא יורים על חיילי צה"ל? בכל מקרה, כמו שציינתי, האימיילים שפורסמו השבוע לא מעידים על זה, אבל ברור שיש מידע נוסף.
וכמובן, המידע הבאמת מהותי בנושא הבגידה וכו' היא מה הובטח, או הובטח, לרוסים בתמורה לעזרה שלהם. אין לי מושג אם לFBI יש ראיות בנושא. אולי ואולי לא.
ואגב, אף אחד לא טען או ניסה להדיח את נקסון על בגידה (למרות מה שהוא עשה בהקשר של ויאטנם שנודע יותר מאוחר).