NARKOTIKA כתב:
הבעיה עם המערך שהוא לא מתאים לסגל.
אם אתה עולה 3 בהגנה אחד מהם צריך לדעת להוציא מסירות קדימה ברמה גבוהה. אין את זה.
צריך מגן שמאל עם אורנטצייה התקפית. אין את זה.
בצד ימין יש אבל הוא משחק כבלם. עידן כהן נראה בסדר אבל זה לא מספיק כדי לקחת תפקיד שהוא מאוד קריטי במערך הזה.
מעבר לזה, אי אפשר לשחק עם ידין ולקס בנוסף ל3 בלמים, אחד הקשרים צריך להיות יותר בוקס טו בוקס, אולי גרץ יתאים יותר.
מגנים זה תפקיד קריטי בכל מערך בכדורגל המודרני. במיוחד לקבוצה שצפויה להתמודד עם הגנות צפופות לאורך כל העונה. לא משנה אם מדובר ב3 בלמים או רביעיית הגנה, למגנים שלנו יהיה תפקיד חשוב מאוד בהתקפה, וחבל שדווקא אלו שתי העמדות הכי חלשות שלנו כרגע (אם מסתכלים על בנש כבלם).
הקישור האחורי שלנו מורכב מידין ולקס. זה בסדר גמור. הם אמנם לא יצירתיים במיוחד אבל בלאומית זה יבטיח לנו עליונות בכל משחק. לקס שחקן שאני מחזיק ממנו מאוד.
אני חושב שהסיבה לכך שרביעיית הגנה נכונה לנו היא אחרת לגמרי. כדי למצות את הפוטנציאל ההתקפי שלנו צריך לראות איך אנחנו מנצלים את היכולות של שחקני ההתקפה הטובים שלנו. דעתי על ברשצקי ידועה, אני לא מחזיק ממנו במיוחד, אבל בסגל המסתמן הוא וגנדה הם שני שחקני ההתקפה הבולטים. שניהם שחקני אגף מובהקים ובמערך של שלושה בלמים יש רק את המגן באגף, וזו הטעות במערך הזה לדעתי.
הפועל צריכה לשחק עם ברשצקי בימין, גנדה בשמאל ואקסברד באמצע. ככה נפיק את המירב מההתקפה שלנו. במשחקים מול קבוצות חלשות, משולש הקישור יורכב מידין כקשר אחורי, כשמלפניו משחקים לקס וגלבאן, שחוסר הניידות שלו תתקזז עם העליונות של ידין ולקס. במשחקים מול קבוצות יותר חזקות גלבאן יירד לספסל כשגרץ/שקל במקומו או שאפשר יהיה להחליף מערך.
כרגע במערך של שלושה בלמים אתה מבזבז את בנש כבלם + מסרס את ברשצקי וגנדה
ינקו
בדש/שולמייסטר/רודיונוב - סוארס - ראש - בנש
ידין
גלבאן לקס
גנדה ברשצקי
אקסברד