chimpfive כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
ההתנהלות פה לא מעניינת אף אחד.
אותי באופן אישי מעניין רק דבר אחד - ההצלחה המקצועית של הפועל, וכרגע דגני משפר באופן משמעותי מאוד את הסיכויים שלנו להצליח. הוא בלם שיכול להמשיך איתנו לליגת העל. במקום זה, יביאו הגאונים עוד בלם סוג ז' שנצטרך לזרוק לים בעוד שנה, בדיוק כמו את כל יתר ההרכב חוץ מידין (וגם זה בספק) וינקו.
השחקן הכי טוב שלנו עומד לעזוב וזה פשוט לא מזיז לאף אחד את הביצה. מדהים
למה לא הגנתם ככה על חיים רמון כשמכר את ורמוט למכבי? מסכן, אין לו כיסים עמוקים ומכבי שילמה הכי הרבה.
הוא לא השחקן הכי טוב שלנו, אמרתי אותו דבר על ורמוט. לפחות אנחנו סגורים על זה שלא מעניין אותך ההתנהלות, כי לפי ההודעות לוחמות הצדק שלך עוד אפשר היה לחשוב שבטעות אתה דואג לזכויות השחקן.
זכויות השחקן מעניינות לי את התחת. אני רוצה שנעלה ליגה ושנהיה עם כמה שיותר שחקנים טובים, ודגני הוא מהבודדים שעונים להגדרה הזו.
לגבי האמירה שלך שההנהלה עושה נכון כשהיא רוצה לשחרר את דגני כי היא
עדיין לא מכרה את גוטליב - אני לא יודע אם זה יותר מביך או יותר מצחיק להגיד את זה. אתה באמת מאמין שגוטליב לא יימכר? אז בגלל שהוא יימכר בעוד שבועיים ולא היום צריך לשחרר את דגני? אתה בכלל קורא את מה שאתה כותב?
"לידין ודגני יש חוזים בהפועל, אני לא צריך לצאת בהודעה שהם נשארים. לא צריך לומר על כל שחקן שהוא נשאר בהפועל, למה אתם לא שואלים על שי אליאס וגנדה? זה אותו דבר"
את זה לא אני אמרתי לאוהדים רגע לפני שהתחלתי למכור מנויים במחיר גבוה יותר משל מכבי חיפה.