גיא האדום כתב:
הפרק הראשון היה קצת איטי, להוציא את סצינת הפתיחה שלו. אבל כנראה שאין בטלויזיה האמריקאית סדרה אחרת עם רמת הפקה שכזאת. בהתחשב בכך שלסדרה הזאת נשארו 12 פרקים והמון קווי עלילה פתוחים אני מקווה שהפרקים האלו יזוזו קצת טוב ומהר יותר.
מעבר לזה, בהיבט ההוא, הסדרה הזאת היא כבר הרבה מעבר לציצים וטוסיקים.
יש מלא סדרות שכתובות, מצולמות, ערוכות ומשוחקות יותר טוב ממשחקי הכס, בסדרי גודל.
מה שיש לסדרה הזו זה תקציב גדול ולוקיישן סקואטינג מצויין, אפילו דברים כמו איפור, תלבושות ועריכת קול הם לא משהו שהסדרה מצטיינת בו באופן מיוחד.
גיא האדום כתב:
הממ... אני עדיין חושב שסצינת הערום הכי חזקה בסדרה הזאת הייתה בעונה 5 (סרסיי). ואמיליה קלארק מתפשטת בכל עונה אז אני לא רואה למה העונה החדשה תהיה שונה.
לפני כמה שנים אמיליה קלארק חשבה שהולכת להיות לה קריירה קולנועית אז היא הודיעה שאין יותר ציצים שלה בסדרה, לא זוכר בדיוק באיזה עונות זה היה (האמת הכל מתערבב לי בזכרון ובגדול עד הפרקים הממש אחרונים כל פעם שיש סצנה שלה זה סימן בשבילי שעכשיו זה זמן מצויין ללכת לשרותים כי שום דבר חשוב לא הולך לקרות). אבל אז שליחות קטלנית: ג'ייניסיסיס יצא. אח"כ בלי שום קשר היא הודיעה שהיא מצאה סיבה ממש טוב להראות ציצים עוד פעם. זו היתה נקודה חשובה בעלילה, כי היא הלכה ל.... נו... המקום הזה... שהיו בו עוד אנשים, לא יודע, הם היו באוהלים נראה לי. ואז היא שרפה אותם או משהו. זה היה סופר חשוב לעלילה וכל המקום והאנשים שהיו שם הוזכרו מאות פעמים לפני ואחרי הסצנה של הציצים.