חבק אותי... כתב:
Officer Barbrady כתב:
רוססו כתובות בעד הפיגוע בירושלים "רק ההתחלה". תג מחיר? מעצר מינהלי? טרור? מישהו?
יש טענה חוזרת בימין על איפה ואיפה מתמשכת בין יהודים לערבים לטובת האחרונים ביחס מערכות החוק אליהם.
מספיק להיזכר במקרה נתן זאדה, מחבל יהודי שריסס אזרחים
ישראלים , בתוך
מדינת ישראל , אותו נתן זאדה נהרג\נוטרל\נרצח(תלוי מה העמדה שלך בנושא)ע"י הניצולים, המשטרה חקרה והעמידה לדין את חלק ממבצעי הלינץ' בניסיון רצח(לא ברצח כי לא ניתן לקבוע מי נתן את המכה הקטלנית המכרעת), נתן לא תקף חמושים אלא אזרחים באוטובוס בעזרת
נשק חם. הם הורשעו לבסוף בניסיון הריגה. להזכירכם,נתן זאדה טיהר\נטרל\רצח 4 אזרחים הרוגים מתוכם נהג אגד, כמו כן היו 20 פצועים.
את אוהל האבלים הגדול שהקימה המשפחה, אף אחד לא הרס.
עכשיו אופיסר... עם יד על הלב, אתה באמת מאמין שקיימת אפליה?
אני לא מלין על כוחות הביטחון, אני אפילו חושב שהם עושים הנחות לפעילי ימין קיצוני יהודים (וזאת תשובה גם לטכנו). אני פונה אל כותבי הפורום, שמזדעזעים מריסוסים של נערי גבהות כאילו היה מדובר בטרור, ועל ההשוואה בין ריסוסים של נערי גבהות לפעולות טרור של פלשתינאים. ההיגיון מחייב אתמול בלילה בוצעה פעולת תג מחיר (שהרבה פה חושבים שזה שם מכובס לטרור) על ידי פלשתינאים. האם זה ייספר כפעולת איבה לאומנית של הפלשתינאים?
ואגב נתן זאדה, האזרחים שם עשו בדיוק מה שאלאור אזריה עשה, הם הרגו מחבל כפות שלא היווה איום. דין שווה.