אוגוסטוס היל כתב:
Officer Barbrady כתב:
ואווווו
עוד מעט נוציא מהבוידעם את ההודעה של אוגוסטוס
תזכיר לי...
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
מחילה, זה היה הפועל. טוב, ברור שגבאי לא זכה עכשיו בראשות הממשלה אבל כל העידן הטראמפיסטי הזה של הפתעות בלתי צפויות מתחיל להתחבב עלי.
הפועל כתב:
תגובת הציבור "אבי מי?!"
הפועל כתב:
אין ספק שניסיון פחות משמעותי. אבל כשאתה פוליטיקאי מקצועי ניסיון פירושו שאתה הרבה זמן על הבמה ואתה מוכר לציבור. כמעט בלתי אפשרי להצליח היום בלי שמכירים את הפרצוף שלך. את אבי גבאי אף אחד לא מכיר. באמת אף אחד.
זה משהו שעוד אפשר אולי למכור איכשהו אם אתה מגיע עם ניסיון אדיר מתחום מוערך. אבל גם את זה אין לו.
פוליטית להעמיד אותו בראש מפלגה גדולה כמועמד לראשות ממשלה זאת הזיה שאין סיכוי שתעבוד.
הפועל כתב:
בוז'י כנראה שלא כי הוא הצליח לשרוף את עצמו בצורה די מרשימה מאז הבחירות. לגבי פרץ הכל יכול להיות כמובן, אבל אני די בטוח שכן. הוא ימכור את עצמו כמעין גירסה מבוגרת ומתונה. הוא רוכב על גל חיובי שכיפת ברזל נקשרת אליו. הוא מזרחי, הוא מהדרום, עבר מספיק זמן כך שמרבי הדברים השליליים שנקשרו אליו כבר נשכחו ע"י רוב הציבור.
ואין מה להשוות בכלל בין פרץ וגבאי מבחינת היכרות בציבור, ניסיון בפוליטיקה הארצית, ניסיון בפוליטיקה המפלגתית, ניסיון מקצועי. גבאי בכלל לא בליגה שלו.
הפועל כתב:
בוז'י כנראה שלא כי הוא הצליח לשרוף את עצמו בצורה די מרשימה מאז הבחירות. לגבי פרץ הכל יכול להיות כמובן, אבל אני די בטוח שכן. הוא ימכור את עצמו כמעין גירסה מבוגרת ומתונה. הוא רוכב על גל חיובי שכיפת ברזל נקשרת אליו. הוא מזרחי, הוא מהדרום, עבר מספיק זמן כך שמרבי הדברים השליליים שנקשרו אליו כבר נשכחו ע"י רוב הציבור.
ואין מה להשוות בכלל בין פרץ וגבאי מבחינת היכרות בציבור, ניסיון בפוליטיקה הארצית, ניסיון בפוליטיקה המפלגתית, ניסיון מקצועי. גבאי בכלל לא בליגה שלו.