בבוקר נחת בתיבת המייל שלי מייל מעמותת השקרנים בזו הלשון:
ציטוט:
teknoboy, לפי הנתונים שלנו נראה שחברותך עומדת לפוג בעוד כחודש. החברות הינה לשנה קלנדרית ואנחנו רוצים אותך איתנו!
עמותת "האדומים" מחזיקה ב-20% ממניות הפועל תל-אביב ובעלת נציגות בהנהלת הקבוצה. לכל חבר וחברה שמצטרפים לעמותה יכולת להשפיע דרכה באופן ישיר על התנהלות המועדון. לעמותת 'האדומים' זכויות וטו על נושאים מהותיים עבור קהל אוהדי הקבוצה, כגון: צבע סמל הקבוצה, המגרש הביתי בו ייערכו משחקי הקבוצה וכן זהות בעלי השליטה במועדון.
למען האוהדים
עמותת "האדומים" מייצגת את אוהדי הפועל תל-אביב באופן שקוף, נאמן ונטול אינטרסים. הצטרפות לעמותה = יותר כוח לאוהדים. העמותה דואגת שמחירי הכרטיסים למשחקי החוץ יהיו נמוכים ומקדמת הסכמי הדדיות עם כל הקבוצות בליגת העל (למעט מכבי, חיפה ובית"ר). החברות בעמותה גם מאפשרת לך לזכות בזכות קדימה לרכישת כרטיסים למשחקי הדרבי-חוץ.
למען הנוער
עמותת "האדומים" מוציאה אל הפועל יוזמות חברתיות מגוונות וחשובות, כמו השקעה במחלקת הנוער של המועדון, סבסוד כרטיסים לאוהדים מעוטי-יכולת, תרומות לשחקני ילדים ונוער מעוטי יכולת ועוד.
אנו מחזיקים כחמישית מהבעלות על אחד המועדונים הגדולים והמפוארים בספורט הישראלי וחייבים להוכיח לכולם שרק ההמונים יכולים לדאוג שהספורט ישאר עבור ההמונים. בואו נמשיך, יחד!
אנחנו צריכים אותך!
המכתב כמובן רצוף שקרים, שלא לומר שקר אחד גדול ורציף, אבל אני רוצה במיוחד להתעכב על הפסקה הראשונה.
נחרדתי לקרוא ש"עמותת האדומים מחזיקה ב-20% ממניות הפועל תל-אביב ובעלת נציגות בהנהלת הקבוצה. לכל חבר וחברה שמצטרפים לעמותה יכולת להשפיע דרכה באופן ישיר על התנהלות המועדון. לעמותת 'האדומים' זכויות וטו על נושאים מהותיים עבור קהל אוהדי הקבוצה, כגון: צבע סמל הקבוצה, המגרש הביתי בו ייערכו משחקי הקבוצה וכן זהות בעלי השליטה במועדון.".
הכצעקתה?
איך זה יכול להיות שהם טוענים את זה בכלל? יש להם קשר כלשהו להפועל הנוכחית ו\או לניסנובים וחבריהם?
נראה שזה פשוט קופי ופייסט מהמכתב מלא השקרים של השנה שעברה. בבקשה תגידו לי שזה מה שקרה פה.