תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 10:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סגל 2017/18
הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 21:45 
יפתח זיו מבוקש בערך על ידי חצי ליגה. הוא ישראלי בכיר ויקבל שכר גבוה. לא רואה את זה קורה. מכבי חיפה רוצה אותו ואני מניח שהיא תוכל לשלם הרבה יותר מהפועל.
גם צריך להסתכל על הסגל שנבנה ולהבין מה מקומו ברוטציה של השחקן המבוקש.
בקו החוץ יש 120 דקות. יהיו שם רכז זר, רביב, בנקס וסמול זר. החמישייה תהיה: רכז זר, בנקס ורביב (או הסמול הזר). השחקן הנוסף אמור להיות בתכל'ס הרכז השני, ולמעשה השחקן החמישי מבחינתי בכירותו בקו האחורי (אם כי לאור כמות הפציעות של רביב בשנים האחרונות זה בהחלט עלול להשתנות). אני ממש לא בטוח שיפתח זיו ירצה את התפקיד הזה (ונניח שהוא יגיע ויקבל את הדקות שהוא ראוי להן, זה אומר שרביב או בנקס יידחקו). לא נראה לי ריאלי.
אני לא הייתי מתנגד לראות בהפועל שחקן כמו ניב ברקוביץ', למרות שאם קיצ'ן יבוא יהיו שני רכזים בלי קליעה וזו בעיה קשה. אני מתקשה לראות איך הפועל מביאה שחקן בכיר לעמדה הזו ואני גם לא חושב שצריך (ולא חושב שיש את הכסף לזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע איך אצליח לחיות בלי ילד חוצפן שמעיף שלשות במעבר ולא יכול לשמור על הבן של טאקר.
אבדה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי מעולה בשבילנו שהוא הולך, אחוזים סבירים מהשלשות ויחסי ציבור טובים עשו אותי איזה כוכב.
לא יודע לשמור, פחות סלים ל2 משערים של דודו ביטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2017, 00:29 
להגיד עליו שומר גרוע זה לעשות עוול לתואר.
ההגנה שלו היא כל כך חלשה מפני שאין לו את זה גם בתחום הפיזיולוגי (יש לו בערך את כל התכונות שהופכות שחקן לשומר גרוע- איטי,נמוך,לא אתלט,שמנמן) וגם בתחום המאמץ - הוא לא משדר שהוא רוצה לחשוב על להתאמץ על מנות לחפות על 10-20% מהמגרעות.

אפשר לספור על יד אחת גארדים בליגה שהם לא מיסמץ' עבורו, אני יכול להכין לעצמי קפה שחור בפרק הזמן שהוא נתקע על חסימות, ואיזו פריבילגיה הוא נותן למאמני היריבות לשחק עליו.

אין בנאדם שהבחין בדקויות האלו בהגנה לאורך זמן ויכול לאהוב את השחקן הזה, את רוברט צלבו על חצי מזה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2017, 01:26 
איתי שכטר עונה האחרונה בליגה - 25% מהשדה (שערים חלקי בעיטות).
תמיר בלאט בעונה האחרונה בליגה ל2 - 21.3%.
תנו לזה רגע לשקוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2017, 02:20 
סמל אישי של המשתמש
יאללה ביי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2017, 03:12 
סמל אישי של המשתמש
אני אתייחס לכמה נקודות שהועלו פה (בנוהל, בלתי נסבל שמצמצמים פורום שלם לאשכול אחד).

בניגוד למה שנראה בשלב מוקדם יותר של הקיץ, כן רוצים עוד ישראלי בכיר. אם הסגל היה רביב + בנקס + תומר + לאומי אז לא מביאים עוד ישראלי בכיר בנוסף לכל אלה אלא היו סוגרים את הסגל עם עוד ישראלי משלים כמו איידן - אבל זה לא המצב, לאומי דפק ברז ונשארנו עם רביב, בנקס ותומר בלבד. פרנקו חושש מהתרומה של בנקס (אין לי מושג למה) ורביב ולא רוצה לבנות עליהם בלבד, הוא גם לא רוצה את איידן, ולכן מעדיפים להשתמש בביי-אאוט של בלאט והפיצויים שנקבל על לאומי בשביל להביא ישראלי בכיר.

האפשרות הכי טובה בעיני, הגם שהיא הכי יקרה, היא שמחון. יכולת הקליעה מבחוץ והריווח שהוא נותן על המגרש הם אדירים ומשמעותיים כל כך במשחק המודרני. הוא קלע 2.4 שלשות למשחק העונה שזה הכי הרבה מבין הישראלים בפער לא קטן והוא גם עשה זאת באחוזים טובים. הישראלים האחרים שמספקים יכולת קליעה כזאת ונמצאים ברמות השכר שלנו (כלומר, לא דיברתולומאו שקיבל 300 אלף ממכבי) - בלאט, שולדבראנד, אפיק ניסים - הם liability כל כך גדול בהגנה, היכולת שלהם בהגנה מקזזת את כל היתרון שהקליעה שלהם מביאה למשחק ההתקפה וגם שאר הקבוצה צריכה לעבוד בשבילם כל הזמן. שמחון שחקן הגנה בינוני אבל לא חור כזה שצריך לחפות עליו במיוחד, הוא היחיד שמספק קליעה ברמה גבוהה בלי הנזק הנלווה. וישראלי עם קליעה ברמה כזאת זה קריטי, כדי שיהיה אפשר להביא אחר כך זרים אתלטים, שהם יותר טובים ודומיננטים ומביאים יתרונות יחסיים (כל מיני קלייבורן, האניקט, דונטה, קרלון, דילייני, הם אלה שמככבים פה) בלי להישאר קבוצה נטולת קליעה. בנוסף שמחון בעמדה שהכי מתבקשת עבורנו להביא בה חיזוק ישראלי, כי בעמדה 2 יש את רביב ובנקס, בעמדה 4 את תומר, בעמדה 1 אי אפשר להביא שחקן הרכב ובעמדה 5 אין ישראלים טובים במחירים שלנו. ובנוסף, הוא בגיל אידאלי (יהיה בן 28 בתחילת העונה), הוא בשיא הקריירה ויהיה אפשר ליהנות ממנו לכמה שנים. יחד עם רביב שהוא בן 33, בנקס שהוא בן 31 ותומר שהוא בן 22, זה תמהיל טוב מבחינת גילאים. חיפה לא רוצים אותו, הוא אמנם יושב על חוזה גבוה והוא האופציה הכי יקרה אבל אני עדיין חושב שזה ישתלם.

יש את חנן קולמן. בצד החיובי הוא שחקן טוב בשני צידי המגרש, גם יש לו קליעה טובה, עושה הרבה דברים ברמה סבירה ומעלה, גם שומר טוב מאוד. בצד השלילי הוא דורך על העמדה של רביב ובנקס ולהחזיק את שלושתם (למעשה שלושת השחקנים הכי יקרים שלנו יהיו על אותה עמדה) זה עקום. בנוסף הוא בן 33. דבר ראשון שחקן בגיל הזה הוא פצצת זמן מתקתקת (תראו מה קרה למתן או ליאנגר) וזה סיכון להביא שחקן כזה, ודבר שני זה אומר שבקיץ הבא נהיה עם רביב שהוא בן 34, קולמן שהוא בן 34, ובנקס שמסיים חוזה וקשה לי להאמין שימשיך. זה אומר שנצטרך לבנות קבוצה כמעט מאפס.

הכי גרוע זה יבזורי. הבן אדם עוד מעט בן 32, אחרי שנתיים שבקושי שיחק כדורסל ובעונה האחרונה גם סבל מפציעה טורדנית.

יפתח זיו ממה שהבנתי לא מועמד. הוא שחקן מבוקש מאוד ולא תהיה לו בעיה למצוא סיטואציה נוחה יותר מאשר רכז מחליף בהפועל.

א.ב כתב:
איתי שכטר עונה האחרונה בליגה - 25% מהשדה (שערים חלקי בעיטות).
תמיר בלאט בעונה האחרונה בליגה ל2 - 21.3%.
תנו לזה רגע לשקוע.

גדול.
איזה כיף שנפטרנו מהאפס הזה ועוד קיבלנו על כך כסף. מה שאירוני זה שהאופי המגעיל שלו הציל אותנו ממנו, ילד שחושב שמגיע לו הכל ואפילו להיות שחקן של 20 דקות בהפועל לא מתאים לו, שפוט של עידן אבשלום (איפה נשמע דבר כזה שמנהל אישי של שחקן הוא גם מנהל מקצועי בקבוצה אחרת). מעניין לאן הוא ילך... פרשנים אוהבים לקשקש ולהלל שחקנים ישראלים באופן חסר פרופורציה (כולל מאמנים שנמצאים בכובע של פרשנים) אבל כשמאמנים צריכים בפועל לבנות קבוצה והביצועים שלה ישפיעו על התעסוקה שלהם, על המוניטין שלהם, על השכר שלהם, הם ישושו הרבה פחות לבנות על שחקן כמו בלאט. אם הוא ילך לאילת זה יהיה לחלוטין לא על רקע מקצועי אלא על רקע הקשר המפוקפק בינו לבין אבשלום, במיוחד שהשחקן היחיד שחתום שם כרגע הוא אפיק ניסים שזה בדיוק אותו סוג שחקן.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 30 יוני 2017, 23:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2017, 03:18 
סמל אישי של המשתמש
אין שום סיבה שלאומי לא יהיה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 יוני 2017, 06:30 
לעמית שמחון חוזה לעונה נוספת בחיפה, פורסם גם שמכ' פנו אליו כי לחיפה אופציה ב-150 אלף דולר (לא ברור אם כוונת הכתבת לסעיף שחרור או אופציה לעונה). נקסט
http://sports.walla.co.il/item/3075181

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2017, 06:57 
סמל אישי של המשתמש
לשמחון יש חוזה וחיפה רוצים להיפטר ממנו. הוא יקר להם, לא מסתדר עם רחימי והם רוצים שחקנים אחרים.

הפנייה לכאורה ממכבי זה קשקוש, אם כל שחקן שהיה מקושר איכשהו למכבי בתקשורת היה מגיע אליהם היו להם 30 שחקנים בסגל. אין שום היגיון ששמחון יגיע למכבי, מה גם שהידיעה הזאת היא של ורד כהן, האשר גולדברג של הכדורסל.

חיפה מציעה את שמחון לכל קבוצה בליגה, כל אחת שתסכים לקחת את החוזה (היקר) שלו תקבל אותו תוך שנייה.
http://sports.walla.co.il/item/3077176

אם אנחנו נהיה מוכנים לעמוד בעלויות הכספיות שלו הוא יהיה בהפועל. הוא שחקן יקר אבל לדעתי שווה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 יוני 2017, 07:57 
זה אומר 3 ישראלים בכירים ויקרים מאוד על 2 עמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2017, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
אלא אם אנחנו הולכים לקבל שקים של כסף על לאומי, לדעתי להביא עוד ישראלי בכיר תהיה טעות שתבוא על חשבון הזרים. ממילא הלכנו (שוב) על מאמן בכיר יקר ואנחנו מתחילים את השנה עם הוצאה גדולה יותר על צוות מקצועי מאשר שנה שעברה, וזה עוד לני שמדברים על גרעונות ובלגנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2017, 10:02 
מה באמת קורה עם לאומי? יש שקט עם הסיפור הזה (כנראה כי זה לא ממש מעניין אף אחד), אבל לא הצלחתי להבין איך שחקן עם חוזה יכול פשוט להחליט שהוא בקבוצה X ולא Y.
אני לא מת על האופציה של להכריח שחקן להישאר, אבל במצב הישראלים בשוק וגם מתוך הצהרת כוונות להמשך שלא כל אחד יכול פשוט להתעלם מחוזה - שווה להשאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2017, 10:51 
לא רוצה שחקן שלא רוצה להיות בהפועל, נכון לגבי כל אחד מהשמות באשכול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2017, 11:46 
מי שחושב שלא צריך עוד ישראלי בכיר חי בסרט.
היום יש לנו 3 ישראלים בכירים ששלושתם סימני שאלה:
1. רביב - שחקן שכבר כמה שנים לא החזיק עונה בלי פציעה ממושכת. שלא ברור אם יצליח לשחזר את היכולת מלפני שנתיים.
2. בנקס - אחרי עונה בינונית ומטה.
3. גינת - עשה קפיצה יפה השנה, אבל עדיין לא שחקן מוכח ויציב בליגה.

בהנחה ואף אחד פה לא בונה על צוף כשחקן לגיטימי (כי הוא עוד לא שם), אתם חושבים שעם 3 סימני שאלה אפשר להחזיק 80 דקות כל משחק?

הגיע הזמן שנצא מהסרט ששלושת הישראלים שלנו יהין גם בריאים וגם ביכולת סבירה ונחתים ישראלי בכיר בהקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 יוני 2017, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
מה לגבי סקוורר?
אם יסכים להיות רכז שני הוא בדיוק כל מה שבלאט לא.
עושה הגנה, יודע לחדור, שחקן אחראי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2017, 19:28 
shirman כתב:
מי שחושב שלא צריך עוד ישראלי בכיר חי בסרט.
היום יש לנו 3 ישראלים בכירים ששלושתם סימני שאלה:
1. רביב - שחקן שכבר כמה שנים לא החזיק עונה בלי פציעה ממושכת. שלא ברור אם יצליח לשחזר את היכולת מלפני שנתיים.
2. בנקס - אחרי עונה בינונית ומטה.
3. גינת - עשה קפיצה יפה השנה, אבל עדיין לא שחקן מוכח ויציב בליגה.

בהנחה ואף אחד פה לא בונה על צוף כשחקן לגיטימי (כי הוא עוד לא שם), אתם חושבים שעם 3 סימני שאלה אפשר להחזיק 80 דקות כל משחק?

הגיע הזמן שנצא מהסרט ששלושת הישראלים שלנו יהין גם בריאים וגם ביכולת סבירה ונחתים ישראלי בכיר בהקדם.

קודם כל גם בלי קשר ליכולת שלהם נצטרך להביא עוד ישראלי כי ברגע שבלאט עזב יש לנו רק 4 ישראלים וזה לא מספיק.

שנית, אני חושב שהבאת ישראלי בכיר לא תהפוך את הסגל מבעייתי לטוב אלא מטוב למצוין.
תומר גינת שחקן יציב מאוד ב2 שליש האחרונים של העונה ולהגיד שהוא סימן שאלה זה לא מדויק בנוסף אדריאן בנקס הוא בדיוק אותו שחקן ואם נדע להשתמש בו נכון ולתת לו קרדיט (ההפך הגמור ממה שעשינו עד עכשיו) אבל עדיין התסריט הסביר הוא שהוא יקלע יותר מ 10 נקודות למשחק וזה חשוב מאוד בחוק הרוסי.
העניין עם רביב הוא הרבה יותר מובן לומר עליו סימן שאלה למרות שאני יותר אופטימי לגביו.

בקיצור, אם נביא את שמחון יהיה לנו סגל ישראל מצוין שלא נופל מאף סגל ישראלי אבל אם נביא למשל רכז מחליף במקום בלאט ונשאיר את איידן אז זה יהיה סגל ישראלי מעולה גם.
הכל תלוי כאמור בדומיננטיות המצופה מהם, או במילים אחרות: מי יהיו הזרים ומה תהיה רמתם.
אני מזכיר שאת העונה שעברה סיימה במקום הראשון קבוצה שהישראלים שלה הם יאנגר, צ'וברוביץ' וגוני.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 05:01 
red pepper כתב:
זה אומר 3 ישראלים בכירים ויקרים מאוד על 2 עמדות.

נכון, אני לא חושב שזאת תהיה בעיה כי אם זה יקרה אז קרוב לוודאי שלא יביאו 3 זר אלא עוד מוביל כדור זר.
כלומר במקום שיגיע 3 זר ורכז נחליף ישראלי זה יהיה ההפך בדומה למה שעשו חולון השנה עם 2 זרים שיכולים לשחק בעמדת הרכז (קאליף ודלייני, טרל וטיילור) שזה משהו מאוד לא נפוץ היום אבל שחקן כמו שמחון הוא סיבה טובה לעבור למודל הזה.

פרנקו תמיד בשידורים אמר שבנקס לא צריך להוליך את הכדור, אני משער שהוא הולך לשחק איתו לא מעט בעמדה 3 במילא אז זה בכלל מוותר את הרעיון של 3 זר.

אבל כל זאת כאמור תיאוריה בלבד, נחכה ונראה מה יהיה בשבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 07:25 
להחזיק 3 ישראלים כאלה + תומר גינת + דני פרנקו + עוד ישראלי גבוה מחליף אומר להביא 4 זרים על המשקל. כשעוד מתוך זה את רוב מה שישאר יהיה צריך לשים על 2 הגבוהים כי מדובר בדרך כלל בשחקנים יקרים יותר. סתומרת שלשני הגארדים הזרים שישאר כסף להביא יקראו פח וזבל.
זה סגל לא מאוזן בצורה קיצונית, ואלא אם כן התקציב גדל ב50% משנה שעברה אין בזה שום הגיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 08:41 
עמית שמחון זו עלות של מיליון שקל לשנה. לקבוצה עם תקציב שיורד העונה זאת נראית לי הרפתקאה מסוכנת. מה גם שיש כבר שני שחקנים בסגל בעלות מאוד גבוהה, רביב ובנקס. אני לא הייתי לוקח את הסיכון הזה למרות ששמחון שחקן מצוין שישדרג מאוד את הסגל. הוא בדיוק מה שהפועל צריכה.
גם בעמדות החוץ יש 120 דקות. לחלק אותן בין שמחון, בנקס, רביב ושני זרים נראה לי לא פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 10:23 
מעבר להסתכלות רק על העונה הבאה, מציע לראות תמונה רחבה של מספר שנים קדימה בשיקולים להחתמת ישראלי.
נתחיל בשאלה המשמעותית ביותר בעיני - לאחר עזיבת מתן נאור, מי יהיה המנהיג שלנו ושנים באות, אותו שחקן שניוכל ליצג את רוח המועדון, שילדים ילמדו את שמו וישאפו להידמות לו.
רביב נשמע כגם כן מועמד טבעי אבל, האם באמת הוא מתאים , ובעיקר מוכן, למלא את המשבצת? ונניח שזה רביב הוא כבר בן 32, כמה זמן יהיה פעיל?
כשבוחנים את נהחתמת שמחון, יש לראות זאת גם בקונטסט הזה. אם לדעת המבינים (אני רק חבר עמותה) , יש לו את היכולות והתכונות להיות מנהיג, אז יתכן העיסקה כולל חוזה לטווח ארוך, הם כיוון נכון.
מראש אני מודיע שאין לי פתרון.
גם אני רוצה לראות אותנו עוד פעם זוכים בגביע או באליפות, אבל לא מוכן שזה יהיה במחיר התרסקות לאחר מכן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 13:28 
מי אמר שזה חייב להיות שחקן ישראלי?

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 16:21 
הדבר המעציב הוא שלאומי כרגע הוא אולי הפתרון המתאים ביותר (גם אם לא האיכותי ביותר. הרי ברור ששמחון/יבזורי/קולמן שחקנים טובים ממנו). הוא צעיר. הוא עולה פחות מהשחקנים האלה, והוא בתכל'ס שחקן של הפועל. אם לאומי חותם אז בהפרש בין מה שרוצים להשקיע בעוד בישראלי לבין השכר שלו אפשר לשדרג את רביעיית הזרים. הרי תמיד בתקופה הזו יש זרים שרוצים אבל הם קצת יקרים. זה יכול להיות ההבדל.
בכל מקרה, בהנחה שלאומי לא יהיה, אני מקווה שלפחות הפועל תלך איתו עד הסוף. מצדי גם לבוררות. אלא אם הוא ישלם הרבה מאוד כסף כדי להשתחרר (ועשרת אלפים דולר בסיטואציה הזו, לשם הדוגמא, זה לא הרבה כסף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
אם בלאט שילם 100 אלף. צריכים לדרוש על לאומי 150 לפחות, לא כי הוא שווה יותר אלא כי זאת נפרת חוזה ולא בהתאם לחוזה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
לפי וואן קיימת אפשרות שרפי מנקו יחתום אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
אחלה פתרון במידה ו ....

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
מנקו מתאים מאוד, לאומי לא יהיה בהפועל, חבל על האנרגיות.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 21:25 
נושא לאומי ,
אם הוא שחקן שלנו וחתום על חוזה, אז בהיבט העקרוני, שום פשרה כספית!
ללכת לבית משפט ולחייב אותו לכבד את החוזה!
אנחנו לא חייבים לרקוד לפי החליל של כל הליגה.
אנחנו לא חייבים להתנהג גמו אחרים.
אנחנו הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 21:38 
מה עם פניני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2017, 21:39 
הכל נורא פשוט.
הבנתי שללאומי יש אבא עשיר ולכן הוא חושב שהוא יכול להשתחרר מחוזים מתי שהוא רוצה ולשחק איפה שהוא רוצה.
הרצליה רוצים לשבור את החוזה עם לאומי? שישלמו מיליון דולר פיצויים. יקר להם מדי? שיגיע אלינו להיות א. מגבות.
סנט אחד פחות ממיליון דולר ואנחנו באופן רשמי סמרטוטי הרצפה של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: