Eros Ramazzotti כתב:
האדס כתב:
זה לא נורה אדומה,
נורה אדומה זה לומר שלא נורא אם נרד ליגה.
נורה אדומה זה מנחם קורצקי ואי הפיטורים של מנחם קורצקי.
נורה אדומה זה החתמות תמוהות של שחקנים.
נורה אדומה זה "אין לנו מושג מה קורה עם החובות של פיפא".
נורה אדומה זה לא לומר פעם אחת שהקבוצה למכירה.
נורה אדומה זה הגעה מאסיבית של שחקנים ממועדון מסוים, ושניה אחר כך אנשי מקצוע שמגיעים מאותו מועדון.
מנוי סטודנט? הצחקתם אותי. זה סתם קוריוז, טיפה במים השחורים שלנו.
אני מסכים איתך בכל מילה, אבל אם נסתכל על זה מנקודת המבט של האוהד הרחמן שאומר לעצמו "הם הצילו אותנו, אין להם כסף. כרגע אין רוכש ואני לא מאשים אותם. רק שיחזיקו אותנו בחיים, זה עדיף מכלום", אז כל הדברים האלה שרשמת נסלחים. כי אין כסף, אז אולי נרד, ואין כסף, אז נביא קורצקי, ואין כסף, אז מביאים שחקנים חלשים, ואין רוכש, אז מה יש להם בכלל להגיד שהקבוצה למכירה.
אבל זה? אני לא סטודנט וזה לא משפיע עלי, אבל פה פאקינג דפקו אנשים בפרצוף. פשוט פרסמו X ועשו Y תוך כדי ניסיון לטשטש כל ראיה לכך שפרסמו X. זה כבר מביך. אם היו אומרים "שמעו, הוזלנו, אבל אין סטודנט" אפשר היה להתווכח, אבל זו פשוט חוסר אמינות והתנהלות של באסטה בשוק, וזו נורה אדומה יותר מכל דבר אחר.
בכל מקרה, אני מציע שלא נשפוט אותם לפני שנשמע מה יש לנועם שחם לומר. אני בטוח שהוא יידע להסביר את זה.
לא ידעתי שאני הדובר של ההנהלה ובטח שאני לא מתכוון להגן עליהם בנושא הסטודנטים אם זה מה שהובטח.
אני גם לא כתבתי בשום מקום שהם "הצילו" אותנו. אני טוען דבר אחד פשוט, ההנהלה האוטופית הזו שכולם פה מפנטזים עליה (ומתאכזבים כל פעם מחדש), לא קיימת ולא תתקיים. הגיע הזמן להתעורר למציאות ולהבין שבזמן הקרוב, ועד שהמועדון יתייצב כלכלית ומקצועית, זה מה שיש. ההתעסקות הזו בלהתמרמר כל היום על ההנהלה היא חסרת תוחלת וגם מזיקה. אין כרגע שום אלטרנטיבה.
אני לא מתמרמר לא בגלל שאני כל כך מרוצה, אלא כי אני מבין מה מניע את המנהלים הנוכחיים ומבין שזו זכותם המלאה לנהל את המועדון כפי ראות עיניהם, גם אם הייתי רוצה לראות דברים נעשים אחרת. כשאהיה בעלים ואשים ערבויות, אוכל אולי לעשות דברים אחרת.
לכן אני גם לא מתייחס לכל טעות או החלטה שלא לרוחי כאל איזו טרגדיה שמחייבת אותי לקרוע קריעה בבגד, אני מקסימום יכול לקוות שדברים ישתפרו ושאולי ההחלטות גם יוכיחו את עצמן בחלק מהמקרים כנכונות.
מעבר לזה, אני גם רואה את הצדדים החיוביים בניהול, שנוגעים בעיקר לשפיות כלכלית שהמועדון חייב, ולכך שהמנהלים הם אנשים שאוהבים את המועדון ומלווים אותו כאוהדים מן השורה הרבה שנים. אני יודע שהם רוצים להצליח, אבל יש להם מגבלות כלכליות משמעותיות ביחס למה שהייתי רוצה. אלו החיים.