תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 13:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עומרי אלטמן
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 10:36 
Lion Den כתב:

לטעמי הוא חלק מרכזי מהסיבה שאנחנו לא מצליחים להניע כדור ולהכתיב קצב, ולמעשה מתבטלים מול כל קבוצה שאנחנו עומדים מולה.

אין לי מושג על מה אתה מדבר. הפציעה שלו מול בני יהודה הייתה אסון מבחינתנו. מאז ועד לשני המשחקים האחרונים הוא כמעט לא שיחק בגלל הפציעה. רק בחודש-חודש וחצי האחרונים חזר לשחק בצורה סדירה ועכשיו גם לכבוש ולהשפיע. שרק ימשיך בהתקדמות טפו טפו ויש לנו באנקר לכמה שנים טובות (עד שיעבור לחו"ל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 11:03 
נועם שחם כתב:
Lion Den כתב:

לטעמי הוא חלק מרכזי מהסיבה שאנחנו לא מצליחים להניע כדור ולהכתיב קצב, ולמעשה מתבטלים מול כל קבוצה שאנחנו עומדים מולה.

אין לי מושג על מה אתה מדבר. הפציעה שלו מול בני יהודה הייתה אסון מבחינתנו. מאז ועד לשני המשחקים האחרונים הוא כמעט לא שיחק בגלל הפציעה. רק בחודש-חודש וחצי האחרונים חזר לשחק בצורה סדירה ועכשיו גם לכבוש ולהשפיע. שרק ימשיך בהתקדמות טפו טפו ויש לנו באנקר לכמה שנים טובות (עד שיעבור לחו"ל).

כן כן, שמתי לב שאני כותב נגד הזרם הכללי כאן בנושא הזה, ואתה יודע מה? הלוואי שאני טועה.
אין ספק שהוא רחוק מאוד מלהיות השחקן הכי חלש שלנו על המגרש, אבל הטענה היא שבעמדה שבה הוא משחק, ובשקלול כל האספקטים שלו כשחקן, הוא לא יוכל לקדם אותנו בחזרה למקומות שהפועל צריכה להיות בהם וצריך מישהו אחר (מחוץ לסגל הקיים מן הסתם) בנקודה הזו במגרש. זה הכל.
עריכה: זו דעתי בנושא גם בהתייחס למשחקים מתחילת השנה ולא רק אחרי החזרה שלו מהפציעה.

נערך לאחרונה על ידי Lion Den בתאריך 14 ינואר 2016, 11:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 11:15 
אני מסתכל על מה שהוא כן יודע לעשות. הוא אולי לא השחקן שמתאים להנעת כדור מהירה, אבל יש לו יתרונות אחרים לתפקיד והם כח פיזי, יכולת שמירה על הכדור, כניסה מצויינת לעומק ולקבל החלטות טובה. הוא לא דריבליטס גדול אבל מאבד מעט כדורים בכדרור לעומת דריבליסטים לכאורה. אם ישחקו איתו נכון הוא נכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 11:21 
Lion Den כתב:
נועם שחם כתב:
Lion Den כתב:

כן כן, שמתי לב שאני כותב נגד הזרם הכללי כאן בנושא הזה, ואתה יודע מה? הלוואי שאני טועה.
אין ספק שהוא רחוק מאוד מלהיות השחקן הכי חלש שלנו על המגרש, אבל הטענה היא שבעמדה שבה הוא משחק, ובשקלול כל האספקטים שלו כשחקן, הוא לא יוכל לקדם אותנו בחזרה למקומות שהפועל צריכה להיות בהם וצריך מישהו אחר (מחוץ לסגל הקיים מן הסתם) בנקודה הזו במגרש. זה הכל.
עריכה: זו דעתי בנושא גם בהתייחס למשחקים מתחילת השנה ולא רק אחרי החזרה שלו מהפציעה.

אי אפשר באמת לשפוט אף שחקן בעונה הזו עד הנקודה הנוכחית. עכשיו, שנראה שהפועל התחילו לשחק כדורגל (ובואו נחכה עם זה קצת), אפשר יהיה לראות את השחקנים ויותר להבין מה הם שווים.
בכל מקרה, בכל החושך שהיה כאן עד עכשיו, הוא היה מנקודות האור הבודדות. הוא בטח לא תקע את המשחק, ואני לא מבין את מה שכתבת בהתחלה, שהוא הסיבה שאנחנו לא מצליחים להניע כדור. לפחות תסביר למה אתה מתכוון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 11:21 
מסכים איתך לגמרי חוץ ממה שנוגע לעמדה שלו במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 11:25 
Lion Den כתב:
מסכים איתך לגמרי חוץ ממה שנוגע לעמדה שלו במגרש.

אז תסביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 11:57 
כתבתי את זה לשחם כמובן, אסביר מה כוונתי בכיף.
לפני הכל כתבתי שהוא חלק (מרכזי) מהבעיה ולא כולה כמו שהצגת את זה.
זאת עובדה שהפועל לא מכתיבה את הקצב אפילו נגד קבוצה מצחיקה כמו נצרת עילית.
זאת עובדה שהפועל לא מחזיקה כדור ומניעה כדור, גם במחצית הראשונה הכה מדוברת נגד בני יהודה החזקנו 40%.
התפקיד של אלטמן בא לידי ביטוי בשני מצבים:
1. בהתקפת מעבר מהגנה להתקפה הוא מקבל את הכדור קרוב למרכז המגרש וצריך לקבל החלטה מהירה - האם למסור, לדרבל, או להחזיק בצורה כזו שיצטרפו שחקנים נוספים ויעזרו להעביר את כובד המשקל של המשחק לצד הנכון ובכך לווסת את המשחק ולתרום תרומה משמעותית ליכולת של הקבוצה להניע כדור.
בפועל, לצערי, עומרי (ושאר שחקני החלק ההתקפי חוץ משגיב) לא מצליח במשימה הזו ולראיה, אנחנו מפסידים בהתקפות מעבר המון כדורים ולא מצליחים לייצר מעבר להתקפה.
2. במשחק העומד התפקיד שלו הוא גם לבוא אחורה, לקבל כדור עם הגב למשחק, להסתובב ולקבל החלטה - למסור לעומק לשחקן בתנועה, לרווח לצדדים ולמתוח את הגנת היריב, אולי להחזיר חזרה לקשר אחורי\בלם ולנסות שוב פעם, ובכך לשלוט על קצב המשחק.
תחת הוראות טקטיות אחרות, התפקיד שלו יכול להיות לנוע בחוכמה לשטח מת ולנסות לקבל כדור שם (סטייל זהבי).
בפועל, לצערי, עומרי לא עושה את זה את כל זה ולראייה חוסר היכולת שלנו להניע כדור, והעובדה שלהפועל אין משחק התקפה עומד בו היא מחזיקה כדור, זה פשוט לא קיים מתחילת השנה.

זה בהתייחס לתהייה שלך לגבי החזקת והנעת כדור, לגבי כל מה שקשור לאזורים המסוכנים ולמחץ כבר כתבתי בהודעות קודמות.
אני אוהב את השחקן הזה, שלא תבין לא נכון, ולא כ"כ בא לי להתחתן אג'נדה במקרה הזה, אבל זו דעתי במצב הנוכחי והלוואי שהדברים ישתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 12:11 
אני חושב שכל הדיבור על בעיות בהנעת הכדור זה פספוס של הבעיה המקצועית האמיתית שלנו. הבעיה שלנו היא לא הנעת הכדור (גם אם יש הרבה מה לשפר בה) הבעיה האמיתית שלנו היא שלא מרוויחים את הכדור ולא מצליחים לשבש את הנעת הכדור של היריבות. אם נצרת עילית מגיע לרחבה שלנו בכל התקפה שנייה, אז הבעיה היא במשחק ההגנה לפני הכל. בלחץ של החלוצים והקישור שאמורים להרוויח הרבה יותר כדורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 12:14 
Lion Den כתב:
אני גם חושב שאלטמן היה בין הטובים בהפועל היום, הוא היה דינמי, לא פרייאר במאבקים על הכדור, מסר לא רע, היה ממוקם מצויין וממש הגיע לו להבקיע.
מעבר לזה אני ממש מקווה שישמור על הפורמה הזאת כי הוא כנראה הולך להמשיך לקבל קרדיט בהרכב, כי לטעמי נכון להיום הוא לא מספיק יצירתי, טכני ומאיים על השער בשביל להיות שחקן הרכב בהפועל תל אביב בעמדה בה הוא מתופקד, ויש לו חלק לא קטן בעקרות ההתקפית של הפועל עד המחזור האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 12:17 
הוא לא שיחק חצי עונה ידידי. כל מה שכתבת לא קשור אליו. זה מתחיל מקבוצה לא מאומנת, שלא יודעת לעשות משחק מעבר בגלל ששחקנים מקבלים החלטות לא נכונות. לא משחררים כדור בזמן, מסתובבים הפוך, לא עושים תנועה נכונה בלי כדור.
אני חושב שהחזקת כדור זה חשוב, אבל דווקא בחצי הראשון נגד בני יהודה, הפועל לא החזיקו בכדור אבל שלטו לגמרי במשחק ושיחקו נכון לעומק שהכדור היה אצלם. גם אתמול זה היה הרבה יותר טוב.
ודווקא הוא משחק לעומק.
אם אתה מחפש 70% החזקת כדור, זו לא הקבוצה המתאימה ודרך אגב, זה גם לא היה הסגנון של קבוצה הדאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 ינואר 2016, 15:13 
סיפור שקרה במציאות. או לידה -
http://red-fans.com/Article.asp?id=10684

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2016, 17:21 
הדיון האם אלטמן מספיק טוב בטווח הארוך לתפקיד שהוא משחק בו הוא דיון לגיטימי. הרבה מהדברים ש-Lion Den כותב נכונים בעיני, חוץ מהעניין שאלטמן בעמדה הזאת הוא אחת הסיבות שנראנו רע - הרי הוא עבר לשחק בעמדה הזאת רק במשחק מול בני יהודה ולפני כן היא לא היתה קיימת במערך מאז הפציעה שלו. אבל סה״כ זו אכן עמדה די בעייתית בכדורגל וכדי לשחק בה לאורך זמן ברמות הגבוהות צריך להיות מאוד יצירתי או מאוד גולר. לאלטמן ספציפית יש תכונות שיכולות לאפשר לו לשחק גם 50-50 וגם סקנד סטרייקר ממש, הוא מספיק ורסטילי כדי למצוא מקום ברמות הגבוהות בארץ בכמה תפקידים, שחלקם אולי כיוונים יותר טובים לקריירה שלו בעתיד.
בכל מקרה אין ספק שכרגע הפיתרון שלו כשחקן חופשי מאחורי החלוץ הוא פיתרון מצוין בשבילנו ששיפר את משחק ההתקפה שלנו עשרות מונים (כצפוי וכמו שחזינו פה שבוע אחרי שבוע כשבאדיר ולוי עלו עם מערכים מסרסים ולא פרקטיים) ואני חושב שלפחות עד סוף העונה הוא צריך לקבל את הקרדיט המלא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2017, 13:21 
חתם בפנאתינייקוס.
בהצלחה :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2017, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
חתם בפנאתינייקוס.
בהצלחה :HEART2: :HEART2: :HEART2:

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יוני 2017, 16:20 
בהצלחה!
לפי צנציפח ירוויח בין 275 ל 350 אלף יורו לעונה (תלוי בבונוסים השונים)

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2017, 16:40 
בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2017, 16:46 
איך הסושי שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2017, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
חתם בפנאתינייקוס.
בהצלחה :HEART2: :HEART2:

:ROSE:

בטח עד ינואר הם יבינו את הטעות ויחתימו את סער בנבנישתי במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 03:47 
סמל אישי של המשתמש
ממש לא בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 06:44 
מוכשר מאוד ולפעמים נראה כמו בשנתון שונה מזה של רוב השחקנים במגרש.
מציג את מלוא יכולותיו רק במערכים מסוימים ובעמדות מסוימות. אבל, בגלל שרמת הכישרון שלו עולה על המצוי המצוי אצלנו, הצליח להתבלט גם בעמדות אחרות.

תמיד תחסר לי הביקורת עליו שאינו שחקן ברמה שמתאימה להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 06:57 
עד המ!!ת הפועל כתב:
בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
מאחל לו המון בהצלחה, ומאחל לו לסדר את השכל ושיבוא להפועל בתקופה יותר טובה ומסודרת עם ראש על הכתפיים, כי הוא שחקן מצויין שהוא לא מתנהג כמו דביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 17:44 
שיהיה בהצלחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 17:54 
בהצלחה בהצלחה בהצלחה
למה מי ישמע מי הוא כאילו וגדל במועדון.
עוד שחקן שבא והלך, רק שגם התנהג כמו זין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 17:58 
א. הוא התנהג בסדר גמור, אלה שהתנהגו כמו נבלות זה אתם
ב. אני ממש לא שואל אותך (או כל אחד אחר) את מי לברך ואת מי לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 18:00 
לירון האדום כתב:
בהצלחה בהצלחה בהצלחה

מה האובססיה שלך עליו?
השחקן הזה היה פה באחת העונות הכי מחורבנות של הפועל אי פעם ולא ממש עשה בעיות (אהלן אדי גוטליב, אהלן שוינפלד).
תמיד השקיע ונלחם למרות כל החרא מסביב. מה אתה רוצה ממנו? אפשר לחשוב שהוא השחקן היחיד בהסטוריה שניסה לכבוש מטווחים הזויים.
שמח בשבילו שעבר לקבוצה גדולה וירוויח הרבה כסף, והלוואי שיחזור להפועל כשנהיה (אם נהיה) בריאים וחזקים יותר.
ולא נראה לי שהוא יחפש סושי ביוון. יש מאכלים הרבה יותר טעימים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 18:17 
לירון האדום כתב:
בהצלחה בהצלחה בהצלחה

מצחיק, כי האמת שהוא דווקא כן גדל אצלנו. הבנתי שהתחיל אצלנו ועבר למכבי רק בהמשך.
בכל אופן שיהיה לו המון בהצלחה. שחקן ישראלי בגילו שחותם במועדון בסדר גודל של פנאתינייקוס זה מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 18:19 
אבשה כתב:
לירון האדום כתב:
בהצלחה בהצלחה בהצלחה

בכל אופן שיהיה לו המון בהצלחה. שחקן ישראלי בגילו שחותם במועדון בסדר גודל של פנאתינייקוס זה מרשים.

אל תכתוב "בהצלחה", לירון לא מרשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 18:38 
Noam כתב:
א. הוא התנהג בסדר גמור, אלה שהתנהגו כמו נבלות זה אתם
ב. אני ממש לא שואל אותך (או כל אחד אחר) את מי לברך ואת מי לא

א. נתון לויכוח
ב. מישהו אסר עלייך להגיד לו בהצלחה?
סתם נראה לי פתטי, בכל זאת פורום בו מותר להשמיע מגוון דעות...

עד המ!!ת הפועל כתב:
לירון האדום כתב:
בהצלחה בהצלחה בהצלחה

מה האובססיה שלך עליו?
השחקן הזה היה פה באחת העונות הכי מחורבנות של הפועל אי פעם ולא ממש עשה בעיות (אהלן אדי גוטליב, אהלן שוינפלד).
תמיד השקיע ונלחם למרות כל החרא מסביב. מה אתה רוצה ממנו? אפשר לחשוב שהוא השחקן היחיד בהסטוריה שניסה לכבוש מטווחים הזויים.
שמח בשבילו שעבר לקבוצה גדולה וירוויח הרבה כסף, והלוואי שיחזור להפועל כשנהיה (אם נהיה) בריאים וחזקים יותר.
ולא נראה לי שהוא יחפש סושי ביוון. יש מאכלים הרבה יותר טעימים שם.

גם בישראל יש מאכלים טובים יותר מסושי..
אין לי אובססיה כלפיו, פשוט פתטי שלשחקן כמו אלטמן כולם פה מאחלים לו בהצלחה
ואיזה יופי.
אבל העיקר על רייכרט משתמשים פה יורדים עליו.
עוד שחקן ששיחק כמה שנה? והלך.
יאללה ביי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2017, 18:39 
Noam כתב:
אבשה כתב:
לירון האדום כתב:
בהצלחה בהצלחה בהצלחה

אל תכתוב "בהצלחה", לירון לא מרשה.

חזרת לסורך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: