סומך כתב:
לירון האדום כתב:
סומך כתב:
בעל(ת) האוב כתב:
http://news.walla.co.il/item/3076700 ציטוט:
צו איסור פרסום הוטל על פרטי החקירה, כמו גם על זהותו של האיש .
הסוגייה המדהימה כאן היא שביקום התודעתי שבו משטרת ישראל פועלת, אין דברים כאלה בשם "אינטרנט" ו"גוגל".
עכשיו, אתם לא רוצים שידעו מי זה? אז אוקיי - תבואו לערוץ 10 ותמחקו אצלם תיעוד, תלכו לכל העולם ואחותו ותמחקו מהם תיעוד ואיזכורים,
תורידו את גוגל ותורידו בכלל את האינטרנט.
או שאל תוציאו צווי איסור פרסום דביליים.
חוסר המודעות הזה המדהים בטמטומו פשוט לא ייאמן.
הסוגיה המדהימה היא שנרצח עד מדינה (ולא בפעם הראשונה)
עפ"י מה שהיה כתוב בידיעות היום, אותו עבריין החליט לצאת על דעת עצמו מהתכנית להגנת עדים.
בנוגע לצו איסור פרסום - הדבר נועד רק בשביל דבר אחד - שהחדשות לא ידברו ויכתבו על זה וכך יעלמו הפדיחות של המשטרה
אז באותה תגובה אתה מצליח לקבל גרסה שמכסתחת את המשטרה ואז, במשפט הבא, לציין שהמשטרה עושה כל מה שאפשר להעלים את הפאדיחות שלה... מרשים.
אגב, מה לגבי טעון ההגנה (24/7) שנרצח רק לפני שבוע. גם הוא התעקש למות למרות שהמשטרה רצתה נורא לשמור עליו?
רק לפני שנתיים-שלוש נרצח עד מדינה בהוד השרון כשהבת שלו יושבת לידו ברכב, גם הוא לא רצה לתת למשטרה לשמור עליו? (ואילו רק המקרים שאני זוכר)
או שאני לא הבנתי אותך או שאתה לא הבנת אותי.
תחילה כתבתי את מה שצוין היום בעיתון כך שהנרצח לא היה בתכנית הגנת עדים ולכן לא חסה תחת הגנת המשטרה
אם זה נכון או לא, אין לי מושג.
דבר שני ולא קשור לראשון זה עניין צו איסור פרסום - אומנם כל אדם מהיישוב יכול לדעת בקלות מי הוא אותו נרצח, עדיין המשטרה מעדיפה להוציא צו איסור פרסום
בכדי להוריד את העניין מסדר היום התקשורתי.