NARKOTIKA כתב:
אבו-דגל כתב:
באיירן מינכן 150 יורו (הכי זול)
היחידים שלוקחים מאיתנו יותר כסף הם הגרמנים עכשיו לכו תשכנעו את עצמכם שלא עובדים עלינו, זה מחיר בושה.
האמת שהנתון הזה מחליש את הנקודה שלך ולא מחזק. לא דוגמא טובה לקורלציה בין יכולת ומעמד של קבוצה למחיר של מנוי.
1.עזוב עכשיו גודל מועדון מעמד וכו' אנחנו לא ברמה של הבונדסליגה ולא ברודווי ולמען האמת גם נשבר הזין מכל האידיאולוגים ואידאליסטים בשקל שמספרים לי שבעזרת זה יבנו קבוצה לעלות ליגה ועוד בבל"ת כזה מעייף של צדיקים שהביאו אותנו לקריסה פיננסית וחובות לגופי כדורגל עולמיים וכמובן גולת הכותרת ירידת ליגה וזה תמיד היה כשסיפרו לנו איזה השקעה הם עשו בקבוצה והם כולם יוצאים מזה בשלום ורק אנחנו פה כדי לאכול את החרא.
אז אולי פעם אחת מישהו שם יבין שצריך גם לבוא לקראת הקהל השבוי והמכור ולהוריד את המחיר ל500 שקל שפויים בליגה הלאומית אולי חס וחלילה גם מבצע מנוי אב ובן אטרקטיבי שאולי גם נגיע לסולד אאוט או עוד יותר חלילה לקהל חדש. ואולי גן זה באמת מגיע לקהל שעבר לא מעט בזכות הניהול המבריק של השנים האחרונות.
2. הכישלון והעונה האחרונה - נכון כבירי ומי שלפניו הקריסו אותנו פיננסית אבל הכישלון המקצועי והסוף של ירידת הליגה זה לגמרי הניסנובים והטעויות המקצועיות שהם הביאו כמו
המאמן אז סליחה שאין לי שום סנטימנטים לניסנובים הם ממש לא מי שמנסה להוציא אותנו מהבוץ והם אלה שממשיכים לזיין אותנו כמו הבעלים הקודמים במחירים הזויים.
3.כן אני אקנה מנוי כי אני מטומטם וגם טמבל... אבל אני אפילו לא אנסה להתווכח עם כל החכמולוגים שטוענים ש750 שקל זה מחיר הגיוני ללאומית שאת ההפרש בין ההכנסות לליגת העל לליגה הלאומית יפילו על מישהו אחר.
ולכן הדיון הזה על קורלציה בין מעמד לקבוצה הוא שולי כי המותג הפועל תל אביב נדרס גמור ומת אם יהיו רק 4000-5000 מנויים וחלילה לא נעלה ליגה וזה מה שיקרה לנו לצערי כי מי שמנהל את הקבוצה הזאת מביא אותה לאבדון.