תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 19:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 396 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2017, 00:52 
אני בעד שלי יחימוביץ' הסוציאליסטית שב96 הצביעה חד"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפריימריז בעבודה
הודעהפורסם: 23 יוני 2017, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
רק דינה דיין!

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2017, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
לוין פורש ומעביר את התמיכה שלו לגבאי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2017, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
לוין פורש ומעביר את התמיכה שלו לגבאי.

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2017, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
ממש כמו הבחירות לראשות עמותת האדומים
חבורת אנשים שעבר זמנם או אלמוניים שעושים המון עבודה ורעש לעמוד בראשות גוף לא רלוונטי ושאין לו השפעה בגרוש .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2017, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
ממש כמו הבחירות לראשות עמותת האדומים
חבורת אנשים שעבר זמנם או אלמוניים שעושים המון עבודה ורעש לעמוד בראשות גוף לא רלוונטי ושאין לו השפעה בגרוש .

אתה מבין בגופים גדולים ולא רלונטים שרין להם השפעה בגרוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2017, 14:53 
אני לא מצביע ולא אצביע עבודה, אבל הבון טון הפופוליסטי לחבוט במפלגה הזאת כבר הגיע למיצוי.
בוז'י באמת הביא את הדימוי של המפלגה למקום נורא, אבל סה"כ עכשיו יש שם מערכת בחירות כמעט מעניינת עם כמה אנשים רציניים וראויים.
אבל כן, חיים בפלסטיק דיקטטורי נראים יותר יפים וסטריליים

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2017, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
גם בדיעבד רוב המבקרים שלו בשנתיים האחרונות, ואני כולל בזה גם את עצמי, ביקרו אותו ואת המפלגה בעיקר בגלל מה שמתברר כהתנהגות מאד אחראית ולא פופוליסטית/אופרטוניסטית, כזו שהיינו מצפים ורוצים מכל מנהיג ישראלי.
אבל לאנשים קשה להודות בטעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2017, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
בגלל זה לא בוזי הוא זה שדרדר את המפלגה אלא שלי וכבל.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2017, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
לא אדם אחד אחראי.
גם לא שניים ולא שלושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2017, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
לא אדם אחד אחראי.
גם לא שניים ולא שלושה.

זה ברור.

אבל הם מבחינתי הסממנים של הקצנת הסכינאות של נשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2017, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
אני די מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2017, 21:08 
חלק מהמימיזציה של המפלגה (ואולי החלק המרכזי) הוא בעצמו הכישלון הבלתי נגמר שלהם במי זוכר כמה מערכות בחירות אחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2017, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

ממש לא מסכים איתך
ראשית, אם אתה מתכוון לסיפור של ההסכם שהיה בינהם לפני הריצה של שלי להסתדרות,
אז יש לך זיכרון ממש קצר, המפלגה הזאת מדורדרת כבר עשור, מה הקשר למקרה שקרה לפני חצי שנה?
מה גם שזה קוריוז מטופש ויש כאלה עשרות מקרים בפוליטיקה, מי שישמע איזה קומבינה נעשתה פה...

ומי שאחראי ישירות להרס המפלגה (אחרי ששרדה בקושי את החבלות הנוראיות שעשו בה פרס וחבריו רמון, פואד, שמחון ודליה איציק ימח שמם) הוא כמובן איש המדון אהוד ברק שריסק אותה סופית עם ה'אין פרטנר' והאופורטוניזם בחבירה לנתניהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2017, 21:47 
כולם אשמים וכולם רעים מאוד. עצמה כזאת של חוסר רלוונטיות כמו עכשיו אני לא זוכר.
אבל זה לא ממש משנה.
נראה לאן העגלה הזאת מתקדמת.
מקווה שיצליחו אחרת אנחנו תקועים עם ביבי המקורי או החיקוי עם הג'ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2017, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
את תחילת היציאה מרלוונטיות הביא המפא"יניק פרס עם ההפסד המביך לנתניהו, תודות למפא"יניקים תאומים ורמון (שיותר מאוחר הצליחו להפוך גם את הפועל תל אביב ללא רלוונטית).
אחר כך בא ברק והצליח לשקם, ואחרי שנה וקצת הצליח להרוס את כל מה ששיקם.
כל מי שבא אחריו (במיוחד פואד) קיבע את המעמד של המפלגה כמספר 2 של הליכוד ב"ממשלת אחדות" ובימי פרץ גם כמספר 2 לקדימה.
דווקא כשהתחילו לפעול נכון ולהעמיד את עצמם כאופוזיציה לליכוד הם התחילו לאכול אחד את השני מבפנים ובכך כבר מזמן הגיע לסופו תפקידה ההיסטורי של המפלגה כקוראת תיגר על השלטון במדינה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2017, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
el dudernio כתב:

ממש לא מסכים איתך
ראשית, אם אתה מתכוון לסיפור של ההסכם שהיה בינהם לפני הריצה של שלי להסתדרות,
אז יש לך זיכרון ממש קצר, המפלגה הזאת מדורדרת כבר עשור, מה הקשר למקרה שקרה לפני חצי שנה?
מה גם שזה קוריוז מטופש ויש כאלה עשרות מקרים בפוליטיקה, מי שישמע איזה קומבינה נעשתה פה...

ומי שאחראי ישירות להרס המפלגה (אחרי ששרדה בקושי את החבלות הנוראיות שעשו בה פרס וחבריו רמון, פואד, שמחון ודליה איציק ימח שמם) הוא כמובן איש המדון אהוד ברק שריסק אותה סופית עם ה'אין פרטנר' והאופורטוניזם בחבירה לנתניהו.

אני לא מדבר על הדיל.

בוזי הצליח לפני 3 שנים להציב בפעם הראשונה אלטרנטיבה. השניים האלו חיפשו במשך כל השלוש שנים לתקועמלו סכינים בגב לפלג לפצל ולהרוס את המפלגה מבפנים. גם כאשר הוא פעל באחריות לאומית במקום להאדיר את הצד הזה בחרו לתקוף ולשחק לידים של ביבי. על בסיס כל אותן "אקסיומות" שבגינן ביבי חשב לפרסם את התמונה של בוזי אשר נחשפה לאחרונה.

רב השיח במפלגה היום הוא לא מי יוכל להחליף את ביבי ואיך לעשות את זה אלא מי יכול להחליף את בוזי. כאילו שזה באמת מענין מי יביא את ה 13 מנטדים ששלי הצליחה לביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 יוני 2017, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
מאחר ואני מכיר היטב את רוח הפורום אין לי כוונה להיכנס לדיון חסר טעם, אבל כמה נקודות שחשוב לתקן ולחדד:
1. איתן כבל נאמן להרצוג עד היום, לצערי הרב יש לציין. הוא זה שתמך בו נגד שלי בבחירות הקודמות והיה לו חלק מכריע בניצחון של הרצוג על ראשות המפלגה והוא זה שהיה שותף לכל מו"מ של כניסה לקואליציה בשנתיים האחרונות, והיו לא מעט כאלו. לחבירה שלו עם שלי בבחירות להסתדרות אין קשר לראשות המפלגה כי שניהם בכלל לא מתמודדים. הבעיה היא לא בו ולא בה אלא בהתנהלות של הרצוג מאז הבחירות האחרונות ואובדן האמון בו ובמפלגה שהפכה להיות לא רלבנטית בעליל.
2.מה שיחזיר את הרלבנטיות של המפלגה זה בחירה של מועמד ראוי שיתחיל את קמפיין הבחירות הכלליות יום אחרי שהוא נבחר ולא חודשיים לפני הבחירות.
3. אפשר בהחלט לצחוק ולהסתלבט על העבודה אבל אין אף מפלגה שמרימה כזה תהליך דמוקרטי של בחירת הראש שלה. יש בתכלס 4 מפלגות שמקיימות פריימריס לראשות המפלגה - הליכוד, הבית היהודי, מרצ והעבודה. אצל השתיים הראשונות בכל פעם מעמידים מועמד פיקטיבי במקרה הטוב מול היו"ר המכהן ובמרצ התהליך הוא כל כך מצומצם וסגור עד שלמישהו מבחוץ יש אפס סיכוי להגיע לראשות או אפילו לשלישיה הראשונה. אותם פרצופים ועד שכבר מנסים לפתוח את התהליך לקהל הרחב זה נתקל בהתנגדות של המנגנון הקיים. בעבודה יש 53 אלף בוחרים בתהליך דמוקרטי ופתוח לחלוטין, אין מחנות ואין בריתות משמעותיות אלא 8 אנשים ראויים, מתוכם חמישה עם רקע וניסיון מוכח בחיים הציבוריים, שמתחרים על הקול של 53 אלף הבוחרים. נכון שהתהליך הזה יכל להראות יותר נקי עם פחות לכלוכים והשמצות אבל לפחות יש תהליך אמיתי שבסופו יבחר מנהיג שיצטרך להחזיר את המפלגה למרכז השיח ומשם למקום אליו היא מכוונת והוא החלפת השלטון.
4. לטעמי הבחירה צריכה להיות במישהו שיוכל להביא 4 סוגים שונים של בוחרים : שמירה על הבייס של המפלגה (10 מנדטים בערך), החזרה של הקולות שעברו זמנית ללפיד מאז הבחירות האחרונות, קהל בוחרים חדש או כאלו שבוחרים בכל פעם משהו חדש (הגימלאים, לפיד, התנועה, כחלון וכדומה) וקהל בוחרים ימין מתון שלא בוחר אוטומטית בליכוד בגלל בגין או בגלל שהצליחו להפחיד אותו מהשמאל הנורא ויהיה מוכן להצביע לדמות בעבודה שהם יכולים להזדהות איתה או אחד שהמצפון שלהם יתן להם לשים את הפתק של אמת כל עוד הוא בראש הרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2017, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מאחר ואני מכיר היטב את רוח הפורום אין לי כוונה להיכנס לדיון חסר טעם, אבל כמה נקודות שחשוב לתקן ולחדד:
1. איתן כבל נאמן להרצוג עד היום, לצערי הרב יש לציין. הוא זה שתמך בו נגד שלי בבחירות הקודמות והיה לו חלק מכריע בניצחון של הרצוג על ראשות המפלגה והוא זה שהיה שותף לכל מו"מ של כניסה לקואליציה בשנתיים האחרונות, והיו לא מעט כאלו. לחבירה שלו עם שלי בבחירות להסתדרות אין קשר לראשות המפלגה כי שניהם בכלל לא מתמודדים. הבעיה היא לא בו ולא בה אלא בהתנהלות של הרצוג מאז הבחירות האחרונות ואובדן האמון בו ובמפלגה שהפכה להיות לא רלבנטית בעליל.
2.מה שיחזיר את הרלבנטיות של המפלגה זה בחירה של מועמד ראוי שיתחיל את קמפיין הבחירות הכלליות יום אחרי שהוא נבחר ולא חודשיים לפני הבחירות.
3. אפשר בהחלט לצחוק ולהסתלבט על העבודה אבל אין אף מפלגה שמרימה כזה תהליך דמוקרטי של בחירת הראש שלה. יש בתכלס 4 מפלגות שמקיימות פריימריס לראשות המפלגה - הליכוד, הבית היהודי, מרצ והעבודה. אצל השתיים הראשונות בכל פעם מעמידים מועמד פיקטיבי במקרה הטוב מול היו"ר המכהן ובמרצ התהליך הוא כל כך מצומצם וסגור עד שלמישהו מבחוץ יש אפס סיכוי להגיע לראשות או אפילו לשלישיה הראשונה. אותם פרצופים ועד שכבר מנסים לפתוח את התהליך לקהל הרחב זה נתקל בהתנגדות של המנגנון הקיים. בעבודה יש 53 אלף בוחרים בתהליך דמוקרטי ופתוח לחלוטין, אין מחנות ואין בריתות משמעותיות אלא 8 אנשים ראויים, מתוכם חמישה עם רקע וניסיון מוכח בחיים הציבוריים, שמתחרים על הקול של 53 אלף הבוחרים. נכון שהתהליך הזה יכל להראות יותר נקי עם פחות לכלוכים והשמצות אבל לפחות יש תהליך אמיתי שבסופו יבחר מנהיג שיצטרך להחזיר את המפלגה למרכז השיח ומשם למקום אליו היא מכוונת והוא החלפת השלטון.
4. לטעמי הבחירה צריכה להיות במישהו שיוכל להביא 4 סוגים שונים של בוחרים : שמירה על הבייס של המפלגה (10 מנדטים בערך), החזרה של הקולות שעברו זמנית ללפיד מאז הבחירות האחרונות, קהל בוחרים חדש או כאלו שבוחרים בכל פעם משהו חדש (הגימלאים, לפיד, התנועה, כחלון וכדומה) וקהל בוחרים ימין מתון שלא בוחר אוטומטית בליכוד בגלל בגין או בגלל שהצליחו להפחיד אותו מהשמאל הנורא ויהיה מוכן להצביע לדמות בעבודה שהם יכולים להזדהות איתה או אחד שהמצפון שלהם יתן להם לשים את הפתק של אמת כל עוד הוא בראש הרשימה.

אמרת נכון הקמפיין ראוי להתחיל כרגע ולא לפני הבחירות אבל יתרה מכך עד הבחירות יש לשמש אופזיציה אמיתית ולא הבדיחה שיש כיום.
דווקא ההתלקקות של יאיר לחרדים וכחלון שלא עמד בכל הבטחותיו הן קרקרע פורה להחזיר ולהעשיר את כמות הקולות מהאגף הזה .

לגבי כבל הוא אכזב מאוד אבל אתה קצת סומא מקירבתכם מכדי לראות זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 יוני 2017, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
כבל יותר מסתם איכזב, הייתי מספר לך על מה קורה בעיר הכי טובה בעולם רק בגלל שאיתן מסרב להצהיר במי הוא תומך אבל שטויות, אנחנו מצליחים גם בלעדיו.
אבי גבאי ביום ראשון בערב באילת, אגב. אתה מוזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2017, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
1. למילה של כבל אין הרבה משמעות בלונדון, מצטער לבאס אותך.
2. להגיע כל הדרך לאילת בשביל סטנד אפ (מצחיק ככל שיהיה), זה חולני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד שם לא יביא יותר מנדטים ברמה הארצית ממרגלית לדעתי. גבאי ופרץ עם כל המזרחיות ולהביא קהלים חדשים ממש לא כריזמטיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
והרצוג כריזמטי? בסוף זה יהיה ביבי נגד לא ביבי. הבעיה היא שבאמצע נכנס היהיר שהצהיר לפני כמה ימים שלא יחבור לגוש שמאל מרכז. בלעדיו לגבאי כמועמד הגוש הייתה אפשרות אמיתית להשיג רוב.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 16:06 
אם בא בן אדם חוץ למערכת ומצליח אולי לנצח את כל הפוליטיקאים עם ההסכמים והקשרים המפלגה, אז לא יודע אם יש לו כריזמה או לא, אבל משהו הוא עושה נכון כנראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
והרצוג כריזמטי? בסוף זה יהיה ביבי נגד לא ביבי. הבעיה היא שבאמצע נכנס היהיר שהצהיר לפני כמה ימים שלא יחבור לגוש שמאל מרכז. בלעדיו לגבאי כמועמד הגוש הייתה אפשרות אמיתית להשיג רוב.

מי זה היהיר?. הרצוג לא כריזמטי. אף אחד שם לא כריזמטי חוץ ממרגלית ואני שונא אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
דל פיירו כתב:
אף אחד שם לא יביא יותר מנדטים ברמה הארצי ת ממרגלית לדעתי. גבאי ופרץ עם כל המזרחיות ולהביא קהלים חדשים ממש לא כריזמטיים

בעיקבות הקמפיין של מרגלית אים לו סיכוי להעביר אפילו קול בודד אחד מהימין המתון שהצביע בעבר לביבי.
הוא בהחלט יכול לנגוס בקולות של מרצ.
אם זאת המטרה של המחנה הציוני שיבחרו בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
כן כי המטרה היא להעביר קולות מהימין המתון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
דל פיירו כתב:
אף אחד שם לא יביא יותר מנדטים ברמה הארצי ת ממרגלית לדעתי. גבאי ופרץ עם כל המזרחיות ולהביא קהלים חדשים ממש לא כריזמטיים

בעיקבות הקמפיין של מרגלית אים לו סיכוי להעביר אפילו קול בודד אחד מהימין המתון שהצביע בעבר לביבי.

אנשים בקושי מצביעים לפי מה שהפוליטיקאי אומר בקמפיין. לדעתי הוא דווקא ינגוס בעיקר בלפיד ובכל מיני מאוכזבי ביבי ותומכי כחלון. דווקא במצביעי מרצ הכי פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
דל פיירו כתב:
אדום אופטימי כתב:
דל פיירו כתב:

אנשים בקושי מצביעים לפי מה שהפוליטיקאי אומר בקמפיין. לדעתי הוא דווקא ינגוס בעיקר בלפיד ובכל מיני מאוכזבי ביבי ותומכי כחלון. דווקא במצביעי מרצ הכי פחות

לא חושב שהוא יכול להעביר אליו קלות מאלה שהצביעו ללפיד או לכחלון.
לא חושב שיש מצבעי כחלון ולפיד שהיו רוצים לראות את חד"ש בקואלציה "שיקים" מרגלית. גם לא חושב שיש מאוכזבי ביבי נניח בליכוד שירצו לראות את חד"ש איימן עודה שר.
יש מצבעי עבודה שרוצים זאת. בוודאי כאלה ממרצ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 יוני 2017, 22:56 
kobster כתב:
כבל יותר מסתם איכזב, הייתי מספר לך על מה קורה בעיר הכי טובה בעולם רק בגלל שאיתן מסרב להצהיר במי הוא תומך אבל שטויות, אנחנו מצליחים גם בלעדיו.
אבי גבאי ביום ראשון בערב באילת, אגב. אתה מוזמן.

לא שממש אכפת לי מה קורה במפלגת העבודה, אני קורא כאן מתוך טיפת סקרנות. אבל איך הצלחת להכניס לאשכול את מלבורן, אלוהים יודע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 396 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: