ChEGi כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
ChEGi כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
לגבי מכבי נתניה.
נורא נחמד שהם מכרו כרטיסים במחירים כאלו נמוכים, מצד שני, כמו שניתן לראות
פה , הם מכרו עד ה31 באוגוסט (אחרי משחק ליגה 1) 1350 מנויים. אם אני ניסנוב הדבר העיקרי שאני לומד מזה זה שגם אם אני אוריד את המחיר כמוהם, כנראה אני ארוויח כמה מאות מנויים במקרה הטוב.
דוגמה מעולה.
כי נתניה היית מוכרת 7 אלף מנויים בשנה בעונות הכי חלשות שלה, כי היו אלפים של אוהדי נתניה שאמרו 'וואלה שישי/שני דווקא נוח לי לבוא אבל 450 יקר אני לא אקנה'.
המספרים שאתה מדבר עליהם הם בדיוק המספרים שהייתי מצפה ממכבי נתניה במחירים האלו בנסיבות האלו, בטוח שאם תשווה שנים אחורה תראה בליגת העל מספרים דומים ובליגה לאומית ירידה.
זה כמו לנסות להשוות צריכת דלק של למבורגיני ופיאט.
אני לא טוען שהיו אוהדי מכבי נתניה שאמרו שהמחיר יקר להם.
אני טוען שלא היו (הרבה) אוהדי מכבי נתניה שאמרו "וואלה אני לא סגור אם לעשות מנוי אבל בגלל שהמחיר סבבה אני כן אעשה"
ולצערי לא מצאתי את כמות המנויים שמכרה נתניה ללאומית/ליגת העל בשאר העונות. אני פשוט חושב שלקבוצה כמו נתניה שממוצע הצופים שלה בליגת העל הוא קרוב ל5000 אוהדים, 1350 מנויים זה לא הרבה.
אז אני אעזור לך.
כאן רשום שיא מנויים שלהם הוא 2200
http://m.ynet.co.il/Articles/4964560וזה בגלל שעלו ליגה והמחירים נשארו טובים.
ככה ש1300 (שזה בערך מה שמכרו בסוף בלאומית) לעומת עונת שיא בליגת העל 2200 מראה שדווקא המחיר כן היה משתלם.
עריכה: לפי כתבות ישנות הממוצע שלהם עמד בליגת העל על 1500 מנויים..
הנה כתבה שהם היו בליגת העל
http://sports.walla.co.il/item/2875485"קרוב ל1500"
הירידה בכמות ביחס למספרים הרגילים בליגה הלאומית טובה מאוד מבחינתם וזה מה שאני צופה אצלנו, רק שבמקום למתן את זה אנחנו עושים וידוי הריגה במחירים האלה.
כמה אנשים אתם מכירים כבר שלא יעשו מנוי העונה? אני לא מפסיק לשמוע את זה.
האמת שלא ידעתי שאוהדי נתניה קונים כל כך מעט מנויים (ביחס לממוצע הקהל שלהם בליגה).
בכל מקרה, מה שאתה צריך לבדוק כדאי להוכיח לי שההוזלה העלתה את מספר המנויים זה לא כמה מנויים היו למכבי נתניה בליגת העל, אלא כמה מנויים הם קונים (במחירים גבוהים יותר) בליגה הלאומית. בגלל שלא מצאתי קבוצת ביקורת כזו, אין בסיס לטענה שהמחירים העלו את מספר המנויים. יכול להיות שלמכבי נתניה יש 1200 מנויים שהיו קונים בכל מקרה, ורק 150 שקנו בגלל המחיר, ויכול להיות שלמכבי נתניה יש 200 מנויים שהיו קונים בכל מקרה ו 1150 שקנו בגלל המחיר.
אגב, הכתבה השנייה שהבאת היא לא נתון סופי, אלא נתון מאמצע המכירה.