תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 12:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחירי המנויים, אשכול דיון ודמעות
הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 16:42 
נתניה עונה שעברה לקחו 450 ש"ח (375 ש"ח ל2 מנויים).
לא סגור מה היה התקציב שלהם, אבל כידוע הם לקחו את הליגה בהליכה.

עם כל הכבוד לגלבאן, שהדעות חלוקות לגבי האם הוא באמת "שחקן ליגת על לגיטימי", אני לא מצליח להבין את ההצדקה להפרשים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 16:43 
הוקיץ' כתב:
ChEGi כתב:
750 שקל מנוי לליגה הלאומית??
היה פעם דבר כזה בהיסטוריה? בואו נבריח את כל האוהדים שגם ככה לא בעניין לראות את נשר ועפולה..
בושה, שנה שעברה לנתניה היית קונה 2 במחיר הזה.
זה בטופ 5 של המנויים היקרים בארץ. ואנחנו בליגה השניה להזכירכם.
הכמות הולכת לרדת משמעותי עם מחירים כאלה, ככה שרווח לא יהיה פה.

מאיפה הבאת את הסיפור עם נתניה?
זה מה שאנטיגונה כתב לא מזמן על מחירי המנויים:

אנטיגונה כתב:
נתניה היה 600 למחדש ו-700 לחדש.
פ"ת גם גבוה. אני חושב באזור ה-600-700 (ואצלם כרטיס כניסה עולה 50 ש"ח. אנחנו כנראה נצטרף אליהם במחיר הזה. כל השאר ב-40).
אחריהם שעריים וקטמון 500 (קטמון גם משלמים על חברות).
שעריים משאירים את המנוי ב-500 גם בליגה א' (או 550 ברכישה מ"לאן").
אנחנו כמובן חייבים להיות הכי יקרים בליגה.
פחות מ-600 לא יהיה. סביר להניח שבאזור ה-700-800.

וואלה בהתחשב בזה שהתקציב שלנו הכי גדול ביי פאר, אני לא מבין מה אתה רוצה.

אז אטיגונה טעה:
https://www.facebook.com/Fcmn2/photos/a ... =3&theater

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 16:50 
עדיין לא הבנתי מדוע יושבי המערבי לא יקבלו זיכוי אם וכאשר?
מדוע האפליה הזאת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
g11g כתב:
נתניה עונה שעברה לקחו 450 ש"ח (375 ש"ח ל2 מנויים).
לא סגור מה היה התקציב שלהם, אבל כידוע הם לקחו את הליגה בהליכה.

עם כל הכבוד לגלבאן, שהדעות חלוקות לגבי האם הוא באמת "שחקן ליגת על לגיטימי", אני לא מצליח להבין את ההצדקה להפרשים כאלה.

נו אבל הביאו לך את דניאל גרפס!!##!!
אז מה אם זה מנוי יותר יקר מחצי מקבוצות ליגת העל. כולל ביטר קבוצה של פליאוף עליון עם משחקים הרבה יותר אטרקטיבים.

הבעיה שבמקום לחשוב איך מוכרים 7 אלף מנויים וגם מרוויחים יותר, חושבים איך נמכור 5500 ואולי נרוויח אותו דבר, כי חושבים שהכמות לא תשתנה לפי המחיר, שיעשו שיעורי בית אצל מכבי נתניה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 16:51 
shaharot כתב:
מושקוביץ כתב:
shaharot כתב:
630 שקל לנוער(מה עם סטודנטים?) זה בסדר גמור.

אני רק שאלה.. למה שער 5 יקר באופן מוגזם כשאין הבדל בתנאי ראייה בין שער 5 ל10-14 ולמה בעצם שמישהו יקנה לשם מנוי?

תשאל את כל מי שקנה לשם מנוי השנה ושילם יותר... היו הרבה.
אולי היה מקומות מסומנים ?

שנה שעברה זה היה שנת מעבר ואוהדים התרגלו שיציע משפחות(2 ו13 בבלומפילד) יקר יותר בגלל שלהם יש גג ותנאי ראות טובים יותר.
אתה קולט שמכבי מוכרת מנוי ליציע משפחות ב1250 ואתה מוכר ב1350!
סבבה אז היציע מסומן, בשביל זה תוספת 500 +? תבוא רבע שעה לפני ליציע 10-14 ותשב בין האמצע לצד ותראה מעולה את המשחק.
ועכשיו אני גם קולט שרק יציעים 10-14 יקבלו זיכוי בהנחה ש.. אז בכלל אין היגיון בשער המשפחות

ההיגיון הוא מקום שמור, יושבים ולא עומדים ואין שמש לפנים ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 17:04 
מה ההבדל בין ילד לנוער/חיל/אישה ?
האם יש הגבלה על גיל הילד במנוי אב+ילד או שמי שזכאי לכרטיס נוער/חיל נחשב במנוי הזה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 17:19 
וואו איזה בכיינים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
לעבור אצטדיון? מה פתאום, זה הפועל תל אביב, אסור להשתלב עם האווירה של הלאומית.
שחקנים? תביאו את גלבאן ופושה ועוד כמה שחקני ליגת העל.
מנוי יקר ב150 שקל ממחיר של קבוצה אחרת? בושהההה יא גנבים אני לא שם על קבוצה זבל בליגה הלאומית עוד 150 שקל.

ישראלים זה עם נפלא.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 17:58 
חרא בלבן
המוצר בשפל (וממשיך לצנוח) אבל הדרישות נשארות אותו הדבר
אני לא זוכר שמישהו פה עשה את ההנחות האלו לטביב,הראל,רמון וכבירי כאשר אתם אומרים שזה לא הולך לכיס של הבעלים אלא לתקציב
כן אני מוכן לתת יותר ולשלם יותר כאשר יש תמורה לאגרה, כל מה שאני רואה זה סגל חלש ובעלים שמצהירים באמתלות כאלו ואחרות שהם לא הולכים לסגור את החובות.
שנה שעברה היתה שנת מבחן ולמרות שזה מהרגע הראשון נראה כמו אסון קולוסלי , עשינו כולנו להנהלה הנחה משמעותית
השנה שאני רואה שאותו החרא ממשיך וחוזרים על כל הטעויות, איזה מוטיבציה יש לי כאוהד לעשות מנוי בסכום כזה לא פרופורציונלי ?

ולגבי גלבאן ופושה שהוזכרו כאן, הם בהחלט לא שחקנים מדהימים (לא זכרתי שפושה כבר בהפועל) גלבאן כמו שהוא שיחק בבני יהודה השנה זה לא משהו מרשים במיוחד והוא לא אותו השחקן שהיה כאן לפני שנתיים ושלוש, ופושה עדיין לא שיחק בליגת העל שאפשר לחוות דעה על יכולתו
עם יד על הלב מי פה היה מאמר על זה שהפועל לא היתה יורדת ליגה אם היא היתה עם הסגל המסתמן משחקת בליגת העל העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 18:24 
אין כמו גאוני הדור שיודעים לכתוב על אחרים שהם בכיינים וקמצנים ושלא באים לראות ליגה לאומית אלא הפועל ( איך אפשר להתווכח עם הגיון צרוף כל כך... אולי פשוט לחפש קבוצות שירדו ליגה ונשארו עם אותם מחירים, אם זה ההגיון זו בטוח הנורמה! ) ושמשחקים באותו אצטדיון ואותן הוצאות אבטחה (רק שגם הפועל ומכבי פתח תקווה ובני יהודה משחקות שם ולא לקחו כאלה מחירים גם בליגת העל ) ויש תקציב גדול אז מה מצפים ( חשבתי שאנחנו לא רואי חשבון ולפי ההגיון הזה המחלה אמורה לקחת כמה אלפים טובים וגם חיפה וב"ש ).
כמה טוב שהנהלת הפועל , או הנהלות הפועל לדורותיהן, מקשיבה לגאונים ( שמאז ומתמיד היו פה, הזהויות התחלפו אבל הדעה והגישה המזלזלת והשחצנית זהה ). הרי אם נניח שהמחיר היה יורד, אחרי שהצהירו על מחיר גבוה ויחד עם קמפיין 'הקשבנו והורדנו מחירים, בואו לעזור להפועל לעלות', ל600 שח. במקרה כזה המטרה ששואפים להגיע אליה, לכיוון ה5000 מנויים, לא נשמעת בשמיים. כדי להגיע לתמורה דומה מהמחירים הנוכחיים צריך למכור 4000, ומי שמאמין בגישת השיווק המבריקה הזו ושבמצב שלנו ההבדל במספר המנוים בין 750 ל600 יהיה 1000, יכול להתקבל לגיתם אצל מוישיק כבר מחר בבוקר. נו, אז אצלנו תמיד ידעו יותר טוב, אז מה אם זה סתם מעצבן אוהדים ומבריח אותם ואז מה אם מחיר המנוי בליגה לאומית נמוך רק משל המחלה וב"ש וחלקית גם של מכבי חיפה בליגת העלק, בהפועל תל אביב - הנהלה ואוהדים- שיטת השיווק כנראה לתמיד היא: תשתקו ותקנו יא בכיינים קמצנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
וואו איזה בכיינים

חוץ מלהגיד בכיינים וקמצנים לא שמעתי שום טיעון שמצדיק את זה שמחיר מנוי לקבוצה בליגה הלאומית יהיה במקום השלישי (או רביעי גג) הכי יקר בארץ.
לא שמעתי על שום מחיר של מנוי בליגה הלאומית שמתקרב לזה.
אשכרה מכבי נתניה שהיית הכי אטרקטיבית שנה שעברה מכרה במחיר הזה 2 מנויים!
ועוד הביאו לך חולצת משחק רשמית ב100 למי שקונה מנוי.
גם הם היו צריכים 'תמיכה כלכלית' כי היו בהליך פירוק. אבל הבינו שבמחירים הזויים אף אחד לא יבוא, והדרך להשתקם זה בעזרת תמיכת אוהדים.
מצידי שיהיה מחיר של 1000₪ למנוי אם האצטדיון יהיה 3/4 מלא. אבל זה לא יקרה במצב הזה, החשיבה השיווקית פה נוראית.
חוץ מזה שאתה נותן לגיטימציה לקבוצות חוץ לדפוק לך מחירים כי במינימום מחיר משחק בית שלך יעלה 50, אז למה שהם יקחו פחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
עבור שני משחקים בתקופת הנאמן תחזית ההוצאה הייתה 260 אלף שקל.
זה אומר 130 אלף שקל למשחק.
אם יש 18 משחקים זה אומר 2.34 מליון שקל על אירוח במושבה. אני בטוח שזה העלויות של בני יהודה והלוזוניה.

ובטח גם של נתיה ועכו.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 18:42 
בהנחה שכרטיס למשחק עולה 50 ש"ח (חסר להם שיותר).
750 ש"ח מספיק ל15 משחקים וממילא אין מישהו שלא מפספס 2, 3 משחקים בעונה. כך שהיום כשאפשר להדפיס את הכרטיסים בבית ולהגיע בנוחות ובלי לחץ למגרש וזה לא שיש איזה דרבי או משחק נגד בית"ר שהכרטיסים יחטפו, לא רואה שום סיבה הגיונית לעשות מנוי במחיר הזה.
גם אם מחשבים את העמלה של לאן בפנים. המחיר הזה באופן צרכני לא אטרקטיבי מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 19:01 
סימרוטיץ כתב:
חרא בלבן
אני לא זוכר שמישהו פה עשה את ההנחות האלו לטביב,הראל,רמון וכבירי כאשר אתם אומרים שזה לא הולך לכיס של הבעלים אלא לתקציב
כן אני מוכן לתת יותר ולשלם יותר כאשר יש תמורה לאגרה, כל מה שאני רואה זה סגל חלש ובעלים שמצהירים באמתלות כאלו ואחרות שהם לא הולכים לסגור את החובות.
שנה שעברה היתה שנת מבחן ולמרות שזה מהרגע הראשון נראה כמו אסון קולוסלי , עשינו כולנו להנהלה הנחה משמעותית
השנה שאני רואה שאותו החרא ממשיך וחוזרים על כל הטעויות, איזה מוטיבציה יש לי כאוהד לעשות מנוי בסכום כזה לא פרופורציונלי ?

ולגבי גלבאן ופושה שהוזכרו כאן, הם בהחלט לא שחקנים מדהימים (לא זכרתי שפושה כבר בהפועל) גלבאן כמו שהוא שיחק בבני יהודה השנה זה לא משהו מרשים במיוחד והוא לא אותו השחקן שהיה כאן לפני שנתיים ושלוש, ופושה עדיין לא שיחק בליגת העל שאפשר לחוות דעה על יכולתו
עם יד על הלב מי פה היה מאמר על זה שהפועל לא היתה יורדת ליגה אם היא היתה עם הסגל המסתמן משחקת בליגת העל העונה?

מוצר?
ואתה מה, לקוח?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 19:04 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
חרא בלבן

מוצר?
ואתה מה, לקוח?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

אני מה שאני בוחר להיות
תבין איך אומרים ?
it's complicated

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
היה מקום למחירים נמוכים יותר, לא סיבה לוותר על המנוי השנה.

Sent from my LG-M250 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 19:49 
אין במחירים האלה שום הגיון, אני לא מתכנן לעשות מנוי. כנראה שאני אקנה רק למשחקים נגד הגדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 19:54 
jonati כתב:
אין במחירים האלה שום הגיון, אני לא מתכנן לעשות מנוי. כנראה שאני אקנה רק למשחקים נגד הגדולות.

נשר ולוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
העמותה שהביאה לכם העלאת מחירים בשביל להשאיר את שכטר, מביאה לכם מנוי הזוי לליגה הלאומית.
עמותת האוהדים, מצילים את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 20:09 
joshsoos כתב:
אין כמו גאוני הדור שיודעים לכתוב על אחרים שהם בכיינים וקמצנים ושלא באים לראות ליגה לאומית אלא הפועל ( איך אפשר להתווכח עם הגיון צרוף כל כך... אולי פשוט לחפש קבוצות שירדו ליגה ונשארו עם אותם מחירים, אם זה ההגיון זו בטוח הנורמה! ) ושמשחקים באותו אצטדיון ואותן הוצאות אבטחה (רק שגם הפועל ומכבי פתח תקווה ובני יהודה משחקות שם ולא לקחו כאלה מחירים גם בליגת העל ) ויש תקציב גדול אז מה מצפים ( חשבתי שאנחנו לא רואי חשבון ולפי ההגיון הזה המחלה אמורה לקחת כמה אלפים טובים וגם חיפה וב"ש ).
כמה טוב שהנהלת הפועל , או הנהלות הפועל לדורותיהן, מקשיבה לגאונים ( שמאז ומתמיד היו פה, הזהויות התחלפו אבל הדעה והגישה המזלזלת והשחצנית זהה ). הרי אם נניח שהמחיר היה יורד, אחרי שהצהירו על מחיר גבוה ויחד עם קמפיין 'הקשבנו והורדנו מחירים, בואו לעזור להפועל לעלות', ל600 שח. במקרה כזה המטרה ששואפים להגיע אליה, לכיוון ה5000 מנויים, לא נשמעת בשמיים. כדי להגיע לתמורה דומה מהמחירים הנוכחיים צריך למכור 4000, ומי שמאמין בגישת השיווק המבריקה הזו ושבמצב שלנו ההבדל במספר המנוים בין 750 ל600 יהיה 1000, יכול להתקבל לגיתם אצל מוישיק כבר מחר בבוקר. נו, אז אצלנו תמיד ידעו יותר טוב, אז מה אם זה סתם מעצבן אוהדים ומבריח אותם ואז מה אם מחיר המנוי בליגה לאומית נמוך רק משל המחלה וב"ש וחלקית גם של מכבי חיפה בליגת העלק, בהפועל תל אביב - הנהלה ואוהדים- שיטת השיווק כנראה לתמיד היא: תשתקו ותקנו יא בכיינים קמצנים.

אלו פשוט אנשים שבאים מבתים עשירים ויוצאים מנקודת הנחה שכולם עשירים כמוהם.
בדיוק כמו נגד טוטנהאם..העיקר שאחכ מניפים פטיש ומגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 20:13 
ChEGi כתב:
chimpfive כתב:
וואו איזה בכיינים

חוץ מלהגיד בכיינים וקמצנים לא שמעתי שום טיעון שמצדיק את זה שמחיר מנוי לקבוצה בליגה הלאומית יהיה במקום השלישי (או רביעי גג) הכי יקר בארץ.
גם הם היו צריכים 'תמיכה כלכלית' כי היו בהליך פירוק. אבל הבינו שבמחירים הזויים אף אחד לא יבוא, והדרך להשתקם זה בעזרת תמיכת אוהדים.
מצידי שיהיה מחיר של 1000₪ למנוי אם האצטדיון יהיה 3/4 מלא. אבל זה לא יקרה במצב הזה, החשיבה השיווקית פה נוראית.
חוץ מזה שאתה נותן לגיטימציה לקבוצות חוץ לדפוק לך מחירים כי במינימום מחיר משחק בית שלך יעלה 50, אז למה שהם יקחו פחות?

אתה בכלל אולטרה בכיין ומגה קוטר, על סף חשד כטרול מושתל שני רק לג׳וש.

מקווה שהעמותה לא קשורה לשום דבר במועדון הזה.

לעניין, אפשר היה לעשות מחירים יותר אטרקטיביים 600 ש״ח, 900 + ילד וכו׳. הבעלים לא מרוויחים כלום מאחזקה של הפועל, וכל הפולניות שמתלוננות ששום דבר לא השתנה ועושים עליהם סיבוב, ימשיכו להתלונן. ניסנובים גרינברג ותושב איתכם באותה סירה, רק שהם שורפים כספים מהכיס שלהם ועושים את המיטב. מצד אחד רוצים קבוצה שתחזור תוך שנה ללאומית שתשחק במושבה, אבל אפס יכולת לקבל מצב נתון שיש לנו בעלים עם אמצעים מוגבלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 20:19 
באיזה ימים נשחק בכלל את רוב המשחקים בבית לדעתכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
ChEGi כתב:
chimpfive כתב:
וואו איזה בכיינים

אתה בכלל אולטרה בכיין ומגה קוטר, על סף חשד כטרול מושתל שני רק לג׳וש.

מקווה שהעמותה לא קשורה לשום דבר במועדון הזה.

לעניין, אפשר היה לעשות מחירים יותר אטרקטיביים 600 ש״ח, 900 + ילד וכו׳. הבעלים לא מרוויחים כלום מאחזקה של הפועל, וכל הפולניות שמתלוננות ששום דבר לא השתנה ועושים עליהם סיבוב, ימשיכו להתלונן. ניסנובים גרינברג ותושב איתכם באותה סירה, רק שהם שורפים כספים מהכיס שלהם ועושים את המיטב. מצד אחד רוצים קבוצה שתחזור תוך שנה ללאומית שתשחק במושבה, אבל אפס יכולת לקבל מצב נתון שיש לנו בעלים עם אמצעים מוגבלים.

זורם איתך עושים מנויים כמו שאתה רוצה.

נגיד
2000 איש קונים מנויי ב 600, 1.2 מליון.
2000 איש קונים מנויי ב 400 ( נוער רגיל), 0.8 מליון.
3000 איש קונים מנויי ב 900 ( 1.35 מליון).
סה"כ הכנסות עבור מנויים 3.35 מליון.

וזה כאשר מכרו 7000 מנויים.
אתה באמת חושב שליגה הלאומית זה מה שימכרו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 20:29 
joshsoos כתב:

כל מילה
:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
בהנחה שכרטיס למשחק עולה 50 ש"ח (חסר להם שיותר).
750 ש"ח מספיק ל15 משחקים וממילא אין מישהו שלא מפספס 2, 3 משחקים בעונה. כך שהיום כשאפשר להדפיס את הכרטיסים בבית ולהגיע בנוחות ובלי לחץ למגרש וזה לא שיש איזה דרבי או משחק נגד בית"ר שהכרטיסים יחטפו, לא רואה שום סיבה הגיונית לעשות מנוי במחיר הזה.
גם אם מחשבים את העמלה של לאן בפנים. המחיר הזה באופן צרכני לא אטרקטיבי מספיק.

בדיוק החשבון שעשיתי.
בתור סטודנט אני לא יודע כמה ימי שני היו לי פנויים..אז אני מעדיף לקנות כרטיסים למשחקים שאני יוכל לבוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
ובעלויות של
בוגר - 675.
נוער - 570
הורה ,+ ילד - 1170 ( 585 למנוי).
אב + 2 ילדים - 1620 (540 למנוי).

כמה יקנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
כתור סטודנט עולה לך 630.
אם יקנו מעל 5500 מנויים אז 570.
ככה שעבור 18 משחקים זה יוצא פחות מ 32 של למשחק. אם אתה מוכן לשלם 50 שקל למשחק זה 12 פחות מ 12 משחקים. שליש עונה.
וזה מבלי לדבר על זה שבשביל לקנות באינטרמט ולהדפיס כמו ששחר כתב יש לך עוד עמלות לאן.

אז אם אתה מתכוון להגיע לכל המשחקים זה יוצא לך חיסכון של מעל 40 אחוז לכרטיס. דווקא נשצע דיל לא רע.

לי למשל יש סוגיה אחרת שמפריע לי.
נגיד אישתי והילד רוצים לעשות מנויים, לא שווה להם לעשות הורה + ילד. זה יותר יקר מ 2 מנויים נפרדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
ואם אני סטודנט שמסיים ללמוד השנה אני עדיין יכול לרכוש מנוי נוער?
ולמה לא מושיבים אותנו ביציע המערבי? למה שנהיה בשמש? כי זה מצולם טוב בטלויזיה?
פשוט זלזול באוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 21:07 
el dudernio כתב:
כתור סטודנט עולה לך 630.
אם יקנו מעל 5500 מנויים אז 570.
ככה שעבור 18 משחקים זה יוצא פחות מ 32 של למשחק. אם אתה מוכן לשלם 50 שקל למשחק זה 12 פחות מ 12 משחקים. שליש עונה.
וזה מבלי לדבר על זה שבשביל לקנות באינטרמט ולהדפיס כמו ששחר כתב יש לך עוד עמלות לאן.

אז אם אתה מתכוון להגיע לכל המשחקים זה יוצא לך חיסכון של מעל 40 אחוז לכרטיס. דווקא נשצע דיל לא רע.

לי למשל יש סוגיה אחרת שמפריע לי.
נגיד אישתי והילד רוצים לעשות מנויים, לא שווה להם לעשות הורה + ילד. זה יותר יקר מ 2 מנויים נפרדים.

מנוי סטודנט יעלה 630 וישאר 630 גם אם יקנו מעל 5500 מנויים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
א. לא יודע.
ב. אם אתה כבר לא סטונדט לאחר הנחה יעלה לך 37.5 שקל לכרטיס. אבל התירוץ של ימי שני ולימודים לא יהיה תקף.
ג. 37.5 שקל לכרטיס ביחס ל50 + 5 שקל עמלת לאן זה מעל 30 אחוז הנחה לכרטיס. דיל סביר ביותר.
ד. ונשאלת השאלה אם אתה עושה מנוי לחברה אתה יכול לעשות הורה + ילד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: