Noam כתב:
אתה מציע פתרון שאתה לא יודע אם הוא הפתרון הנכון. ולא סתם פתרון, את הפתרון הכי רדיקלי שאפשר.
סה"כ הגיוני.
מי יודע מה נכון ומה לא? רק הזמן יגיד.
הפתרון שהצעתי נשמע לי הגיוני. מה שלא נשמע לי הגיוני זה שבכל רגע נתון פיפא יכולה להוריד אותנו כמה ליגות שהיא רוצה, חרף כל המאמצים של ההנהלה לחזור חזרה. עוד אנשים שהמיליונים שהשקיעו בהפועל יילכו לפח.
ItaiH6 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
ItaiH6 כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
לא היה עדיף כבר להתפרק לגמרי ולהקים קבוצה חדשה בליגה ג'?
הרי הצלחות לא יהיו לנו בשנים הקרובות ממילא. היינו יכולים להתחיל הכל מחדש, בלי חובות לאף אחד ונטו התעסקות בכדורגל. מאמין שתוך 4-5 שנים היינו חוזרים לליגת העל חזקים מתמיד, בלי שום חוב, מוכנים על המדף למיליארדר שייקח אותנו.
נשבר הזין להתעסק בחרא הזה גם אחרי פירוק וירידת ליגה. ונניח שפיפא מורידה אותנו ליגה - שם זה ייגמר? לא. החובות האלה יהיו קיימים עד שישולמו, ואנחנו נרד עוד ליגה ועוד ליגה, ונמצא את עצמנו בליגה ג' עם חובות בינלאומיים של מיליונים.
לא היינו חוזרים לליגת העל כי הפועל תל אביב לא הייתה קיימת.
אז בתור הפועל ת"א או הפועל תל-אביב. מה זה משנה? הקהל הוא אותו קהל וזה מה שחשוב.
את ההסטוריה והתארים של הקבוצה אף אחד לא יוכל לקחת לנו (למרות שלהפועל ת"א או הפועל תל-אביב [או כל שם אחר שיבחרו] יהיה כתוב "אליפויות - 0, גביעים - 0" וכו').
גם הפועל כדורסל זה גלגול של הפועל אוסישקין. זה אומר שאין הפועל תל אביב בכדורסל?
הפועל בכדורסל היא הפועל תל אביב ההיסטורית שנקנתה על ידי מימון חיצוני אחרי שנים של דשדוש בליגה הארצית (אבל קיום) והועברה לבעלות עמותת הפועל אוסישקין תל אביב.
הפועל כדורגל לו הייתה נמחקת הייתה נמחקת. נקודה.
הייתה יכולה לקום אחר כך איזו הפועל "רוני קלדרון" תל אביב או איזה שם אחר כמו מכבי קביליו יפו, אבל התארים לא היו שייכים לה, ההיסטוריה לא הייתה שייכת לה, אפילו בשם הפועל תל אביב אסור היה לה להשתמש בפרסומים רשמיים בדיוק כמו שלעמיקמים אסור להשתמש בשם מכבי יפו, וספק גם איזה וכמה אוהדים היו הולכים עם קבוצה כזאת. לפי הזעקה שקמה בעקבות האפשרות שלכדורסל לא יקראו הפועל תל אביב אלא הפועל "אוסישקין" תל אביב הייתי מהמר שמעט מאוד.
בקיצור זה היה הסוף של הפועל תל אביב.
אוקיי, אז הכדורסל זה משהו אחר. הבנתי.
נראה לי דבילי שבגלל האיסור להשתמש בשם "הפועל תל אביב" אנחנו צריכים לחיות תחת איום מתמיד של ירידות ליגה.
רבאק, זה כל העניין?!
מה, הזכרונות שלכם יימחקו מהמוח? ההישגים של הפועל יימחקו מספרי ההסטוריה?
קבוצה חדשה בליגה ג' - שם חדש, סמל חדש, תלבושת אדומה-לבנה, הקהל נשאר אותו קהל. מה ההיסטריה?
הרי אם הניסנובים לא היו רוכשים את הקבוצה מהמפרק, היום לא היתה הפועל והיינו מקימים קבוצה חדשה בליגה ג'.