תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 11:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
זה לא ענין של תמימות ודעה.
זה ענין של מציאות. אבל בגלל שכולנו כאן נהפכנו לאסופת רואי חשבון ועורכי דין שלא מאמינים לשום דבר שקשור לקבוצה אלא אם הוא שלילי, אין לי פלא שזאת הדעה שלך.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
ChEGi כתב:
el dudernio כתב:
והנה גם באשכול שמדבר על הבעת זילזול וחוסר אמונה בקבוצה. יש כאן אוהד חסר מושג שמחליט שמישהו ניסה לעשות עליו סיבוב ( יוחננוף).
זה בדיוק הרעיון, והסיבה לאשכול.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

נותן חסות לשופטים בכדורגל, חסות בכדורסל.
רק נפגש עם קוטלר ואחרי יומיים נתן ראיון לכל כלי תקשורת אפשרי.
כולל תחנות רדיו ועיתונאים הכי נידחים שיש (כל זה שיש לו רשת סופרים, מאיפה הזמן לכל הבאז הזה?).
ואז הופ היה צריך להגיש הצעה, בוטל.
אז איך זה נראה?

במקרה הזה הוא צודק.
הכוונה הייתה שהוא ניסה כבר בסיבוב קודם לקנות את הקבוצה ונסוג (סביר להניח שבצדק).
זאת בניגוד לאברמוביץ' (לבייב) שקבוצת הבעלים/ניהול נסוגה מהסיכום אתו אחרי שהוא כבר התחיל לבנות את הקבוצה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי את מי חיזקת פה...
לדעתי לבייב דוגמה מצוינת, כי הוא חתם חוזה ועשו מה שאפשר בשביל לבטל/לסחוט יותר כסף.
אבל אולי גם התחרט זכור לי משהו על משחקים בשבת.. לא יודע לאיזה צד אתה מתכוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפורום והקבוצה.
הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
חשבתי שזה כתוב די ברור.
יוחננוף נסוג כשהוא הבין שהולכים ליפול עליו חובות שאף אחד לא יודע איפה הם נגמרים, ובצדק.
אברמוביץ' כבר התחיל לבנות קבוצה כשההנהלה בראשות תאומים נסוגה מהסיכום איתו (ולמי שתוהה/ירוץ להזכיר "מי האשם האמיתי" לרפי עגיב לא היה שום קשר לזה, בדיוק כמו שלא היה לו שום קשר להעברה של הקבוצה להראל ואחר כך בבמבי לטביב).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפורום והקבוצה.
הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 10:44 
ItaiH6 כתב:
חשבתי שזה כתוב די ברור.
יוחננוף נסוג כשהוא הבין שהולכים ליפול עליו חובות שאף אחד לא יודע איפה הם נגמרים, ובצדק.
אברמוביץ' כבר התחיל לבנות קבוצה כשההנהלה בראשות תאומים נסוגה מהסיכום איתו (ולמי שתוהה/ירוץ להזכיר "מי האשם האמיתי" לרפי עגיב לא היה שום קשר לזה, בדיוק כמו שלא היה לו שום קשר להעברה של הקבוצה להראל ואחר כך בבמבי לטביב).

לא בדיוק נכון.היה הסכם ותאריך לחתימה.מצד הפועל התעוררו בעיות עם עגיב.כשהתקרב יום החתימה.לביב אמר להם.אל תדאגו,קחו את הזמן שלכם.אני אחכה.שבוע אחרי התאריך,הוא חזר בו מההסכם.הוא נבהל מהלחץ שהופעל עליו.וחיפש דרך לברוח מהסכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
חשבתי שכבר הבנו מההעברות הקלילות להראל ולטביב, שאף אחד לא שאל את עגיב לגביהן, וגם מפליטות הפה של צנציפר ביציע העיתונות לגבי למה נפלה העסקה הזאת שלא היה לרפי עגיב שום קשר לעניין אבל הבה נמשיכה באחיזת העיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 13:53 
ItaiH6 כתב:
חשבתי שכבר הבנו מההעברות הקלילות להראל ולטביב, שאף אחד לא שאל את עגיב לגביהן, וגם מפליטות הפה של צנציפר ביציע העיתונות לגבי למה נפלה העסקה הזאת שלא היה לרפי עגיב שום קשר לעניין אבל הבה נמשיכה באחיזת העיניים.

מה שעבר להראל בהתחלה אלו זכויות הניהול ולא המניות. בכל מקרה כבר לא היה מעורב כסף בעסקה הזאת ולעגיב לא היה מה לדרוש, מה גם שהצליחו לדלל לו את האחוזים. ההעברה לטביב כבר ממש לא קשורה לנושא.
לגבי צצניפר, תחסוך ממני. ממש דברי אלוהים חיים מה שיוצא מהיצור החד-תאי הזה.

אבל אם אתה מתעקש, בוא תבנה את הטענה שלך עד הסוף. למה לא מכרו ללבייב ומה היו האינטרסים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 14:16 
ItaiH6 כתב:

מי זה הבנו?
כנראה שלהבדיל ממך לאנשים אחרים יש זיכרון ארוך.והם לא צריכים את צנציפר שיספר או יזכיר להם מה היה אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ItaiH6 כתב:

מה שעבר להראל בהתחלה אלו זכויות הניהול ולא המניות. בכל מקרה כבר לא היה מעורב כסף בעסקה הזאת ולעגיב לא היה מה לדרוש, מה גם שהצליחו לדלל לו את האחוזים. ההעברה לטביב כבר ממש לא קשורה לנושא.

אבל אם אתה מתעקש, בוא תבנה את הטענה שלך עד הסוף. למה לא מכרו ללבייב ומה היו האינטרסים?

אני לא יודע מה האינטרסים ואני לא קונה את העניין הזה שאנשים נאחזו בקרנות המזבח בגלל מפעלות חינוך וחברה (וגם לא את זה שסגול שחרר את הקבוצה בלי תמורה בגלל שהוא ראה מה ההנהלה עשתה עם הכספים שהוא נתן בלי שיופעל עליו לחץ חיצוני נוסף) אבל אי אפשר להתווכח, וגם פליטת הפה שאמרה שמישהו מההנהלה של הפועל לא רצה לשחרר תומכת בזה, עם זה שכל פעם שיש חילופי בעלות על החברה או על זכויות הניהול שלה וכל פעם שצצה מחאה כלשהי נגד בעלים כלשהו צצה תמיד דמות אחת, שהיא במקרה של פרסומאי ואשף תקשורת.
אז כשזה לפני מעבר ללבייב ואברמוביץ' אז מישהו דואג להסית את האוהדים באיומים על כדורגל בשבת ובינתיים דואג להסביר שרפי עגיב, שאף אחד לא שאל אותו בעניין, לא מוכן להעביר את המניות שלו ובגלל זה ההעברה מתעכבת.
אז כשזה ג'קי בן זקן שרוצה לקנות בכסף ואין יותר רפי עגיב ש"יפריע" אז הכיס שלו לא מספיק עמוק ואז מעבירים את הניהול (ואחר כך את הבעלות) למוני הראל עם הכיס הפחות עמוק בחינם.
אז כשהראל מפסיד את הקבוצה לטביב (אחרי התנהלות שערורייתית של שניהם שהתחילה את התהליך שהביא לפירוק) אז אותה דמות צצה בתור יועץ תקשורת לטביב ובאותו זמן התחילו הדלפות (נכונות או לא נכונות מי יודע) שגרמו לתחילת מחאה שבאה להחליף אותו, והנה אחרי שנוצר המתווה (טפי) שיחליף אותו מי צץ לו בתור יו"ר הדירקטוריון שלא ברור אם הוקם אי פעם, למרות שהוא בכלל היה בצד של טביב כל הזמן הזה?

אז כשפעם אחת זה קורה זה מקרה.
פעמיים? אולי צירוף מקרים.
כשפעם אחר פעם אותה דמות צצה מכל כיוון אז כנראה שצירוף מקרים זה לא, בלי קשר מה האינטרסים שלה. את האינטרסים שאנשי חקירות יחקרו.

זה בטח הרבה יותר הגיוני מזה שרפי עגיב הפיל את כל עסקאות הרכישה עד שנאלצו להעביר את הקבוצה בחינם ושכל מה שקורה מאז שהקבוצה הגיעה לטביב (או יצאה מטביב) קורה כי ככה מני ויצמן החליט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 15:17 
ItaiH6 כתב:
NARKOTIKA כתב:
ItaiH6 כתב:

אני לא יודע מה האינטרסים ואני לא קונה את העניין הזה שאנשים נאחזו בקרנות המזבח בגלל מפעלות חינוך וחברה (וגם לא את זה שסגול שחרר את הקבוצה בלי תמורה בגלל שהוא ראה מה ההנהלה עשתה עם הכספים שהוא נתן בלי שיופעל עליו לחץ חיצוני נוסף) אבל אי אפשר להתווכח, וגם פליטת הפה שאמרה שמישהו מההנהלה של הפועל לא רצה לשחרר תומכת בזה, עם זה שכל פעם שיש חילופי בעלות על החברה או על זכויות הניהול שלה וכל פעם שצצה מחאה כלשהי נגד בעלים כלשהו צצה תמיד דמות אחת, שהיא במקרה של פרסומאי ואשף תקשורת.
אז כשזה לפני מעבר ללבייב ואברמוביץ' אז מישהו דואג להסית את האוהדים באיומים על כדורגל בשבת ובינתיים דואג להסביר שרפי עגיב, שאף אחד לא שאל אותו בעניין, לא מוכן להעביר את המניות שלו ובגלל זה ההעברה מתעכבת.
אז כשזה ג'קי בן זקן שרוצה לקנות בכסף ואין יותר רפי עגיב ש"יפריע" אז הכיס שלו לא מספיק עמוק ואז מעבירים את הניהול (ואחר כך את הבעלות) למוני הראל עם הכיס הפחות עמוק בחינם.
אז כשהראל מפסיד את הקבוצה לטביב (אחרי התנהלות שערורייתית של שניהם שהתחילה את התהליך שהביא לפירוק) אז אותה דמות צצה בתור יועץ תקשורת לטביב ובאותו זמן התחילו הדלפות (נכונות או לא נכונות מי יודע) שגרמו לתחילת מחאה שבאה להחליף אותו, והנה אחרי שנוצר המתווה (טפי) שיחליף אותו מי צץ לו בתור יו"ר הדירקטוריון שלא ברור אם הוקם אי פעם, למרות שהוא בכלל היה בצד של טביב כל הזמן הזה?

אז כשפעם אחת זה קורה זה מקרה.
פעמיים? אולי צירוף מקרים.
כשפעם אחר פעם אותה דמות צצה מכל כיוון אז כנראה שצירוף מקרים זה לא, בלי קשר מה האינטרסים שלה. את האינטרסים שאנשי חקירות יחקרו.

זה בטח הרבה יותר הגיוני מזה שרפי עגיב הפיל את כל עסקאות הרכישה עד שנאלצו להעביר את הקבוצה בחינם ושכל מה שקורה מאז שהקבוצה הגיעה לטביב (או יצאה מטביב) קורה כי ככה מני ויצמן החליט.

:ROSE:
האיש המסתורי והמתועב טוחן עמלות מטורפות ממפעלות החינוך, אבל קונספירציות ו״הזוי״ וכו׳ חלאת מין האנושי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 15:37 
ציטוט:
האיש המסתורי והמתועב טוחן עמלות מטורפות ממפעלות החינוך

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 15:40 
אגב, מספר העיוותים בהודעה הזאת שובר שיאים.
"הדלפות שתהחילו את המחאה (נכונות או לא נכונות)"
יש פה אשכרה 2 שקרים במשפט אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
בשבילך את המחאה המאורגנת.
הרי מה שנקרא "פורום הסוכה" היה חסר משמעות לחלוטין ועכשיו כשנחשפו לקצת דברים אני אתפלא מאוד אם יש מישהו שהיה חבר בו ולא מתחרט על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 16:49 
NARKOTIKA כתב:
ציטוט:
האיש המסתורי והמתועב טוחן עמלות מטורפות ממפעלות החינוך

:LOL2:

א.זדיין
ב. ״שובר שיאים״ ״הזוי״ חתיכת היסטרי בוא תנסה לתת תגובה אחת לעניין. גיחכת שטענתי שכבירי זה רד פרייד, ושאנחנו בדרך לאסון איתו, ובכלל אתה המום מכך שיש אפשרות שמר פרסום יכול בכלל לעשות משהו שהוא לא לטובת הקבוצה שלך. בדרך כלל אני לא אחד שיודע, ואין לי מקורבים להנהלות וזה גם לא מעניין אותי, אבל במקרה הספציפי הזה אני עובד עם אנשים שעברו תחתו בהקשר ישיר של המפעלות ומה שהם סיפרו לי לא נשמע כזה מגוחך, ואפילו די הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 17:01 
תגובה לעניין? אתם 10 שנים רק כותבים רמזים מבלי לחבר הודעה אחת לעניין. קונספירציה בלי תיאוריה, זה מה לעשות, באמת שיא היסטרי.
אני עדיין מגחך שאתם חושב שכבירי זה רד פרייד, ומעולם לא גיחתי על האפשרות של אסון, כמעט בכל הודעה לגביו הדגשתי שכל מה שחשוב זה אם יש לו כסף וכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 17:09 
כמעט בכל הודעה נגדו קראת לי הזוי, לא חייב לך הסברים, ותאמין למה שאתה רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 17:16 
רד פרייד זה כבירי.
לא סתם הם נעלמו יחד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 17:23 
לירון האדום כתב:
רד פרייד זה כבירי.
לא סתם הם נעלמו יחד...

אין מצב, זה מוגזם.
הוא לא היה יוצא נגד כבירי לקראת הסוף, אומר שהוא מחרב הפועל בפאתוס הקבוע שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 17:25 
זה היה רק כדי שלא תחשוד בוווווו
מה אתה ילד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 18:03 
chimpfive כתב:

כמעט בכל הודעה נגדו?
יש לך לפנק אותי בדוגמא או שתיים?
כי לא זכור לי, וגם אני לא מוצא. יותר מזה, הדבר היחיד כן מוצא זה הסכמה בינינו בספטמבר שאין לנו שום דבר נגדו ומי שסינדל את המועדון הזה זה לא כבירי. וזה חודשיים וחצי לפני הפירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 19:08 
לטובתנו, אוהדים שלא מעורים בפרטים האלה, במפעלות חינוך, בבוחשים ובכלל בכל הקונספירציות למיניהן.
אשמח אם תוכלו לעשות סדר בדברים ולהבהיר אותם אחת ולתמיד (עד כמה שאפשר לספר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
זה באמת מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2017, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
מה שכותב איתי מדוייק למעט כך שציין לפחות פעמיים שהקבוצה נימסרה בחינם להראל וזה לא מדוייק. היא נילקחה בחינם. לא נימסרה בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2017, 23:06 
NARKOTIKA כתב:
chimpfive כתב:

כמעט בכל הודעה נגדו?
יש לך לפנק אותי בדוגמא או שתיים?
כי לא זכור לי, וגם אני לא מוצא. יותר מזה, הדבר היחיד כן מוצא זה הסכמה בינינו בספטמבר שאין לנו שום דבר נגדו ומי שסינדל את המועדון הזה זה לא כבירי. וזה חודשיים וחצי לפני הפירוק.

אז לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2017, 21:43 
חמק מתחת לרדאר?

מתוך הכתבה על איווניר בהארץ:

ציטוט:
בשלב מסוים עלה אצל האדומים הרעיון להחזיר למועדון את שמעון גרשון, בתפקיד שישלב סמכויות מקצועיות וניהוליות וכן גיוס חסויות וספונסרים, אך הדבר נפסל אחרי שהתברר כי לא יעבור בשום פנים ואופן את מבחן היציע. בהקשר זה, חשוב לציין כי אחד הניצחונות הגדולים של אוהדי הפועל על הבעלים הוא מינויו של עומר בוקסנבוים למנהל המקצועי של מחלקת הנוער, שקצת חמק מתחת לרדאר התקשורתי. "בוקסה מקורב לאולטראס של הפועל וזו תשובה מוחצת לאחים ניסנוב שמיהרו להצהיר 'הקהל לא ינהל אותנו'. זה מינוי של אוהדים נטו", הבהירו מספר אוהדים המצויים בסוד העניינים.

http://www.haaretz.co.il/sport/israel-s ... -1.4138946

מה יהיה?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2017, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
תסכמו לי רגע, הגענו למסקנה שתאומים יותר גרוע מרמון, טביב, כבירי ומני ויצמן ביחד והוא איש המסתורין האמיתי שמחריב אותנו כבר עידנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2017, 06:39 
תאומים הוא בסך הכל אוהד הפועל מסור שרק דואג למועדון, אין לו שום קשר לכלום, איש מופלא וטהור, מעמודי התווך של הכלכלה הישראלית, הכל שטויות ומזימות הזויות של אוהדים הזויים. בברכת ״ אדום עולה״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2017, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
תאומים הוא בסך הכל אוהד הפועל מסור שרק דואג למועדון, אין לו שום קשר לכלום, איש מופלא וטהור, מעמודי התווך של הכלכלה הישראלית, הכל שטויות ומזימות הזויות של אוהדים הזויים. בברכת ״ אדום עולה״.

וכמו כן הוא גם מביא בשורת השקיפות להפועל. לא נשכח לו את החסד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: